lost and insecure, you found me

så. bra.
 

nördish

Jag slås gång på gång av hur mycket mer effektiv man är om man sätter sig på skolan även lediga dagar. Här finns ju inte så mycket annat att göra, så det är verkligen fullt fokus på skolgrejor. Dessutom känns inte dagarna så sega. Blir mer att man får känslan av att faktiskt ha en arbetsdag, och sen kan man komma hem och faktiskt strunta i att plugga, man har ju gjort sitt liksom. Känns gött.

Med det sagt...så borde jag väl återgå till mina retorikböcker.

Hen?

Jag har inget emot att folk använder sig av hen iställer för han/hon, dock är det inget jag själv slänger ur mig. Som flera andra påpekar så tror jag inte det gör att vi kommer längre i jämställdhetsdebatten, men vill folk använda det, så go ahead. Vad jag dock fundrat lite över är folk som hävdar att dom känner ett sånt stort behov av ett sånt ord, för att dom så ofta ställs inför situationen att inte veta om ett han eller ett hon är lämpligt. Jag vet inte om jag har missat något, men inte träffar jag på personer med obestämt kön särskilt ofta..gör folk det i allmänhet eller? Bara en liten fundering sådär...

long time no see

Kan ju inte påstå jag är en superaktiv bloggare. Men så kan det gå. Är nu inne på termin 5 av 6, vilket alltså betyder att SNART ÄR JAG KLAR!!!! Vilket ska bli skönt av ooo så många anledningar. Av den uppenbara anledningen att det ska bli skönt att slippa stressen och pressen som det ändå innebär att plugga på heltid, att vara ledig, vad är det liksom? Jag har dock fler anledningar. Ska bli skönt att bli klar så jag kan få mig ett jobb. Ett riktigt jobb, med normala tider, och att veta vad man får för lön varje månad. För att inte nämna att jag ju troligen kommer tjäna aaaningens mer än i dagsläget. Men en av dom främsta anledningarna till att det ska bli så ohyggligt skönt att bli klar är att jag äntligen kommer kunna återgå till att ha ett enda liv. Är just nu så splittrad så det är inte klokt. Ett liv här i Västerås, ett liv hemma i Falun. Det sliter det också, vill liksom känna mig...hel.

Med det sagt så trivs jag ändå väldigt bra i skolan. Det allra mesta är väldigt intressant, och det är ingen tvekan om att jag gjort rätt val gällande utbildning. Sen vad det faktiskt kommer bli av det hela när det kommer till faktiskt yrke visar sig.

Puh. Det var dagens lätta-på-trycket. Kommer kanske fler, kanske inte. Only time will tell.

RSS 2.0