julkänsla!

sitter här och lyssnar på julmusik med adventsljusstakar och stjärna i fönstrena. så fint så, jag myser hela jag :)
väntar på att kladdkakan ska bli klar, yummie ;)
vi står nämligen för efterrätten och drickat ikväll, hehe. och om jag gör efterrätt, vad blir det då? that's right, kladdkaka!! men det brukar ju vara uppskattat :D

funderar på att ta mej en kopp te och slå mej ner i soffan under en filt och läsa en bok. det låter väl som en bra idé?

men nu 1 minut tills kakan är klar!!

done and done!!

oh yeeeah. jag har jullov ;)
haha, nej men skämt åsido så har jag precis gjort klart terminens sista hemtenta, så nu är det bara att vänta på resultatet. och jag tänker fanemej inte avsluta med en omtenta, sådeså!!!

idag, fredag!!! vilket betyder massa mys ikväll :) samt systemetbesök inför morrondagens parmiddag. japp du läste rätt, jag ska minsann på parmiddag ;P ska faktiskt bli skoj :)

men nu, lunch och sen en välförtjänt dusch!!

nyfriserad!!

jajjemen, frisörbesök idag minsann :) så nu ser man lite normal ut i håret igen, haha.

kollade min skolmejl för en stund sen, och såg att jag fått mejl från båda mina lärare med uppgifter jag lämnat in som dom nu betygsatt och så. hjärtat börjar slå, munnen blir alldeles torr, handsvetten kickar in. dom laddas ner sakta men säkert, jag scrollar igenom, och ser till min stora lättnad och glädje att det var ett g+ och ett vg!!!! I sooo rock ;)

och nu är jag trött på att inte kunna kolla på tv. kom hit nu nya digitalbox!! fast hellre utan tv än utan dator, jag har vart med om båda, och datorn är värre. då blir man ju helt isolerad från omvärlden!!

men nu ska jag spela lite meningslösa spel på datorn ;P

shit!!!

det är en månad kvar till julafton!!! helt sjukt!!!

what to dooooo???

jo hitta julklappar i london ;)
I hope!!!

that's all.

1 timme kvar

sen slutar jag!! då ska jag hem till mamsen minsann.
sen ska jag hem till en lägenhet utan fungerande digitalbox. jag kan alltså enbart kolla på 1an, 2an, 4an, och deras tillhörande kanaler. inget gossip girl för mej ikväll :( haha

gjorde förresten nåt vuxet igår. skaffade ica-kort och självscanning ;)
nu klättrade jag miiiiil uppåt på vuxenskalan!!!! moahaha

men nu pips det på mej.

det kryper i kroppen

av obehag. obehaget ökar för varje jogghelg jag har. typ. ok, det låter inte så jobbigt att jobba varannan helg, men att veta att man hela tiden har framför sej att man ska jobba lör/sön är inte kul. speciellt inte när det dyker upp massa facebook-statusar där det står "myskväll" osvosvosv. it sucks. jag vill också sitta hemma i soffan, eller nåt sånt. och bara ta det lugnt. som det är nu jobbar ju älskling också samma helger, men det här är sista helgen det är så. vilket betyder att han kommer vara ledig och jag jobba dom helgerna sen, inte kul :(
men nästa jobbhelg jag har kan jag inte jobba, då är det födelsedagshelg ;)
då finns det andra planer, sådeså.

nej nu ska jag sluta vältra mej i självömkan och tänka på att jag slutar om drygt en timme. då är det hem och lägga sej så man orkar upp halv 6 imorron...

sjuk humor?

och inte från min sida för ovanlighetens skull!! ;P

bara för att jag skriver om avsugningar så får jag ett "bästa blogginlägget jag sett nånsin!" haha :P
kanske ska börja skriva sånt oftare? enbart för kommentarernas skull? :D
yep, I'm sick, I know that.

men så länge man roar folk så?

men nu ska jag återgå till jobbet. (läs: tv:n)

fixande och donande!!!

nu har det städats. och bytts påslakan. och strimlats papper :D lööööööövs the dokumentförstörare ;)
detta har inte skett hos mej, utan hos pojken min. och jag har vart så duktig så ;)
hade jag vart kille hade jag nog velat ha en avsugning i betalning, men det är jag ju då inte, så det sket sej :P haha

nu ska det göras langos!!! det dryga med det är att skala dom förbannade räkorna...menmen, gott blir det :)

toodles

helt jävla otroligt!!!

kollar på nyheterna just nu, och dom har precis sagt att postens nya vd får 900.000 kr I MÅNADEN!!!!!!!! helt sanslöst!!! hur i helvete går det ihop med finanskrisen?!?!??! reinfeldt tjänar tydligen 131.000 i månaden, men det är ju ingenting i jämförelse...alltså hur man man förtjäna 900.000 kr i månaden? vilken befattning kräver den lönen? dessutom får han tydligen 5 miljoner/år i pension från sitta gamla chefsjobb på nordea. och det går tydligen inte att ändra på oavsett vilka inkomster han har i övrigt. hur kan man med gott samvete sitta på den lönen? alltså självklart ska man få bra betalt om
man gör ett bra jobb, men INGEN kan göra ett så bra jobb att man ska få så mycket!!! det är helt omöjligt!!!

så nu kommer han få det hett om örona, han hade väl inte räknat med att det skulle bli officiellt.
kan inte han personligen ge oss lägre betalda lite mer i månaden? jag skulle nöja mej med 5000 till, det skulle han ju ha råd med.

nej skandal är det enda ordet jag kan slänga ur mej. för det är vad det är. vad kommer pengarna ifrån kan man ju fråga sej. när allt krisar så är det fortfarande möjligt att de nån 900.000 kr i månaden. hur går det till? kanske ge lite pengar till företag så dom inte behöver lägga ner istället?

nej nu är jag arg!!!

dagen efter...

ja så var det dagen efter min inflyttningsfest då. riktigt kul hade vi måste jag säga :)
dock var det inte lika roligt att vakna upp idag. det har fortfarande inte helt slutat snurra måste jag erkänna :P
fast det börjar bli bättre nu, ett tag innan var det riktigt illa, då ville jag bara krypa ner i sängen och sova resten av dan.
men nu ska jag mumsa i mej left-overs från kinamaten igår, dricka fanta, och kolla på sex and the city. har kommit på att fanta är precis vad jag är sugen på såna här dar, så jag laddade upp med det redan i förväg ;)

men nu, soffan!!

strandad

ja nu sitter jag här strandad i soffan. då kan man ju fråga sej hur man blir strandad i en soffa? jo man moppar golven!! så nu sitter jag här medans det torkar. sen ska jag nog ta mej ett bad, och sen plugga det allra sista. sen kan jag ta helg med gott samvete ;)

ska ha mina nya kläder på mej idag förresten, känner mej som ett uppspelt litet barn :P jeans och en kofta bidde det. och en top jag ska ha imorron!! *lycka* ;)

men nu dags att ta itu med resten av eftermiddan!!

moneyspending

är vad dan går ut på, haha. ska strax åka iväg och göra slut på pengar på kläder. fast bara därför kommer jag ju garanterat inte hitta nåt...menmen, I will do my best!! måste ju iaf ha nåt att ha på lördag!!

sitter just nu och lyssnar på en jäkla blandning på youtube. allt från whitney houston 80's style till katy perry.

grannfejden igen då

det var då själva fan!! har hon inget bättre för sej än att ha fest??? once again dunkar det i mitt tak, och jag hör precis allt dom säger/vrålar och vilken musik dom spelar. musiken är faktiskt det som stör minst. så jag hoppas dom drar ut på krogen tidigt!!
som tur är ska jag inte upp halv 6 imorron, men det är ändå förjävligt störigt!!

på lördag kan du räkna med att jag ska dra på musik och dunka med en kvast i taket din bitch.

ja, jag är arg. dessutom bor det ju ett antal oldies här. hur kul är det för dom?? fine om det vart nångång, men every freakin' lördag och nu också onsdagar?? wtf?!?? GAH!!

slutkörd

ja jag har lyckats bli helt jävla totalt slutkörd. kroppen har börjat säga ifrån. är konstant trött. och det är inte pga att jag har supermycket i skolan att göra, eller så. mer på att jag är på språng HELA tiden. antingen är jag i skolan, eller så är jag på jobbet, eller så är jag nån annanstans. enda gångerna jag är hemma är typ för att jag ska iväg. är jag hemma en kväll beror det på att jag ska upp och jobba tidigt dan efter, eller tidigt till skolan. vilket leder till att jag aldrig kan slappna av helt. och det börjar kännas nu. det är ju ganska så självförvållat, tex behöver jag inte vara konstant tillgänglig för jobb. jag kan ha en dag där jag vet att jag inte ens kommer få en förfrågan utan att få dåligt samvete. för jobbet är ett extremt stressmoment. så fort jag hör ett sms måste jag springa fort och kolla om det är jobb, för svarar man inte fort då så blir man av med passet. vilket betyder att jag måste vara mobiltillgänglig precis hela tiden också, för min lön hänger på det. det har också börjat kännas. att hela tiden veta att man kan man bli "tvungen" att åka och jobba. den där lediga dan man sett fram emot kan försvinna i ett nafs.

men det är ju självförvållat, delvis iaf. tror jag lider av lätt duktighetssyndrom. jag vill kunna fixa att plugga och jobba och ha ett socialt liv. en av mina stora stoltheter just nu är att jag inte behöver ta nå studiemedel :)

men jag behöver inte ha konstant jobbtillgänglighet, jag kan ta en dag där jag vet att jag kommer få vara ledig. men det tar också emot, för jag behöver ju pengarna...så det är en jävla balansgång det där. men lediga dagar är precis vad jag ska unna mej nu iaf!! 4 st!!! välbehövligt. 4 dagar där jag kan göra precis vad jag vill!!! utan att känna att jag måste upp tidigt dan efter och jobba eller så!!

så vad jag försöker säga är, att man behöver inte ha 2 uppsatser och 3 tentor att plugga till för att känna sej stressad. det räcker med att hela tiden vara uppe i varv, och känna att man är på väg nånstans. man hinner liksom aldrig landa helt. även om det är roliga saker man så det ska jag ändra på nu. ikväll ser jag oerhört mycket fram emot att bara vara hemma utan att känna att jag ska upp blodigt tidigt imorron!! mitt mission imorron är en shoppingrunda med emmy ;) min garderob klagar på att det bara är samma gamla trasor som hänger där :P

men nu dags för en varm skön dusch!!

duktig!!!

ja nu har jag redan gjort nästa veckas skoluppgifter!! samma dag so mvi fått dom. nytt rekord ;) dock är det av en anledning, jag vill kunna ligga hemma bakis och inte göra nåt på söndag ;)
och nu har jag samlat ihop lite välförtjänt ledigt resten av veckan!!

vilet bla betyder kupolen på torsdag, klädshopping på g!!! behöver både basgrejer och gärna nåt att ha på mej på lördag!! vad som händer på lördag får ni veta sen :P
och kanske att jag slänger upp en bild eller 2 om jag hittar nåt jag absolut måste stajla med ;P

men nu, toodles

brandväggsjävel

ja nu är jag arg. min brandvägg på datorn har hindrat mej från att komma ut på internet!!! irriterande?? ja!!!!!!!! men nu funkar det igen, så jag är glad och nöjd ;)

har dock inte så mycket att säga :P

är hemma hos min sötnos och myser :)

och mirre, jag förstod att det var du ;)

favvo

for the moment, så är det här en av mina favoriter, don't judge me ;P man blir glad av den, och videon är rolig. ibland behövs inget mer!!! lätt pop skall icke föraktas alla gånger. officiellt vidhåller jag dock att jag avskyr när det är för kommerciellt ;)


nu, gnatt. upp halv 6. mjuff.


fredags-mys

sitter här för mej själv med choklad-tryfflar, chai-te, och sex and the city. kan det bli bättre? ;)
mitt sällkap är dock inte långt bort, dock sovandes eftersom det är nattjobb inatt som gäller för stackarn.
vilket betyder singelhelg, typ...det är lite trist att ses absolut ingenting varannan helg, men what to do?

nu ska jag dock njuta en stund, toodles.

fire in da house!!!

jajjemen. idag gick brandlarmet på jobbet!! fy satan vilket jäkla ljud!!! så vi lokaliserade matlagning som orsak, alltså falskt alarm. och eftersom det är direktlarm till sos så jag har ringt mitt första 112-samtal, haha. var ju tvungen att ringa och säga att det inte var på riktigt, så dom inte behövde skynda sej så mycket :) dock måste dom stänga av larmet, vi kan inte göra det själva...så vi gick omkring med det förbannade ljudet och led ett bra tag!!!

har tydligen vart knarkbeslag i huset mitt emot mitt jobb också. trevligt. såg en hög poliser gå in där igår, och idag stod det i tidningen. så kan det gå.

men nu lite soffmys ;P

en dagens då

dagens händelser: jobb. surprise!! :P
dagens humör: bra, lite trött pga tidig uppstigning (dock med lite mys så jag kan inte klaga :))
dagens kläder: "I tried being nice but I didn't like it", samt mina nya jeans. det är tvättdags för dom, så då kan jag ha dom på jobbet ;)
dagens vuxenhet: ringt 2 viktiga samtal redan, och klockan är bara 08.22 :D haha (plus personalmöte senare, hehe)
dagens miss: inget försvarets hudsalva med mej!! my lips are killing me :(
dagens lunch: soppa + ostmacka
dagens överraskning: facebook, haha
dagens saandis: glad och trivs på jobbet :)


tv-filosoferande

fördelen med att kolla på tv själv: man får kolla på grey's anatomy utan att nån sitter breve och suckar och undrar varför han inte får titta på efterlyst!!
it's heaven I tell ya ;)

sen att det är tomt i soffan är ju en annan sak...

jobbtråk

ja nu är jag på jobbet igen då. och det känns bara så trist!! alltså jag har inget emot mitt jobb egentligen, det är bara det att jag jobbat så mycket på senare tid så det känns som jag ska explodera!! enda gången jag har en ledig dag ska jag upp och jobba kl 7 dan efter, så man kan liksom inte njuta helt ändå eftersom man vet att man måste lägga sej tidigt...

menmen, nu piper det så jag lär pysa.

the right guy won!

oh yeah. sicken tur att obama vann :)
annars hade jag nog gråtit en skvätt, hehe.

nu är det dags för brunch med älskling, varma mackor :D

sen jobb. jag jobbar 5 dar den här veckan. det är inte illa för att vara timvikarie ;)

LA baby

eller ja inte jag alltså. utan mirre.
här ligger hon as we speak,

på venice beach!!!

fick ett meddelande för en stund sen som upplyste mej om detta. nog verkar det ju härligt, men jag är en snödiggare ;)

hara nyss kommit hem från middag hos älsklings mamma. samt bild-visande, moahaha. nu har jag minsann sett min lilla sötnos när han var riktigt liten, såå söt så ;)

och nu till dagens hedersomnämnande: sackie, jag ber så HEMSKT MYCKET OM URSÄKT att jag inte nämnt dej här på senare tid. nu är ju bara frågan, vad ska jag ta upp? dej som cowboy? din "penisförlängare" du numera kör omkring i? att du ätit dyr hamburgare på o'learys? att ditt sexliv numera inte är lika dött som sibirien?
u pick one!! ;P

men nu, desperate housewives!!

snön ligger tyst på taken...

eller so I wish anyway.
jag vill ha det här,


inte det här!!


menmen, är väl bara att stå ut. förr eller senare kommer det ju!! gärna på min födelsedag ;)
har inte haft snö på min födelsedag på flera år!!! och jag fyller ändå år i december!!!!!

men nu lite te och sex and the city :)

the election

jajjemen. idag är det dags. the big day. dagen D. presidentval i usa alltså. världens viktigaste val? tja vissa säger det. och eftersom det påverkar så gott som hela världen så är det ju inte helt felaktigt. dock stör det mej lite att usa ska ha den makten, menmen. lika bra att göra det bästa av situationen, så därför hoppas jag på obama. och tror, hur skulle mccain kunna vinna liksom? bush lyckades ju förstöra republikanernas rykte. förvisso skulle väl obama räknas som moderat här i sverige, men av 2 onda ting så är han ju att föredra...

så lite valvaka lär det väl bli ikväll, det är ju faktiskt rätt intressant!!!
vilket mina polers säkert inte håller med om, men shut up på er!! :P
jag och resten av världen kommer kolla iaf ;P

men nu är det min tur i duschen!!

lördag kväll

och precis hemkommen från middag med moster med flera :)
vi höll på och frysa ihjäl när vi cykla dit, men det var varmare på hemvägen, helskumt....
en annan skum grej är vilken genomslagskraft blondinbella har. min 59åriga moster vet liksom vem det är!!

men nu är det dags för lite kladdkaka, sen sovning :D

btw, jag har druckit lite mycket vin :D moahaha

snö!!!!

ja det är en massa snö ute :D
helt underbart!!!

men nu ska det ätas kladdkaka och sen sovas ;)

RSS 2.0