söndag

Söndag, träning avklarad, inomhusväder...vad passar då bättre än att pyssla med en hemtenta? Ska nog bli nån slags fason på även den här. Omotiverad är bara förnamnet dock...menmen, tenta 8 av 9 innan terminen är slut, bara att bita ihop! Helt sjukt att det snart är jul för övrigt...det går så jäklarns fort!

upp och ner

Nämen från nervöst sammanbrott till en ganska avslappnad känsla inom några dagar. Helt normalt. Panikgrejerna är lösta och nu är det bara att vänta, inget mer jag kan göra. Resten har jag liksom koll på. Undrar om det tom nästan är lite julkänsla jag kan ana mig till nånstans där i utkanten av medvetandet? Hade ju varit helt fabulous isåfall, med en vecka kvar till julafton. Tänkte superpressa fram lite julkänsla nu i veckan som kommer. Åker hemåt på tisdag, och onsdag/torsdag nånting ska det bakas pepparkakor och göras julgodis. Självklart ackompanjerat av lite julmusik. Blir nog bra det här. Snöar gör det också. Mysigt får jag ju säga, så länge jag kommer hem som jag ska på tisdag...annars jäklar.


torsdag

Ok, så yogan gav mig träningsvärk. Who knew?

Stressmonstret har nu officiellt anfallit mig. Att ha 2 hemtentor, ett grupparbete + redovisning dom närmsta veckorna, och samtidigt nervöst vänta på tentaresultat funkar tydligen inte riktigt i mitt huvud. Att vänta på ett tentaresultat och ta för givet att det kommer gå åt helvete eftersom förra tentan gjorde det är inte direkt uppmuntrande. En komplettering till just nu skulle dessutom paja både självförtroende och tidsplanering. Så, nej. Jag vill inte riktigt vara med nu. Nån som har ett hål jag kan få lägga mig i tills den 13 januari kl 16? Kan ju inte påstå att jag är extremt sugen på jul nu. Kan vi inte skjuta upp julen tills allt är klart för den här terminen? Superbra idé tycker jag!

MEN, nu kommer ljusglimten. Det finns ju dom som går såna utbildningar där det är såhär hela tiden. Det gör ju inte jag ändå, får jag ju erkänna. Lika bra att vara positiv!

Vill man muntra upp sig lite kan man ju också kolla igenom dom bilder man har med sina favoritflickor. Svårt att låta bli att flina när man ser sånt här! hehe

spänd som en fiolsträng

Ja det är jag det. Nästan hela hösten har jag varit tokspänd i axlar och nacke. Det sliter att hela tiden ha press på sig. Vem kunde väl nånsin ana det. Ska just påbörja hemtenta nr 8 av 9 den här terminen. Samtidigt som jag ska komplettera på en (första gången EVER jag inte får godkänt på nåt i skolan, det sved och fick mig att börja grina, jag måste öva på att hantera motgångar). Dom närmsta 4 veckorna ska 2 tentor samt ett grupparbete göras klart. Och så ska en jul klämmas in däremellan också. Jag gillar inte riktigt läget. För att på nå vis försöka få ner axlarna från örona provade jag idag yoga för första gången. Jisses så skönt det var! Inte för att jag tror att yoga kommer åstadkomma några underverk, men om inte annat så kanske jag förhoppningsvis kan öva på lite avslappningsgrejer. Precis vad jag behöver.

Något som inte hellre direkt gör saken bättre är ju att bli väckt kl 3 på natten av en bil som smäller och börjar brinna. Det hände inatt cirkus 50 meter från mina fönster. Jag vart aningens skrajsen kan jag ju säga. Inget vidare sätt att bli väckt på, speciellt inte när sömn är nåt jag är i stooooort behov av. Nej huvva.

Sådärja, det var dagens avreagerande. Let it go and move on.

RSS 2.0