mirre rockar på guitar hero ;-)

3ff653b35d44d6d89431d04c49725091.png

Kolla varifrån!

mirre rockar på guitar hero ;-)


hungriga änder!

0-23a41f95df50906c2bb8bc25a23e7746.png

Kolla varifrån!

hungriga änder!


vilken smart idé att dela in böcke

0-663c21c91a3bd3711629168042bfa971.png

Kolla varifrån!

vilken smart idé att dela in böckerna i färgordning..känner nån för att köpa en grön bok idag kanske?


keep it goin´ louder

det är en låt som jag totalfastnat för. som är sååååå INTE min stil, men så bra så ;)
keep it goin´ louder - major lazer, m.fl

there´s just something about it...

stoppa tjuven!

jag och älskling promenerde lite på stan innan, då det helt plötsligt kommer en ung kille kutande, med en påse tryckt i famnen. efter kommer en man i kanske 40årsålders rusande, skrikandes "stoppa tjuven!". en tant försökte ställa sej i vägen, men han kom undan ändå...vet inte hur det gick efter det. men hursomhelst så var det det mest spännande som hänt mej på länge, hehe.
men frågan är, ska man bara ställa sej i vägen? är man feg annars? för jag vet faktiskt inte om jag skulle våga..jag menar, kommer det en kille i full fart, nog fasiken hade jag flugit omkull!!

vattenpipa-kol..! Inga olagliga su

3d2118f667681b7e8e2d61d4d849403d.png

Kolla varifrån!

vattenpipa-kol..! Inga olagliga substanser såklart :-D


smickrande tävling, hehe

haha kolla DET HÄR klippet. det är roligt. tro mej :D tävling i vem som har minsta, ja, ni vet :P

busy

mycket att göra på jobbet idag...

worksie worksie

yes. söndagmorron, klockan är 07.54, och jag befinner mej på jobbet. inte alltför tokigt ändå lär jag väl erkänna. skönt med byte till vintertid inatt också, en timmes mer sömn är synnerligen välkommet när man ska upp halv 6 :D

har för övrigt haft riktiga julkänslor under morronen. "ett päron till farsa firar jul" visades på tv, och det var mörkt, och det var tidigt. känns juligt på nå vis.

jaja, back to work!

dårhus

vissa dagar jobbar jag verkligen på ett dårhus. idag har dom tamejtusan överträffat sej själva!! underhållning på hög nivå :D

det är hälsosamt att jobba också ;

0-7d8166b2d1062b82cd2030d4a2114d04.png

Kolla varifrån!

det är hälsosamt att jobba också ;-)


äntligen!

ja det var ju på tiden. inte för att jag bryr mej om själva kyrkbiten, skulle aldrig gifta mej i kyrkan själv, men ändå. det ska ju vara lika för alla.

yummie!

så starbucks ska öppna i sverige, that's nice :D dom har en hazelhotchocolate-nånting to die for!! sörplade såna i London som om livet hängde på det ;)

men vad jag hörde så ska dom öppna på arlanda. vad är det för idioti? :P
hade väl vart bättre inne i stan så man faktiskt hade kunnat gå dit utan problem när man är i storstan :D

chans att vinna kläder!!

tjohoo, hittade en tävling hos Linda! man kan vinna 1500 kr att handla för på junkyard. det skulle jag inte säga nej till ;)
letade fram lite grejer som jag mer än gärna skulle kunna tänka mej:



bara hoppas att man vinner nu då :D

dagens citat

"nu är hon ett marsvin, men tidigare var hon en hamster"

u just got to love The Hills ;)


det är hälsosamt att gå i skolan ;

4a894f3d14faf4a795ec0c7dab6002f4.png

Kolla varifrån!

det är hälsosamt att gå i skolan ;-)


bröstcancer drabbar även män

kolla bara HÄR.

nighty

jag...nej det var inget. gonatt.

the good old days

kollar lite i älsklings gamla skolkataloger. 90talsfrisyrer/kläder is da shit ;)

ytligt

nyss hemkommen från en föreläsning. själva föreläsningen var väl som föreläsningar är mest, det flöt på, varken tråkigt eller superkul. dock uppstod ett annat intressant fenomen. för det första var det fler där än det brukar, och dessutom skrattades och fnittrades det åt väldigt mycket herr föreläsare sa. jag har en förklaring på detta.
herr föreläsare är HETHETHET!!

puh!

dags nu igen?

känns det inte lite som att Henke lagt av förut?

tisdag dårå

och det är dimmigt som bara den ute. och minusgrader. så då passar det bra att sitta i soffan med värmedyna på värkande rygg!

skolan hägrar i eftermiddag, men nu frukost!

överskattat

nej, jag fattar inte. varför kollar folk på "roast på berns"? jag har kollat i ungefär 5 minuter nu, och jag vill bara stänga av teven...skämten är dåliga, bara under bältet, och det känns mer som att det är en tävling i elakhet. det är verkligen inte roligt. inte ett skratt från min sida so far. och dessutom sitter ju bara "offrena" och ler lite obekvämt. så varför kolla på sånhär skit?
har för övrigt svårt för sånt här överhuvudtaget. en stand up-show skulle jag aldrig i livet plåga mej igenom, det är kul i ungefär 5 minuter, sen är det ju bara samma sak heeeela tiden. nope, inte min grej helt enkelt.

dock är det vänner om 5 minuter, där har vi humor däremot! :D


höst deluxe

kyligt ute = göra allt man kan för att skapa myskänsla inne. så jag sitter här i raggsockar, leggings, kofta, filt, och en kopp te :D
livet kunde vara värre när allt kommer omkring...!
nu, buffy ;)

too soon I tell ya, too soon!

gah. det säljs redan julmust. det står stora pallar fyllda med julmustflaskor till bredden i affärerna. är det inte lite tidigt??

kan se nästa stora nyhet på löpsedlarna framför mej:
"extra extra, julafton flyttad till 24 oktober!"

måndag

and I feel sooo alone. ännu en såndär måndag då älskling har åkt till södertälje :( lär väl dock vara sista gången...men ändå, jag känner mej alltid så övergiven :(

dessutom har jag inget att göra idag, och jag kan inte fördriva tiden med promenader då min rygg protesterar å det vildaste åt såna aktiviteter. jag är så gott som invalid. sitter här med värmedyna på ryggen, det enda som gör det någorlunda uthärdligt.

idag är en bra dag känner jag. oooja.

fel salt

jag har nyss bakat drömmar på jobbet, så mumsigt så. en av grejerna som ska vara i, som ger just den speciella dröm-smaken, är hjorthornssalt. grejen är bara att jag under alla år trott det hetat "hjortronsalt"...alltså att det har haft nåt med hjortron att göra, typ utvinnet ur dom eller så :P haha
man lär sej nåt nytt varje dag ;)

goda vart dom iaf :D

working on a sunday

medans alla andra ligger hemma bakis sitter jag pigg (?) och uppåt på jobbet! har nog inte riktigt vaknat ordentligt dock...här gäspas en hel del, hehe.

nu gäller det bara att hålla varenda jäkla tumme att ryggen håller. igår morse gav den upp under förmiddan nångång, hoppas på att det inte blir repris idag. huvva.

min lördagkväll

det är ju ändå lördag. ja jag ska jobba imorron bitti, men lite helg kan man väl få unna sej?
så skål på er!

dessutom en liiiiiten sneak peak på mitt nya linne. lovelovelove!!!

vad är väl en bal på slottet...

som jag har förstått det är det bloggala i hufvudstaden ikväll. prisutdelningar till årets bästa bloggar och yadayada. jag måste säga att jag är lite avundsjuk. jag vill också gå på fint kalas och klä upp mej. hur ofta händer det liksom? nja, klänning har man liksom inte här på landet ;) menmen, det hade vart kul att gå på en klänningstvångsfest. bara för att liksom.

menmen, vad är väl en bal på slottet? det är ju minst lika kul att gå och lägga sej tidigt och gå upp 05.30 för att åka till jobbet. lägg också till en totalpajad rygg som får en att vilja gråta vid vissa rörelser, samt hållning som en oldie pga av nämnda rygg. hä ä toppän dä å!

har iaf haft en trevlig eftermiddag! efter en lugn dag på jobbet bidde det en fika med älskling. nu vet jag vad falun pysslar med på lördagseftermiddagar. varenda jäkel är på wayne's coffee. där var det mycket folk må ni tro. men det blir ju så när stan är så värdelös att det är typ bara dit man kan gå efter klockan 16...helt värdelöst. fram för fler kvällsöppna caféer!



let the music take you to another galaxy

har införskaffat mej ett linne från kandee, äntligen. har kollat på dom hur länge som helst, men eftersom dom envisas med att enbart förekomma i vitt (nästan iaf) så har jag inte slagit till. jag blir så blek i vitt, och tycker inte om det. men nu hittade jag ett svart. med en så passande text också. let the music take you to another galaxy. så träffande, jag älskar ju musik, och flyger verkligen iväg till andra galaxer när jag lyssnar på vissa saker.

så nu är jag så jäklarns nöjd och glad :D

får la se när det blir invigning av det.
inte i helgen iaf, då det enbart vankas jobb.

sicken liten och smidig mobiltelef

2848b48aec677b822bb7c8f660628590.png

Kolla varifrån!

sicken liten och smidig mobiltelefon..Haha


städväder

4 grader och regn. så ser läget ut just nu. så kanske det kan bli lite städande gjort?

Nu är det jul igen..att det är 2 m

672db410ceb0060e6700c79ab5ce55ab.png

Kolla varifrån!

Nu är det jul igen..att det är 2 månader kvar verkar inte bekymra någon..


har gud missat falun?

har läs tlite här och var om att folk nu har börjat vakna upp till ett vitt landskap utanför fönstret. förvisso sådant som smälter bort så fort solen behagar dyka upp, men iaf. och nu till min lilla undran, hur kan falun ha hamnat utanför detta? jag har inte sett så mycket som en snöflinga ju! jag råkar nämligen tillhöra en av dessa miffon (?) som gillar snö. it's da shit. så mysigt ju. jag menar, ska det nu bli senhöst och vinter, kan det väl komma lite snö?

det låg för övrigt snöhögar på sergelstorg i sthlm nu när jag var där. det var lite skumt, det var verkligen högar. stora högar. vi fick aldrig nån förklaring på denna skumma uppenbarelse. nån som vet?

och vad arg jag blir att det inte går att ladda upp bilder.

jaja, promenaddags!!

lycka i en golfboll

ja herrejisses. en av dom bästa kvällarna ever! green day är GRYMMA live :D började bara gråta en gång faktiskt, tycker jag var riktigt bra gjort, hehe. menmen, det var lycka i en gigantisk golfboll det :) det gjorde ju inte saken sämre att vi hade underbart bra platser!!! knappt 50 meter från scen, grejt!!

lyckades råka ut för en komplett jäkla idiot också. vi hade ju sittplatser, inte för att det blev så mycket sittande, men ändå. och då kommer det en kille, närapå utklädd till tjej, och ställer sej på min plats, rakt framför mej. vilket då leder till att jag inte såg ett skit. jag petade på han och frågade om han hade tänkt stå där, varpå han börja babbla nåt om att han skulle varit backstage, men att det inte blivit så. jag undrade i mitt stilla sinne varför det var mitt problem, och sa åt han att flytta på sej för han stod ivägen. men nejdå. så jag sa till han igen: "-alltså flytta på dej, du står ivägen, jag ser ingenting!". varpå han ger mej en överlägsen blick och ett "-nej".

menmen, det var ju min plats, och jag har väl rätt att utnyttja den som jag vill, så jag började helt enkelt shaka loss lite. med en hel del tillstötningar på idioten. det hela slutar med att han boxar till mej på armen och surt går därifrån.

men hur dum får man va?? han kan ju för i helvete inte ställa sej rakt framför mej. har jag betalat för den platsen ska jag ju för tusan ha det jag betalat för!! sådeså ;)

men hursomhelst, en underbar kväll var det :D

green day baby!

77a94e8375426169969c1128a49ed296.png

Kolla varifrån!

green day baby!


kul bok

vet ni vad jag har ägnat eftermiddan och en del av kvällen åt?

min superroliga psykologibok. den är ca 5 cm tjock och innehåller massor med facktermer på engelska. superkul ;) det tar en hejdundrans tid att läsa, för språket är inte direkt lätt...och ändå anser jag mej vara rätt bra på engelska. men den är svår. och tjock. och tung. men intressant! när man väl fattar vad man läser vill säga, hehe.

ah..perfekt promenad-utsikt :-)

0-43167dcc97dc1d6a3df7bd7d58bf286f.png

Kolla varifrån!

ah..perfekt promenad-utsikt :-)


10.46

ja det är vad klockan är, och det låter som att min granne har fest!!! wtf?? det är nåt allvarligt fel på den tjejen. hon verkar totalt oförstående inför det faktum att det bor andra här i huset. gah. I want to kick her ass so badly.

jaja. ska ägna mej åt "våra bästa år" nu ;)

svin-erbjudande

fick sms imorse med erbjudande att vaccinera mej mot svinflunsan. så nu är frågan. what to do? märkligt sms förresten, haha. "Hej, du kan nu få vaccinera dig mot svininfluensan". så blir det när man har mitt jobb!

är man på party måste man ha party

1fd41b2b0a741586923088dbf0bd360e.png

Kolla varifrån!

är man på party måste man ha partyhatt, Hehe


party on drugs

fast inte som det låter. alvedon är vad jag menar ;) är så jäkla förkyld, så ska jag överleva kvällen har jag stoppat i mej lite brusisar. kanske inte så smart, men inte tänker jag stanna hemma ikväll heller. oh no. så idag är alvedon och otrivin mina bästa vänner!!


atjooo

jag är förkyld. riktigt förkyld. har liksom väntat på det, älskling har ju vart förkyld nu i början på veckan..och lagom tills att han blir bättre, så blir jag dålig. gah. bra tajmat till en helg med fest både fredag och lördag också. hallelujah.

jaja. sitter här i soffan och tycker synd om mej själv gör jag iaf ;) hehe

RSS 2.0