18 timmar kvar!

yey!

nostalgi!

ååååh vad glad jag blev innan när jag zappade runt och såg "de vilda djurens flykt" på barnkanalen! älskade det programmet när jag var liten :D

jisses vad spännande det var alltså ;)

28 timmar kvar

alltså det här regnvädret rör mig inte i ryggen...hänger ju ändå bara på jobbet nuförtin så det totalkvittar ;)

MEN, om 28 timmar är det över! då tar sommarvikariatet slut, och det blir bara lite ströjobbande i augusti innan jag pyser iväg och skaffar mig en framtid! än så länge har inte ångesten över att lämna allt dykt upp, so far känns det bara spännande och roligt! menmen, får se hur länge det håller i sig...kommer ju bli rätt jobbigt sen I think. menmenm, kommer ju ha hyfsat nära hem, så nog kommer jag åka hem rätt ofta!

2.5 timme kvar till dagens jobb. woohey. typ. trevligt sen när lönen kommer.

nu frukost!

zedonk!

hehe bästa namnet på ett djur måste ju vara zedonk :D


halvliterslycka

det krävs inte mycket för att man ska bli glad ibland. typ en ben&jerrys halfbaked för en tjuga billigare än vanligt. det är lycka det ;)


friday

trött som ett as efter jobbet. verkar som att allt kommer samtidigt. oftast är det ganska lugnt, men dyker det upp en grej, dyker det garanterat upp miljoner till...miljoner telefonsamtal, massa spring i trappor, allmänt drygt. menmen, då känns det som man gjort sig förtjänt av sina pengar iaf ;)

dagens roligaste var dock en aningens förvirrad ambulanssjukvårdare, som kom för att hämta en (som inte vi har hand om dock) och åka till lasarettet. problemet var bara att han skulle hämta personen på lasarettet och köra hem honom, hehe. tyckte lite synd om stackarn, en ung kille, han var säkert ny :P


snart snart snart!!

3 pass kvar nu, sen är jag fri! eller nåt...då tar sommarschemat slut iaf, och jag slipper gå upp halv 6 vareviga dag!

hallelujah moment

har rätt länge varit sugen på ett par reebok-skor, den "klassiska" modellen med lite högre skaft. har även sett att folk har liknande skor fast puma. har kollat runt lite på båda märkena, men har tyckt dom varit lite dyra för att bara vara ett par skor "jag vill ha", och egentligen inte behöver...

men idag, vad tusan springer jag på om inte ett par sådana puma-skor, i min storlek, för 390 kr!! det var ett lyckligt ögonblick ;) enda paret i min storlek dessutom, och fanns bara ett par till i en annan storlek...ibland har man tamejtusan lite flyt!



det var mitt bidrag till modebloggsvärlden...hehe

samma idé som alla andra

eftersom jag bara jobbade till 12 idag bestämde jag och sambon oss för att åka till lager 157 och handla lite. det var vi inte ensamma om. det var folk. så inihelvete mycket folk. regn och alldeles efter löning var ingen bra dag att åka på ;)

blev dock lite inköp så jag är glad och nöjd :D

snart är det slut!

4 pass kvar, sen är det förjävliga sommarschemat slut!! har dessutom kortdag idag, så slutar redan kl 12 :D

nu började regnet vräka ner också...tack och lov att jag har tillgång till bil idag...även om jag ju har ett nytt och fint regnställ så är det ju inte sådär jättekul att ha en halvtimmes cykeltur framför sig i ösregn ;)

Hä ä cruising i stan!

dsc01230 (MMS)

Hä ä cruising i stan!


danmarks bästa

ja, det bästa danmark har att komma med är nog volbeat. i övrigt är det väl ett ganska...menlöst land? ;) najdå, jag gillar köpenhamn också :D

anyway...

volbeat - radio girl. en av favoriterna :D

"gamla klassiker"

haha ibland kan man inte låta bli att tycka att drygfjortisbloggarna är lite söta. fast så dumma. tex paow. hon är ju rätt, korkad. men så oskyldig på nå vis, så det går knappt att störa sig på det, haha. hursomhelst, hennes definition av klassiker är lite kul...hon hade en lista med lite favoritgrejer, här är en del:

baby one more time, med britney spears...klassiker?? tja allt är ju relativt ;)
men ojoj vilken bubbla man lever i om man anser det vara en klassiker...hehe

Picknick i de gröna :-D

dsc01226 (MMS)

Picknick i de gröna :-D


vad skulle man göra utan små guldkorn här i livet?

ja man "råkar ju ut för" en del guldkorn då och då. sånadär saker som får livet att kännas så himlans bra. jag har lyckats få 2 såna grymma tillfällen bara det senaste året. green day i globen, och på ullevi. grymt! jag och emmy har pratat i flera år om att om dom nångång kommer till sverige så ska vi gå, och nu lyckades vi ha sån tur att dom kom 2 gånger på ett år ;)

det finns ingen bättre känsla än att stå på en livekonsert med en grym artist/grymt band och bara känna rysningarna längs armarna. känna allt hår resa sig. gråta en skvätt :P

det, det är ren och skär villkorslös lycka!


bra tajmat

tjohoo, sol på min lediga dag :D

man blir bara så trött...

jag trivs på mitt jobb. bra jobbarkompisar, bra boende, osv. men ibland, ibland, så slår det över och jag får bara lust att smälla igen dörren och kuta därifrån allt vad jag kan. vissa dagar är sånadär dagar då man bara jobbar i uppförsbacke. när man är så slut i huvudet när man kommer hem att man knappt kan svara på vad man heter. då är det inte lika kul. jag kan inte ensam hålla allt i huvudet. eller kan kan jag väl, men jag ska inte behöva. för det är såna dagar då huvudet är helt tomt när man kommer hem. det bara stänger av för att man varit tvungen att ha sån extrem koll på jobbet. haft ansvar att se till så allt blir ordnat. alltså allt. känslan av att om man är upptagen med nånting för länge, så görs inte allt annat som ska göras. vilket leder till att man låter som världens tjatkärring sen istället.

sen finns det ljusglimtar såklart också. har märkt att jag faktiskt kommer bli saknad när jag åker iväg och pluggar. märkt hur uppskattad jag nog faktiskt är. det gör under för självförtroendet. för själen. för det är just dom där tillfällena när man känner sig uppskattad och man får bevis på att man gör ett bra jobb som gör allt värt det. utan dom hade det verkligen känns hopplöst, meningslöst.

lite dryg dag idag på jobbet ja. ska återladda imorron på min enda lediga dag den här veckan. sen kommer allt nog kännas bra igen.

I could really use a wish right now

airplanes - b.o.b feat. hayley williams. nuff said. grym. sjukt grym.

katching!

eller nåt sånt. fick iaf tillbaks mellanskillnaden på datorn :D stor cred till onoff som har "lägsta pris-garanti", om du hittar något du köpt där till ett bättre pris nån annanstans (ej online), eller på deras egen rea inom 30 dagar, så får du pengar tillbaks :) det är ju verkligen inget dom behöver göra, men tror dom vinner på det i slutändan, affärer som behandlar sina kunder på det viset går man ju gärna tillbaka till!

för pengarna köpte jag sen ett regnställ. funkar inte riktigt att använda sambons känner jag, det är på tok för stort, haha. så nu är jag glad och nöjd :D


karma?

köpte ju en ny dator i helgen. vad fan har man gjort för att få så dålig karma att EXAKT SAMMA DATOR dyker upp med ett fint litet reapris i reklambladet 2 dagar senare?? ska gå dit och kräva tillbaka lite pengar efter jobbet, moahaha.

Vill man vara torr när man cyklar till job...

dsc01224 (MMS)

Vill man vara torr när man cyklar till jobbet får man lov att se såhär sexig ut..Haha


raindrops are falling on my head

and I'm loving it! en ledig söndag, och regnet öser ner. så skönt att inte ha nån press på sig att man MÅSTE UT I SOLEN OCH HITTA PÅ EN MASSA SAKER!! jobbar man mycket så är det så skönt att bara göra ingenting. absolut ingenting. så idag har varit en riktig ladd-dag inför veckans kommande 6 jobbdagar!

enda egentligen vettiga jag gjort är att jag införskaffat tomma skivor och bränt ut så jag har recoveryskivor om nya datorn skulle krascha. min bästa mamma gav ett litet bidrag häromdan så jag skulle kunna köpa en ny dator utan att behöva bli ruinerad! har ingen lust att börja plugga och ha en dator som funkar, sådär. den var så sjukt opålitlig, och hade nåt fel, nånstans. superseg, hängde sig, tänkte som en galning hela tiden fast den inte utförde något som helst arbete. plus en spricka i locket på den. men nu så har jag en sprillans ny fin fungerande dator :D och som sagt recoveryskivor. in case det nu skulle hända något. man kan inte vara nog försiktig.

this is it:

viss skillnad i snabbhet mot min förra...hehe

som för övrigt jävlats sen jag köpte den. ett par månader efter jag köpt den kraschade den. efter det har den inte velat funka riktigt bra, trots återställning av hela systemet. fuck it säger jag. så bort med den och in med nytt och fint ;) kul med nya prylar dessutom! haha

så tack bästa mamma för extraslanten!! ♥

ibland har man lite tur

sitter på jobbet och tittar ut på regnet. mysväder på hög nivå :D hade dock sån tur att jag slapp regnet när jag cykla hit, var tom sol då...

men en regnig dag såhär uppskattas faktiskt...är inte jättemycket för den extrema värme som varit! hellre det än en helregnig sommar, absolut, men man blir ju så seeeg och det rinner ju om en så fort man gör nåt!

alejandro

jag har lite blandade åsikter om lady gaga. en del låtar är riktigt bra, andra...mindre bra. hennes nya gillar jag dock skarpt!

alejandro - lady gaga

score!

bra dag idag. saker på väg åt rätt håll.

fixat lite inför nästa sommar (lika bra att vara ute i tid) - check
studentlägenhet - check (stooort check!!!!)
båtkapell - går stadigt framåt!
ledig dag imorron - yeah maaaan!


det känns bra nu. riktigt bra.

trött

en jobbdag kvar. sen ledig dag. sen lite mera jobb. varför ha ett socialt liv på sommarn liksom? nejnej, kan lika gärna bosätta mig där. i ett par veckor till. sen händer det grejor.

syjunta

här sys det båtkapell för fulla muggar. om ett nytt kostar närmare 10000 att köpa, vad gör man då om inte syr ett eget!! jag är dock bara assistent, är ju sambons projekt det här ;)
3x3 meter kapelltyg är dock inte att leka med...

musiklycka

det är en låt som har gäckat mig ett tag. tycker den är bra varje gång jag hör den, men har aldrig lyckats snappa upp artist eller låtnamn. så idag upptäckte jag till min stora lycka att min jobbarkompis hade den som ringsignal :D så nu kan jag äntligen lyssna på den när jag vill, hehe.

david guetta feat. kid cudi-memories

vad man inte ska göra

ett tips: knuffa inte igen en sliten trädörr med benet om du har shorts. stickorna som sedan visar sig är närapå oräkneliga. sambon har varit en ängel och suttit med ficklampa, nål, och pincett för att få bort allihop. jisses vad det svider nu alltså. menmen, man lär av sina misstag ;)

Ligger på golvet i sambons båt och nitar f...

dsc01222 (MMS)

Ligger på golvet i sambons båt och nitar fast fönster..snart ska det bli åka av ;-)


på jobbet

på jobbet igen då. trött som en gnu. eller, kaffet fejkar viss pigghet ;) men det är inte så jäklarns kul att gå upp halv 6 flera dar på raken...menmen, imorron är det ledig dag! då ska jag njuuuuuta! är man bara ledig en dag på hela veckan får man ju se till att göra nåt bra med den!

men som sagt, det är imorron. idag har jag fortfarande 6.5 timme kvar att jobba. *moneymoney*

I'm in!

jamen jahaja. då verkar man bli västerås-bo till hösten! kom in på beteendevetarprogrammet på mälardalens högskola. spännande värre :D äntligen kan jag sluta harva på som timvikarie och komma vidare, hehe.


love hurts when you do it right

jag har aldrig varit nåt jättestort fan av robyn, men hon överraskade på peace & love. tror hennes nya skiva har stor potential :D

cry when you get older - robyn

blixt och dunder!

ÄNTLIGEN kommer regnet och åskan!!!! som jag längtat...har ju inte gått att andas, och man har ju blitt så jäkla fuktig så fort man gått utanför dörren...men nu så ska väl luften fräschas upp :D

problem i värmen

när jag var i sthlm nu i veckan så var jag bland annat ute efter ett par silverringar. har så lite ringar, så tänkte fylla på lite. jag hittade 2 stycken i en affär i gamla stan, och slog till. detta var mitt på dagen när det var som varmast. jag skulle sen ha på mig ringarna på kvällen, men det gick inte som jag tänkt mig. efter en stund märkte jag hur dom gled mer och mer av fingret. tyckte det var konstigt eftersom dom ju satt så bra när jag provade dom. sen slog det mig vad som var problemet. är det 30 grader varmt och stekande sol sväller fingrarna. det går inte att undvika. och vad händer då om man provar ringar i det tillståndet? jo dom blir såklart för stora när fingrarna återgår till normal storlek, hehe. som tur var så var det en snäll tant i affären, så det var bara att byta dagen efter :) hon förstod mitt problem, haha.


för soligt väder!

hehe ja det är på tok för fint väder ute nuförtin för att man ska sitta inne och blogga ;) har iaf hunnit med ett besök på peace & love, ett bröllop, och en sväng till sthlm sen senast.





stockholmsbilderna är kvar i kameran, så dom kommer en annan gång!

fiskbebisar

äntligen har en av firrarna kläckt :D har några små yngel i akvariet nu, hihi. hon har varit supertjock ett tag nu, och ÄNTLIGEN klämde hon ut dom! små och söta är dom :) så nu ska dom skyddas i en yngelkasse så inte dom andra dumma fiskarna äter upp dom, som dom gjorde med förra omgången...hehe


bad day

bad day. bad day. bad day. har aldrig varit med om sämre timing!! P&L, bröllop, sthlm. allt inom samma vecka. samma jävliga vecka. nej huvvaligen.

RSS 2.0