fisk!

hehe det vankas fiskköp imorron I think. sambon har gjort rent sitt gamla akvarium, och det blir nog fyllt imorron igen :D jag som aldrig ägt ett endaste djur tycker fasiken det är hög tid att jag iaf skaffar en fisk ;)

så har tittat i lite fiskböcker för att välja vad jag vill ha, haha.


sen vankas det grillning och öl imorron kväll, tjohoo!

ologiskt

diggar att reinfeldt säger att "vanligt folk drabbas av oppositionens skattehöjningar". grejen är bara att det bara är dom som tjänar över 40000 i månaden som får lite höjd skatt. hur många "vanliga" människor tjänar över 40000?
nej just det. inte så många. herr statsminister kanske ska tänka lite innan han öppnar munnen?

so much to do, so little time

insåg helt plötsligt att jag har en del att göra idag. det ska storstädas, göras helvetesseminarieuppgift, och sen ska mamma hämtas och bjudas på mat! tänkte jag skulle vara en snäll dotter och laga mat åt mamsen minsann ;)

menmen, först lär här ju städas...hehe. lär dessutom städas rejält eftersom det väntas folk hit sista april, och man vill ju inte skämmas ;)

seminarieuppgiften fattar jag dock nu ÄNTLIGEN. luddigt formulerad fråga, och jag var inte ensam om det. men det har löst sig nu, så då var det bara skrivandet kvar...

wellwell, I'm off cleaning now! till följande låt bla...
makedamnsure - taking back sunday.

om man får önska...

...så skulle jag gärna ha en lika fin sista april i år som förra året. fint väder, grillning, kubb - the perfect picture liksom.

kolla här bara:


det var en bra kväll I tell ya :)

planen för i år är densamma, men vädret verkar inte vara helt på våran sida...men man kan ju hoppas!

man får vara glad för det lilla!

köpte ett armband på rhodos för några år sen, men lyckades förlägga det ganska fort, och glömde helt bort det. men så för ett tag sen började jag tänka på det, men kunde då såklart inte hitta det. jag letade och letade, men nöööthing. men så igårkväll bara slog det mig att "där måste det ju ligga". och mycket riktigt, I found it! det gjorde hela min kväll, hehe.

det i mitten med döskallarnapå it is. I likes it a lot!

det är inte lätt att vara tjej!

tänkte jag skulle införskaffa en ny mascara idag. tänkte prova på nån ny för jag är lite trött på min gamla. vad jag dock inte riktigt räknat med är hur förbannat jäkla många olika det finns! har liksom använt samma rätt länge nu, så har inte behövt utforska utbudet, hehe. men det är verkligen en djungel! så det hela slutade med att jag inte gjorde några större utsvävningar, samma märke, en annan variant. det kändes liksom jobbigt bara att titta på alla miljoner som fanns. vilka problem man har ;)

det bidde den här iaf, så nu hoppas jag på mirakel! hehe

en helt vanlig dag

som ändå känns så bra. är inne i nåt slags flow, där det mesta liksom känns, bra. behöver inte vara några stora saker, utan hela världen liksom bara lyyyyyser ;)

sol idag, och skoldag. skoldag betyder att man får en chans att bry sig om vad man har på sig, och inte bara slänger på sig jobbkläder eller myskläder, så det är inte så dumt det heller, hehe. man tröttnar på mjukisbyxor efter ett tag, haha.

så det här firar vi med lite töntmusik.
kalle moraeus - underbart. vet inte varför, men jag tycker den är så riktigt jäkla mysig och fin :)


inte helt åt helvete

så blev det en ganska bra dag idag ändå. inte för att jag förväntat mig att den skulle bli dålig, men ändå. seminarieuppgiften är inte så långt från att vara klar, det är fint väder, och det verkar som att jag inte kommer vara ett totalt socialt missfoster i sommar. jag kommer alltså ha tid för lite mer än att bara jobba. me likie. och så börjar jag ju se ett slut på det hela, eftersom höstens planer är en drastisk förändring mot tidigare. så på det stora, det känns bra nu!

det firar vi med lite mjooosic! ;)
poison - fallen angel.


whataya want from me

en låt jag bara blir mer och mer förtjust i är whataya want from me, med adam lambert.

lyssna och njut :D

lite mjusic

fireflies - owl city. så härlig!

tja...allt är ju relativt!

ibland kan man ju undra hur saker och ting egentligen kan vara logiska. läste på aftonbladet att vulkanen på island nu spyr yr sig lava, istället för askmoln. detta var tydligen positivt. och för flygtrafiken är det väl bra, men i vilket universum är lava egentligen bra grejor? heheså ja, allt är ju relativt...haha

vet ni inte vad ni vill göra med erat liv?

titta hit :D
6 maj händer det saker i falun..
ett perfekt tillfälle för dig som inte vet riktigt vad du vill göra! en liten knuff in i rätt framtid helt enkelt!
entreprenörer i massor som bara väntar på att få hjälpa alla er vilsna därute ;)
http://velodromia.se/

RSS 2.0