86', året då allt hände

japp det går verkligen i racerfart för polisen att lösa palmemordet. är väl ingen direkt som har nåt hopp om att dom faktiskt ska lyckas nångång iofs. men iaf, idag är det exakt 22 år sedan, vilket betyder att det är 3 år kvar tills det är preskriberat. avskrivet. dömt att för alltid vara ett av svenska polisens största misslyckanden. hur kan man hålla på med ett fall i 22 år och inte lyckas lösa det? eller ens egentligen vara riktigt nära? eller ha en misstänkt som erkänner och sen oerkänner om och om igen? helt oförklarligt. dom lär ju ha bytt ut poliserna som jobbar på det några gånger också. pensionsåldern kommer ju närmare än vad dom gör lösningen.

men, det "roligaste" skulle ju vara om det när det blivit preskriberat faktiskt kommer fram nån och erkänner, och han/hon faktiskt är den skyldige. snacka om knäpp på näsan. och vilket underbart rykte sverige skulle få runtom i världen. eller, ännu mer underbart ska man väl säga. hela den här grejen måste ju ha setts på med lite dömande ögon på sina ställen. med full rätt. om inte ens ett statsministermord som har högsta prioritet kan lösas, hur ska då den vanlige svenssonen kunna lita på att polisen faktiskt löser helt "vanliga" brott, längre ner på skalan?

jeje, jag är då glad att jag inte är polis på palmemordet iaf. då skulle jag nog känna mej rätt värdelös!

och nu till nåt helt annat, var på introduktion i journalistiskt skrivande hos journalisterna.com idag, och vad hänger där på väggen om inte en tavla av min moster :) då bidde jag stolt ska ni veta :)

men nu ska jag krama på pojken istället ;P

addicted

ja jag tror nog nästan jag är lite bloggberoende :P ska alldeles strax iväg på en grej med studenttidningen, satte bara på datorn för att kolla mejlen, och kolla lägenheter och sånt vuxet, hehe. men kunde inte låta bli och skriva nåt ändå. tragiskt. jag är fortfarande synnerligen kär i min skinnjacka btw :)

och inte ska jag hem sen heller :)
inte mycket mamma ser av mej nuförtin ;) 

men nu ska jag väl se till att få håret att se normalt ut, ska ju tydligen bli fotografering med studenttidningen ;P hehe.

och till slut. "klart fanskapet ska heta pingu!" wtf?! din jävel :P det var det första som ploppa upp i huvet, men sen insåg jag att det kanske var lite fantasilöst. så nejnejnej jag tänker inte lyssna på dina namnförslag!! och trodde du verkligen jag skulle döpa den efter dej :P heh

shopoholic

hihi ja nu har jag äntligen min skinnjacka :D bidde en svart med lila foder från carlings. assnygg ;) bidde dessutom en tshirt (randig såklart :P) samt strumpor och batterier, haha.
dessutom, fick jag en pingvin :D sa till pojken för ett par dar sen jag ville ha en pingvin som husdjur, så då fick jag en jag kan krama på idag, hihi :) han är ju för söt :) nu är bara den stora frågan vad jag ska döpa pingvinen till. svåra beslut här, haha.

har alldeles nyss käkat massa lax och pasta så jag är nästan helt illamående! men ändå börjar glassen jag hör det  smaskas på bakom mej kännas lite lockande, hehe.

menmen, ska väl slänga ett öga på south park nu jag också.


zzzzzzzzzzzzz

ja fy bubblan vad jag är trött!! och ändå gick jag inte upp så blodigt tidigt...men jag hade svårt att somna igår, vilket var rätt knäppt för jag var helt slut då med, och det kan ju förklara saken. det tog en bra stund i duschen för att jag skulle börja känna mej som mänska igen!!

ska masa mej iväg på en föreläsning kl 13. känns väl sådär halvlockande, men eftersom min lärare tydligen utgår ganska mycket från föreläsningarna på tentan sen är det väl bäst att vara där. har sen eventuellt planer på att göra slut på lite av min väldans trevliga lön som trillar in på kontot idag :) kanske ett par jeans, om jag nu hittar några bra...

vart så gott som klar med min artikel igår btw. och skrattade nästan när jag skrev den, haha. jag menar att beskriva en sån sak, för folk som kanske aldrig varit med om det, är helt stört!! det låter verkligen helsjukt!! men vad det där får ni se sen när tidningen är ute ;P

men nu ska jag väl ta och få i mej lite frukost.

ser ut som en dränkt katt...

ja fy fasiken vad det här vädret ställer till det!! inte kul!! efter typ 5 minuter är man helt genomblöt! och jag var dessutom tvungen att masa mej ut eftersom jag behövde lämna tebax en bok, och sen förhoppningsvis låna den igen. men det gick inte, var väl nån som skulle ha den, så då var det bara att dra sej upp till högskolan och låna den där. som tur var hade jag reserverat den, så jag inte åkte dit och så fanns den inte, huh! så nu är allt fixat och jag kan sitta inne resten av dan med gott samvete :)

hade tänkt jag skulle börja skriva på nästa artikel till studenttidningen. hade också tänkt jag skulle läsa lite till föreläsningen imorron, men eftersom jag inte vet vad den ska handla om blir det lite svårt. hur svårt kan det vara att svara på ett mejl?! eller lägga upp det på fronter?? gah! menmen. det löser sej. får väl lyssna ordentligt istället ;P

och just nu sitter jag och har rejäla flashbacks till arlanda förra året. den här låten spelades ett antal gånger medans jag och emmy studsade runt inne på arlanda och lekte med pappersplan hela natten när vi väntade på vårt plan till rhodos :D hur kul som helst hade vi, hihi :)

men nu ska jag dricka upp mitt iskaffe, äta mitt äpple (och tracka på du bara för det biatch, u know I own ya!!)

då var det dags igen då

ja nu har jag gått och blivit kär i en låt igen!! det är ju helt jäkla hopplöst!!
låten det handlar om den här gången är 4am (forever) med lostprophets. den är helt fruktansvärt bra!! hörde den på jobbet första gången inatt, och det var verkligen kärlek vid första ögon(öron)kastet!! nästan så jag satt där och bröt ihop alldeles för mej själv, hahaha. jag har verkligen ett mysko förhållande till musik. menmen, nån ska ju ha det å :)

tror det är nåt fel på mej. och då menar jag inte i huvet :P
har gått omkring och frusit hela jäkla dan, typ skakat för jag frusit så!! och sen fick jag kallsvettningar och började skaka som fan, synnerligen obehagligt!! känns lite bättre nu dock.
dessutom har jag väldans ont i mina skenben. hur fasiken får man det?! känns lite som träningsvärk, men, så mycket, i skenbena?? mjuff!!
varför kan inte bara ALLTING vara som det ska nån gång?? gah!

and the winner is...

ja jobbar man natt, och det är oscarsgalan, är det klart man kollar lite :) själv prisutdelningen är ju rätt trist, men det är kul att se när dom går in på röda mattan, helt sjukt vilka klänningar dom har!! på både gott och ont...men iaf, ett par av mina favoriter var hilary swank och jessica alba. alba rätt mycket för att hon har ju en så söt kula på magen :)
en av dom märkligaste var dock tilda swinton, jag har inte full koll på vem mänskan är för det första, men att dyka upp helt osminkad och totalt oglammig på oscarsgalan är väl ändå lite, tråkigt?
coolaste paret är väl, as always, johnny depp och vanessa paradis, dom passar ju så väldans bra ihop :) schysst att ha töntbågar på röda mattan btw ;)
och hur mycket jag än försöker så kan jag inte tycka om renée zellweger!! hon delade ut nåt pris (kommer inte ens ihåg vilket) och varje gång jag hör hennes röst och ser hennes enormt kisande ögon går det rysningar genom hela kroppen!! gah!! hon ser ju såå mycket bättre ut i bridget jonesformatet!

menmen, inte mitt problem, dom får ju se ut hur dom vill :P

men nu är det dags att sova, man blir aningens trött av att vara vaken (nästan) hela natten!! haha

en helt "vanlig" kväll :P

ja, det vart ju en "vanlig" kväll igår. med det där är ju en synnerligen relativ definition, hahaha. vanlig i bemärkelsen att det såklart händer massa grejer runt mej och emmy, ovanlig för att just dom här mänskorna träffar man ju inte ofta, haha.
kan ju iofs börja med att säga att jäklar vad tokfel jag hade när det gäller melodifestivalen, menmen. shit happens :)

för sen började då kvällen. började med att vi kom till harrys typ kvart i elva, (studentrabatt, ja tack), och det var helt fullproppat med folk!! helt jäkla sjukt!! så vi traska runt lite, och när vi inte varit där så länge går vi förbi garderoben, och vem står där om inte gunde svan. varpå emmy vänder sej om mot mej och..tja, låter...sen när hon vänder tillbaka har gunde kommit närmare, vilket leder till att han måste dra upp händerna i panik och vrida på sej för att undvika emmy, moahahaha. hon var på rejäl kollitionskurs, vilket var fruktansvärt kul att se. s det blir ju nåt att berätta för barnbarnen, hur emmy så gott som krockade med gunde svan :P haha

sen fortsatte det komma mer och mer och mer folk, helt sanslöst!! men sååå kul!!

jag är också ett under att fina förklaringar, jag skulle nämligen peka ut en person, säga nåt om han, och för att emmy skulle fatta vem jag mena kläckte jag ur mej "han där i gult", och det var liksom en vakt..haha. varför inte vara säga vakten? jo för att jag smart som jag är tänkte att säger jag vakten, då kommer han ju fatta att jag menar han, så jag sa "han i gult istället", vilket ju var så mycket bättre när dom enda som har gult är just vakterna...menmen, watcha gonna do? ;P

min smidighet fortsatte sen lite senare när vi stod i toakön. för helt plötsligt står killen som jag tidigare sett och börjat fundera på om det var kenny bräck alldeles breve mej, med sin arm mot mej typ. sådär såg jag min chans, tänkte verkligen att "nu skulle jag kunna fråga om de t är kenny bräck", och jag säger det till emmy, och hon säger "fråga fråga fråga". så jag gör det. "hej, är du kenny bräck?" han tittar på mej, skrattar lite och svarar "ja vad tror du?" fylleflabbar lite till och säger nåt om värmlänningar, haha. så jag har alltså pratat med kenny bräck :D hahaha

så jäklar vilken kul kväll vi hade!!! dj:n spela ovanligt bra musik, och vi släppte loss som FAN! brydde oss verkligen inte om nånting, utan körde våra "fina" moves ;P hihi

men nu ska jag väl göra klart lite inför jobbandet inatt. och hjälpa mirre med hennes dilemma :)

melodifestivalen

har precis kollat bidragen, och min gissning är att patrik isaksson och bwo går vidare direkt, och eskobar och frida feat. headline går till andra chansen :D
patrik isakssons var faktiskt riktigt bra, så jag hoppas på den :)
å sångarn i eskobar är ju så söt ;) hahaha

ikea

ja det bidde en sväng till ikea igår. och där höll dom på att bygga om, så det hängde massa plast överallt, och det var färre grejer där kändes det som, och ännu mer omöjligt än vanligt att hitta!! men det var trevligt ändå :) köpte på mej några fler tidskriftsamlare, och några lådor, haha. enbart praktiska grejer, vuxet värre :D
och inte var det mycket folk dör, hur skönt som helst!! och inga köer i restaurangen, vilket ju lär vara första gången nånsin!! och såg en gubbe där med kavaj, sjal runt halsen som en slips, och en rosa glittrig brosch...asläckert ;P hahaha
sen bidde det en sväng in på valbo köpcentrum, där det skulle köpas elektronikgrejer, haha. manligt värre ;) men jag fick iaf bestämma lite också och traskade bla in på carlings, där jag tittade på skinnjackor, som jag har insett att jag vill ha :D men, det var ju inte det lättaste...jovisst hade dom några, men inga som passade, och dyra var dom :P jag fattar inte varför skinnjackor måste vara så korta? och den jag prova först kunde jag inte röra på axlarna i! sååå irriterande!! men det där med att dom är så korta hade jag och emmy en diskussion om igår, haha. är det ingen mudd längst ner som pushar upp hela jackan så man ser ut som en ballong går det bra :P men iaf, jakten fortsätter. kan det vara så att jag måste släppa mina nojor och kolla second hand? gah!
och lite tittande i djuraffären blev det också. och av nån anledning pratade barnen därinne med oss. när vi kolla på fiskar och sånt var det en liten kille som tittade på sköldpaddor, tittade upp på oss, och sa sen "min" medans han pekade på en sköldpadda...sen när vi var och tittade på dom fluffiga djuren stod det en liten kille och en liten tjej där, och dom sa "vi ska köpa en råtta" varpå jag svarar "kul för er då" och undrar varför dom pratar med oss?! jag vibbar väl inte barnvänlighet heller, inte gjort det förut iaf :P

btw, shit vad missförstånd det kan bli ibland!!

men nu kanske jag ska ta och hoppa in i duschen, å kanske sova lite så jag orkar ut ikväll, lär ju vara massa skidåkare ute eftersom det är skidspelen :D hihi

oh crap

jag har hittat nåt jag vill. verkligen vill ha. typ måste ha. helt oavsiktligt hitta jag det. snubbla liksom in på det. på UrbanOutfitters för att vara riktigt noga. jag gillar linnen med "mysko" ryggar. inte bara vanliga basic tråkiga stuff. snygg svengelska där också, haha. så man kanske ska ge sthlm ett besök...där finns det ju en sådan affär :) sen har dom ju säkert inte det linnet där bara för att jävlas med mej...men det får bli ett senare problem!! och deras problem när jag river ner alla hyllor och grejer ;P

magisk rubrik

ja den roligaste rubriken jag läst på länge stod i falu-kuriren idag. det vara bara en liten notis, så det var bara en liten rubrik, men iaf: "åtalas för svampinnehav" stod det. jag visste inte det var olagligt att äga en karl-johan? hehe :P nej men skämt åsido, självklart handlade det om lite starkare svampar, med vissa bieffekter, men ändå. "åtalas för svampinnehav"? försökte rubrikmakaren vara en lustigkurre? hehe jovisst vart jag lite road, men ändå. vill dom att man ska ta tidningen seriöst (vilket ju är lite svårt redan som det är eftersom det är typ världens minsta lokaltidning) kanske dom ska tänka över sånt lite? menmen, inte mitt probelm :) när jag blir stor ska jag då minsann inte skriva såna rubriker ;P

men nu är det dags att återgå till pysslandet/rensandet/städandet. jag har redan lyckats hälla ut min mugg där jag har alla mina topz, så dom flög ut över hela rummet, samt misslyckats med att få i allt i papperskorgen i en påse, vilket medförde att en del hamnade utanför. menmen, sånt som händer, jag blir liksom inte förvånad längre :P

dessutom har jag nyss gjort iordning en välförtjänt kopp chai-te. är ju svinkallt ju!!
och jag har också införskaffat mej nytt bodybutter. med papaya den här gången, jag kör stenhårt på att byta lukt varje gång jag köper nytt :D
hon som jobba där försökte dock få mej att köpa en som var dyrare, men den gick jag inte på!! moahaha

habahaba

ja hur kan man inte vilja vara med i en tävling där man kan vinna en johnny depptavla? hihi :D

Lilija har, i samarbete med Raz, en tävling där du kan vinna en tavla med Johnny Depp!
Tavlan är endast målad för den här tävlingen så ingen annan har en likadan :)
Självklart är jag med i tävlingen & det hoppas jag du också är?
Kolla in tävlingen här för att delta du också. Lycka till!

*dreggel* ;)


stöldgods

japp det här är dagens skörd minsann. enbart stöldgods ;P men so, mässor är väl till för att sno saker på? har varit företagsmässa på skolan, 57 företag tror jag där var, som visade upp sej och ville rekrytera folk. tragiskt nog var det enbart bemanningsföretagen jag egentligen hade nåt att hämta på, typ enkla jobb man inte behöver nån utbildning för ;) men kul att kolla på allt var det iaf!! snodde en massa pennor, twix (!), kapsylöppnare, tuggummin osvosv. så trevligt så. träffade dessutom på gaaaaamla bekanta, som jag växt upp med, så det var ju kul :)

och mirre, dra ner stackars små gymnasieelever i ekonomiträsket?? eeeelakt ;)

dagens roligaste var dock att it-säkerhetskillarna fått ett bord en bit bort från alla andra, och när jag stod där kom det förbi en gubbe och frågade vart man kunde få tag på kaffe, moahaha :P precis såna frågor dom var där för att svara på, verkligen, hehe.

hade ett seminarium idag jag har typ fasat för. frågorna var ju inte dom enklaste!! men med lite improvisation tycker jag jag klarade mej rätt bra :) ska mejla in frågorna "på riktigt" om en liten stund tänkte jag.

har minsann tänkt att rensa och städa lite i eftermiddag också. jag tvivvlar på att jag faktiskt kommer göra det, men tanken finns där iaf :D haha


lycka!!!!!

ja alltså det här är ju helt sanslöst. fick precis en skiva skickad till mej, absolute winter hits typ, och jag vet det är en del bra låtar på den, men jäklar vad glädjefnatt jag fick när jag insåg att "umbrella", med lillasyster är med!! jepp, samma låt som rihanna, fast sååååå mycket bättre!! sen fnattade jag litegrann när jag såg att "no u hang up" med shayne ward var med också, hur bra är inte den liksom? :)

men nu ska jag slå mej ner och kolla på gossip girl :)

dagens kommentarer

kommer båda två från två bloggar. den ena, som är bra på riktigt (!) läste jag just i mirres blogg: "trust no one, speciellt inte den som blöder en vecka utan att dö!" så jäkla klockren!! för det är ju så, lita inte på tjejer ;)

well, dagens nästa kommentar var lite, läskig. eller egentligen är det 2 stycken. för det första måste jag erkänna nåt pinsamt, jag brukar faktiskt läsa blondinbellas blogg, inte för att jag tycker den är bra, utan för att jag stör mej så mycket på den så jag har liksom fastnat. ni vet hur det är när man får en låt man riktigt hatar i huvet, och man blir bara inte av med den!! men iaf, hon har haft nån slags frågestund, och här är 2 av frågorna och svaren, som skrämde mej lite:
"Dömer du människor efter hur de är klädda eller ser ur?
Jag skulle vilja svara nej på den frågan men ser jag någon komma i ett hammaren och skäran halsband eller en palestinasjal runt huvudet måste jag erkänna att jag blir illa tillmods." herregud mänska, varför bli illa till mods för det?? det är ju inte direkt som att alla i palestinasjal attackerar små blondiner, och snälla nån...bara för att man råkar ha en sån behöver väl inte det betyda att man är helvänster, och vill återuppstarta kommunismen?? kan ju vara så att det bara är snyggt att ha en...menmen, your problem.
nästa fråga som skrämde lite var:
"Bryr du dig om miljön?
Mina föräldrar köper bara ekologiskt men jag själv anser att hela växthusgrejen är överdriven. Det är lättare att styra folk när dom är rädda.." öhm...ok. "växthusgrejen"? jag..nej...det finns fan inte ens nåt att säga om det. ujuj. stackars lilla flicka.

men nej, nu ska jag sluta störa mej och börja plugga lite!!

begääääääääär

ja usch och fy. det är nästan så jag mår dåligt av att kolla :P
http://www.stayhard.se/shop/
och
http://www.zoovillage.se/
men ändå kan jag inte låta bli. finns ju så mycket jag bara vill ha Vill Ha VILL HA!!!!!
fattar inte vad det är med mej och ed hardy. vi har en alldeles egen liten kärleksaffär ;P
vet inte om känslorna är besvarade dock, haha. men jag ska skaffa mej ett sådant plagg. inom en snar framtid. annars går jag under :P

måndag

ja idag är det måndag. och jag är hur trött som helst! är det inte meningen man ska vara utvilad efter helgen? jeje. hade tänkt vara i skolan nu egentligen. bara för att få nåt gjort. men jag offrade det och sov en liten stund till istället och ska ta itu med pluggandet här hemma istället. "om friheten" av john stuart mill heter boken jag har fått lyckan att läsa lite ur. och svara på en del frågor. som ska diskuteras på seminariet på onsdag. vilket jag ser fram emot såååå oerhört myyyyyycket. *ironiiiiii*. liberalism är iofs lite kul att läsa om, för det låter ju hur bra som helst på ytan, men det funkar ju absolut inte!! tänk om alla hela tiden skulle gå omkring och göra precis som dom ville. det funkar ju ffs inte i längden ju!

fick studentkortet från blg studentkår idag. men går det att registrera det då? nej. det står att mitt kortnr inte finns!! men wtf?!?! jag har det ju rakt framför mej, och numret är rätt inskrivet!! gah! whyyyy??

jag har minsann vart duktig och städat lite också. och ringt runt och kollat runt på internet efter nån lägenhet. hittade tom 2 jag skicka in intresseanmälan på. för let's face it. det här funkar inte. jag är trött på att bo hemma!! I want out!! NOW!!! gaaaaah!!

sitter just nu och lyssnar på lastfm. schysst att man kan lyssna på precis den musik man gillar :)
annars är det papa roach som gäller idag. passar mitt humör helt jäkla perfekt.

men nu tror jag jag börjar bli hungrig.

bengt

ja, fast egentligen heter han gustav. och är en cocker spaniel. med fruktansvärd andedräkt!! och drygskåp är vad han är. klängig och tiggande, men söt :P

och jag har vart hurtig i helgen minsann. cyklat fram och tebax från främby, och sen cyklat till och från jobbet! det väger ju typ upp kladdkakan vi bla käka till frukost imorse, hehe.
och fick en lätt chock inatt, vi låg och pratade, och hade radion på, och vilken låt kommer, om inte lips of an angel, med hinder, en av mina absoluta favoriter!! har ALDRIG hört den på radio förut, så jag trodde jag hörde fel först!! men det var så trevligt så :D här är den btw http://www.youtube.com/watch?v=Gtnf9EqijT0

och nu väntar jag bara på att "let me out" med dover ska börja skräna i mobilen så jag kan säga typ gonatt :)

och mirre, du är ju heeelt hopplös ;)

och jag vill ha lite nya kläder. är så trött på typ allt jag har!! gah!!
och jag tror min mamma är arg på mej, är inte säker på varför dock....
jag måste verkligen flytta hemifrån.

päronmöte

jes, träffade föräldrarna första gången igår. helt olpanerat, vilket på ett sätt var rätt skönt, för då vart det liksom mindre press på nå vis. men iaf, vaf väl hyfsat nervös, och när vi parkerat bilen för att gå till pappans bil (vi skulle åka till gävle) så visar sej naturligtvis min klumpighet. det var svinhalt ute, med lite pudersnö ovanpå, och självklart halkar jag och sätter mej rakt på baken, och börjar gapskratta! och inte nog med det, på vägen ner sparkar jag till den bakre kofångaren på pappans bil, supersmidigt verkligen! jag skrattade fortfarande när jag skulle sätta mej i bilen, och mamman sa "vi hörde en smäll, gick det bra med dej? behöver vi åka till akuten?", varpå jag känner mej riktigt dum, haha :P men det var ingen fara med mej, tror inte ens jag fick nåra blåmärken, haha. men nog var det aningens pinsamt! har dock mest skrattat åt det, när jag berättade det för kompisarna idag så mer eller mindre bröt både jag och dom ihop av skratt, haha. men annars tror jag väl det gick bra, dom var så trevliga så :)

och det var ju alla hjärtans dag igår också. vi hade ju sagt vi inte skulle direkt fira, inga presenter eller så. men nog fasiken är han ju supergullig och har köpt nåt. och ni som känner mej vet hur jäkla klockren presenten är!! det var nämligen ett storpack med twix, hehe. my only addiction. så taaaanx sweets :)

jobbat å tråkat idag. ska jobba å tråka imorron med. fast ser fram emot kvällen :) å sen jobba å tråka på söndag. gah. meeen....caaaaaash ;P

ne nu ska jag nog slänga ett öga på american pie-the wedding, hehe.

pig-löööööve

haha kolla va sött :)
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article1834404.ab

I'm a dooooork

jes I am. sitter i skolan helt frivilligt nu igen :P har läst en massa och är hyfsat slut i huvet, så jag slog mej ner vid en dator för att skriva istället, men då gör jag ju såklart en massa annat...typ bloggar :P och jävlas med matte på msn, hur kul som helst, haha.

ser fram emot ikväll också :) även om min efterrätt bidde totalt misslyckad, haha. alltså den smakar som den ska, men den ser då verkligen inte ut som den ska! menmen, är väl tanken som räknas ;P

men nu ska jag återgå till min mp3bubbla och skriva det som skrivas skall.

blåsigt värre

jag fy fasiken vad det blåst idag! min lugg stod rakt upp så fort jag gick utanför dörren, såg inte klokt ut! men soligt var det iaf, så man överlevde ju :P

har minsann vart duktig och suttit i skolan och pluggat idag. fått en hel del gjort tom! suttit i min mp3bubbla och läst och läst och läst. och ätit lunch med mirre och hennes c-uppsatspartner :D och haft en diskussion man kanske egentligen inte borde ha på ett ställe där det är fullt med studenter inom hörhåll, som dessutom sitter och äter, haha. men nej jag kan inte avslöja vad det gällde ;P

och imorron är det alla hjärtans dag. *suck*. jag är lite anti den dan. och nej det beror inte på att jag är en bitter singel eftersom jag faktiskt har nån att vara med. men ändå. varför är det EN enda dag på hela året man ska fokusera på kärlek, och vara extra..ja, nåt...? och ge en massa presenter? what's the point? ne jag gillar inte. alltså jag är inte så anti att jag låter bli att träffa pojken, det är mer att jag inte gillar pressen som sätts på alla par. då ska man hitta på massa saker, osvosv. varför ska det vara centrerat till en enda dag? och har man sen inte någon, då är man en loser som sitter ensam på alla hjärtans dag liksom. helt stört. så nej jag gillar inte den dan. och när det gäller att ge bort saker och så, är det egentligen nödvändigt? är inte samhället redan så jäkla kommersiellt? varför göra det ännu värre genom att få folk att bli ännu mer materialistiska, och speciellt när det gäller en sån sak som kärlek? det om något ska väl ändå vara befriat från köptvång? och förresten, det är väl ändå mer romantiskt att ge nån något bara sådär, helt spontant, på en helt vanlig söndag? det visar väl ändå mer att man tycker om nån?

menmen. vad gör man? det är ju som det är. bara att le och se glad ut.

egokick!

ja snacka om egokick!!
image6se sitt eget namn som skribent till en artikel! jej :D vart helt pirrig i magen, hihi :) var tom två artiklar, sådeså, så jag hade minsann 2 helsidor alldeles för mej själv :D fine, det är "bara" falu/borlänge studentkårers tidning, men so? det är en tidning, och folk läser den, så jag är glad och nöjd! och lite stolt över mej själv också, hihi :)
har precis vart på redaktionsmöte för det nya numret, och det jag ska skriva om är minsann min egen idé, som chefredaktören gillade :) (kan ju dock inte avslöja vad det är för något ;P) så där kom dagens nästa självförtroendeboost! it's been a good day for me indeed! så nog är det journalist som gäller. och det lär ju knappast göra saken värre att man faktiskt har nån slags erfarenhet av sånt skrivande sen när det är på "riktigt" så att säga?

och dagen började riktigt bra också, hur mysigt som helst ju :) såna mornar kan man inte få för många, tihi
och hela dan igår var ju lika trevlig den med, med bla en av dom...uhm..."trevligaste" shoppingturerna jag vart med om ;) och inte bara shoppingturen. typ hela vägen hem gick i samma tecken, det gick liksom inte att låta bli! helt sjukt! nästan pinsamt när man tänker på det, haha, men det lär vi göra om :D
och jodå, det bidde lite handlat också :) bla ett par nya hörlurar till min mp3. var så trött på dom gamla, det ena luddet har försvunnit, och dom trillar ur hela tiden. men så hängde det massor med hörlurar rakt framför mej när vi var på clas ohlson, så då bidde det ett par från philips, som var så mycket bättre! dom sitter bättre i örat, ljudet är såå mycket bättre, och det känns nästan som att man är i en bubbla, för resten av världen blir liksom lite dovare, om man säger så! rätt mysko känsla, men riktigt skönt faktiskt!

kvällen kommer bestå av först gossip girl om 20 minuter, sen troligen nåt lika högintelligent, är så jäkla trött! och eventuellt en kopp chai-te. fryser som en gnu! har ju ingen här som kan krama mej nu ju :(

söndag

image5
japp sådär bidde gårdagens outfit när det var krogen som gällde :) gillar verkligen mitt linne!! så det ska jag använda flitigt minsann, hihi.
var för övrigt sådär halvkul ute. vi hade väl trevligt och så, men det var inte så kul folk, och när kvällen började lida mot sitt slut ville båda helst hem och sova, haha. tror vi börjar bli gamla :P

maten var väldigt god dock! kan kanske bero på att vi verkligen fick kämpa för att få tag på den! vi var helt inställda på att käka kinamat, så vi traska bort till den första restaurangen, som ju hade lagt ner eftersom dom håller på att bygga om hela gallerian, vilket jag ju inte tänkte på, gah. så då fortsatte vi till nästa, där det var helt smockat med folk!! så det var liksom bara att knata därifrån till nästa ställe. men även där var det helt fullt!! och då var vi rikgti hungriga! så då tänkte vi att vi går väl och kollar thairestaurangen. men där var det lite för höga priser för våran smak :P så då fick vi nästan lite panik. vad göra? hur hungriga som helst försökte vi sen tänka ut nåt. det gick väl sådär, så vi kom överens om att vi tar oss ett litet varv, och hittar vi inget får vi väl äta pizza då. men sen kom jag på snilleblixten att vi kan ju faktiskt köpa med oss hem! fattar verkligen inte att vi inte kom på det tidigare...

men iaf så traska vi bort till en av dom fulla restaurangerna, köpte våran mat (stekt ris med kyckling, skinka, räkor, och biff) och gick hem och åt, glada och nöjda! och det är mer än hälften av maten kvar idag, dom packar ju dom små lådorna hur fulla som helst! så vi klämde i oss massa mat, och åkte ändå sen och köpte godis...helt sjukt att det fick plats ;P fick förresten med nåra riiiktigt goda typ rischips eller nåt. vi kunde inte riktigt klura ut vad det var, men goda var dom!! :D

och nu är jag hungrig igen! tycker jag är det hela tiden ju :P så snart ska det ätas rester av det stekta riset, men idag tillsammans med kycklingklubbor, yummie :D


fix-lördag

ja idag har det fixats och pysslats minsann :)
började med att jag och mamma var och tvättade bilen, vilket ju vart ett litet äventyr eftersom en av bilarna före oss fick göra sitt program 4 gånger för det vart nå fel på tvätterimaskinen...så vi satt där och vänta och vänta och vänta. men tillslut blev även våran bil klar och alldeles glansig å fin vart den :) men innan vi skulle köra in bilen så måste man ju ta bort antennen och såna saker, så jag tog tag med en tång, och tog i av alla krafter, men den rörde sej inte en millimeter! så jag försökte igen, och igen och igen, men fortfarande ingenting. så då försökte mamma, men inte heller hon lyckades. efter en stund gick hon och hämtade en som jobbade där, och han bara tog tag med tången och vred, och då gick det hur lätt som helst! helt sjukt. men vi hade väl värmt upp den åt han ;P

sen nu på eftermiddan har jag varit rejält tjejig! tog mej ett varmt och skönt skumbad först, helt underbart!! man b ilr verkligen helt zen när man gör nåt sånt :)
fortsatte sen med en ansiktsmask, haha. oavsett om det funkar eller inte så är det väldigt skönt att ha nåt svalkande på ansiktet sådär. så det rekommenderas :) dagens ansiktsmask var en från nivea, nånting med puryfying. bra koll jag har, haha.

så nu är det bara och vänta på emmy, så vi kan gå ut och äta, och sen gå ut och dansa :D
ska inviga nya linnet från wesc hade jag tänkt :) me löööööves it!

just nu lyssnar jag på godd charlotte, det har jag inte gjort på evigheter!! kan starkt rekommendera låten seasons :)
http://www.youtube.com/watch?v=yxz_Atr8Yr8

utsugen!!

ja, jag kan inte hjälpa det. den här låten gör mej festsugen!!! aningens pinsamt kanske, men whatever ;)
http://www.youtube.com/watch?v=5KtLi_3L7rU

ambitiöst

ja jag har mina ambitiösa stunder! sitter just nu i skolan och pluggar. helt frivilligt. får liksom inget gjort hemma, så jag är här istället, och då är jag effektiv!! satt här nästan hela dan igår också, vilket har medfört att jag har läst ALLT jag behöver läsa tills på måndag/tisdag. helt underbart skönt. ska bara skriva lite om det också, men det brukar gå rätt fort :)

och för att göra helgen ännu bättre har jag lagt in mej som icke tillgänglig på jobbet, vilket betyder att jag kommer vara helt fucking ledig hela helgen!! *lycka''. har inte haft en ledig helg på jag vet inte hur länge!! så det ska bli sååååå skönt såååå skönt!! mat och party med emmy imorron, vilket jag ser fram emot massor :D å sen troligen leka med pojken på söndag :)

jag har återigen slagit smidighetsrekord btw. längesen jag gjorde nåt klumpigt nu faktiskt! men iaf, lyckades slå sönder 2 glas på mindre än en halvtimme. det första råka jag slå i kanten på diskhon, det andra slog jag i ett glas som redan stod i diskmaskinen, när jag skulle ställa in det. slängde dock bevisen snabbt ;)

å rulltrappan på kupolen jävlades med mej igår också. var ungefär mitt i, gick å messade med emmy, när den stannade. jag var helt ensam i den, och dom som åkte neråt tittade på mej som att jag hade gjort nåt. sen när jag började gå, då satte den igång igen! och folket som åkte åt andra hållet stirrade åter igen på mej! vad hade jag gjort för att föttjäna det?! och vad hände?? haha :) men som tur var hade jag vaknat på rätt sida, och vart inte det minsta ilsken, snarare full i skratt!

och nu har jag stoppat i ett nytt batteri i min mp3 så nu är musiken tebax :D

hungrig, dags å äta tror jag! typ världens godaste kycklingbaguette med curry. *dreggel* åsså kaffe på det. oväntat god cappucino i automaten i skolan!!

bra dag idag alltså! bye now!

vuxet värre

ja gud ja. nu har jag gjort vuxna saker, suttit i telefon hela förmiddan känns det som! och roligare saker finns det ju..menmen, skönt att få det gjort :)
och det har sina fördelar att vara tjej! 4 dagar, istället för 2 veckor liksom, lite skillnad!!
så so far slår ju den här dan första delen av veckan med hästlängder!! jej :D
och ikväll är det nog nån som förtjänar en ursäkt för att jag är så bitchig, mådde jättedåligt för det igår ju! är ju inte hans fel ju!

men nu ska jag åka till skolan och förhoppningsvis är kurs.ref:en inne så jag kan läsa det jag ska läsa :D

doooowndoooowndoooown

ja alltså jag är på så kasst humör så det är rent ut sagt deprimerande! precis allt går motsatta vägen mot vad jag vill...
och nej, jag är inte arg på dej, bara det att det var inte vad jag behövde få veta just precis idag när allt annat också har vart riktigt sugigt! men å andra sidan, lika bra att det var idag, för då blir ju inte en annan helt vanlig bra dag förstörd...
men på det stora hela, ingenting är kuuuuuul!!
Emmy, jag behöver lördag!! so it better be a good one!!

å dessutom är så gott som alla aids-tshirtar från hm slut, så trist så! fanns ju en hel del snygga, och jag hade verkligen tänkt beställa en, pengarna går ju till bra saker, men nejdå. universum jävlas med mej. som fan. och allt som gått så bra på senare tid!! det här är väl betalningen för det. gah.

men nu ska jag sluta vara så negativ och gå och plugga istället. muntrar säkert upp och läsa om styrelseskick och sånt runtom i världen ;P
men skratta inte åt mej, det är faktiskt intressant :)

har musikbeslutsångest. vet verkligen inte vad jag ska lyssna på! så därför kör jag alla mina låtar på datorn shufflade...en jäkla blandning!! just nu do it, med nelly furtado, helt ok faktiskt :)

men nu, skolböcker, och kanske ett fotbad. fryser som bara den!! kanske en kopp chai-te också. mm.

Harry vs. Dalatrafik 1-0!!

jo, mina bussbekymmer slutade lite bättre än dom börja.
fast omjag ska ta allt från början kanske. hela dan började med att jag blev väckt alldeles för tidigt av ett sms. lätt desorienterad lyckades jag komma på vad det var som låtit, så jag läste och såg att dom ville jag skulle jobba. ok, tänkte jag, så jag svarade ja. sen tittade jag ut genom fönstret, och vilket jäkla väder! grått och småregnigt och blaskigt och jävligt. och inte var bilen hemma, så det fick bli buss. och eftersom jag ändå behöver busskort till skolan tänkte jag fylla på det redan idag. så jag knallade iväg till bussen, men när den kommer säger busschauffören att det står så många bilar bakom och väntar, så jag får åka med och fylla på det nästa gång. och tydligen var det bussbrist, för bussen var en riktigt gammal en, så en mamma och en dotter som skulle på nåra hållplatser efter mej frågade faktiskt om det verkligen var rätt buss! så gammal var den!
och min underbara dag fortsätter på jobbet med att jag typ blir utskälld av en av dom boende för att jag ville göra på ett sätt och han på ett annat. "hör du inte vad jag säger" slutade det med att han röt åt mej, så då la jag ner och gjorde på hans sätt. vilket alla dom andra som jobba höll med om var det felaktiga, menmen. jag orkade inte ta den kampen ordentligt då.

sen när jag skulle åka hem skulle jag ju då göra ett nytt försök att fylla på busskortet. när jag sagt vad jag vill ha för sorts kort, säger han att "då blir det 220 kr". jag tittar då lite konstigt på han eftersom det borde kosta 420...så jag frågade om han hört rätt, och jodå sa han, det hade han. han upprepade vad jag sagt, och det stämde ju. men jag fortsatte kämpa för att han skulle ta emot 420, men han vägrade. knäppt kan man ju tycka att man klagar när man tjänat 200 spänn, men jag har ingen lust att få böter för att jag har ett ogiltigt kort när jag åker till skolan i bolänge. plus att jag troligen inte ens skulle få åka med. men iaf så vägrade han ge med sej, så jag kunde inte göra så mycket. när jag sen gick av bussen ringde jag mirre, som ju har samma kort som jag, och hon kom då på att jag kunde åka till resecentrum i blg och fixa till det, så jag fick rätt busskort. så då var det liksom bara att sätta sej på den bussen och åka iväg. och då var jag ju tvungen att köpa en enkelbiljett eftersom mitt busskort inte gäller eftersom den jäkla busschauffören vägrade lyssna på mej! väl på resecentrum ordnade sej allt, så nu har jag rätt busskort, och fick enkelbiljetten betald eftersom jag var mer eller mindre tvingad att betala den :) så allting löste sej, tack och lov. dock aningens frustrerande eftersom allt jag gör går åt helvete. samma sak igår. ingen bra vecka för mej det här!

och till råga på allt stod det 2 polisbilar och en brandbil vid en hållplats när jag åkte hem från jobbet, och sen mötte vi 3 ambulanser på vägen till blg...! jag är typ omgiven av såna saker känns det som. vad har jag gjort för att förtjäna detta??

&"%%¤#"#(¤)`? %=#

ja det är  ungefär så jag känner mej just nu. vissa borde inte få ha permobil. helt jäkla livsfarliga. "INTE HÖGER!!" betyder att DU INTE SKA KÖRA ÅT HÖGER!!! gah!!
och det hela fortsatte ännu roligare med att jag fick ett antal siffror i ett sms som jag tydligen ska skriva i min timrapport. jag blir aningens förvirrad och ringer och hör vad som menas. och visst, jag får en förklaring, men tydligen så hade hon tänkt ge information om allt det här längre fram!! wtf?! kanske ska börja med infon, och SEN skicka ut siffror och grejer?! eller?! blir det nå strul med min lön nu blir jag förbannad. vad var det för fel med det gamla sättet?

och inte slutar det där heller. tydligen är iaf en av våra parkeringsplatser bortgiven! bra att vi får veta det kanske? men nejdå. ingen bryr sej om att tala om det för oss som faktiskt jobbar där heller. vi har ju inte med det att göra heller. gud nej. varför skulle vi vilja veta att vi bara har en parkeringsplats kvar? om ens det? bara jäkla massa krångel med det där hela tiden. man blir så trött. kanske ska byta jobb. just nu tar liksom allt emot. man får ju inget tillbaks! never ever får man nåt tillbaks för allt man gör....det sliter faktiskt.

och dessutom är jag hungrig.


music of the day

"So she wraps me up inside her
And I knew we should not get that far
And she said " just close your eyes and say you love me"
And we were locked inside, again ......"

"All I need to kill the pain
Is for someone else to blame
And I've waited my whole life
I try to run but I can't hide"

dagens, eller iaf förmiddans musikval är bowling for soup! raderna ovanför kommer från "you and me", så bra!

hade tänkt att inte göra nåt alls idag egentligen. kanske försöka komma på vad jag ska skriva min rapport om, men på det stora hela ta det ganska lugnt. när jag vakna imorse hade jag också alla planer i världen på att gå ut å ta en promenad. men så fick jag meddelande från jobbet om att dom behövde nån mellan 13.30-15.30. skumt pass, men visst. tänkte då att jag tar å promenixar till jobbet. sen tittade jag ut genom fönstret, och insåg till min förfäran att det ju snöade...dammit! så det får bli fuskmetoden och bil idag ändå då.

vill att det ska bli kväll nuuuuuuu!! saknar dej :) lycka till idag...

nu, kläder!

it's all over the place!

oh shit. den förökar sej! blondinbella finns inte bara i skrivet format. den finns som videoblogg. på youtube. oh paaaain!! taaaaack så mycket sofia för "tipset", det värmde :P men, nog behöver man sej ett skratt ibland. så ska väl inte döma henne så hårt. allt som roar gör väl nån nytta?

å mirre, sparkdräkt med hål i grenen? don't go down that road! it's not hot!! fast kanske lika bra det. hehe. anyway. just be careful. å då får jag väl ut å äta med emmy ensam då :) brukar aldrig sluta bra iofs. antingen ligger hälften av min mat runt tallriken, eller så låter hon. haha. kul, ja. smidigt, nej.

å just nu, tycker jag det ska bli tisdag :)

begär

http://se.zoovillage.com/store/productdetail.asp?CategoryID=0|0&BrandID=330&DisplayItemID=27693&Position=22&ListType=1
Ja jag känner stort begär till den här. Ed Hardy har ju lätt dom snyggaste trycken. speciellt "love kills slowly". jag måste skaffa en sån. kanske inte just vit, men en ed hardytshirt iaf. or I will die! typ, haha. *dreggel*

men god dammit!!

fine, då ger jag det ett till försök då! datorer gillar inte mej! hela inlägget jag just skrev försvann! så frustrerande! men var så trött på min gamla blogg så det är väl bara att bita ihop å skriva igen. gah. lär lära mej lite bättre hur den här funkar. har dock för dåligt tålamod för det!!

borde egentligen sitta å plugga nu. har gjort en hel del, har läst så gott som allt som måste läsas, däremot inte skrivit...å just nu har jag 7 timmar å 31 minuter på mej, vilket jag ju borde hinna knåpa ihop 500 ord på. om jag bara sätter igång nångång!! det som ska skrivas om är jämförande politik. varför och hur, typ. står massor om det i kapitlena jag läste, så det ska nog gå bra. om jag bara sätter igång som sagt.
vem kunde ana att statsvetenskap faktiskt var så intressant? jag blev själv synnerligen chockad när jag insåg att "ojdå, det är ju inte så tråkit ju!" så därför bidde det å läsa det nu i vår. å jag ångrar mej inte :)
tror det hjälper å få bort det jäkla stämpeln jag har på mej också. eller hade förut. nej jag är inte blåst å ytlig å inte bryr mej om nåt. sååå trött på såna fördomar. så det är här mitt sätt å visa att jag faktiskt har en seriös sida. inte för att jag valde just statsvetenskap för å bevisa nåt, men det kommer liksom med på köpet.

just nu sitter jag å lyssnar på neverstore. är för tillfället väldigt förtjust i låten "racer"
"I don't know if I like your perfect style,
I don't think that I'll call on Monday,
You're so selfcentered, so damn ignorant
Not my type, you're such a loser. "
hur kan man inte gilla en sån text liksom? :P

RSS 2.0