freitag

så var det fredag! och 1.5 timme tills bästa älskling kommer :D

har haft ett bra seminarium idag, och fått bra omdöme på inlämningsuppgiften. bra dag idag!

dagens bästa: "både ni och jag verkar lite avslagna och förvirrade idag. vi får skylla på att det är måndag" sagt av lärare idag. klockrent ;)


som sagt. vi hade kul i lördags :D

bästa lördan!

ja jävlar i min lilla låda vad kul vi hade i lördags! mer sånt ;)





det här är långt ifrån det värsta som finns dokumenterat...hehe
we had so much fun! so much fun :D

nu blir det en paus i tentapluggandet för lite häng mad mamsen :D

Dubbeldäckartåg genom ett vitt landskap..s...

dsc01290 (MMS)

Dubbeldäckartåg genom ett vitt landskap..så trevligt så :-D


bara nåt jag lyssnar på

vad göra utan musik?
en låt jag gillar for the moment är följande:

dead end - johnossi

två väldigt trevliga bokstäver

jahaja. inte ofta man blir så chockad. lyckades tydligen scora hem ett vg på pedagogiken! pedagogiken som orsakade panik och ångest i klassen, pedagogiken som gjorde mig skakig och nervös på redovisningen. pedagogiken jag knappt trodde jag skulle få godkänt på. men. vg! gaaaah! :D

så nu har vi 2 anledningar att fira i helgen...födelsedagar och min smarthet ;)

genidrag

tack och lov att jag var smart nog att cykla till gymmet i förmiddags. nu hade jag inte tagit mig ut. det snöstormar mer än ever, och det har då lagt sig nån decimeter iaf. jag sitter och pluggar för fullt, och har myst loss med filt och varm choklad ;) precis som man ska tillbringa en snowed in dag!

everything is all white

såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu:

det är vitt på marken och det TOKblåser och snöar från sidorna istället för neråt. mysigt att vara inne då ;)

life is GOOD!

nej life är inte bara good. life är totalt fucking jävla underbart! ja jag har en bra dag ;)

har haft en grym sociologiföreläsning idag. läraren var helt outstanding! sören-nivå på den! sören är då för oinvigda den bästa läraren som nånsin satt sin fot på en högskola. och dagens föreläsare ligger tamejfan inte många steg efter. det är STORT! förutom det så är jag sjukt nöjd med pedagogikredovisningen i fredags. var toknervös innan, men det var ju inte så farligt när man väl var där. bara att hoppas på ett hyggligt betyg också. medans jag nu är inne på skolfronten så är jag så jävla säker på att jag valt rätt! jag ska kicka ass när jag är klar ;)

och dagens tveklöst bästa besked. nej höstens tveklöst bästa besked. eftersom jag läst psykologi tidigare SLIPPER JAG LÄSA SISTA KURSEN DEN HÄR TERMINEN!! sista kursen är alltså psykologi, och dom tyckte det jag läst motsvarar det fullt tillräckligt, soo toodles västerås och HEJ FALUN från 11 december och 5 veckor framåt! jag skuttade lite när syon ringde mig ;)

det är ungefär vad mitt liv bestått av på senare tid. jag har knappt tid att lyfta nosen från skolböckerna, och tro det eller ej, men jag älskar det!

sitter nu och har pinks raise your glass på repeat. den är awesome! riktig humörhöjare! längtar tills jag har mina flickor här så vi kan festa loss till den ;)

pink - raise your glass



nej jag är inte hög, jag är bara på grymt bra humör!

RSS 2.0