tårta

är nu äntligen hemma hos älskling efter massa flängande efter jobbet. så ska nog ta en dusch och sen äta lite apelsindaimtårta, och sen gå och sussa. ska ju upp halv 6 imorron....lär väl dock inte få sällskap av älskling än på ett tag, han ska sprätta och sy ;) menmen, det betyder bara att jag får en 1.60säng helt för mej själv och kan sträcka ut mej som jag vill :D


lördag

och jobb om 2 timmar och 44 min. wohoo. hade hellre stannat hemma, hehe. blir så jäkla trött av förkylningen, inte alls kul :(

nej nu måste jag gå och missbruka nässpray. kan ju inte andas!!

man lär sej nåt nytt varje dag

haha ja idag har jag lärt mej nåt nytt. ett nytt begrepp för att vara exakt. "regeringen". visste ni att killar brukar syfta till sina flickvänner genom att kalla dom "regeringen"?? wtf :P
anledningen till att jag ens fick reda på det var att min trognaste kommentator skrev det, jag fatta inte vad han mena, men min snälla pojkvän upplyste mej så snällt om det genom att säga:

-"har jag aldrig kallat dej regeringen? det är ju ett allmänt vedertaget begrepp som killar använder på sina tjejer...!"

men??? nej jag har aldrig hört det :P
lite elakt tycker jag det är, haha. dock är det ju vi som bestämmer, så varför inte ;)

så jag antar jag tolkat dej rätt? :P
eller så har du ett coolt jobb där regeringen sponsrar dej med datorgrejer.
either one.

socialt

hehe jag och älskling sitter här i varsin soffa. med en varsin dator. och vill nån av oss visa nåt skickar vi en länk på msn. haha. dagens moderna förhållande. it's all computerized ;)

hemma

ja det bidde en sväng till insjön och clas ohlson. dock inget sågmyra, vi var på tok för trötta! så dagen slutade inköpslöst. eller förresten, hittade ett nytt kortfodral på clas ohlson ;) mitt gamla får inte alla kort jag behöver plats i! körkort, bankkort osv alltså. resan medförde dock att jag upptäckte ett nytt band, volbeat, som jag har massa musik med men aldrig lyssnat på!! dumt gjort, så nu ska jag genast börja!!

strax dags att äta också. eller mer dags att börja göra mat :D

smart!

jag har kommit på en sak. man kan kolla på the hills på internet ju ;) så det har jag ägnat en stund åt nu. det är så trist att dom bara kör samma avsnitt på tv hela tiden, så då får man fuska lite :D

fredag!!

trevligt med en ledig fredag :) speciellt när man ska jobba hela helgen! (+måndag+ förhoppningsvis resten av veckan) det ska vara dubbel personal hela nästa vecka, så jag räknar med att få några fler pass iaf (har fått ett på måndan redan), så jag går hela tiden omkring med telefonen redo! jag tänker då inte missa ett pass bara för att jag inte haft telefonen på mej!

men nu är det dags för nån slags brunch, sen en dusch och sen får vi se vad dagen bjuder på. ev insjön/sågmyra eller kupolen. only time will tell.

hej så länge!

frustration!!!

jag är såå duktig så och är ute i god tid och införskaffar böckerna jag behöver till skolan. en av dom är på väg hem till mej, inga problem där. problemet hör till den andra boken. jag får inte tag på den!! den finns ingenstans!!!! inte en förbannad jäkla sida som säljer kurslitteratur har den!


antingen ser det ur såhär (lägg märke till min fiiiina pil längst ner), eller så finns den inte bara helt enkelt. inte ens förlaget har den. menar dom verkligen att man ska han en bok man inte får tag på?? ska då 30 pers dela på 2 biblioteksböcker plus 1 kursref?? omöjligt. men det är högskolan dalarna i ett nötskal.

ja, jag är lite arg.
ska ner på stan och höra om den finns på akademibokhandeln, eller om dom kan beställa den åt mej. det är mitt sista hopp. jag har dessutom mejlat kursansvarigeom problemet. gah!

räddningsaktion

japp här är växten jag räddat. för 2-3 veckor sen var bladena helt bruna, torra, och låg längs med krukkanten. jag klippte då ner den, och nu ser den ut såhär:


I saved it :D

och jag kan ju säga att växter inte är min grej. mina fingrar är synnerligen ogröna ;)

nosad

haha jag har precis blitt nosad på. av en sånhär ungefär:

irländks varghund. eller iaf så är det nån variant av en sån, den är inte fullt så gigantisk som en sån kan vara, men den ser precis ut som en. bara i mindre format. blandras måhända? söt är den iaf!! det  finns ett hunddagis här i huset där jag jobbar, så jag mötte den i trappan nyss. en sån vill jag ha ;)

på jobbet

ja nu är jag på jobbet. alldeles ensam. alla andra är hos chefen på p-möte. vaddå bli lämnad utanför ;) ja jag har då ett kort och behagligt pass iaf, så det blir en tur till ica maxi efteråt :D
jag ägnar mej minsann åt vuxna saker ibland också :P

jobb

dags att åka till jobbet. see ya later.

the city

ja nörd som jag är har jag nu kollat på the city, spin off:en från the hills. and so far me likie :D whitney är så söt :D så vill ni kolla är det bara att klicka på länken!!

strikta regler?

alltså, det HÄR är ju lite skumt...hur kan man bli straffad för att man hälsar på nån? må vara att det är världens mäktigaste man och att det fanns lite regler, men still. vem skulle inte hälsa på mr president? ;P
taskigt att stänga av han iaf tycker jag :)
if it's true. who knows? :P

födelsedagskort på vift



jag har fått ett födelsedagskort idag. inget märkvärdigt med det. om det inte hade varit för att jag fyllde år för snart 2 månader sen! och inte heller skickade personen i fråga det försent, utan jag vet for a fact att hon skicka det i  tid. men till fel adress, hehe. jag står nämligen inte med på eniro, så söker man på mitt namn kommer det upp nån annan :)
men iaf, det där kortet har cirkulerat runt här i stan sen dess, och nu har min moster fått det. hon heter samma som jag, fast i andranamn, så nån har väl chansat. och den här gången gick det hem! eller ja typ iaf. hon ringde mej och sa att hon fått ett kuvert med mitt namn på, så jag åkte och hämtade det, och nog var det till mej :D

dagens händelse, lätt! ;)

what I'm doin' now


te och bulle, samt ett satc-avsnitt innan jag ska hämta mamsen :D
jag har faktiskt städat, så jag förtjänar en bulle!! lär ju hålla humöret i schack också ju ;)


pics







i brist på annat så får ni roa er med dom här ;)

kul?

hitta en "kul" sida på en annan blogg, shortys.
man kan se vilka ord man mest har skrivit i sin blogg. dock var det lite missvisande eftersom den bara verkar ha analyserat dom senaste 2 inläggen typ, haha. men lite road blev jag en stund ;)

HÄR är sidan om nån vill testa!

förbannelse?

vad är det här, är let's dance drabbat av en förbannelse av  nå slag? först mojje, och nu magdalena graaf. hjärnblödning har hon tydligen fått. allt står att läsa hos aftonbladet ;)

fult djur

jag har hittat ett fult djur. i brist på annat har jag kollat på djurprogram på viasat nature. intressant kanal för övrigt! men iaf, ett av programmen nu på förmiddan handlade om sjöelefanter. jag har alltid tänkt att dom skulle vara rätt söta, men så fel jag hade!!

det syns kanske inte jättetydligt på den här bilden, men den har världens fulaste lilla snabel längst fram!! framifrån är den inte vacker kan jag ju säga...är dock bara hanarna som har det så, honorna ser typ ut som större sälar bara. ännu en fördel med att vara tjej ;)

onsdag

och jag vaknade med ett uppsvällt rinnande öga, supersexigt verkligen :P

dagens stora projekt blir nog att se om jag kan få till lite bättre pass i helgen = mer pengar. ska ju flytta in en ny så dom ville ha dubbel bemanning på nätterna, good for me! men eftersom jag redan ska jobba i helgen gäller det att jag kan byta..så det är vad jag ska fixa med idag!

men först måste jag äta nåt. är riktigt hungrig!!

monster

jag är ett litet monster när inte jag får äta. det ni. det anade ni inte va ;)
älskling sa för en stund sen:

-"jag ska nog börja tvångsmata dej när de gått för lång tid sen du åt! att vara utan mat är rena döden för ditt humör!"

ungefär så.
lite pinsamt är det!! men vad ska jag göra åt saken? :P jag tyckte faktiskt jag hade lite rätt att vara arg när jag va tvungen att gå upp för alla trappor eftersom han inte stängt hissdörren ordentligt så den hade stannat högst upp, och dessutom svarade han inte i nån av sina telefoner när jag tänkte be han stänga den...hade det vart när jag var frisk hade det väl inte spelat nån roll, men eftersom jag nu blir slut av att gå 100 m på platt mark tyckte jag det var taskigt!! så det hela sluta med att jag vart arg på han och då vart han lite arg på mej, haha. menmen det gick över när jag fått i mej lite att äta ;)

det konstiga är att jag har aldrig blitt grinig av att inte ha ätit när jag bodde hemma...inte såhär grinig iaf!! så han får ta hela smällen...jag veeet att det är orättvist. men what to do? ;)

definition

HÄR är definitionen på chicklitt in case u wondered. nej det är inte tantsnusk!! god dammit :P

läsdags

japp nu ska jag slå mej ner med mitt te och en bok. boken i fråga heter "stella & sebastian", och är en äkta chicklitt ;)


jag är inne i världens bokstim så det går åt ett par böcker i veckan säkert...lite problematiskt ibland!!

men finns det nå bättre än att krypa upp i soffan, ha en kopp te, och bara försvinna bort ett tag? :)

abstinens?

ja, alltså, jag börjar faktiskt längta lite tills skolan börjar igen. 4 veckor kvar. ska bli intressant att läsa nåt helt nytt!! se om det kan vara nåt. kanske blir ett karriärsbyte? ;)

nu klockan 16 har jag äntligen klätt på mej, haha. soffan är livsfarlig!! har man en gång hamnat där är det kört. men nu plingade micron till, så nu ska jag dricka te!!


chai-te is da shit!!

kosttillskott

antar att ni sett den nya reklamen för kosttillskottet vitaepro? iaf, jag tycker den är lite rolig. i slutet är det en fråga om vad antioxidanter gör, och så får man 3 alternativ. ett av alternativen är: "dom rengör öronen". det tycker jag är lite roligt, hehe. eller det låter roligt iaf.

ja jag är lättroad ;) moahaha

vill ha!

hur kan jag ha missat den HÄR sidan?? så snygga t-shirtar :D
kolla bara:



allihopa kommer från colorez.se

me likie!!

längtar tebax

ja, jag gör ju det. längtar tebax. till london!! underbar stad! jag var helt slut när jag åkte hem, det var så himla mycket att ta in, och vi kuta runt så himla mycket för att hinna så mycket som möjligt. vi har sagt att nästa gång väljer vi ut några saker vi vill se/göra, och tar det lite lugnare istället. dessutom får det nog vara sommar nästa gång vi åker. men uj vad jag vill tebax!!




jes pliz. take me back!

haha vad i hela friden??

haha kolla in det HÄR alltså. ibland är det bättre att vara tjej ;)

tisdag!!

fast jag var påväg att skriva onsdag...skumt :P

men iaf, ligger nerknölad i soffan under ett täcke och med värmedyna under ryggen, vaknade med världens ryggont!! så idag blir ännu en lugn dag, mår dock mycket bättre :)
men som vanligt så har förkylningen blitt 100 ggr värre sen igår, haha. så snoret bara rinner å rinner ;)

men det är rätt ok väder ute, så allt känns så bra så trots snor :D

nu ska jag äta lite yoghurt tror jag. smultron/jordgubb. sånadär små yoggi ni vet. mmmm.

cops och tomater

älskling ville kolla på cops. så vad har jag för val? ska jag få se lipstick jungle sen så lär man ju kompromissa lite ;)
bild från doobybrain

tror jag har en ny addiction också. cocktailtomater!! det är så gott!! mycket sötare än vanliga tomater :)

mmmmmmm


nu dags för lite snytande och lite mera självömkande ;)



kväll

and I'm still alive ;)

fördelen med att vara sjuk är att man kan äta typ vad man vill. aptiten ligger liksom på noll, så när man väl vill äta kan man äta vadsomhelst med gott samvete :D

därför blir det pizza. ska dock slänga i mej massa cocktailtomater också :D

still on the couch

jag har fasiken all rätt i världen att vara sjåpig ;P

har fortfarande inte rört mej en mm från soffan. just nu är det "våra bästa år", så jag kan roa mej ett litet tag till :D hahaha

snart skall det frossas halstabletter, ska få i mej nåt att äta först bara. sådeså.

men god dammit

sjuk igen. vakna med helt igentjockad hals och snorig näsa. är så tjock i halsen så jag nästan är spyfärdig....bah

ska se om jag får i mej nå frukost nu.

söndag

hehe lite dålig update idag, I know. jag har inte vart hemma nämligen. har bland annat råkat ut för en förjävlig biltur där vindrutetorkarna pajade. inte så jäkla kul i regn som sen övergår till snö!! så länge det inte körde om nån gick det väl ok, men en jäkla lastbil körde förbi och stänkte ner heeeeeela vindrutan med snö och slask så ett tag körde jag i 40 km i timmen. på en 120väg. wohoo.

men I made it home levande, och sitter just nu hos älskling och ska dricka te och äta bullar ;P

har dessutom förkylning nr 2 för i år på g tror jag. näsan har täppts gen mer och mer under dan, och hosta har jag fått. lite mindre kul, men what to do?

men nu ligger bullarna där och skriker på mej!!

lördag

ja nu är det lördagkväll och jag sitter här och myser alldeles för mej själv. levande ljus och sex and the city. kan det bli bättre? ;)

boktips

japp nu tänker jag tipsa om en bok. och jag chockar mej själv lite genom att tipsa om en jan guillou-bok :P

"tjuvarnas marknad", handlar om en serie inbrott his extremt förmögna familjer. den är faktiskt tom riktigt rolig på sina ställen, tex förhör med några riktiga snorungar med på tok för mycket pengar.

so read it people!!

facebook

en fråga bara:
varför skulle jag svara ja på en vänförfrågan från nån kille i egypten som jag inte har en aning om vem det är, eller har några gemensamma kompisar med??
trodde han det på allvar eller?

leker lite bara

ja jag leker lite med webcamen. har typ aldrig använt den. så nu har jag tagit mitt första kort med den :P och den bevisar ju bara att jag sällan blir bra på kort..hahaha

menmen. here I am :P

nu ska jag läsa min bok!

och kanske göra mej en kopp te. perfekt te-väder!!

ja se det snöar

som fan!!
vaknade imorse och tittade ut, varpå jag fick se världens snöoväder!! det fullkomligt vräkte ner. virvlade runt som bara den. det hade också medfört ca en halv dm snö över HELA bilen. kuuuul ;P
så det var bara att börja sopa. problemet var ju dock att jag hann ju inte sopa allt innan det var helt fullt igen, haha.


det syns inte så bra här, men det vräker verkligen ner...men man kan ju se hur mycket snö det är iaf!! för typ en vecka sen gick jag runt i skinnjacka, så var det 5 plus och fint väder....bah!!!

she's out

hehe så var blondinbella borta från let's dance då. men nej jag tänker varken jubla eller gråta. jag tyckte iaf hon var lite roande :D

men nu sovdags. jag var ju uppe så tidigt imorse så nu är jag helt slut!!

she's out

hehe så var blondinbella borta från let's dance då. men nej jag tänker varken jubla eller gråta. jag tyckte iaf hon var lite roande :D

men nu sovdags. jag var ju uppe så tidigt imorse så nu är jag helt slut!!

fejk

varför ser blondinbella ut som en barbie? det är då fan inte snyggt!

hahaha helt sanslöst

haha kolla den här alltså:

våra bästa år

hehe den serien lär ju ha dom kassaste manusförfattarna ever! alltså det är ju både skrattretande dåliga skådisar och manus. men kul att kolla på är det ju :P
typ hela mitt jobb kollar, fast bara när man är på jobbet, inte hemma, haha. men det är lite kul, varenda eftermiddag bänkar sej folk framför tv:n. hehe vad tragiskt...
så den tiden hoppas man på att de tär lugnt här ;)



hade tänkt skriva det här innan på jobbet när jag faktiskt kollade, men då vart det körigt helt plötsligt :P

early morning

jag har varit vaken i ungefär 5 och en halv timme. och klockan är 10.30. känns sååå bra ;P
vaknade vid 5, och hade svårt att slappna av nog för att somna om när jag skulle upp halv 6...menmen, jag är rätt pigg ändå :D

stackars pojken vaknade med över 39 graders feber :(
inget jobb för honom idag. tänk om han faktiskt har lunginflammation? jag vill inte bli sjuk nu dock!! efter söndag, fine. men inte före!!

menmen nu ska jag återgå till min bok.

snart dags för lunch också :D

natti

klockan står på 21.38 och det är sovdags. ska ju upp okristligt tidigt imorron!!!

så nu ska jag krypa ner hos älskling och hoppas på att han inte hostar hela natten...

well nighty

hmpf

jag har haft 2 förolämpande diskussioner idag. båda med älskling!
den första gick såhär:

jag: -"då behöver jag inte oroa mej för att du ska ragga på nå lammkött då, hehe"
han-"vaddå, du är väl lammkött så det räcker?"


meningen var att hans polare har fest med påföljande utgång på lördag, och jag kan inte följa med. men troligen är älskling för sjuk för att gå han också. (och bara för att förtydliga, det var ett skämt jag kom med, självklart vet jag att han inte raggar på andra :P)

men iaf, jag lammkött?? god dammit :P
sååå stor åldersskillnad är det inte ;P

nästa konversation skedde när älskling stod och plockade bort kycklingkött från benen till våran kycklingsallad (färdiggrillad kyckling). jag stod och tog dom bitar han rensade bort, han tog ju bort det godaste ;P
varpå jag fick den här kommentaren:

-"vem har lärt dej äta som en skogshuggare??"

så på en dag har jag varit både lammkött och skogshuggare!! wtf?? hahaha


dagens låt

är:
It's not the fall that hurts, med the Ceasars

hörde dom på peace&love i somras, så bra :D

hoome

men ska strax iväg igen. handla salladsingredienser. kycklingsallad. mmmm :D

still at work

men nu har vi fått sällskap av lindas kille samt dotter. hur söt liten en som helst!! pojkvännen har jag dessutom gått i samma klass som, så festligt så :P

om knappt en timme får jag åka hem :D
då lär det nog bli en sväng på stan, sen hem och duscha och sen flänga hem till älsklig. vi har ju inte setts på flera dar ju!!

men nu, back to work.

brutalt uppvaknande

ja det blev lite brutalt imorse. halv 8 ringde telefonen och jag undrade vad i hela friden som stod på. när jag svara var det en närmast panikslagen linda som fråga om jag inte kunde komma och jobba på en gång! jovisst kunde jag det :D
så nu sitter jag här :)

det vart dessutom lite äventyrligt på vägen till jobbet, kedjan på cykeln hoppa nämligen av...som tur var bor ju mamma på vägen till jobbet så jag gick förbi och låna bil.

allt detta före frukost. synnerligen händelserik dag ;P

night

ja nu är de sovdags.

gonatt people.

funkar det nu då?


sjön ser oändligt stor ut i det här perspektivet...


tror folk hade gått ut på isen, hehe


lekte lite med kameran också :)

asch hade nåra fler också, men det är så segt så orkar inte göra det nu :/



lappat och klart

jajjemen. nu har jag satt upp en lapp i trapphuset där jag faktiskt på ett rätt vänligt sätt ber den som spelar aphög musik att kanske tänka på att det här huset är väldigt lyhört. jag var bra sugen att skriva en fruktansvärt ilsken lapp, men insåg att det nog hjälper bättre om jag faktiskt skriver och förklarar varför det stör, istället för att bara attackera ;P

men om hon inte skärper sej, så ska hon få se på andra bullar. moahaha.

inte gå i uggs!!

nej det är ingen höjdare att promenera i uggs!!! det är ingen spänst i dom!! men jag ville inte ha springskorna heller, då hade dom ju blitt alldeles blöta...

vart en del nice bilder, men mitt internet jävlas så dom vill inte laddas upp!! god dammit. ska försöka igen sen.

dessutom har jag nu skrivit en lapp till min granne som spelar så hög musik, ska bara våga lämna den också ;P



promenix

så var det dags för dagens vettighet då. en promenad :D några plusgrader och inget snöande, perfekt!! eller, perfekt hade det ju varit om det varit 15 grader och ljusgrönt och musöron överallt...men man får väl nöja sej med nåt realistiskt ;P

tänkte ta med kameran och se om jag hittar nåt spännande :D

men ni först ladda mp3:n och sen pysa iväg!

revenge

jag har sagt det förut och jag säger det igen. min granne spelar musik för högt!!! jag hör ju ffs hennes musik över min egen...

så nu tänker jag dra på på hög volym och hoppa in i duschen.

and watcha gonna do about it biatch???

moahaha

onsdag

och nu börjar jag bli lite rastlös av att inte jobba! what to do?? det är ju nån jeeevel som lyckas hinna svara på jobbförfrågningar före mej hela tiden, jag blir tokig!!! vi får dom via sms, och jag svarar inom 10 sek, och ändå hinner nån annan före hela tiden!!! GAH!!!

exempelvis dagturen imorron hade suttit fint. men neeeeejdå.

bah.

frukost.

lyhört

ja attans vad det är lyhört här. jag hörde just nån av mina grannar nysa!!



nu dags för plastikkirurgerna i hollywood igen. *wohoo*

så var han världens mäktigaste då

japp nu är det officiellt. obama är president. wohoo :D
lär nästan erkänna jag fick lite rysningar när han svor eden, och alla typ miljoner människor där jublade :)

jisses vad folk som har tagit sej dit!! kul att se :)

bush ser för övrigt inte alldeles överlycklig ut, haha.

mr Brightside

dagens låt är som följer:
mr Brightside, med the Killers.


I do löööv that song :)

maktbyte

äntligen! bush is out!!
om 2.5 timme ungefär är obama officiellt president. det lär man ju kolla på. 17.30 på fyran, see it people!! säkerhetspådraget är tydligen enormt, typ halva washington avstängt, och alla gäster blir visiterade så att ingen ska kunna ta in något. han är väl som dom säger ett populärt mål. usa:s första svarta president. it's huge!!!!

så jag ska minsann kolla när han svär presidenteden!!


vuxendag

haha ja idag är en riktig vuxendag. tvättning och städning.

sånt här lär det pysslas med också.lika bra att ta allt när man ändå håller på ;P

men neeeej!!

jag hade tänkt att jag skulle ta och traska hem från ♥ nu strax. men så såg det ut såhär när jag titta ut!!

det syns inte så bra på bilden, men iaf så var det typ snöstorm helt plötsligt!! för bara en stund sen var det inte en snöflinga!!

gomorron

ja gomorron då. tisdag idag. och jag ska roa mej med nåt så roligt som stt tvätta ;D

ska bara bli lite hungrig först, sen frukostdags!!

det gick!!

nemen titta. videon blev uppladdad till slut ;P



det här är dock inte min pojke, utan hans polare micke :)
menmen, fort går det. men lär väl prova nångång kanske? :D
och jag lär erkänna att jag är rätt imponerad av deras byggen :)

spark

hehe ja älskling och hans kompis var ute och åkte spark igår. låter väl inte så märkvärdigt, om det inte hade varit för att dom åkte i 90 km i timmen!!! dom har nämligen byggt supersparkar. med motor och hela köret. så det går fort!!!

såhär ser den ut :D

och om den förbannade filmen nångång vill bli uppladdad på youtube kan ni få se hur fort det går ;P

men nu ska jag återgå till att kolla på oskuldsskolan...

mätt

ja nu är jag sådär supermätt. potatismos och falukorv har orsakat det. potatismos är livsfarligt!!! så nu är det soffhäng som gäller. ska se om jag inte kan lyckas övertala pojken min om att jag kan få kolla på lipstick jungle, tror den kan vara bra :) jag gillade första avsnittet iaf!


so that's my evening.

what are you doin' people?

snösnösnö

ja jisses vad det snöar nu!! helt vitt ute igen ju!! ganska mysigt lär jag väl erkänna....

frysig

ja usch. jag fryser. som bara den. har både kofta, stickad tjock tröja, och en filt över mej. och fryser ändå. håller jag på att bli sjuk (igen)??? eller är det bara kallt i min lägenhet....det visar sej sen när jag åker till älskling om det blir nån skillnad...


så nu har jag gjort mej en kopp te och sitter och lyssnar på winnerbäck. mysmys.

svetten rinner

ja fy faaaasiken vad det här inte är nåt cykelväder!!! snö och blåst och blä. har man dessutom en megabacke att ta sej uppför är det inte kul alls!!! men I did it :D
snön fastnar ju dessutom i spåren på däcken, så det blir sååå trögt!!
så nu sitter jag här och toksvettas.


så nu ska jag nog äta nåt.

see ya

såhär mycket är jag värd :P

NATURLIG HÅRFÄRG?
[ ] Rödhårig - 200 kr
[ ] Brunhårig - 700 kr
[x] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr
[ ] Annan - 700 kr

ÖGONFÄRG?
[x] Blå - 300 kr
[ ] Grön - 700 kr
[x] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 1000 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[X] 200-160 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER?

[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[x] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[ ] 0-17 - 100 kr

ÄR DU?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[ ] Förstfödd - 3000 kr
[x] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 5000 kr

HUR BRA SYN HAR DU?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[x] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN?
[ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]

[ ] Rosa - 20,000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[x] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 25,000 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK?
[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[x] 38-41 - 1000 kr
[ ] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]

[x] Röd - 6000 kr
[ ] Svart - 1000 kr
[x] Blå - 450 kr
[ ] Brun - 500 kr
[x] Lila - 2000 kr
[ ] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[ ] Rosa - 1000 kr
[ ] Annan - 500 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET?
[ ] Ja - 5000 kr
[x] Nej, räknade i huvudet - 20.000 kr
[ ] Penna och papper - 10.000 kr

40950...är jag inte värd mer än så?? :(
haha

måndag

och jag har sovit alldeles för länge. tröööökväder är det också, mulet och snön kommer ner då och då. jag vill ha sol!!!

men nu ska jag väl proppa i mej lite frukost.

mätt och belåten

ja mmm vad gott det var :D

sitter just nu och kollar på united 93, om 11september. den är ganska kass!! menmen. nu har jag börjat, då lär jag väl slutföra :P

typiskt amerikaner att försöka rädd världen, typ.

mmmmums!!!

mmm nu är det strax dags för mat. fläskfilé, potatisgratäng, och rödvinssås. me likie!!! me vara väldigt hungrig!!!

officiellt en klump

ja nu går det verkligen inte att förneka. jag är klumpig.
följande konversation tog plats på jobbet när hon som ska jobba natt kom dit:

oline: -du helena, har du spillt kaffe eller så hos *****?

jag: -jaa...det har jag väl...

oline: -jo för han pratade om det inatt. att du bland annat spillt kaffe. han sa att "hon är ju lite klumpig." "hon är ju bra, men lite klumpig". fast han sa det ju på ett bra sätt!

jag: -hahahahahah ja JAG vet ju att jag är klumpig, men visste inte att det var så tydligt för alla andra!!

kul va, tom boende märker att jag är klumpig. hur illa är det inte då? ;P
men som tur är tycker han ju fortfarande om mej, haha.

slutar snart!!

ja nu är det bara drygt en timme kvar. sen får jag åka hem till älskling och äntligen äta :D huuungrig!!!
just nu är det handboll som gäller. sverige leder so far, så vi sitter och håller tummarna.

bild från eurosport.se

dessutom har vi roat oss med en tävling om vem som kan flest delstater i usa. petter vann, god dammit :P

cribs

det är cribs-maraton på mtv nu, så det är det som står på på jobbet. i brist på annat ;P
nej men det kan vara rätt kul att titta på, kändisarna har ju så sanslösa hus!! eller palats, eller vad man ska kalla dom...


lite avundsjuk kanske man är på en del saker ;)

wellwell. ska väl kolla lite nu då.


en sång om blondinbella

har jag hittat. hos lyckliga gränden. kolla HÄR bara ;P
så jäkla bra! haha

söndag

och ännu en eftermiddag på jobbet väntar. 2 timmar och 50 minuter tills jag börjar. så loligt så.

ros


man kan ta hyfsade bilder med bara en vanlig digitalkamera minsann :)

what I'm doing

just ägnar jag mej åt det här:

oh yeeeah. sex and the city :D

perfekt sätt att tillbringa en lördagkväll. älskling är i garaget och pysslar så jag roar mej själv med dvd och snart glass eller morötter, samt te. har inte bestämt mej vilket jag vill ha än ;D

finbesök

haha ja idag hade vi besök på jobbet :)

johanna hade med sej sebben :D såå söt. och sååå knäpp ;P
han föredrar sallad framför taco-köttfärs tex, han hade tydligen valt att tugga i sej ett salladshuvud istället för köttfärsen som stod breve precis lite lätttillgänglig...
och han har ätit morötter hela eftermiddan! hehe
schäfer/rottweiler/siberian husky är han, fin blandning :)
ett läskigt öga dock, alldeles ljuuuuusblått.

så har haft en trevlig kväll på jobbet!

fika!!

till min stora glädje finns det massor av fikabröd kvar på jobbet ;P

dock är det här inte fikat på mitt jobb...men ungefär såna här saker finns det :D

så nu ska jag slå mej ner med en kopp chai-te, lite bullar, och en skvaller tidning. I dooo have a good job sometimes!!

btw, wtf är det med blogg.se?? har inte kunnat komma in förräns nu....

walle

"walle" bidde kvällens val på dvd-fronten :)
så söt den var!! jag har sagt det förut och jag säger det igen, animerade filmer ska inte underskattas!!



rekommenderas starkt :)

men nu är det nog strax dags att gå och sova. och jag får äntligen efter nästan en vecka sova med min älskling igen :D

g'natt people

blev till bara middag..

älskling har sån hosta så det är inte riktigt värt att riskera att sitta på en bio i 2 timmar och 45 minuter, då lär väl dom andra bli väldigt störda...så vi har skjutit upp bion till en annan gång, och ska bara ut och äta :)

bild från alltommat.se

gott ska det då bli :D

sen blir det hyrfilm istället. älskling har ju faktiskt projektor och duk, så det är the next best thing efter bio ;P

bio+middag

är vad kvällen skall ägnas åt :)

jag och älskling har ju inte hunnit fira än eftersom han vart sjuk :(
men ikväll så.

vi tänkte se benjamin buttons märkliga liv, eller vad den heter. med brad pitt ;P

sen kinamat :)

så det blir nog en mysig kväll.

men nu dags att hämta biljetterna!!

plastic fantastic

har hittat mej ett nytt "favoritprogram" ;P det går på tv400 runt 23tiden, och handlar om ett gäng plastikkirurger i beverly hills. det är ganska intressant faktiskt, dom är lite mer extrema där än här.

men iaf, igår så slog det alla rekord. bland annat var det en 17åring som gjorde en bröstförstoring!! och hennes mamma tyckte det var helt ok, hon höll med dottern om att det skulle höja hennes självförtroende..och när dom visade några veckor efteråt så sa hon att hon hade mycket bättre självförtroende, och visst, för stunden har hon säkert det. men det kommer inte hålla i slutändan. och hur smart är det att operera en 17åring..vilken 17åring är färdigväxt liksom?? snacka om att förstöra chansen till att få ett par fina normalstora bröst sen liksom...menmen.

en annan var opererad i hela jäkla ansiktet. kindimplantat, käkimplantat, förstorade läppar. u name it. porrfilmskådis var hon också. men iaf, nästa steg var bland annat att operera tilltårna, dom var lite knubbiga... har ni hört nåt så sjukt?? "för knubbiga lilltår"??? helt sanslöst.

nej tacka vet jag naturlig vara som man kan leka med med rätt bh ;P
it's a djungle out there with miracle underwear. who needs surgery??

men visst, är det en vuxen människa som mår väldigt dåligt över nåt i sitt utseende, ja då är det väl ok. då lägger jag mej inte i det. även om det må vara så skumma saker som lilltårna... men gäller det en 17åring, då blir jag lite upprörd!!! vad ger det för bild??? snacka om att skrika ut att man inte duger! man är ju så lättpåverkad i den åldern också, så om nån faktiskt gör nåt sånt här, ger ju det signaler till dom andra att det kanske faktiskt är nåt fel på dom på riktigt. dom flesta växer ju ifrån det där. men gör man verkligen det om man opererar sej i så tidig ålder?

ja nu blev det ett seriöst inlägg, men det är ett viktigt ämne!!

morrn morrn

hehe. jaja, klockan är över 12 :P
men jag var så trött så tänkte jag sover ut ordentligt. halv 12 är väl en bra tid att gå upp? ;D

nu dags för frukost och dusch.

sen lär jag ge mej ut på stan i 12 minusgrader. oooh så roligt.

wellwell.. have a nice day people.

en kofta jag vill ha

är den här!

oooh me likie den enda stora knappen längst ner :)
gillar koftor/tröjor med lite udda detaljer sådär!!
finns på tretton.se

life on mars

hehe ja titta. nasa har tydligen hittat bevis för liv på mars...
här kan ni läsa om det!

tänk om det faktiskt är sant den här gången. skulle ju vara rätt festligt :D
haha

gör en god gärning!

alldeles gratis! gå in på DEN HÄR sidan, och registrera dej, så samlar du in pengar till en valfri organisation, helt gratis :) dom har annonsörer som så fort dom får ett klick in på sin sida ger vinsten till nån slags organisation. det bästa är om man gör det till sin startsida, för att varenda gång du är inne på sidan får "din" organisation en slant :) hur bra som helst, dock är jag väldigt dålig på att förklara, så gå in HÄR istället!!
som sagt, det kostar dej inte ett öre, och du gör en god gärning!!

på jobbet!

och vi har just haft möte med en maaaassa fika ;)
prinsesstårta, bullar, och sånt. mmmmm :D

nu ska jag dock klämma i mej en macka. sen mera fika :P

jobbdags

ja nu är det strax dags att åka till jobbet. i den gula bilen ;P
hehe

talk to ya later.

torsdag

hehe jag var på väg att skriva att det var onsdag, mycket märkligt...

men torsdag idag iaf. ska jobba från13-21, *wohoo*. personalmöte bland annat, sånt känns så vuxet att vara med på ;P

på mtv är det top 10 at 10 med britney spears, haha. hon har ju faktiskt rätt coola videor ändå...

men nu måste jag nog äta nåt!!

ont

ja fy för. mitt magont har inte gått över. så det får fasiken ta och göra det tills imorron. annars blir jag arg.

men ska strax gå och sova iaf.

så g'natt people.

du är värd det, lasse

dokumentär om lars winnerbäck på ettan just nu. god dammit vad den karln skriver bra texter. och vilken sommar-feeling man får.
han hävdar att inte inte tycker han är värd all uppmärksamhet och sånt. men joho, det är du...
så fina texter. så härliga melodier. what's not to like?
längtar till i sommar, så man kan få se han på peace & love :)
om jag inte minns helt fel ska han spela. *I'm in heaven*
annars brukar jag föredra texter på engelska, dom är oftast bättre.
men winnerbäck, han kan han!!


bild från dunklarum.se

ev sista för idag

ja med lite otur är det här det sista inlägget idag. beror sej la på hur mitt bredband sköter sej när jag kommer hem.

just nu sitter jag och hoppas på att min mage ska sluta göra ont. det slog till med världens kraft när jag åt, inte alls kul!

menmen. eventually g'night then people.

fast jag hoppas på att det ska funka hemma.

gulligt!

jag har hittat ett så sött linne :)
dock skulle jag inte kunna ha det, jag blir så fruktansvärt bredaxlad i linnen med breda axelband :P
men sött var det.

från tretton.se

no more let's dance

för mojje. det är lite synd, han var ju rätt bra :)
men iaf, så har han tydligen fått en hjärtinfarkt.

det är iaf vad som stod på aftonbladets hemsida, och det stod att dom ersatt honom med niclas wahlgren. men vad läskigt, en så ung som får hjärtinfarkt!! eller han är ju för ung för att få det iaf, det är ju ett relativt begrepp.

det hade tydligen berott på stress. so pliiiiz people, slow down!! det är inte värt att få en hjärtinfarkt bara för att ni vill hinna med så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt!!

sådeså!!

stor morot

jag gjorde det stora misstaget att berätta för herr halmstad att jag hade en gigantisk morot, jag når inte runt den med tummen och pekfingret. då fick jag den här kommentaren:
-"är pojken bortrest eller? ;)"

men nej jag ska ju äta den :P

så fine, anmäl mej till jordbruksverket för sexuella närmanden mot en grönsak du. gööööör det. gööööööör det. jag skulle vilja se deras min när du säger ditt ärende ;P

på jobbet

jajjemen. internet bestämde sej för att inte låta mej blogga nåt innan jag åkte. men som tur är har dom fixat det här nu :D var tydligen nå virus...

jag har dock absolut inget att säga. mer än att jag tror jag är lite hungrig.
nu sätter skipper-takterna in och jag funderar på att ta en morot ;P
UP YOURS sackie om du säger nåt om det! :P



wellwell. toodles.

tomt

ja nu är det tomt i fönstret sen jag tog bort julgrejerna. ljusstake och stjärna. från världens mys till bara tomt på en gång :(
jag behöver en till växt!! har påbörjat ett räddningsförsök på den lilla som står i fönstret, klippt ner den helt, och hoppas på att den ska ta fart ;P



men om inte den växer köper jag väl nåt nytt. kanske jag borde göra ändå...nåt stort som täcker!!

btw..jag fick nu ett ryck och tänkte hänga upp lite tavlor, men märkte att jag inte har några betongkrokar kvar!! gah hur kan jag ha missat det!!!??? och inte kan jag köpra nya förräns på fredag. god dammit ;P

mjosic

då var det dags för en låt igen då :)
dock går det inte att lägga in videon, den är skyddad...dammit ;P
så det får bli en länk istället.

men låten är iaf forever, med chris brown.

sååå bra. blir bara bättre ju mer man lyssnar på den!!

irriterande

jag hör min grannes radio eller vad det är bättre än min egen. vilket leder till att jag måste ha väldigt hög volym för att inte höra 2 låtar samtidigt. sååå irriterande!! dessutom hamras det, och dunkas på nåt skumt vis. jag blir tokig!! varför kan dom inte uppföra sej som folk :P

nej men hamrandet kan jag väl stå ut med, det vet man ju att det hörs. men musiken???? ska jag verkligen höra nån annans musik bättre än min egen??

helt sjukt.

onsdag

och jobbdag börjar om 4 timmar och en kvart. vill inte! hade vart så skööööönt att bara vara hemma ;P
menmen, räkningarna ska betalas på nåt sätt :P

på mtv är det top 10 at 10 pojkband, vilka minnen som bubblar upp!! jag var liksom i helt rätt ålder för att lyssna på sånt när dom var som störst, hehe.

men nu dags för lite frukost tror jag.

ååh så härligt det var!!

sitter och tänker tillbaks på klarblått hav. strålande sol. badande. rhodos med andra ord.

 

 

ååh..emmy..kan vi åka tillbaks?? :D

apelsiner

jag har ett fruktfat, det ni ;P

med dom godaste frukterna, apelsiner :D

eller håller ni inte med?

blomma?

idag har jag minsann invigt skinnjackan för den här säsongen :D
hade en stickad tröja med stooor krage under, vilket framkallade världens smile hos älskling samt den här kommentaren:
-"men, du ser ju ut som en blomma!"


(ni kan ju strunta i att jag tydligen glömde vända bilden rätt ;P)

mencdet tyckte jag var gulligt iaf, hihi :)

dags att byta!!

ja det var verkligen dags att byta taklampa. har haft en såndär rispapperslampa i några år nu, men köpte en ny på ikea. och jag märkte hur mycket det behövdes när jag jämförde dom. den nya är lite vitare, om man säger så, haha.

det syns tydligare i verkligheten, men den till höger är iaf den nya och lite fräschare ;)

det tar sej!!

ja nu börjar det likna nåt. julen är bortplockad, och disken är diskad. och dessutom är väskan städad ;) så nu hittar jag vad jag letar efter!! dessutom har jag gjort matlåda till onsdag och torsdag till jobbet. I'm gooood ;P

nu dags att fixa med ikea-grejerna. tog mej en liten paus bara!!

dags att sätta igång kanske...

nu har jag liksom gjort allt möjligt utom att faktiskt städa...haha

men nu ska jag sätta igång. bästa musiken är på på högsta volym och i köket väntar ett diskställ på att bli tömt.
let's go!!

dagens låt!!

är idag "ocean avenue", med yellowcard.
den här låten fullkomligt kastar mej tillbaka till sommarn 2006. craziest summer EVER I tell ya!!! det hände så sjukt mycket, mest bra saker, men en del dåliga. eller inte dåliga direkt, men, vad ska jag säga...frustrerande!! som sen ledde till en viss lessenhet, men på det stora hela, bästa sommarn nånsin!!! and all of it happened with the best of the best :) fan va kul vi hade flicks!!



enjoy :)

väsk-kaos

kom på en till grej till min att-göra-lista:
städa väskan!!

jag vet inte ens vad jag har där i!! totalt kaos!!

well hello

tisdag förmiddag och jag är minsann vaken före 11 ;)
har en späckad dag på schemat:
plocka ner julsaker
städa
fixa med resten av ikea-grejerna
lämna tillbaks älsklings guuuula bil


hehe lots to do!!

gnatt

dags att sova. men har ingen passande bild. så då får ni en opassande.

här är jag ung. 18 år. gick i trean på gymnasiet. känns som evigheter sen!!! fast det är klart, 4 år är ju en smärre evighet...

men nu, gonatt!!

organisatorisk

ja nu har jag organiserat bland mina viktiga papper ;P
köpte såna där blad med bokstäver på där man kan sortera in papprena i en pärm. hittills har jag bara haft alla insatta hullerombuller och aldrig hittat nåt...men nu ska det bli ändring på den saken!!



så nu är jag stolt över mej själv!!

som ett brev på posten

det här låg innanför dörren när jag kom hem nu:


och inuti låg dom här:
  
svårt att ta bilder som gör dom rättvisa...för fina är dom :)
frpn cocoo.se

cupcakes?

varför är det så många som kallar sina läsare cupcakes?


bild från capitalcupcakes

gott, ja. men vill jag vara en?

pancakes!!

my baby's makin' pancakes ;)

me löööövs pancakes!!

min mamma har gjort det EN gång till mej tror jag, så jag är lite svältfödd på det ;P

today...

me likie det här linnet!!

villhavillhavillha!!!
bild från nelly

dessutom så har hon som designat det en trevlig blogg :)

hårförlängning

titta vad jag hitta, en tävling om hårförlängningar :D
HÄR är den!

bättre!!

sådärja. nu känns allt lite bättre. var lite nere innan :(
men nu är jag mitt vanliga glada jag :)
så nu ska jag leta upp nå kläder jag vill ha men som jag säkerligen inte har råd med för tillfället ;P

seg

jag känner mej seg. inspirationslös. jag borde nog ta mej ut en stund. soffan är farlig.

produktiv

klockan är 14.23 och jag sitter fortfarande här i morronrock. oduschad. inte bra. men jag hinner inte duscha nu. fåret shaun om 16 min ;)
hahaha

tack för den du :P

igårkväll när jag duschade hade jag håret uppsatt i en knut mitt på huvet, och behöll det så resten av kvällen. när jag sen tog ur den när jag skulle sova hade jag ett rejält burr, och snäll pojkvän som jag har utbrast han:
-"men du ser ju ut som hon...vad heter hon...elisabeth höglund!"


tack så väldans säger jag bara, vilken komplimang, verkligen ;P


hehe

18e plats bland bloggarna i dalarna, haha ;P


wohoo ;D

ett år!!

hihi. idag har jag och älskling vart ihop i ett år!! ett helt år!! helt unbelievable. har gått så fort! men den 12 januari för ett år sen blev vi "outade" som par på en fest för första gången, så då räknar vi från den dagen :) även fast vi tekniskt sett började på nyår för ett år sen...haha




hihi :)

måndag

så var det måndag igen. vardagen är officiellt tillbaka. och jag och ♥ låg och snoozade i 1.5 timme. hehe. inte mycket till vardag här inte. men ingen av oss jobbar idag, så varför gå upp tidigt?

för övrigt är det 5.8 plusgrader. snön har nästan försvunnit. för några dar sen var det hur mycket som helst!! vad hände :(
vad jättekul det kommer bli sen när det här fryser på. verkligen.

wellwell.
inget att gaöra nåt åt ;P

gääääzp

ja nu är jag trött. dags att gå och sova. jag har verkligen inga bra sov-vanor nuförtin. lägger mej alldeles försent :(
får skylla på att jag har en nattuggla till älskling ;P

men nu ska jag ta och dra med han också så vi kan sova :D

g'night people

I'm in trouble

jag har ätit pepparkaka. i älsklings soffa. nu är det fullt med smulor. men det vet han inte om än. hur ska jag göra nu för att han inte ska bli arg på mej? :P
han tycker inte om när jag smular. han har faktiskt skickat mej till bordet när jag stod och åt en macka i köket. så det här är inte bra, haha.

men man kan ju inte dammsuga mitt i natten?

måste komma på nåt så han inte bryr sej ;P

yuck

det här är så äckligt så jag kan spy.

bild lånad från egoina

min mamma är rolig hon

min cykel har stått parkerad hos mamma ett tag, så idag skulle jag hämte den så jag kunde cykla till jobbet. när jag kom hem till mamma så pratade vi om ganska vanliga saker, tills konversationen tog den här lite oväntade vändningen:

-"vad har du för byxor på dej??"
-"uhm...mjukisbyxor..?"
(det var söndag eftermiddag, och jag skulle jobba, orka bry sej om kläder?)

varpå det här kommer:
-"haha vad sexigt hörru"

och jag vet inte vad jag ska säga, så jag bara tittar på henne och börjar skratta lite osäkert.
sånt vill man inte höra av mamsen! hon ska inte kommentera huruvida ens klädsel är sexig eller inte!! dessutom så pekade hon ju ut ett par trosor med tillhörande linne med rosa fluff på i london, och undrade om inte jonas skulle gilla om jag hade såna...vad har hänt med min mamma?? eller har jag äntligen (?) blivit tillräckligt stor för att hon ska ha kommit på att jag kan hantera sånt?

well, lite kul är det iaf :D men jag blir lika chockad varje gång det händer, haha.

why?

skulle nån kunna förklara för mej varför det är stört omöjligt att komma in på sf:s hemsida? har inte funkat på flera veckor, den är så seg så jag skulle hinna springa ett maratonlopp under tiden!!

scarred

har ni kollat på scarred nångång? ett program på mtv där folk har skickat in videor där dom skadat sej, och fått rejäla ärr av det efteråt. det är riktigt vidrigt att se ibland, men just därför lockar det så förbannat ;P
det är alltså ben som sticker ut. blod som forsar. och allt är på riktigt ;D


jacoby, sångare i papa roach, är programledare :)
bild från paparoachunit

dagens vetenskap

visste ni att om man häller nötter på glass, så smälter glassen fortare? :D

underwear

hur kan man inte älska underkläder från frank dandy? :)


bild från uppercut

visst är dom snygga? :D

filmtittande

just nu står "a lot like love" på menyn. eller den står på i bakgrunden. jag datanördar mej ;P menmen jag lyckades få älskling att stanna på rätt kanal iaf :D

bild från hollywoodjesus

kameratokig pojke

är vad jag har.

han sitter på golvet och kontrollerar skärpan, typ. så sött så :)

äntligen!!

*suck*. internet ville inte funka på jobbet. vilket betyder no blogging ;P
which sucks. har känt av en viss abstinens, hehe.
men det skall det bli ändring på, kvällen är ju bara barnet!!

men nu måste jag ta mej en dusch, cykelturen hem gjorde mej helt svettig!!

pump-dags!!

ja nu ska det pumpas däck strax. annars tar jag mej inte till jobbet ;P

clasohlson.se

men pojken min får hjälpa till, jag lyckas aldrig få till det med hans pump!! gah!!

hot'n cold

varför är det alltid så skönt att duscha och så obehagligt kallt när man kliver ur den?? uschuschusch!!! det hjälper liksom inte att man värmer upp sej, man blir lika kall när man kommer ut igen!! gah!!

bild från arv-bild.se

vilka problem man har ;P

söndag

och det är en såndär perfekt dag för att hänga hemma och göra ingenting. 3 plusgrader, molnigt, och ser ser så fruktansvärt trist ut ute. men nejdå. jag ska jobba!! om 2 timmar och 40 minuter för att vara exakt. menmen, söndagar brukar vara lugna, så det ska väl gå bra :)

men nu dags för frukost och en tillpiggnande dusch!!

usch vad sent jag går upp nuförtin...

schlutt!!

ja äntligen är helvetet över, hehe.
men en fråga, om du är ensam med mördaren i en aula, du har en yxa som du hugger runt med så det faller ner saker på mördaren, varför lägger du då ifrån dej yxan innan du har en aning om hur det står till med mördaren, om hon lever eller är död? eller innan du ens vet hennes exakta punkt där hon befinner sej? varför håller du inte i yxan för brinnande livet och ser till så du kan skydda dej?
helt oförklarligt.

men nu dags att sova.

I'm so scared right now

ja jag skämtar inte. jäkla tur jag inte ska sova ensam inatt. då hade jag inte kunnat sova!! jag är så jäkla lättskrämd. så nu lär jag stanna uppe tills den jäkla filmen är slut och älskling ska lägga sej också. vågar ju inte ens gå på toa ju. är övertygad om att mördaren ska hoppa fram bakom ett hörn!!
ja jag är en feg liten en. men skräckfilmer. noooooo!!


vad skulle ni göra om den här skulle dyka upp runt hörnet?? nej nu måste jag gå och sätta mej med älskling igen. nu har den ju börjat igen ju!!

ny färg

eftersom alla andra helt plötsligt också verkar ha bestämt sej för att ha svarta naglar tänker jag bryta trenden ;P

hade svart igår, men mörkt lila idag :D


och nu börjar scream bli läskig...huvva

men åååh

jahapp. nu vägrar han att gå med på att det är en "riktig" scream-film. han är övertygad om att det är en parodi. wtf??


ibland är pojkar bra tröga ;P

scream

ja nu är det mitt i natten och scream visas. fy för. fixar inte såna filmer, är för känslig ;P

så då fixar jag med bloggen istället. ny bakgrund. ny header. förnyelse behövs :D

men nu ska jag fortsätta pyssla :)

spelande

insåg att jag har sett wallander-filmen. så jag började spela super mario på datorn istället.

my favourite ;P

men nu ska jag överge det och spela schack eller kungen istället.

ja jag har en rolig lördagkväll :P

horton!!

nu har vi kollat på horton :)
den var så söt :D
animerade filmer brukar faktiskt vara bra, me lööövs nemo tex ;)


horton :D

men nu är det en wallander på tv...så film nr 2 för ikväll, here I come ;P
dock är beck bättre, menmen, jag bestämmer inte tv-tablån!

mätt och belåten!!

sitter här och jäser i soffan nu efter en synnerligen god måltid ;P


visst ser det gott ut :)
och ja, man kan ana ett vinglas däruppe till vänster, det är ju ändå lördag ;P

så nu sitter jag här med mjukisar och ett glas vitt vin och ska snart kolla på film. kan det bli bättre? :D

solarium

det verkar som att alla solar solarium nu. jag skulle aldrig i livet göra det! jag är en sån som lätt bränner mej, så efter 5 min i ett solarium skulle jag vara helt stekt. dessutom är det inte så snyggt att vara helt knallbrun mitt i vintern, man vet ju att det är fejk!! det värsta som finns är när man är så brun så det ser ut som om man har kletat choklad i hela ansiktet, och skrämmande nog är det ju en del som går så långt, och faktiskt tycker det är snyggt. men det är det inte.

så ska man nu absolut göra det, gör det med måtta!! sträva inte efter att vara så brun som möjligt, möjligen då efter att få bort lite av vinterblekheten, inte för att se ut som man bor på hawaii!!

dessutom är det ju farligt. max 10 ggr/år säger ju experterna. varför utsätta sej för nåt som ger rejält större risk för hudcancer?

speciellt oroväckande tycker jag det är när 15åringar gör det. varför börja åldra sin hud redan då?? hur ser man då ut när man är 25?? rynkig som en 70åring?

nej fy för. hellre blek och slät än knallbrun och rynkig :)


och det hör ju till. på vintern blir man blekare. deal with it. då uppskattar man ju solen så mycket mer sen också!!


bild från solasolarium.se

matlagning!!

ja nu är det matlagning på g. eller kycklingen måste tina lite mer först för att det ska gå vägen :)


hehe älskling beväpnad med en stor kniv för att massakera kycklingen.

wellwell, kycklingfilé i småbitar som man steker på och sen häller på matlagningsgrädde och såndär uncle ben's typ sötsura sås som man köper på burk. och sen ris till det. samt pitabröd. och avokado. so damn good!!

host host

när jag andas rosslar det hela vägen från lungorna och uppåt. jag var så "fokuserad" på att emmy inte är helt frisk att jag för en stund glömde min egen envisa slemhosta som gör att jag har en stor slemklump i halsen som måste ut nästan hela tiden. trevligt att vara på krogen då? me think not.

så det blir kanske horton ändå. hihi. I has a thing for animated movies.


har säkert ändrat mej om 5 minuter.

men nu skall det handlas mat!!

mjuuuusic

här har vi då dagens låt :)
My Bloody Valentine-Good Charlotte
en riktig nostalgitripp. den här skivan lyssnade jag på massor i gymnasiet ;P
och texten säger jag bara, ni måste lyssna på den!!
finns dock ingen riktig video, så ni får nöja er med den här...

15.20

klockan är 15.20.
kanske dags att ta en dusch?

mtv weekend marathon

ja här sitter jag nu framför mtv:s weekend marathon. just idag är det all access-maraton. rätt kul att se. kändisar gör skumma saker, haha.


well back to the tv and blog-looking.

handikappad!!

först nu, kvart i 3 på eftermiddan, har jag kunnat logga in här. det har inte gått att komma in, har bara stått att sidan inte kan visas!! då känner man sej lite handikappad. eller så är det bara fruktansvärt tragiskt att man närapå bryter ihop av en sån sak :P

världens slappdag idag. sitter fortfarande i morronrock ;P

tveksamt om kvällens utgång är det också, emmy mår inte helt bra :(
och ingen idé att jag frågar om nån annan vill gå ut, ingen annan av mina kompisar är direkt ebba grön-fans. och varför gå och lyssna på ett ebba grön-coverband med nån som inte tycker om den musiken? kinda stopid I think. älskling är inte heller tillräckligt frisk för att hänga med. han gillar ju dom annars. god dammit.

fast å andra sidan. en kväll med älskling och hyra film är inte heller helt fel :)
så får la se vad som händer.

I give up

japp nu ger jag upp. sängen lockar för mycket. ska krypa ner med min bok. och kanske en värmedyna. och sen sova gottgottgott. så jag orkar med kvällen...ebba gold I tell ya!!!

well, gnight!!

tråkit

jag har tråkit. har tom spelat super mario online enbart för att ha nåt att göra. vill inte gå och sova ensam medans älskling sitter och kollar på terminator. det är trist. det är kallt och tomt i sängen. och dessutom är filmen obehaglig (ja jag är überkänslig), så jag vill inte ligga där helt ensam och lyssna på minsta knak. så jag sitter uppe framför datorn istället.

har dock klämt i mej glass och nötter nu ;)

nasty

terminator 2 är rätt nasty. det sticks in saker genom munnen och ögona på folk. me not likie.

fine clothing

jag har hittat nåt fint :)

från nelly.com

tänk till ett par mörka jeans och ett par vita converse. me likie!!
mörka jeans och vita converse är mitt all-time-goes-with-everything ;)
dock äger jag ju inga vita converse än!! skall införskaffas fortast möjligt!!

terminator

älskling kollar på terminator. och försöker få mej att kolla också.
"kolla nudå!!"
"men kolla nudå!!"
"den är ju jättebra!!!"
"du behöver inte ens ha sett ettan, tvåan är mycket bättre!!"


så ni får jag sitta här i mörkret och hoppas på att jag träffar rätt på tangenterna. han vägrar ha lampan tänd här bakom mej. god dammit.
what's a blogger to do?
;P

får kanske slänga ett öga på den då. snart.


blandat

har nu blandat ihop 2 drickor på ett skumt sätt.
ramlösa granatäpple och portello. portello tycker jag inte om  dock, det smakar ahlgrens bilar och vodka redbull, men blandningen funkar faktiskt ;P

+ =

och blondinbella bara rasar i poängstatistiken, haha..stackars liten ;P

imponerad

jahaja, det tar emot att säga. men blondinbella var ju bättre än iaf några av dom som var före henne, haha. menmen, kul för henne :) pojkvännen såg dock lite svartsjuk såg det ut som ;P
ska bli kul att se hur mycket poäng hon får!!

men nu tebax till dansarna :)

let's dance

haha ja jag ska väl göra som så många andra och kolla på blondinbella i let's dance. tänker dock inte rösta ;P

menmen, lite road lär man väl bli :)

hungrig!!

nu tycker jag min pojke kan göra sej klar så vi kan åka och köpa mat. jag är hungrig!!

färgglad

hehe gör som alla andra och lägger upp en dagens ;)


färglatt minsann :) brukar inte ha det så ofta, inte både under och över iaf, men idag så!! julklappar är det alltihop också, både tunika, kofta, och sjal!
me lööövs them :D

men nu, the hills ;P

dagens händelser

har umgåtts med mamsen idag :) sånt är så himla mycket roligare när man inte bor hemma längre, man nöter inte så på varann då!!
blev en sväng til kupolen, hade ju presentkort att göra av med ;)
samt en sväng till dollarstore, där har dom billigast och bäst glasburkar :D jag har all pasta, och liknande saker i glasburkar istället för originalpaketen, det är så mycket snyggare!!!


dagens inköp!!
-ett antal trosor, första gången ever jag köper sloggi, men det var 70% rea ;)
-+ 2 par från HM, presentkort är min bästa vän ;P
-en kalender, bra att ha eftersom min går ut om en vecka!!
-glasburk, den lilla + 2 till större
-en hålslagare, har alldeles för mycket lösa papper!!!

jag är så nöjd så :)

sen vart det tvätt av bil, så kul så ;D
den blev sååå skinande och fin så!!!

fredag!

jej :D

vart nyss väckt av min mamma närh on ringde mej. kl halv 12, haha.

så nu ska jag träffa min mamma :)

gomorron people!

nattinatt

nu dags att gå och sova!!
ska krypa ner i sängen och börja på min alldeles nya bok, "champagneflickan". en svensk strippa berättar om alla baksidor och sånt bla. vet inte om den är "på riktigt" dock, kanske ska kolla det ;P


g'night people!!

dagens låt

slänger väl in en dagens (nattens) låt då :)

when it all falls apart-the veronicas



mitt i natta

och jag sitter vid datorn och häckar. både jag och älskling sörplar chai-te i en varsin soffa, hehe. han nerbäddad under ett täcke, så sött så :)

trist på tv just nu. whyyyy? :P

wellwell, ska väl kanske hitt på nåt mer konstruktivt, hehe.

vad har hänt??

det är plusgrader ute!! hur gick det till??

barn med vapen

är en dokumentär om barn med vapen på fyran just nu. fy fan vad hemskt. dom börjar skjuta när dom är 5 år!! finns tydligen skjutträning som är familjeanpassad...allt i usa såklart. psychon hela bunten!!!!
som älskling sa:
"det är inte vapen som dödar människor. ett vapen har ju aldrig dödat nån"
det är ju så, vapnet i sej har ju aldrig haft ihjäl nån, människors inställning är det farliga!!

armband

har länge letat efter det perfekta armbandet. men har inte hittat nåt :(
men nu har jag minsann beställt istället!! (2 st tom...) cocoo.se är sidan, hitta den hos dresslikeaprincess, så tack så mycket för tipset :D

så nu är det bara att vänta på att det ska dimpa ner ett paket då ;P

antikrundan

jahapp så har det börjat. antikrundan-säsongen. jag själv är inget stort fan, men älsklingen är. så nu sitter vi här. 2 personer i 20årsåldern, och kollar. så fel ;P
haha nejdå, det kan vara lite roande, absolut, men jag sitter heller här och surfar runt och lyssnar lite halvt samtidigt. ibland dyker det faktiskt upp nåt kul :)
och det är faktiskt roligt att se hur förvånade och glada dom blir när dom får veta att det som har med sej är värt mycket pengar :)


har en påse nötter att roa mej med också, moahaha.

toodles people

syrebrist!!

ja det känns som hjärnan har syrebrist. min förkylning bröt ut för över en vecka sen, men jag är fortfarande lika täppt i näsan :( hur kan det gå till?? det brukar ju gå över så man bara är snorig sen....men nej jag måste fortfarande gå runt med munnen öppen för att kunna andas!!!

asch nu ska jag åka hem till ♥, så kan vi snora tillsammans.

jag hann inte :(

haha nej jag hann inte riktigt. men smart som jag är satte jag på tv:n och kollade lite samtidigt :P
dock är det lite tråkit att dom kör samma avsnitt hela tiden, har ju sett dom typ 5 gånger redan :/

dock lyckades jag för en gångs skull rama in bilden utan att ha sönder glaset i ramen!!! det är en bedrift ska ni veta, tror jag haft sönder iaf 3 st förut...haha

ska se om jag får upp den på väggen idag också, annars får ni se resultatet en annan dag :)

hinner jag på 7 minuter?

hinner jag rama in james dean på 7 minuter, innan the hills börjar?

färdig!

med en av ikea-sakerna iaf :P
skohyllan närmare bestämt, så nu slipper jag ha skorna stående på golvet!! att jag skulle få plats med alla skor är ju dock en stor fet lögn, en hög ligger fortfarande i en garderob, hehe. men några får äran att stå framme :)
vad är man för tjej om man inte har miljoner skor liksom ;P


är så nöjd så ;P

koola anna

what I'm wearing today:

min coola "klänning" från koola anna :)
födelsedagspresent...från moster :)

vad ska man börja med?

jag har nu 3 alternativ:
-bygga ihop ikea-grejerna
-städa
-äta lunch


vad ska jag börja med?
vilka problem man har va ;P

pysslande

kom på att jag har ju mina ikea-grejer att leka med :D

en skohylla att bygga ihop. en bild att rama in. en kudde att trä örngott på.
busy day ;P

men nu dags för lite kläder, har ju bara morronrock på mej :P

dagen

sådärja. då kan dagen börja på riktigt.

dock består den inte av nåt jätteglammigt, tvättstugan är bokad mellan 13 och 17 ;P
känns som att det är hög tid!!

tänkte dessutom försöka städa lite i garderoben. bära ner lite saker i förrådet. me needs more space!!

men nu frukost och en kram eller 2!!

gomorron!

torsdag idag.
och nu ska jag kollapå fåret shaun igen ;P

gonatt

har precis kollat på 6 sex and the city-avsnitt på raken, och ju mer jag kollar desto mer blir samantha min favorit :) hon är så cool! hon är verkligen den enda som inte dömer nån för nånting, utan låter alla göra som dom vill och uppmuntrar dom :) precis som en riktigt bra kompis ska vara!!

men nu är det gonatt :)

vill ha

jag vill ha en band-tshirt. sådeså. svårt att få tag på här i stan dock, och hur bestämmer man vilket band man vill ha? ;P

bild från junkyard

den här med the clash är ju inte dum :)

sex and the city!!

hehe har man en sjuk pojkvän, och ett dåligt tv-utbud, vad gör man då?
jo man sätter på en skiva ur "the shoebox" ;)
sex and the city-boxen that is :D

me löööövs it!!
bästa köpet ever ;P

men nu dags att titta!!
toodles

lejonkungen

oooh nu är jag glad. har försökt hitta "lejonkungen" nånstans men det är tamejfan omöjligt...men nu ska dom få in den på cdon :D I'm so happy :D

jes jag vet att det är en barnfilm, men jag tycker om den så mycket!! :)

för unga för sånt!!

idag på stan så hörde jag ett gäng 11-12åringar prata. den ena satt och åt glass, och hon frågade om inte dom andra ville ha lite, för annars skulle hon slänga den. hon kunde ju inte äta upp hela för att "då skulle hon ju bli tjock"!!

dessutom var det nån av dom som sa till en annan att "det syns bara i ansiktet att du äter för din mage är så jävla smal!" sånt ska man ju inte bry sej om i den åldern!!
det kan ju dessutom tilläggas att dom var väldigt smala allihopa...

efter ett tag såg dom nån dom kände, så dom pös iväg från soffan dom satt i, och när dom pratat klart med den dom träffade på, skulle dom gå tillbaka till soffan, men då hade det satt sej andra där. en av dom utbrast då "fy fan vilka ?? dom snodde våran soffa!" jag hörde inte vad dom kallade dom, därav frågetecknen... men det var helt sjukt, dom är för unga för att bete sej sådär!!! och det lät så fjantigt, hon lät helt förtvivlad för att soffan nu var upptagen...

varför ska barn nuförtin försöka växa upp så fort??? jag var då barn iaf när jag var 11-12...

men nu ska jag titta på vänner!!

en dag på stan

utan resultat!! inte ett inköp!! eller jo, en nagelfil..haha alltså rean är ju helt värdelös!!! bara fula grejer, och dom har inte fått in dom nya vårgrejerna än, så det är lite trist :(

dock vart det en fika på pralin, varm choklad med grädde :D som emmy sa:
"vad är det för mening att dricka varm choklad utan grädde??"


löööövely I tell ya!!

dessutom knata vi förbi huset som brann 2 gånger inom ett år, det ser ut som ett riktigt spökhus nuförtin...


wellwell, det har vart en bra dag, alltid lika kul att hänga med emmy :D

men nu dags för mat!!

bjuder på en bild

hehe ja här kommer en bild jag är såå stolt över ;P



men nu är det dags att sluta lyssna på the pinks och ta den gula bilden och bege sej till stan för att träffa emmy!!

are they for real?!

hittade den här videon hos en blogg:


men alltså jag hoppas det är fejk, för är dom sådär är det synd om dom!!!
"Jag smakade några klunkar av min brors 2.25a, så jag blev ju lite lullig"
OH MY GOD säger jag bara!!!!

men underhållande är det, svårt att låta bli att skratta!!
kolla speciellt tjejen till vänsters ansikte. läckert det ser ut, verkligen :P

så fult!!!

det är en grej jag inte förstår. hur kan folk ha stentvättade jeans på sej? det är ju nåt av det fulaste som finns!!!! ser ut som dom är kvar på 80talet och tom där har en crappy stil.
så nej, tyvärr modebloggare. jag förstår inte hur ni tänker!!!!

big NO-NO!!!!!!

temperatur

7.5 minusgrader är det nu. alldeles lagom ;P
hehe nejdå men det kan man faktiskt knata runt i utan att frysa ihjäl :)
speciellt med min megahalsduk :D

men nu måste jag duscha. usch vad seg jag var idag :P

feber och shopping

ja jag  står ju då inte för båda sakerna. shoppingen står jag för, febern står ♥ för :(
stackarn vakna upp och var sjuk. vi båda har ju vart småsjuka den senaste tiden, men nu var det värre. så nu får jag väl visa att jag har en omhändertagande sida också ;)


men först skall det shoppas. bästis emmy kommer hit och vi ska knalla runt på stan :)
samt dricka varm choklad på pralin ;)

men nu lär jag sätta fart om jag ska se nå fab ut på stan!!

dagens låt

är den här: when you were young, med the killers
så sjukt bra!! det bara pirrar i hela mej när jag hör den, hihi.


data nööööörds

haha ja vi är verkligen datanördar :P

2 personer, 2 datorer. 1 bredband...me is snylting I tell ya ;) praktiskt med router och trådlöst!!! det är mycket snabbare än mitt, så me likie ;) plus att jag eftersom jag har ett mobilt bredband med begränsad mängd data att förbruka, så nu slipper jag slösa på det :D

men det där med att jag har begränsad mängd data är helt värdelöst. visst, det kostar 99 kr i månaden så det är billigt, men det är lite drygt!!! kollar man tillräckligt mycket på youtube tex tar det slut, och det går myyyycket långsammare :( så nja, det är inte så rekommendabelt. vet inte hur det är med andra operatörer, men jag har tele2 iaf. men det är ju billigt, och jag laddar ändå inte ner saker eller så, så det funkar väl :)
räcker till skolgrejer och sånt iaf, med råge :)

dagens citat

"att ha en skoter här är som att ha en båt i sahara".
pojkvännens åsikt om hur onödigt det är att ha skoter här i falun. och ändå har vi rätt mycket snö nu. men han härstammar från gällivare och har varit där när det vart vinter och snö på riktigt, så att säga. så jag tyckte det var en bra liknelse, hehe.

shear genius

sitter och kollar på ett frisörprogram på femman. låter kanske inte så kul, men det är utröstning i varje avsnitt, och dom måste prestera extrema frisyrer för att inte åka ut :D



så på femman kl 20 på tisdagar klipps det. kolla, jag rekommenderar det starkt :)

old fashion

i en blogg hitta jag en länk till en annan riktigt kul blogg. fashion for oldies, typ. bilder tagna på stan på folk som fotografen tycker har bra stil, typ. och bilderna är då på äldre mänskor, riktigt kul att titta på :)
kolla liksom :D
HÄR är bloggen.

värme, hehe

haha ja nu är det varmt. 4.6 minusgrader, varmaste det varit på över en vecka ;P

I'm stopid :P

hehe det var bara jag som tryckt på en knapp, därför det inte gick att ladda upp bilder :P

så då försöker vi med ed hardy igen då :)

stayhard.se
så snygga tryck!! me lööövs them!! svårt att hitta en affär här i krokarna som säljer sådana dock. och jag är inte helt 100 på att köpa kläder på internet, jag växlar så i storlekar tycker jag.
menmen. nångång lär man väl ta det steget, hehe.

nehe nu ska jag kolla koordinater.

helt slut!!

ja man blir lite trött av en dag på ikea, haha. men en del bra inköp blev det :)

taklampa, stor ram, kudde, champagneglas...och säkert fler saker jag inte kommer ihåg ;P

så nu har vi båda placerat oss här i soffan vid en varsin dator. eller jag har min i knät, slappt värre ;D

snart dags för mat!!
vi tänkte sno ihop hamburgare, hehe.

toodles så länge!!

ikea here I come!!

hihi. japp nu skall det handlas grejor. har minsann en liten handlingslista hemma till enbart ikea. :D wellwell, I'm off!!

men vad är det här??

det går inte att ladda upp några bilder...hela verktygsfältet har liksom försvunnit, hur går det till?? jag som tänkt hylla ed hardy och alla snygga tryck på dom kläderna :( jeje, ni får väl gå in på stayhard.se istället då :) (det går inte att länka heller, hela verktygsfältet har som sagt försvunnit) idag lutar det åk ikea. wohoo :D

shaun

hehe nu är det mitt favoritprogram på tv. kanalen är barnkanalen, och programmet är "fåret shaun". så sött så ;P samma dfolk som gjort wallace & gromit :) wellwell, tebax till tv-tittandet :P

dagens låt

ännu en riktig favorit! poets of the fall-roses

fanns ingen riktig video, så ni får hålla tillgodo med det här :)

skärpetest

såhär ser det tydligen ut när man kollar skärpan på en kamera:

man ställer upp en massa batterier på rad och får en väldigt förvånad flickvän på köpet när det här är det första hon ser när hon kliver innanför dörren. hehe. det ser rätt sött ut på nå vis :)

nu ska jag äta glass!!

vem är vem i vårt förhållande?

sitter här i soffan breve ♥. mitt från ingenstans kläcker han ur sej
-"kan du ge mej min lilla handväska där"

varpå jag bryter ut i rejält skrattande, hehe. nån liten väska han har nå kameragrejs i. men det lät så kul :P

nu ska jag hämta mamsen!!

movie tajm

hihi sitter nu och kollar på riktig tjejfilm, "13 snart 30". den är sådär lagom småputtrig liksom :D man behöver inte tänka så mycket när man tittar, haha.
en 30åring som sminkar sej som en 13åring är ingen höjdare, hehe.


wellwell back to the movie. och lätt icke road pojkvän ;P

normala kläder!!

efter ett antal dagar som sjuk och hårt arbetande känns det skönt att kunna ha normala kläder på sej äntligen ;P

jag riktigt älskar min lila tröja från london :D
har en likadan grå som jag inte hunnit använda än, haha.

nu dags att chaufförera mamsen :D

dagens inköp

är av det tjejigare slaget ;P

skinnhandskar så jag kan köra bil utan att förfrysa händerna
nagelolja som förhoppningsvis hjälper mot mina sköra naglar och nagelband
svart nagellack
samt 2 ytterst tjejiga tidningar ;)

men nu är det strax dags för laguna beach. moahaha.

lalalalala

jag har just haft idol-audition i duschen. jag vann alltihop ;P

barnvagnar äger inte världen!!

så varför tror dom det??? eller alltså självklart inte själva barnvagnarna, men mammorna med barnvagnarna...aldrig papporna konstigt nog...jaja iaf så höll jag på att bli påkörd av en barnvagn idag. varför går man och kollar åt alla håll utom rakt fram när man har en barnvagn framför sej?? tar dom för givet att alla bara splittras så fort dom ser en barnvagn?? tar dom inte alls hänsyn till att det faktiskt är trångt?? gah!!! och det är ju knappast första gången det här händer. ja jag vet ett en vagn tar stor plats, och ja självklart kan man försöka vara lite smidig och släppa fram dom, men om dom plöjer fram som en jäkla ångvält utan att ens kolla framåt, varför ska jag då ens bemöda mej om att bry mej om dom?? nej ner med alla mammor som tror dom kan flodhästa sej fram hursomhelst bara för att dom har en barnvagn!!!

dessutom stör jag mej på folk som inte blinkar i rondeller. hur svårt är det att trycka till en liten spak? jag stod alltså och väntade på att dom skulle köra eftersom det såg ut som dom skulle rakt fram. 2 st efter varann lät bli att blinka höger när dom körde. varför? det handlade inte om många sekunder jag fick vänta, men ändå. varför inte göra det lite smidigare för andra?

det gjorde mej lite ilsken, men sen blev jag gladare när en snäll liten tant lät mej gå före i hemköpskön för att jag bara hade en grej :) tror dock hon kan ha släppt förbi mej för att hon trodde jag klämde fingret när hon ställde sin korg på dom andra korgarna, hehe.

 men nej nu måste jag göra nåt åt mitt extremt orena hår!!

I'm freeeee!!!

jajjemen nu har jag några härliga lediga dagar framför mej :D
tack vare underbara kollegor fick jag gå lite tidigare odag :)
så nu har jag hunnit med massa saker och kommit hem innan jag ens skulle slutat egentligen!! me likie :)

men såna är vi på mitt jobb, schyssta mot varann ;)

nu dags att äta lte, sen har jag saker att klaga på ;P

it's cold I tell ya!!

oh yeah. termometern står nu stadigt på minus 20 grader. lovely ;)

måndag!!

och jag har varit på jobbet sedan alldeles för tidig timma. började kl 7. slutar kl 15. oh happy day. somnade på tok för sent för att vara uppe så tidigt ;P
men konstigt nog är jag inte dödligt trött nu ändå, känns helt ok :)

hade kommit ungefär 4/5 av vägen när bilen äntligen blev varm och imman på vindrutan försvann, så kul så, haha. händerna var som isbitar!!! jag borde skaffa mej ett par bilkörarhandskar...
typ ett par sånahär kanske? i övrigt är jag inte så förtjust i skinnhandskar, men när det gäller att köra bil är dom oslagbara!!

men nu är det dags att göra ett ryck här.

toodles!!


zleeeeep time

ja nu är det dags att sova. ska upp okristligt tidigt imorron!!
dessutom håller jag på att bli totalknäckt av min förkylning. hur ska jag ta mej upp halv 6 om jag redan går runt som en zombie hela dagarna trots tillräckligt med sömn, pga att jag är så förbannat förkyld???
nej nu måste jag sluta klaga på det här!!!

jag är säkert frisk som en nötkärna imorron ;)

men nu:


gnatt!!!
*hosthost*

free stuff?

då har jag gjort som så många andra och blitt medlem på en såndär sida där man kan samla poäng och få presentkort, allting gratis :)
gratismode heter sidan, och det verkar vara riktigt enkelt att samla ihop poäng :D
värva folk, gå in på olika sidor, plus andra liknande enkla grejer är det enda som behövs :)
och att få presentkort på massa affärer helt gratis och utan större ansträngning, me likie ;P

såå...gratismode.se är vad ni ska kolla upp :)

night time snacks

hehe det här har jag framför mej nu :D

nudlar, chai-te, vindruvor, och nötter!! mumsmums :)

och vilken tur jag har som får klä upp mej så rejält på jobbet ;)

mjukisar instoppade i strumpor...hot stuff ;)

men nu ska jag mumsa på!!

vill ha

me likie :)

lite roligare än en vanlig kofta :)
lär väl inte bli nåt köp, jag gillar att kunna prova först innan jag köper nåt :P
men fin är den :)
finns hos stayhard.


åldergräns på bloggande??

har kollat runt på lite olika random bloggar nyss. dök bla på en som en 13årig tjej har. 13!!! TRETTON!!!!! jisses vad gammal jag känner mej. hennes blogg kunde dessutom lika gärna varit skriven av en 25åring. bilderna och texten avslöjade verkligen inte att hon var 13. är jag verkligen för gammal för det här?? är man för gammal när man är 22?? när jag var 13 brydde jag mej då inte särskilt mycket om kläder och sånt. inte heller ägde jag en systemkamera för flera tusen. varför kan man inte få vara en "riktig" 13åring nuförtin? men känns ju inte helt bra att känna sej gammal när man är 22 kan jag ju säga :P
pension nästa??
är det här dagens 22åring??

one life down

det är tydligen en 24årig kille som tagit livet av sej här i stan inatt. jag vet vilka hans familj är, en hel hög med bröder. varför gör folk sånt? med en liten dotter dessutom...usch jag mår alltid så dåligt när jag ser sånt. vad kan ha gått så långt att nån bestämmer sej för att ta livet av sej? vad har hänt om man ser det som den enda utvägen? jag vet inte om jag skulle kunna hantera om nån av mina kompisar skulle göra det...jag skulle dessutom börja undra varför jag själv inte sett hur långt det har gått, går det verkligen att dölja att man är så olycklig att man vill ta livet av sej?

nej usch och fy. sluta upp med såna dumheter. det finns alltid en bättre lösning!

what makes me survive

är det här:

alvedon och slemlösande piller. har sån förbannad slemhosta så jag blir tokig!! och dessutom låter det äckligt :P
så jag hoppas den börjar verka snart. känns bra att fungera på piller, verkligen ;P
menmen, a girl's gotta do what a girl's gotta do!!

now back to work!!

varma kläder på!!

ja jisses. det är 18 minus ute!!!! fick mej en lätt chock när jag kolla på termometern. tur man har bil till jobbet då, fy faaan för att cykla nu!!!

men fint är det iaf, allt glittrar :)

men nu dags för frukost, dusch, och sen jobb!!

nighty

oh jes. nu är det nog gonatt tror jag. trött som en gnu är vad jag är!! lär väl dock inte så sällskap i sängen än på ett tag, men what to do..kan ju inte dra pojkstackarn till sängen med våld ;)

vi har precis druckit glögg btw, hehe. känns lite fel efter jul såhär, men gott är det :D

menmen, g'night :)

no more work!!

för idag iaf :)
har precis kommit hem till ♥ och väntar på att han ska äta så han kan hålla mej sällskap i soffan sen!!

såhär ser det ut i alla papperskorgar i närheten av mej. trevligt va ;)

dom här är så goda!! varför äter man inte vindruvor oftare?

wellwell, nu ska jag äta nötter!!

toodles

underbar

den här är underbar. dagens låttips är: Lostprophets-4am Forever



at work

jepp that's where I am. and havin' the time of my life :P

nedå, men skämt åsido. jobbar med Helena nr 2, så jag är glad och nöjd :)

nu tebax till the hills ;)

dagens ilandsproblem

är helt klart att jag måste gå osminkad till jobbet pga rinnande uppsvällda förkylningsögon :P

värme!!

ja nu är det rena värmen ute. bara 4.3 minusgrader ;)

tv heaven

det är the hills-maraton på mtv :D
kanske borde vart hemma och vara sjuk idag istället, hehe ;)


nu in i duschen!!

kråksång

halv tolv känns som en lagom tid att stiga upp en lördag ;)
ska jobba om 3 timmar, troligen borde jag vara hemma och friska till mej egentligen, men vad gör man...
lär iaf bli en kopp te eller 2 på jobbet, jag låter som en jäkla kråka!!!


menmen, nu dags för lite frukost.

ska bara hosta upp lite mer slem först.

mums!!!!


hehe det hamnade en liiiiiten pepperkaksgris i min glass ;P ser ni så fint den står där? :D

socialt?

hehe ja nu sitter vi här i soffan. vid varsin dator. och pratar med andra på msn. skumma förhållanden man har nuförtin. datorn har helt tagit över, hehe. det ser nog väldigt roligt ut. menmen, man kan ju trösta sej med att vi iaf kommer att gå och sova tillsammans sen :)
finns ingen härligare känsla! krypa ner breve varandra och ligga och prata och gosa lite innan man somnar. och sen veta att om man vaknar på natten så ligger det någon där bara cm bort.
tydligen tar jag plats också, vaknade inatt av att jag blev bortskjuten en bit, hehe. knuffar tydligen ut pojkstackarn på kanten. i en 1.60 bred säng. I'm gooood ;)

men nu är det faktiskt dags för glass. det vart ingen innan!!

medans ♥ sitter och leker med spotify, bästa påhittet just nu!!

men nu, rocky road!! (och genesis!)

musik

den här låten är så underbar. så jäkla fin. jag älskar den. tyvärr verkar dom ha tagit bort videon från youtube, men låten är ju bra ändå!!


Hinder-Lips of an Angel

cravings right now

det här är mina cravings just nu:

chai-te samt rocky road-glass. helt obeskrivligt gott ;)

kitchen, here I come!!

trök

vad gör man när man inte har nåt att göra och det dessutom känns som söndag?
jo man bloggar!!

och jag måste säga att jag är glad att ebba gold inte spelar på harrys imorron, det hade jag inte orkat gå på! men nästa helg, då jäklar ;)

men nu skall det hämtaz pizza. tjock amerikansk el taco-pizza. *dreggel*. gärna med vitlökskanter ;)

yums!!

dagens kommentar

"dessutom var det mest han som knullade, jag somnade"
haha vilken kommentar.

sånt får man höra om man kollar på "yrrol-en kolossalt genomtänkt film". nej jag har inget annat för mej, så jag bloggar, surfar runt, och kollar på yrrol. allt i väntan på att pizzan ska hamna på min tallrik ;P

life saver

dom här räddar mitt liv just nu!! utan dom skulle ♥:s mockasoffa vara full med snor ;)

har förresten en *längta-till-våren*-attack just nu...jag vill ha ett par såna här!!
jag har ju ett par svarta, men vill ha ett par vita!! eller ska ha ett par vita rättare sagt!! till ett par mörka jeans, och nåt somrigt upptill..oh me likie!!!

vill dessutom ha en ny mobil...är trött på den jag har!! en sonyericsson w200i tror jag den heter...plastig och "fejk" känns den. den känns ostabil!! så en ny snygg sak med bra kamera. det är väl inte för mycket begärt? allra gärnast en sonyericsson. my favourite ;)

rinnande ögon

ja usch vad jag klagar nu!! men mina ögon har börjat rinna, det är inte det minsta kul!!! :(

ungefär såhär känner jag mej. jäkla tur jag stanna hemma från jobbet kan jag ju säga. försökte mej på att hjälpa ♥ att städa lite nyss, men jag var helt slut på en gång :(
faaast..kanske inte ska klaga på att jag med helt gott smavete kan sitta i soffan med datorn i knät och kolla runt på massa bloggar ;)

men nu dags att snyta sej igen!!

humptidum

jag erkänner, jag har lite tråkit. what to do när man är hemma och är sjuk liksom? orkar ingenting, och vill dessutom vila bort förkylningen så jag blir bra till imorron :)
och så bra saker är det inte på tv....

men god dammit nu måste jag snyta mej igen!!

host och snörvel

ja fy för. det händer inte ofta. men jag är faktiskt officiellt sjuk och hemma från jobbet!! eftersom jag närapå bröt ihop för jag vart så slut av att bara åka och handla igår så bidde det att stanna hemma idag. känns inte direkt som att jag gör ett bra jobb om jag skulle vara på jobbet ändå när jag är såhär :(

så soffhäng är vad som gäller idag. lär jobba imorron nämligen, har inte råd att vara sjuk nå mer!! gah.

men nu åter till all access...är man sjuk har man rätt att hänga framför skvallerprogram på mtv ;)

nyår


huskatten caesar hade tagit            Det här drack jag större delen av kvällen,
bästa platsen i huset ;)                     äppeldryck med ciderkaraktär, haha :P


supergod nachodip!!!!!                        Det var den här damen+pojkvän
tacosås+philadelphiaost, yum!         som fixat den :D
                                                                 Mirre läcker i hatt btw, hehe ;)


värdparet, tobias och marie :)          amit och evelina, grejt people :D


dom har en liten kamin :D                hemgjord ägglikör, mumsigt :)


mirre beskriver med inlevelse ;)      nintendo wii bowling, I soooo ruled ;P


gitarren togs fram :)                      och raketerna fyrades av :D


klänning och täckbyxor                    snacksbordet,en promille av det ungefär!!
is da shit ;)

jag och mitt ♥!! vi har äntligen börjat bli hyfsade på bild, haha

det var det nyåret det :)

jej!!!

det är vänner-maraton på femman :D oooh jag är så lycklig!!

2009

så var det nytt år då :)
och jag har just kommit hem från ett riktigt trevligt nyårsfirande i grycksbo!!
lagom festigt, lagom mycket folk, lagom med alkohol :)
nej jag lyckades inte helt låta bli att dricka, ett glas skumpa på tolvslaget var ju tvunget ;P
samt ett par munnar hemgjord ägglikör och en sipp av en drink.
så jag är faktiskt nykter, ändå :)

men nu ner i sängen och mysa!!

och nu är det ett år sen jag och ♥ började vårt lilla äventyr :)
den officiella 1-årsdagen är inte förräns om ett par veckor dock, men det började lite smått nyårsafton förra året :)

men nu, gonatt!!

RSS 2.0