craaaaappy day

crappycrappycrappy day. ja fy för. mitt humör är ungefär som vädret. och för er som inte kopplar så regnar det just nu. det var ju så fint imorse!!!

har haft en fonetiklektion där jag insåg att jag typ inte fattar nåt, medans dom andra verkar vara värsta proffsen!!
tydligen behöver man ha fax/scanner för en av tentorna. wtf????
det regna en massa när jag skulle åka hem.
det gick inte att skriva ut papper som jag VERKLIGEN behöver.
färgen i skrivarn håller på att ta slut.
folk var i vägen överallt.

need I say more?

en positiv grej dock, tentorna jag ska ha där bla fonetiken är inblandad är hemtentor, vilket betyder att man får använda böcker.

nu ska jag tröstkolla på sex and the city. vetetusan om det blir nå pluggande ikväll.

tvättar också btw.

kallt!!!

ja nu är klockan strax halv tio, och det är 4 grader ute!!! sviiiinkallt I tell ya!!! tack och lov att jag har glömt en kofta hos älsklingen så jag har nå varmt att ha på mej på vägen hem :)
mössa och vantar har redan sin självklara plats i väskan, och har haft ett litet tag. i min nya fina väska, hehe.

körde förbi ett polisgäng för en stund sen, dom hade tagit ett par i en bil, och gick och sökte med ficklampa på gräset breve vägen. så troligen har det där paret slängt ut nåt dom inte vill att polisen ska se, jag vart såå nyfiken :P

men nu är det dags för kisspaus, och sen nötter och apelsin-mer :D

och sist men inte minst, sackie has a guuuuurlfriend, sackie has a guuuurlfriend ;P
vem ska jag nu mobba??? gah :P

dagens ilands-problem

jag har för mycket skivor, så är det bara!! det är ju ett ganska trevligt problem i sej, men inte när det kommer till förvaringen!!! jag måste verkligen skaffa mej ett skivställ, det här funkar inte!! just nu ligger dom i högar i en hylla och tar upp MASSOR med onödig plats!!

har nu också bränt emmys lostprophets-skivor, så nu är jag nöjd för ett tag framåt ;)

men nu ska jag kolla på sex and the city!!! wihoooo att kunna kolla när man vill och utan reklamavbrott :D

myyyysmys

sitter här och myser för mej själv. och få nu inga idéer, helt normalt mysande med en filt, en kopp te, och en bok. dock går det lite segt med själva läsningen av boken :P


mest sitts det och pratas bröllop med yvonne. och jag kom på en grej, hur ska jag och älskling sitta i kyrkan?? jag är ju på brudens sida och han på brudgummens :P haha
vilka problem man har....

well, bye for now

09.00

still at wörk. still nöthing to do. still tired.

oh my frekin'n god, someone's beeping me. got to go!

early morning

och jag är uppe. klockan är inte mer än 08.08 (hehe bra tajming), och jag är uppenbarligen up 'n walking. vet ni varför? jajjemen, det är jobb på g. men helgmornar är så lugna så därför sitter jag och utför lite meningslöst surfande istället. alla ska liksom inte upp samtidigt, så här är så skönt så. dock skulle jag behöva lite fart så jag kommer igång, är alldeles för trött egentligen!!
hade svårt att sova igår, drygt när man ska upp före 6!! och det hela blev inte bättre av att nån snubbe skrek utanför mitt fönster. alltså inte några ord ens, utan bara ett vrålande rakt ut!! han skrämde halvt livet ur mej! sen var det nåt som lät i lägenheten, så då vart jag lite skrajsen. ingen bra kväll/natt med andra ord. men till slut sover jag iaf. varpå jag vid 01.54 tror jag det var, blir väckt av ett sms: "är du på harrys?". *suck*. vart väckt natten före vid samma tid också. what's up with people??

anyway, nu vill jag bara att dagen ska ta slut så jag kan åka hem och möblera lite i min nya väska ;)
ska hinna med att läsa resterande 10 sidor fonetik jag har börjat på också. due by tuesday, oh yeah. och lär börja på nästa bok också, om bara lärarna behagar lägga ut frågorna nångång. annars är det då inte mitt fel att jag inte kan svara på dom ordentligt!! jeje, ska inte lämnas in skriftligt iaf...

och tydligen så ligger min gymnasieskola risigt till, trodde det bara var human som riskerade att läggas ner, men tydligen hela skolan. dammit. har iofs varit prat om att bygga nåt, konserthus (?) eller nåt i läroverksparken. vaaarför undrar jag??? typ enda stora och fina parken i stan, och den ska dom förstöra!! och dessutom ta bort en skola där så gott som alla elever faktiskt trivs...gah!! vart är världen påväg.

och nu bara babblar jag. ska gå nu.

toodles

pics 'n stuff!!

picture time!!
här är mina nya fina ljus jag införskaffade på lagerhaus i veckan :) är så nöjd så. ljus gör väldigt mycket!! så nu ser här ännu mysigare ut än det gjorde förut!! :)

och här är min nya väska som jag köpte på åhléns idag :) rea på saker man vill ha och har letat efter gillar vi ;)

men nu är det snart sovdags, ska ju upp tidigt imorron. har dock bil, så liiite längre kan jag sova.

gnatt

facebook-suuurfin'

ja vad göra annars liksom? slutar om drygt en halvtimme och har inget bättre för mej. om jag sysselsätter mej med saker slipper jag sakna folk iaf :/ eller så mycket iaf...

ska dessutom upp och jobba kl 7 imorron, känns ju lite småsegt. men det är helt frivilligt, hade lika gärna kunnat få jobba kväll, men insåg att hela dan blir förstörd om jag skulle börja 13.30, så då väljer jag ledig eftermiddag istället :) ska försöka hinna få lite pluggande gjort.

är lite ilsken på mina lärare btw. jag behöver frågor som dom inte lägger ut!! jag har tom mejlat och påmint, och fått till svar att dom skulle göra det. men still NÖTHING!!! jag blir TOOOOKIG!!!! högskolan dalarna suger på såna här saker. som fan. nån som inte håller med?? enda gången det funkat som det ska var när jag läste eng b-kursen. då var dom jättebra på att svara och faktiskt göra det man bad om. men inte nu nej. god dammit.

blast from the past

hehe ja jäklar. har varit på stan med mamsen idag, och helt plötsligt är det nån som hälsar på mamma. tror inte hon kopplar först vem det är heller, men rätt fort trillar polletten ner och vi inser båda 2 att det är en av mina gamla dagisfröknar :) rätt schysst att dom fortfarande kommer ihåg en, hehe. är väl en 17 år sen eller nåt sånt jag sluta på dagis liksom. men det var riktigt roligt, och hon såg helt chockad ut när hon såg hur stor jag blitt ;P när jag sen sa jag snart blir 22 också såg hon ut att vara på väg att svimma, hahaha. well what can I say. time moves fast I tell ya. känns nästan som det var igår man sprang runt i skoken runt dagis :) och att jag kände igen henne också är ju lite skumt, haha.

hittade dessutom en ny väska på stan :D en röd skinn minsann. har kollat efter det länge nu. fast relaaax people, jag tror den är fejk ;)

nästa projekt blir mössa och vantar. är så mysigt att se skyltningen i fönstrena nu när det är höst/vinterkläder :)

sitter just nu på jobbet. här händer inte mycket.
har dock en fråga, hur ska man kunna klämma in en 100 %tjänst när det redan är så gott som överbemannat, och dom som inte har heltidstjänst gärna går upp i tid? hur ska det gå till? en omöjlig ekvation skulle jag vilja påstå. men vi "härnere" blir liksom förbisedda på nå vis. dom går över huvet på oss. det är nästan så att det är värt att kämpa för det här skulle jag vilja säga.

men nu ska jag nog försöka göra nåt vettigt. typ plugga.

pure pleasure

jajjemen. plugget för dagen är avslutat. no wait, måste ju skicka in det också!! jeje, det är färdigt iaf. så nu ska jag göra mej en kopp chai-te, oooooch...kolla på sex and the city :D
problemet är bara att jag inte vet vart jag ska börja. typ första säsongen är inte lika bra som dom senare...menmen, ilandsproblem u know ;)

sen kommer älskling och hämtar mej och då är det romantisk middag som gäller ;) haha

toodles!!

fint väder

idag igen :) känns sådär lagom kul att sova bort halva dan bara för att man har jobbat natt...menmen, det är ju nödvändigt.

nu ska jag äta och sen plugga lite. duktig idag minsann. oh yeeeah.

boooring

ja nu har jag tråkit. men bara 4 timmar kvar ;P

sitter och skummar igenom en massa bloggar.

men ska nog ta en macka och sen slumra lite. toktrött.

har dessutom pluggat ännu mera!! *stolt*

gnatt

hurt

jag har ett problem. jag är alldeles för lättpåverkad av musik. men det finns en låt som jag mer eller mindre bryter ihop varenda gång jag hör. på ett bra sätt alltså, den var just på mtv, och jag började seriöst nästan gråta. det gick rejäla rysningar genom hela kroppen. jag trodde först jag såg fel också, för dom brukar inte spela den. så förstå min (o)lycka. här är den iaf.

nu får ni johnny cash-fans säga vad ni vill, men nine inch nails gör den bättre. så är det bara. och dessutom är det ju dom som har gjort det, men jag tycker dom får för lite cred för det. cash har liksom tagit över den. även om hans version är helt ok den med :)

nu ska jag gråta lite mer.

6 timmar och 6 minuter kvar

sen får ja åka hem och sova :D
jobbar minsann. och sitter och surfar runt fast jag borde plugga lite istället. fast har faktiskt pluggat en del, så helt dåligt samvete behöver jag inte ha.

alltså det har hänt något. helt plötsligt fick folk antingen barn eller så har dom förlovat sej. bara nu det senaste året. hur i helvete gick det till?? har jag missat något?? what's the rush liksom? jag är bara så förvånad att alla bestämde sej för att göra sånt nu på en gång, samtidigt. ingen av dom närmaste har fått barn iofs, men folk runtomkring liksom. dock verkar det bli 2 bröllop nu inom ett år. helskumt. men trevligt :)
jag är chockad helt enkelt.

oh happy day

oh yes, it's a marvellous marvellous day. the sun is shining and the birds are singing.

och det där är väl ungefär det mest poetiska/filosofiska jag nånsin har uppbådat ;)

anyway, det är faktiskt alldeles underbart väder, en såndär riktigt fin höstdag :)

och borrmaskiner som väckte en. hääärligt härligt. avhjälptes dock med ett par öronproppar så nu ska jag väl fixa att jobba inatt utan att ta en nap på eftermiddan :D

men nu måste jag klä på mej! annars blir det pinsamt. vojvoj.

refreshing!!

har precis tagit en promenix med mirre, och oj vad skönt det var!!! sådär lagom kyligt i luften :)

sitter nu inlindad i en filt med en kopp chai-te och ska läsa en bok :) har totalfastnat för denise rudbergs böcker...chick-lit med en lite allvarligare underton än många andra, me likes!!

gnatt

hedern är räddad

hittade ett skoj test på aftonbladet.se ok, skojigheten i det hela kan väl diskuteras, men iaf. det var ett test där man kunde se vilken av dom amerikanska presidentkandidaterna man troligen skulle röstat på om man fick. och till min stora (not) chock vart det barack obama. och det var väl en jäklarns tur, hur skulle jag kunnat se mej själv i ögona om det visat sej att jag innerst inne är republikan?? nej hemska tanke. så samvetet är rent och jag är glad för det. sen kan det ju diskuteras om demokraterna egentligen ändå är höger om man skulle mäta det enligt svenska mått, men av 2 onda ting så slutade det hela ju bra. bästa frågan i hela testet var när man fick kryssa i om man ansåg bush vara kunnig. moahahahahah. jag skrattade nästan för mej själv när jag läste den, hehe. och nu kommer jag väl få både CIA och FBI efter mej, men asch. det var det väl värt då ;)

för övrigt höll jag på att smälta ihop i en liten hög när jag kom hem och såg att det var diskat och ordningjort i köket, tihi. I indeed has the best boyfriend eeeever :)

well, nu är det matdags. en powernap följd av lite mat,  kan det bli bättre? ;P

sleep-over

jajjemen. pojke i soffan breve och snart är det sovdags :) första gången vi sover hos mej båda 2. det ska installeras bredbandsmojänger hos han imorron, och dom kommer troligen tiiiidigt på morron. lite svårare rent praktiskt här dock, men det löser sej :)

har hängt i skolan nästan hela dan idag, har fått en hel del gjort faktiskt!! så känns som jag har lite koll på läget, hehe.

menmen, nu lite south park och sen soooooova.

skola imorron.

söndag kväll

fast det känns inte så. känns som en helt vanlig vardag. den där trista söndagskänslan har inte infunnit sej :)
jobbat var tooooklugnt verkligen!! så jag hann med en del plugg minsann :)

och snart ska det mysas också. dagens höjdpunkt :) krypa ner och gosa ihop sej under samma täcke en stund. I löööööv it.

och imorron upp relativt tidigt för att åka till skolan och haffa en kurs-ref!!

men nu ska jag assistera vid hårklippning.

taskig tajming!!

ja fy för. det är helt strålande underbart väder ute, och jag jobbar!!  gah!! kanske inte så himlans kul nej.

jag är så deprimerad att jag inte vill skriva nåt mer.

ska försöka plugga lite istället.

partaj :)

oh yeah ikväll smäller de! mirre ska ha födelsedagskalas minsann, på friskis!! blir en hel del folk tydligen :) men nu ska jag göra mej iordning så jag och emmy kan gå på stan :D

g'night

ja nu är det sovdags :D och klockan står på det ganska lindriga klockslaget 22.40. och jag ska inte ens upp nån särskild tid imorron. eller ja, jag lär ju vara klar tills 13.30 ungefär, men så illa är det ju inte ;P

är dock trött som en gnu. så sovasovasova är vad jag ska göra.

sen får jag alldeles synnerligen trevligt besök imorronbitti :)

gnatt

pyssel

ja idag har det pysslats. är på bobyggarhumör ;)
under detta bobyggande gjorde jag nästan en dundertabbe. var nämligen på väg att hamra på samma finger jag massakrerade tidigare. smart va?? fingret gör för övrigt rätt ont fortfarande, dock rinner inte blodet längre. men det får bli plåster i några dar nu, annars kommer jag ju bara stöta i det och så börjas det igen!!

sen har jag på nåt synnerligen skumt sätt lyckats med att ta bort papperskorgen på skrivbordet på datorn. hur i helvete gör man det?? allt jag tryckte på var "töm papperskorgen", sen var den borta. jag sökte och letade överallt, men nöööthing. så ääälskling, kom hit och hjälp mej ;)

men nu ska jag nog pyssla lite mer :)

saandis, ett pucko!!

ja jisses. nog för att jag vet att jag är rätt klumpig och så av mej, men tom jag har mina extrema dagar ibland!! fast en av grejerna började redan igår faktiskt, jag lär nämligen ladda ner ett program till en kurs som börjar nästa vecka, så det gjorde jag igår. men jag fick det inte att funka! så jag mejlade min lärare och frågade om det möjligen var så att det inte var anpassat till vista, men han själv använder det hemma och han har vista så så var det inte. jag provade mej då fram på alla möjliga vis, men nej, ingenting. sen får jag snilleblixten att jag kanske ska öppna ett word-dokument och på så vis se om det är installerat. och vad tror ni händer? jo det funkar hur bra som helst!! vojvoj säger jag bara.

sen har jag alldeles nyss gjort nåt väldigt dumt. nämligen skurit mej på en stor glasskiva. alldeles breve nagelbandet, det blödde av bara helvete!!! så nu sitter jag med fingret inlindad i ungefär 10 lager papper, ett plåster skulle liksom blöda igenom på 2 sekunder. det dunkar i hela fingret. och det är löjligt svårt att skriva kan jag ju säga. testa själva att skriva med ett ofunktionellt pekfinger!!!

och jag har fortfarande inte pluggat nåt. gah. dock städat och diskat :D

klyschigt!!

idag har jag börjat få ett litet hum om vad mina klasskompisar är för typer. det är en endaste svensk tjej till, och här kommer klyschan *trumvirvel*: vi är blonda båda två. undra på att folk får för sej att alla svenska tjejer är blonda?? jeje jag tyckte det var lite kul iaf, haha. värt att notera liksom ;)
men det är helt sanslöst vilken minoritet man hamnar i som svensk när man läser engelska. så har det varit alla engelskakurse jag läst, det har varit en stor majoritet utbytesstudenter. har dock inte varit så extremt som nu förut. och 99 % av dom har ett uttal som skulle få idol-juryn att rygga bakåt i förskräckelse. så illa är det. tyvärr. problem med tidsform har många av dom också, dom använder dåtid när dom menar nutid. det blir lite irriterande efter ett tag. och det roliga är att flera av dom ofta läser till engelsklärare. här skulle som aldrig kunna få jobb om dom pratade så illa som dom gör, eleverna skulle vara mycket bättre!!

det är lite synd också att vi är så många i min klass, man får liksom lite svårt att hävda sej, eller vad man ska säga. och jag som dessutom inte är helpigg på att vara muntligt aktiv när det sitter 20 pers i rummet är inte helt förtjust i läget. men I try I tell ya. hursomhelst, alldeles innan jag tänkte säga en sak idag, var det en annan som sa PRECIS SAMMA JÄKLA SAK jag tänkte säga!! vaddå frustrerande!! *suck* när jag väl har nåt bra att säga, och dessutom tänkte våga säga det, så skiter det sej ändå!!

men nu ska jag nog faktiskt sätta igång med lite pluggeri igen. dock känns det som att jag måste ha kniven på strupen för att få nånting gjort, jag är klar med allt som ska vara klart nästa vecka, så nu har jag liksom ingen press på mej, och då blir det svårare att sätta igång!!

men nu ska jag sätta igång. sådeså.

snart iaf.

kommenterad??

hehe ja det var värstans. jag kan ju inte påstå att jag är direkt den mest kommenterade bloggen här i världen, men ibland blinkar det till och jag har några stycken, den här gången var dock alla från samma person, haha. trevligt ändå dock, så tanx, I think ;P

sitter just nu hos världens bästa sötnos och äter nötter :D som jag fick till lösviktsgodispris, alltså ungefär hälften av vad det borde kostat. taaaaanx I say!!

well, nu simpsons!!

pluggpluggplugg

japp nu sitter jag på skolan minsann :) synnerligen praktiskt att ha en laptop måste jag säga. så skönt att slippa sitta vid en av skolans datorer!! sitter just nu i ett litet hörn här med mp3n i örona :)

är dessutom klar med första uppgiften jag planerat idag. ska gå och se om jag får tag på min lärare nu och sen äta. jag är vrålhungrig!!

dagens goda gärning

ja, man kan ju göra något bra ibland, jag gör för lite sånt här. men iaf, vattenfall ger tydligen world childhood foundation 20 kr/person som länkar till dom i ett blogginlägg. så det är ju bara att göra så :)

www.uppdragbarn.se är adressen, hur enkelt som helst och man går nåt bra på samma gång. SO DO IT!!!

nu ska jag plugga, sådeså.



done!!

oooh så härligt, nu är jag klar med alla frågor som ska vara klara tills torsdag!! och jag är inte ens ute i sista minuten, hehe. ska snart fortsätta med nästa pluggeri. men frågan är, ska jag unna mej ett sex and the city avsnitt först? ;)
har just nu inga skolgrejer mer som ska vara klara den här veckan nämligen, så kniven har flyttat sej från strupen, tack och lov.

eller ska jag kanske sätta upp lite mer saker på väggarna?? what to dooo?? hehe

I has the shoebox!!!

oh yeah.
dessvärre lär jag ju inte kunna njuta av den förräns om ett par månader när skolan lugnat sej lite. men den som väntar på nåt gott ;)

nu ska jag ner och hänga tvätt och sen fortsätta svara på frågor om "the yellow wallpaper" kul va? engelsk litteratur är inte alls ansträngande och drygt. no way. aldrig.

vad det tar emot!!

ja voj. meningen är att jag ska köra en helpluggdag idag. det går sådär. jag hittar hela tiden på en massa grejer jag "måste" göra!!

men nu är det slut på det. nu ska det pluggas. ska sätta på musik, och sen stänga in mej i min lilla bubbla.

toodles

snor snor

ja such vad jag snorar. superroligt verkligen. jag kommer sitta och snora på p-mötet idag. åååååh så roligt. men först ska jag hinna med att plugga lite också. hade tänkt gå upp tidigare, men hade svårt att somna igår så det gick bara inte. har tillräckligt svårt att ta mej upp vanligtvis, när jag dessutom har en sjuhelvetes förkylning är det ännu svårare!! :(

men nu en dusch så kanske man piggnar till lite.

färdig!!

ja nu är jag äntligen klar med min stora ram med massa foton i. dock är det lite för sent för att hamra i väggar nu, så det får bli morrondagens projekt. tillsammans med lite jobb samt pluggande. och förhoppningsvis lite kramande. yikes vilken fullspäckad dag det blir. pluggandet tar ju liksom sin lilla tid. och dessutom ev en sväng på stan. vojvoj.

men nu ska jag ägna lite tid åt brudget jones!!

söndag

och jobbdag :) känns helt ok faktiskt, ett rätt bra tidsfördriv en söndag, haha.

imorse hostade jag så det kändes som jag skulle spy, kul va?
usch och fy. som tur är går det värsta över efter ett tag, och det blir lite småhostande under dan bara.

men ska ändå göra mej en kopp te nu, och antingen läsa lite skolgrejer eller en skvallertidning, beror på ambitionsnivån när jag kommit tillbaks från larmet jag ska på nu!! :P

märks det att jag har tråkit eller??

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: oh no :)
2. Är du lycklig?: jajjemen!!
3. Är du uttråkad?: litegrann ja, därav ifyllande av detta frågeformulär
4. Är du ledsen?: nej, bara uttråkad
5. Är du italienare?: hehe nej...
6. Är du en cooling?: hell yeah!! ;)
7. Är du från irland?: inte det heller
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? never were, never will, one is just enough, who needs 2?

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: nja, attraktion: ja, riktig kärlek: nja...
2. Har du någon gång blivit sårad?: jao...har inte alla det på nåt sätt?
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: oh ja, ofta nuförtin :)
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? jaa...vem har inte det i sin ungdom :P
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? ja inte låter man väl bli det när man är med den man tycker om mest i hela världen?
6. Har du haft en hemlig beundrare?: hmm...ingen aning, that's the point, right? :P eller jo kanske förresten...fast så hemligt var det väl inte...det kom fram...haha
7. Är du kär?: well...jaaaaa :)
8. Vill du gifta dej när du blir stor?: vet inte faktiskt, alltså gärna festen och klänningen, men själva innebörden kvittar...man kan väl leva med the love of your life utan att vara gift!
 
TVÅ ALTERNATIV
2. Hår eller ögon?: hår! jag vill inte kunna spegla mej i min killes huvud!!
3. Katter eller hundar?: Hund!
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Några få bästa vänner, kvalitet före kvantitet :)
5. Tv eller internet?: haha för beroende av båda för att kunna välja ;P
6. Coca-Cola eller Pepsi?: pepsi, fast hellre mjölk ;)
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: variation förnöjer
8. Pengar eller lycka?: lycka, men jag tror inte man kan vara fullt lycklig om man ligger och oroar sej hela nätterna för att inte kunna betala räkningar/köpa mat osv, så pengar i lagom dos tänker jag inte förneka att jag tycker hjälper lyckan på traven!!
9. Dag eller natt?: hmm...tja säger väl variation förnöjer på den också då :P
10. Msn eller Mobil: mobil tror jag, där har jag ju dom som räknas "på riktigt"...

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån?: aldrig försökt
2. Brutit ett ben?: nej...konstigt nog med tanke på hur klumpig jag är!!
3. Gjort nåt du ångrar?: haha jodå...men jag försöker att inte ångra saker!
4. Hoppat Bungee Jump?: nope
5. Ljugit för någon du tycker om?: vita lögner drar väl alla?
6. Ätit en hel tårta?: nepp
7. Gjort bort dig offentligt?: haha varje dag...fast jag brukar oftast skratta åt mej själv när jag gör nå "pinsamt" så jag anser inte att jag gör bort mej :P
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: har inget "riktigt" ex faktiskt...så vet inte vad jag ska svara riktigt
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Ja, fast inte mitt eget
10. Velat försvinna?: ja...alla har väl sina svackor

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde?: Mamsen :)
2. Telefonsamtalet du fick?: världens bästa J :) förutom jobbsamtal då, men det räknas inte eftersom dom inte är till mej personligen...
3. Personen du var med?: tja jag åkte direkt hem ensam efter jobbet så det var oline på jobbet :)
4. Roligaste grejen som hänt?: händer roliga saker hela tiden!!!
5. Personen du smsade: Blunder!! vem annars? haha
7. Du skrev till på myspace?: varför skulle jag skriva till nån på myspace?
8. Du kommenterade?: kommenterar saker så gott som hela tiden, hehe
9. Du tillbringade natten med?: samma svar som på fråga 2 :) om man inte räknar pingvinen då eftersom jag sov hemma inatt...
10. Du kramade?: världens bästa igen då :)

sådärja, nu slipper ni mer onödig fakta om mej ;)

blondinbella, rolig?

ja jag lär väl inte vara den enda som bloggar om det. kollade just på "extra extra" av en enda anledning, nämligen att blondinbella skulle vara med. jag tänkte jag skulle ge henne en ärlig chans att visa att hon har humor. men, nej. hon sa kanske 5 ord under hela sändningen, och satt mest och såg ut som en gås och visade sina überblekta tänder när nån sa nåt roligt. en gång såg jag henne skratta ordentligt, varför inte göra det lite mer? är hon så orolig att inte se "perfekt" ut i tv hela tiden? och gnälligare och ljusare röst får man leta efter. nejnej, blondinbella, i all välmening, håll dej borta från liknande program i framtiden!!! dock måste jag erkänna jag är ganska road av hennes blogg, eller det är mer svårt att låta bli att läsa eftersom man kan störa sej så otroligt lätt på allt hon skriver!! och dessutom, varför vill man som 17åring känna sej som 30? och bete sej som 30? och inte inse att 17årigheten troligen skiner igenom rätt ofta? jag är liksom snart 22 och jag vill för allt i världen inte bete mej som eller vara 30!! runt 20 är alldeles lagom!!

runt 20 är ju det perfekta. man kommer undan med en hel del, samtidigt som man är tillräckligt vuxen för att faktiskt klara sej själv. the perfect age I tell ya!!

sådeså.

wohoo!!

tihi ja nu har jag beställt hela sex and the city-boxen :D aaaaaalla säsonger!! tack och lov för cdon ;) (och smygreklamen bara fortsätter, haha)
och gratis frakt som student, me likes :)

sneak peek

oh yeah. här har ni en liten sneak peek på min absoluta favoritdel i min lägenhet :)  mysigheten fångas dock inte så bra med blixt, men utan blixt vart dom så väldigt mörka, så det får väl duga ändå. men som sagt, tänk det som mycket mysigare!


sen har jag en liten sneak peek på en synnerligen osmickrande bild på mej. syns det att jag inte är beredd eller?? och dessutom är jag sjuk, så don't judge me ;)
hehe godispåsen ser större ut än mej...

btw, jag har köpt plommon idag. första gången nånsin jag gjort det själv! men goda var dom :)

saturday night

and I'm home aaaall alone. feelin' lonely. oh yeah. fast jag har lite att pyssla med, typ diska, haha.

skällde nästan ut en kille i kassan på ica maxi idag, tyckte han gjorde alldeles fel gällande en elvisp jag krånglade lite med eftersom den skulle bytas och lite sånt. det visade sej dock vara ett missförstånd, och istället för att ta för mycket betalt som jag trodde så var han på väg att ge mej den gratis. synnerligen pinsamt, framförallt för att det var en enorm kö bakom, haha. nej usch och fy. då ville jag gå och dra nåt över mej!!!

men nu lite pyssel.

dagens medhjälpare

ja det är jag det :D inget storhetsvansinne här inte, ooooh nej. vad jag syftar på är att jag har hjälpt min mama att välja ut en ny mobil. när hon sluta sitt gamla jobb försvann även mobilen med jobbet, och på det nya kan hon inte ringa privatsamtal på jobbmobilen, så då bidde det införskaffning av en ny sådan. och jag fick äran att vara med och se till så hon gjorde ett bra köp :) med bra köp menas en relativt billig mobil som man kan ringa med, allt annat kvittar. dessutom skulle det införskaffas kontantkort, även detta hjälpte jag till med. eller alltså, dom på onoff (smygreklam :P) fixadde ju själva kontantkortet, jag bara sa vad jag tyckte hon skulle ha för operatör. och enligt min åsikt är min mama en riktig teliaperson (smygreklamen fortsätter)

intresseklubben antecknar

om man fyller en kondom med vatten, kan den bli över en meter lång, det ni! haha :P

fredag!

och jag har ingen fredagskänsla whatsoever. kan bero på att jag ska jobba i helgen. och är förkyld, så jag kan inte gärna göra nåt. har dessutom hosta nu. synnerligen irriterande. och mådde bättre igår, skoj va. jag tar steg bakåt, lovely. och så har jag ju en vecka ensam-sovande framför mej. mjuff.

vad jag faktiskt helst skulle vilja göra nu är att krypa ner under en filt med en harry potterbok (!!!) och en kopp varmchoklad. men inget av det är tillgängligt för tillfället, so screw that. plus att jag behöver plugga en aning.

men nu en dusch och sen en kopp te iaf. alltid något :)

sex and the city!!

hihi ja nu sitter jag här och njuter av sista avsnittet av sex and the city :) som sällskap har jag en påse nötter, samt en exalterad pojke som häller glitter på saker :D det är normalare än det låter, jag lovar ;)
överväger att köpa alla sex and the city-säsonger faktiskt, dom har allihop till bra pris på cdon ;) dessutom har jag gratis frakt eftersom jag är student :D

men nu börjar det igen!!

voj vad tiden går

ja jisses. det är 7 år sen 11 september (enda dagen det räcker med att säga ett datum och alla vet vad man menar, haha), och 5 år sen anna lindh vart mördad. båda är såna tillfällen jag kan säga precis vart jag var. det känns som att det var kanske ett år sen, högst. helt sanslöst. tänk vad vissa saker liksom stannar kvar. båda dom händelserna var också såna som var allt alla pratade om i skolan dan efter. då för 7 år sen har jag för mej man tom fick gå till skolsköterska/kurator och prata om man ville. finns det folk som blir så påverkade av nåt som händer på andra sidan atlanten? har känner man nån som var där och antingen dog/vart skadad eller så kan jag förstå, men vi andra vanliga svenssons? vilka är det som har sån empatiförmåga att dom blir helt förstörda av att det händer något sånt så långt bort? nu menar jag inte att låta så kall, men ändå, nån måtta får det väl vara?

är det uppmärksamheten folk vill åt? "ooooh kände hon nån som var där, är det därför hon behöver prata med nån??" eller?
sensationer lockar folk, är väl bara att inse.

det var dagens seriösa ögonblick ;)

moahaha tragiskt

ja alltså, det här inlägget innebär viss genans för mej också, eftersom det innebär att jag erkänner att jag kollar för mycket på the hills. men anyway, en av tjejerna där, heidi, har tydligen släppt en skiva. och, öhm, ja vad ska jag säga? kolla videon bara. det är lite, pinsamt. tro mej det är pinsammare än att jag just erkände ett visst beroende. det är alltså värre än paris hilton tom, ni vet videon där hon ålar på stranden? den är ingenting mot heidis...menmen, se och "njut" :P

sovit lääänge

hehe ja från att ha sovit 3-4 timmar till att sova nästan 12 timmar natten efter, smiiiidigt ;) vart helt chockad när jag vakna, haha. det är så skönt nu när jag nyss vaknat också, innan förkylningen att igång liksom. nässprayen verkar fortfarande och det rinner ingenting. lika bra att passa på att njuta den närmsta kvarten, haha.

men nu ska jag gå och väcka sömntuta nr 2 :D

kvällsdags

och jag är helt luddig i huvet, haha. och inte av alkohol som man skulle kunna tro eftersom det är onsdag, utan förkylningsluddig. är verkligen i min lilla bubbla nu :D
slipper sova ensam inatt gör jag också. så skönt så. det är nåt med att vara sjuk och sova helt ensam som inte riktigt lockar mej. känns dock som att jag kommer hålla mej på min kant. längtar efter att sträcka ut mej ordentligt!!! det känns så jäkla skönt och göra det, jag blir liksom helt slut även av att sitta upp, så att slänga ut sej i en stooor säng just nu känns som paradiset ;)

men först sex and the city!!

host host

men jag har det ganska trevligt här i soffan ändå. tack och lov för laptops ;) sitter här och pluggar med datorn i knät minsann. så ingen kan då anklaga mej för att vara helt lat bara för att jag är sjuk!

jag är förresten positivt överraskad av agnes nya låt. idol-vinnaren you know. hennes "on and on" är lite coolare än hennes gamla låtar, inte så kärleksballadsmesig, utan helt ok faktiskt :) videon är inte heller så sockersöt, vilket är ett klart plus!!

men nu slut på musikrecensionerna för stunden, tebax till pluggandet!!

hemma...

japp. det bidde så. det var verkligen en synnerligen otrevlig förkylning det här. en av dom värsta jag nånsin haft tror jag. att jag dessutom bara sovit 3-4 timmar inatt gjorde inte saken bättre. testa själva att vara megaförkylda, sova nästan ingenting, och sen ha energi nog att delta i en betygsgrundande diskussion på c-nivå...
nej du, jag tror jag vinner på att skicka in svaren skrifligt den här gången. jag måste släppa min idé att man måste ha feber för att vara hemma. folk har då vart hemma för mindre än det här.

menmen, nu ska jag skicka in svaren och sen gå och sova en stund.

what to do?

jo jag vet vad jag ska göra nu. gå och sova. den här förkylningen däckar mej nästan. men det är ju alltid värst i början. dock är jag lite fundersam över morrondagen. har ett 2timmars seminarium, så jag behöver ju inte vara i skolan så länge. det dryga känns mest att ta sej dit. men hursomhelst, jag är en sån som anser att om jag inte har feber, så kan jag gå till skolan/jobbet/whatever. som det är nu tror jag inte jag har det, men har ingen termometer så kan inte veta helt säkert. jag känner mej inte helt ofebrig heller, så det är nåt slags mellanläge på den fronten. så den stora frågan är, skola eller inte skola imorron? jag hoppas liksom att det antingen ska vara mycket värre, eller bättre, för att kunna bestämma mej enklast. well, sammanfattningsvis, jag mår inte bra. men jag har inte feber, alltså kommer jag troligen gå till skolan. gah. även om jag inte borde. men mjuff.

asch det visar sej imorron.

nu, gonatt!!

ynklig!!

ja usch vad jag klagar. men jag mår inge braaaa!!! borde inte halsontet gå över när förkylningen brutit ut liksom?? det är det som är det värsta..snoret och hostan kan jag ta :P men just halsen gör att jag bara vill lägga mej ner och sova i några veckor.

men nu har jag inte tid med det här. måste plugga!!! laddad till tusen, verkligen...

föregående inlägg slog in...

ja huvva. snoret rinner och halsen är min värsta ovän just nu. jäkla tur att jag inte ska jobba eller ska till skolan idag. men fortsätter det såhär imorron med vetetusan om jag fixar att ta mej till skolan :(
men lär iaf hem och plugga om en liten stund. hade ju hellre velat vara kvar här och bli ompysslad ;) haha

men en dusch nu lär väl få det att kännas bättre.

min tur?

är det månne min tur att bli förkyld nu? halsen känns helskum och näsan håller på att täppas till...får nog bli en kopp te efter maten :)

är nu klar med födelsedagspresenter till mamsen :D

men nu lite vänner-tittande.

gomorron

inte kul att lämna värmen i sängen. men man kan ju inte ligga där heeeela dan. så nu ska jag slå mej ner i soffan på en värmedyna för min rygg gör så ont så jag vet inte vad jag ska ta mej till!! gah

yummie!!!

ja det har visat sej att jag har en riktig kock som pojkvän :) synnerligen goda hamburgerbiffar snodde han ihop :D så nu är jag så mätt så jag håller på att gå sönder. det avhjälps förhoppningsvis med en promenad om en stund. men nu lite tv-tittande!!

slappish

ja nu är det slappande som gäller. men vad är bättre en söndag än att vakna, ligga och mysa och prata, och sen inte gå upp förräns nåra timmar senare? hur mysigt som helst ju :)
perfekt söndagstidsfördriv.

gårdagkvällen var riktigt trevlig, dock lite segstartad!! men det ordnade upp sej, och slutade riktigt bra. och riktigt fullt.

men nu hägrar duschen. nån måtta på slappheten får det ju ändå vara :P

lördag!!

och partaj ikväll :) ser faktiskt fram emot det en hel del. drygt att ta sej till borlänge bara ;)

älsklingen gick upp alldeles okristligt tidigt imorse. jag var helt groggy och pratade halvt i sömnen med han typ, haha. men det är inte så dumt att helt själv kunna sträcka ut sej i en 1.60 bred säng ;D då kan man ligga åt vilket håll man vill nästan, haha.

idag är det bara revbenen som gör ont btw. gör ont när jag gäspar. och när jag kommer åt dom. inte alls kul. och fattar verkligen inte vad jag har gjort!!!

men nu ska jag ta mej ett bubblande bad :D

the pain goes on

ja det bara sprider sej. jag är fruktansvärt om i revbena. så fort jag rör dom gör det nåt alldeles hemskt ont. wtf har hänt??? har jag vart med om en olycka som jag inte kommer ihåg? har jag ramlat? nej det ringer inga klockor. men nåt skumt är det.

men nu ska jag slänga på mej lite smink så jag iaf ser presentabel ut. voj.

...

glömde ju säga....jag vaknade dessutom med helt upppuffade ögon, små läckra grisögon är med andra ord vad jag har nu. hot stuff.

pain

ja usch det här var ingen bra dag! vart först väckt av jobbet, men kunde inte svara ja eftersom jag måste plugga...frågorna svarar inte på sej själva. sen kände jag att jäklar vad ont det gör i nacken!! jag lär ha sovit riktigt dumt, för nu kan jag inte böja huvet åt nått håll, och inte bakåt eller framåt, utan att det gör rent djävulskt ont. och för att göra det hela ännu lite bättre har jag ont i magen. underbart att vara tjej ibland.

gah. nu måset jag hoppa in i duschen så jag kan sätta igång med pluggandet.

(%#&%¤"(/="(

jag är trött, ensam, på dåligt humör, och har tråkit. ingen bra kombination.

soffhäng

på hög nivå. så skönt så. har so far idag mest pluggat i soffan, men nu är det normalt soffhäng som gäller. med komediserier på tv. oh yeah. och synnerligen spännande msn-konversationer. that's my thursday night people. var på väg att skriva tisdag kväll, wtf?? helt dagvill. men på lördag ska det födelsedagskalasas i blg iaf, ska bli riktigt kul faktiskt :) storasyster johansson blir gammal ;P hehe

men nu ska jag ägna min uppmärksamhet åt tvn.

toodles

nej nu vill jag inte vara med nå mer

nej usch vad det kryper myror i kroppen på mej. vill verkligen inte plugga mer!! det tar emot så jag vet inte vad jag ska ta mej till...dock kan jag ju trösta mej med att jag gjort nästan hälften, vilket är bra gjort av mej för att ligga en vecka före. så en liten stund kan jag släppa det med gott samvete.

lär ju förstöra emmy med vampyrlåten, hehe.

take another piece of my heart

ja den här låten är ju så fruktansvärt bra!!

filmen i bakgrunden är också såååå bra ;)

höstväder!!

ja det är riktigt höstväder ute!! blåser som bara den! men det är ändå klar luft, och det är så härligt :)
jag är ett stort höstfan!! mysiga kläder, hög och klar och krispig luft. mmmmm.

har nu tagit en liten pluggpaus. tänkte göra iordning min pluggdrog, chai-te ;)
it's addictive I tell ya.

ljus i mitt hus!!

ja det var då f** på tiden att jag fick upp lampan i hallen!!! jag kom på snilleblixten att jag kunde klättra upp på min byrå, och de funka :D så nu är jag glad, hihi.

har faktiskt hunnit med en hel del idag. tagit ut pengar till lördag, skrivit ut en maaaassa papper hos mamsen, varit på biblioteket, och skruvat upp lampan. och klockan är inte ens ett ;)

vad jag dock inte hunnit med än är att plugga, vilket är vad jag ska göra nu.

på tal om att plugga, cyklade förbi vad jag hoppas var högskolans nollning innan. det var nunneklädsel, och älvor, och en massa sånt skumt, och sjöng och skrålade gjorde dom!! kul att se faktiskt :)

men nu, skolböcker!!

eller lunch först kanske...

nattinatt

ja nu är det snart sovdags. fast först sex and the city, of course ;)

pojkbesöket har ju gått hem nu så då lär jag ju roa mej själv...och vad är då bättre än lite tv-tittande :D

menmen...gonatt

blast from the past

hehe ja vi  måste verkligen ha picture night nån kväll. vårat lilla gäng har lyckats fastna på en jäkla massa bilder, not for the public to see :P men vi måste se och skratta, osv osv. dom är verkligen sjuka en hel del av dom. men oj så kul vi haft när dom tagits :D
mirres svanen ligger högt upp på topplistan, hahaha.

saandis gillar

hehe jag just nu gillar jag även den här.
go ahead, judge me. jag gillar texten. och den är liksom medryckande på nå vis.

hela världen är så underbar, om man är korkad, tom och glad


hur kan man inte gilla en låt med den raden?

bra låt

här är en av mina favoritlåtar den här veckan.

visste ni förresten att en mänska sitter på toaletten sammanlagt ett halvår av sitt liv?

fiffig pryl

ja kolla här bara vad jag har:
en usb-muggvärmare :D man kopplar bara in den i datorn så håller den myggen varm :) praktiskt va?

innehållet i muggen är chai-te, my favourite!! chai-te och lite choklad, det är svårslaget kan jag säga!! speciellt i pluggsammanhang ;)

just another day

jes bara en till onsdag. skoldag för mej. en föreläsning, med halvbra lärare. saknar eng b-lärarna :(
han idag driftar iväg till andra saker alldeles för lätt, och hinner sen knappt med själv föreläsningen. aningens irriterande ja. och inte heller i år är utbytesstudenterna nå vidare på engelska. eller orden och så kan dom väl, men majoriteten pratar väldigt otydligt, och med väldigt skumt uttal...

har pratat kläder med mirre idag. vi har lite olika syn på det hela med klädinförskaffande. hon vill gå till en affär, och få hjälp av dom med att ta fram lite olika outfits, så behöver inte hon anstränga sej. vilket jag är raka motsatsen till!! det roliga med kläder är ju att blanda ihop och fixa ihop det helt själv. för risken att man ser likadan ut som många andra ökar ju om man får stylinghjälp, eller hur? för alla dom stajlar som har samma stil kommer ju få samma grejer? så nej, sånt förstör the fun of shopping. hitta en tröja där, ett par byxor i en annan affär, osvosv. och sen pyssla ihop nåt helt eget :) nu menar jag inte eget som i way out there, bara eget som i att ingen annan har just den blandningen, förhoppningsvis.

men nu skolböcker och tvättstuga

ska bara klaga lite

hilary duff är en usel skådis

firefox nyaste version är ruskigt ful och inte alls lika bra som dom påstår

jag är kissnödig

jag saknar min pojke

jag ska upp tidigt imorron

blame the boys!!

haha ja kolla här bara.

picture time!!!

det här gjorde jag igår :D
ja bevisligen är det ju inte jag på just den där bilden, men jag satt minsann me därbak och åkte runt jag med, såå härligt :D hihi

och såhär kul kan man ha med maten innan man äter den:
stoppa en vindruva i klorna på en kräfta. det är humor I tell ya. :P

sugar we're going down swingin'

ambitionsnivån idag är hög kan jag ju säga. först jobb, sen städande, sen pluggande, sen dessutom rätt nyttig mat ;) massa grönsaker!! haha
pluggandet var dessutom väldigt effektivt, så jag är så nöjd så. ska dock fortsätta lite till efter ncis :P
lika bra att passa på när man är pojk-fri, haha. dumpad för en fyrhjuling, schysst ;P
men rätt skönt att stuffa runt alldeles för sej själv också måste jag säga :)

brutalt uppvaknande!!

ja ni må tro jag vart förvirrad imorse när jag fick ett meddelande kl 7. jag undrade vad fasiken det var som hände, sen slog det mej att det nog var mobilen som pep, och mycket riktigt. i inkorgen låg det ett prydligt sms om jobb idag 7-15. när jag väl samlat ihop mej lyckades jag tom få iväg ett ja-svar, och som tack för det fick jag tillbaka "du är en ängel", hehe. well, jag behöver pengarna och jobbet behövde folk, klart jag ställer upp ;)

sen skall det hem och pluggas. och fixas lite med foton och grejer tror jag, nu är jag på pysselhumör :)

förhoppningsvis kan jag gå hem redan om en halvtimme, moahaha.

men nu, back to work

september!!

ja nu är det höst på riktigt. and I kinda like it.
hög och frisk luft är så härligt!!
och lite snyggare kläder kan man använda på hösten, man slänger liksom inte bara på sej whatever som man inte svettas i.

natten på jobbet var såååå lugn så.

ska strax äta frukost och sen gå och sova. (och kramas lite)

gonatt

RSS 2.0