haha smidigt

dom här båda artiklarna gick att klicka sej fram till på aftonbladet idag: http://www.e24.se/branscher/internetteknik/artikel_828255.e24 och http://www.aftonbladet.se/pryl/article3661380.ab
det tyckte jag var lite roligt :P

guess what...

jag är på jobbet!! igen. känns som jag är här hela tiden nu, haha.

gårdagkvällen var riktigt trevlig faktiskt :) rätt mycket folk ute. och jag var lugn och behärskad eftersom jag skulle jobba idag :P

ne nu har jag tråkit.

bara en snabbis!!

det snöar!!!

nu ska jag göra en hemtenta, wish me luck!!

grannfejden

nu är jag lite arg på mina grannar. i helgen var det festandet och dunkandet i golvet, och nu ikväll är det flyttande. dom kutar upp och ner i trappan, och slår i min dörr med dom stora sakerna!!! lite hänsyn please???? jag är lite sugen på att skälla ut dom ;)

men nu ska jag kolla klart på desperate housewives och sen sova :)

skola, hemtenta, sen utgång imorron ;)

mums!!

titta vad jaaaag har ;)
nötter!!!
synd att nötter är så jäkla dyrt bara. varför är det så? borde dom inte uppmuntra till att äta mer nötter och mindre godis? och ändå kostar nötter nästan dubbelt så mycket...!!! men gott är det ;)

nu ska jag fortsätta kolla på vänner :D

min dag

består av plugg. samt några vändor till tvättstugan. och sen det vuxnaste av allt, betala räkningar ;) får ju lön idag!

men nu har jag surfat runt för mycket. dags att sättta igång med skrivandet!!

what I've done today

jo jag har så mycket som jobbat. kaosigt på morronen eftersom hon jag skulle jobba med var sjuk! dessutom fanns det tydligen ingen tillgänglig som kunde hoppa in, men det löste sej tack vare räddande John. schysst av han att hoppa in fast han inte var tillgänglig egentligen :) dessutom är ju han också gammal humanare, haha :D

efter jobbet bar det hemåt för att hämta mammas grejer som hon hade i min frys, eftersom hennes hade råkat haft dörren öppen ett tag. sen flänga tiilbaks till mamsen, och sen hem igen, där ett välförtjänt skumbad väntade!! i badet hade jag mina all time favourites, bubbelbitar från lush :)

                                                    
biten med den lilla rosen i använde jag idag :) (den till vänster) men det är dom 2 jag har för tillfället. men fler är mer än välkomna ;)
dom är helt underbart bra, luktar gott, och skummet varar jättelänge!! man behöver dessutom inte alls ta särskilt mycket, så dom räcker ett bra tag!! sen kan man ju ha gott samvete för att dom är både vegan/miljö/allting-vänliga :) rekommenderas starkt!!

det behövdes efter min ilska på min granne igårkväll, hon hade fest, och dom körde singstar. och vrålade. och dunkade i golvet. och jag skulle upp och jobba kl 7 imorse. men som tur var gick dom ut på krogen efter ett tag!

men nu ska jag njuta av mitt te, och sen nog gå och sova tidigt :)

lycka

jag insåg nåt för en stund sen. jag får sova en hel timme mer imorron :D passar synnerligen bra när man ska upp före 6 :)

men nu ska jag äta upp min mannagrynsgröt, och sen gå och sova. trött som en gnu är vad jag är.

hallå igen

sitter på jobbet nu igen. har dock haft lite mer att göra än vanligt, vilket är rätt skönt, för då blir det inte så segt :) dock 4 timmar kvar tills jag slutar...och sen tillbaka kl 7 imorron, *wohoo*. or not. skönt med ledig eftermiddag sen iofs. har alldeles nyss varit sällskap när det skulle betalas räkningar. det var nåt nytt! satt där i en halvtimme och gjorde liksom ingenting, kändes lite skumt, menmen. they're paying me for it ;)
jobbar idag med det nyaste tillskottet till slätta-sekten minsann :P
tänk att folk vågar sej hit.

men snart dags att äta. är vrålhungrig!!

lite om mej :P

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
( ) Parfym över 300 kr

Summa = 6

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 3

Du har...
(x) Tonat håret
( ) Färgat håret (slingor)
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 3

Totalt: 12

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

hahaha ok...det var en..skum, definition av mej måste jag säga!! "konstgjord behandlad blomma"?? vet fasiken inte ens vad som menas med det :P
jeje, bättre än "barbiedocka, bara plast" iaf ;)

time to sleep!!

ja nu har jag äntligen gjort sista natten, och ska strax krypa ner hos älskling och sova :) kan dock inte sova så länge, lär ju försöka ställa tillbaka dygnet nu, så jag börjar sova på nätterna istället för på dagarna...

toklugn natt efter kl 1 var det iaf, inte ett pip mellan 01 och 07!!

men nu sovdags!!

last night

japp, sista natten på ett tag nu. så skönt!! kroppen blir helt knasig av att jobba natt, allt blir liksom förstört. men det blir fina pengar till london sen, så jag klagar inte ;)

har faktiskt varit lite körigare inatt än det brukar, men nu har alla lagt sej, så nu ska det väl vara hyfsat lugnt.

så var det väl dags för det obligatoriska bloggkollandet nu då ;)
varje gång jag jobbar natt, och det är lugnt, så blir det automatiskt att jag kollar runt bland massa bloggar för att se om jag hittar nåt intressant. det finns faktiskt en hel del intressanta, men sen slår det mej alltid som en fet moderat, att "ojdå, en 17åring är inspirerande".
den insikten är lite jobbig, jag vill bli inspirerad av äldre människor!! eller är det kanske så, att 17åringar är dagens "äldre människor"? "lyssna på mormor nu, hon har erfarenhet och har varit med om saker som inte du har", så har det väl alltid låtit. "lyssna på den här okända människan som skriver om sitt liv och kläder, hon vet vad hon gör!", är det så det låter nu?

har bloggvärldens 17åringar tagit över mormors status som livsorakel?

vinterstuff

såhär ser mina nya supermjuka och varma fluffskor ut!
man tom ser fluffet :D

nya vantar och ny mössa :) mössan jag hade förut fixar inte 20 minus, så jag köpte en varm och gosig! med matchande vantar ;)

min pojke ser ut som en fluga när han jobbar på sin båt :)
fylld med sågspån är han dessutom, haha :)

men nu ska jag göra lite mat, och sen räkna ner timmarna tills det är dags att jobba.

under en filt

ja nu sitter jag under en filt med datorn i knät. sweetie sitter här breve och kollar på south park. filten jag sitter under har dalahästar på minsann, patriotiskt värre ;)

har haft en riktigt mysig eftermiddag/kväll här, trots bakis pojke ;P eller kanske just därför? vi har gjort absolut ingenting!! så skönt så.

har desstom fått en rejäl självförtroendekick av en lärare, fick ett "very good" på några uppgifter jag lämna in förra veckan :)

men nu ska jag ta och spela lite schack igen tror jag!!

ett omöjligt projekt

jag har funnit min överman. schackspelet på datorn. det är stört omöjligt att vinna!! försökte flera gånger inatt, och nyss också, men nööööthing!!!

men nu kanske jag skulle ta och klä på mej, klockan är ju ändå 16.37 ;)

slip och sånt

jag har minsann slipat båtgrejer idag ;) hehe jag känner mej såå duktig :D

och nu står tacos på schemat. yummie. rester sen i fredags.

dessutom är det one tree hill, och gossip girl om en stund. jag kommer nog inte få se båda :P
haha

food!!

den funkar!!!

jag har en FUNGERANDE DATOR!!!! skivorna funkade :D så det här är första inlägget från min egen dator på länge. lovely!!

vi har precis kollat på beck och myst i soffan :)

nu ska jag njuta lite mer av min dator :D

shopping

jajjemen. har idag införskaffat nya vantar och mössa, och vinterskor!! världens mjukaste skor, känns som man går på moln!! dock var jag tvungen att köpa en storlek större än jag brukar ha, wtf?? :P
men helt underbara är dom!! så nu längtar jag tills det blir kallt. dom är inte direkt optimala när det är blött ute dock, men man kan inte få allt ;)

sitter just nu med en kartong tryfflar med kaffesmak breve mej :) ska dock sluta äta såna nu, för vi ska strax iväg till älsklings mamma och äta. ska nog inviga mina vantar :D
är kallt ute. minsann.

sen senare ikväll kommer eldprovet, kommer datorn funka?? har iaf fått skivorna nu. vojvoj.

toodles.

lördag!!

och ännu en trevlig ledig dag :)
en kall dag, dessutom. just nu är det 3 grader, men för en liten stund sen var det 0.6! går fort uppåt. men oooh så mysigt att ligga nerkurad under ett täcke och veta att det är kallt ute!!

men nu dags för en dusch så man kanske kommer iväg på lördagsäventyr nångång :P

fredag!!!

och jag har lite helgkänsla för en gångs skull!!!
ska strax ta och knata iväg till stan med sweeeetie, besöka systemet, hyra film, och lite sånt för att ladda för kvällen :)

men nu ska jag först klä på mej!!

nighttime

jag slutar om 5 timmar :D *wohoo*

just nu har jag lätt separationsångest, har precis mejlat in en uppgift till min lärare, och jag har ingen aning om hur det vart egentligen. huh. tänk om han inte godkänner den :(

men nu är jag hungrig!

working 9-7

jepp. nattjobb. 21-07. the cash is rolling in. och jag sitter och surfar runt, hehe. och ska sova hos miiiiiiiin sötnos efter jobbet :) bra att tajma jobbpassen såhär tycker jag. och sen är det helg, och jag är leeeedig!!! har nämligen inte ens lagt in att jag är tillgänglig, så jag kommer inte ens bli tillfrågad ;)
oh sweat heaven.

men nu ska jag surfa runt lite till.

good mooooorning world!!!

hehe. klockan är 09.27 och det är onsdagmorron. om 33 minuter skall jag infinna mej på en stol vid en bänk i ett klassrum. med en massa utbytesstudenter. näst sista lektionen i den här kursen!! helt gaaalet.

har ju då sovit hos mamsen inatt. dock inte överdrivet bra, sängen är för hård!! vaknade upp med en rygg som kändes som att den bara knöt sej mer och mer för varje sekund. synnerligen obehagligt!!

men nu är det snart dags att bege sej ut i dimman. den enorma dimman! man ser fasiken inte långt kan jag ju säga. men det är lugnt, jag tänker ta bil ;) det har ju sina fördelar att vara hos mama, haha. behöver dessutom handla lite efter skolan, så varför inte då passa på att ta bil?

men nu lär jag pysa. oh yeah.

sen hem och tvätta, och hålla tummarna för att recoveryskivorna kommer idag!!! *hoppashoppashoppas*

singlig

ja, jag känner mej singlig. dom senaste 5 dagarna har jag träffat min pojke i ungefär 2 timmar. det är inte kul. det var längesen vi sågs så lite. :(
så just nu känner jag mej lite ensam, lessen, och deprimerad. så jag överväger att plugga. men det vill jag inte, titade just på uppgiften jag täntke göra, och det tog emot nåt så förbannat :P
satsar på att göra den på torsdag när jag jobbar natt istället. kl 2 på natten är man kreativ!!

längtar också hem till min soffa. min filt. min tv. MINA GREJER!!! no way in hell att jag nånsin flyttar hem igen. nog för att det är rätt trevligt att umgås med min mama, men nu vill jag till min lägenhet. fast nej, jag vill ändå inte vakna upp med ventilationsfolk klistrade på mej, så jag stannar här. här finns ju dessutom fungerande dator ;)

om 9 minuter är det ncis, jej. jag har nåt att se fram emot ;)
kanske kan övertala mamsen om att kolla på vänner sen också. sen är det ju nästan sovdags!! hehe

gah

hos maama igen :P

hehe men nu är jag här av en anledning, dom ska komma och greja med ventilerna imorron hos mej, troligen just den tiden jag behöver tillgång till kök/badrum, så då sover jag hos mamsen :D skulle ni vilja sminka er/borsta tänderna/kissa osv med folk 2 cm bort?? I don't think so ;)

haft ett riktigt roligt seminarium idag :) har skrattat en hel massa, haha. börjar dessutom få ett visst grepp om saker och ting, så det känns bra :)

men nu ska jag föra över pengar till folk, *snyft* ;P

fikapaus

ja nu sitter jag här och fikar för mej själv. min kollega är iväg på långlarm, och söndagsförmiddagar är inte dom livligaste. så då blir det lite surfande.

nös nyss så jag lyckades byta tillbaka till sidan jag var på innan den här, det ni, haha.

har faktiskt pluggat lite också.

och kollat delfiner på tv.

men nu ska jag fortsätta fika!

london baby!!

I'm going to london :D
8 dec bär det av, jag och mamsen :D
wohoo :D

hos maaaammi!

ja nu är jag hos mamsen, och har pluggat en aning. datorlös som jag är får jag lösa det på andra vis. och nu vankas det mat också, hehe. praktiskt värre att komma hit ;)

jag mitt lilla pucko glömde dock en av skolböckerna hemma, smiiidigt. vilket medförde att jag inte kunde göra så mycket jag hade tänkt :( blir att sitta lite sen när jag kommer hem också. wohoo. och imorron om jag hinner efter jobbet. och hela måndag. längtan är stor.

men nu, maaat!!

sms

fick ett "grattis på namnsdagen en dag försent"-sms nyss. wtf tänkte jag, som aldrig haft namnsdag i oktober!! men så började kugghjulen arbeta, och det slog mej att hon kunde ju menat mitt lilla nick. så jag kollade kalendern, och jovisst, där stod det "harry", svart på vitt, haha. hon hade tom ringat in det ;)

och jag slutar om drygt 1.5 timme!!! och har hunnit läsa ut en hel skolbok, haha. wohoo.

jobbar

ja nu jobbar jag igen. har dessutom alldeles nyss skrivit ut ett formulär där det klart och tydligt står att jag vill ha installationskivor från acer. att dom inte skickat med den från början är ett mysterium. dom vill bara tjäna mera pengar. men bara det hjälper så ska jag inte klaga. så mycket.

nu är jag hungrig. och klockan är 09.46. det är lite tidigt att äta lunch. tror det finns kärleksmums och muffins. hehe.

weddingpictures

jajjemen, här är dom:

bruden alldeles innan vigseln


jag, Mirre, och Emmy innan vigseln


middagen


bordsdekoration, luktade sååå gott!!


buketten, som Mirre faktiskt fångade sen ;)


vi lekte lite med brudgummens brors hatt!!


en bild på alla oss 4 :)


ingen kul ålder att vara i på bröllop, haha. rastlöst värre attackerade dom snacksbordet :)

allt som allt bidde det ungefär 130 bilder, men ni får nöja er med dom där ;)
(trycker ni på bilderna blir dom större ;P)






after the wedding

ja nu har jag minsann varit på bröllop :) fint var det, och tärna var jag ;) fast det innebar mest att jag fick sitta mellan brudgummen och hans pappa (som jag aldrig träffat förut), men det var så trevligt så :) aussie-people is nice people. har tagit maaaaassor med bilder, och har även bilder där jag blev bra ;) men dock är jag för trött och full för att lägga in dom nu, will do that tomorrow.

ruskigt trevlig kväll iaf :)

men nu ska jag gå och kramas. gonatt.

bröllop!!!

jag ska på bröllop om 5 timmar!!! Mina is getting married with her aussie. helt sjukt! jag har inte fattat det än tror jag. och till råga på allt så ska jag och Emmy vara tärnor, hehe. min största fasa just nu är att jag ska rasa ihop inför allihop, haha. eller nåt liknande.
lite småtråkit väder är det dock, men det sägs ju att om dagen för bröllopet består av regn och sånt, så blir själva äktenskapet bra :)

so I'm sooo excited!!

men nu är det strax dags för frukost, senhem och göra sej iordning!!

poliiiiiiis

idag bidde jag ju minsann invinkad av farbror polisen för nykterhets och körkotskoll!! jag skakade när jag gjorde allt, måste verkat lite misstänkt, hahaha. men det var ju lugnt, ås jag fick ett "ha en trevlig dag" och kunde åka vidare :) dagens happening, haha.

men nu är det faaat people på tv ;)

tom i huvet

ja nu var det tomt i huvet. känns som att nån dragit ut proppen och det bara *poff* rann ut, hehe.

sitter hemma hos min sweetie nu och väntar på att han ska komma hem. han är och leker med sin båt. jag vill kramas!! nu!!

ska upp tidigt till skolan imorron minsann. och jag "fasar" inte för det som jag gjort tidigare, har liksom börjat komma in i det nu :)
kändes såååå bra idag på seminariet också, dock var det phonology som gällde då, inte litteratur som imorron. vad phonology är tänker jag inte ens börja förklara, för det är först idag det liksom börjar lossna och jag känner mej inte fullt så dum längre.
jag brukar alltid säga att flummerier är inte min grej när det gäller skolan och sånt, filosofi var sååå inte mitt ämne i gymnasiet, men nu föredrar jag faktiskt litteraturen, som är lite småflummig, och improvisationistisk. dock har jag vääldigt svårt för theoretical linguistics, med fonetik och phonology mm, som är väldigt rakt på sak och har riktiga vetenskapliga förklaringar. men när det är sådär svårt känns det riktigt jäkla bra när man fattar ;)

nu lite meningslöst bloggläsande, sen tv-hängande, sen...glass?

76 minuter kvar

sen slutar jag!!

wiiiiiii

bored, yes. excited, yes!!!! tihi
why? I ain't tellin'!!! moahaha

smooooth

jag har gjort nåt smidigt. nämligen lagt vantarna i kylen, haha. dom låg i samma påse som min matlåda till jobbet. jag vart lite förvånad när jag hitta dom där kan jag ju säga ;)

btw, jag har tråkit.

men snälla nån

den här artikeln är skum. fast det är klart, allt med blondinbella är väl skumt? :P men iaf, artikeln handlar om att socialtjänsten tycker hon dricker för mycket, och är på hennes föräldrar, ungefär. men bästa kommentaren är absolut: "Man måste väl få ta ett glas vin ibland även om man är 17 år?" som fröken Bella själva säger. öhm, newsflash, det är det som är poängen, man FÅR INTE DET när man är under 18.
jag vet inte om det är ren idioti eller om hon bara försöker rättfärdiga det. men anyway. under 18 = ingen alkohol. så är det bara. så är lagen. och hon själv vill väl bli nåt åt advokathållet tror jag, men lär dej lagen då kanske. eller strunta inte i den och skriv om det i bloggen. som ju ruskigt många faktiskt läser. så är hon så förvånad att dom har reagerat egentligen?

min mamma bjöd då inte mej på alkohol förräns jag var 18. och jag har då inte tagit nån skada av det. visst, jag smakade nåra gånger på nån fest, men det var typ 1 mun, inget supande alls. så nej, argumentet att det är bättre att man får ett glas vin eller 2 hemma med föräldrarna närvarande, än att man fjortissuper ensam med sina kompisar håller inte. för alla är inte så. sådeså.

men nu ska jag fika här i min ensamhet ;)

she works hard for the money

idag i skolan ringde min telefon (på ljudlös, såklart) och min chef hade talat in ett meddelande märkte jag sen. så jag tänkte att jag ringer han när jag kommer till jobbet. ni kan tro jag blev förvånad när han öppnade åt mej när jag kom hit. då var han så snäll och upplyste mej om att anledningen till att han hade ringt var att jag lär jobba ensam ikväll. jahaja, är väl bara att göra det då. skönt på ett vis, rätt trist på ett annat. jag kommer inte utbyta ett ord med en vettig människa på flera timmar med andra ord. en lite rolig grej i sammanhanget är att jag kom en timme senare till jobbet än när passet egentligen börjar, eftersom jag var i skolan. så chefen hade jobbat timmen där det inte var nån "riktig" personal här. chefen har med andra ord gjort vad vi gör. chefen fick göra grovgörat ;) moahaha. det var lite festligt måste jag säga. så allt det var liksom avklarat när jag kom. hehe.

och nu finns det dessutom lite hopp för min dator, skivor från acer för 300 spänn. det kan jag leva med. hellre det är att lämna in den och få betala mer än den kostade när jag köpte den, huvva. så nu hoppas jag på det. annars blir jag arg.

men nu ska det ringas lite.

produktiv?

dagen började med 2 timmar på jobbet, sen hem till mamma, och sen en titt på hennes nya jobb :D
sen hem och plugga, somnade med skolböckerna i famnen, kollade på gossip girl, somnade igen, vart väckt av att telefonen ringde och det var bara att stappla iväg helt sovgroggy ut till den gula bilen. så jag känner mej lite lat idag, hehe.

ska väl dock försöka fixa med min dator sen, hoppashoppashoppas den funkar då!!!!

men nu, the hills ;)

gah!!

ja alltså nu är det frustrerande med en ickefungerande dator. det går ju inte att blogga ju ;)
och dessutom kan jag ju inte lärra upp nåra bilder från gårdagens möhippa!!! så kul vi hade :D pinsamheter på stan, luftgevär, maaaat, aaalkohol, krogbesök. synnerligen lyckad dag :)

idag har det mest varit bakiskänningar och sånt. är dock tillbaka i normala gängor igen nu, och hungrig!!

så nu är det dags för varma mackor. oh yeah.

handikappad

ja shit vad handikappad jag känner mej utan dator!! kan ju inte göra nåt hemma nu ju, alla skolgrejer måste kollas nån annanstans :(
menmen, det ska väl lösas på nå vis.

och snart får jag lägga mej och kramas :)
dagens höjdpunkt verkligen :)

och imorron blir det möhippa.
lite nojjig just nu för mirres telefon verkar vara avstängd, what to dooo??
usch vad beroende man är av tekniken these days.

men nu tillbaka till gaylord focker ;)

men god dammit!!

min dator har pajat. nånting är ivägen så windovs kan inte startas. oj vad glad jag blev. hallelujah. så alldeles nyss har jag skrivit ut en hel drös med papper på jobbet, och kollat allt som kan behöva kollas på skolfronten. sooo annoying.

dessutom är det ingen som svarar när jag ringer. det behövs ett folk här imorron, så wtf ska jag göra??? jag ringer och ringer och ringer. vad har folk för arbetstider om dom inte ens är kvar på jobbet halv fyra?? när dom dessutom har ansvaret att skicka ut vikarier och sånt?? jag blir tokig.
så nu ska jag ringaringaringa igen.

dagens riktigt stora höjdpunkt är dock mitt VG på första skrifliga uppgiften ;) jag hade ingen aning om hur jag skulle göra, så jag gjorde vad jag trodde var rätt, och uppenbarligen så var det det :D
ett "very well done" fick jag minsann också, tihi.

men nu, telefonmarodör!!

RSS 2.0