ambitionsnivå - medel

Har kommit en bit med pluggandet iaf, alltid något ;)

Är grymt nöjd efter besöket hos frisören! Vart drygt en dm kortare, och luggen trimmades. Riktigt skönt att bli av med lite! Sen vet jag ju redan nu att jag kommer överdosera schampo nästa gång jag tvättar håret...hehe. På tal om att tvätta håret, hon tvättade håret innan hon klippte mig, men inte nog med det...hon masserade huvudet en bra stund, och jävlar i min lilla låda vad skönt det var!! Tänk om man kunde få en sån behandling varje gång man tvättar håret...

Sista kvällen hemma på drygt en vecka idag, så ikväll ska det mysas som bara den!!

måndag

Plugg och klippning står på schemat idag. Är så sjukt trött på mitt hår! Kanske skulle snagga och färga det rosa? :P Nejdå, men vill nog ha av det en rejäl bit iaf...så det syns lite skillnad.

Sen blir det några kapitel i "samhällsvetenskapliga metoder". Lär läsa ikapp lite, har slarvat lite. Inte bra! Vill ju gärna fortsätta med mitt perfect score...hehe.

Har verkligen snöat in på ex-snook-killarna Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray. Dom spelas flitigt båda två!

Sooooo...
Genom eld - Oskar Linnros

vår?

Idag har det verkligen känts vårigt! Solen har värmt, det har varit plusgrader, och vägarna har varit torra. Och nu märks det att ljuset har vänt. Lovely! Har nog aldrig längtat så efter våren som nu..är trött på alla jäkla kläder man måste ha på sig!!

Har nu placerat mig i soffan med varm och underbar värmedyna på en ömmande mage. Underbart.

sunday morning

Idag står införskaffande av värmedyna högst upp på prioriteringslistan. Hur tusan har vi klarat oss sen den gick sönder?? Finns inget bättre än att ha en värmedyna under en filt och värma sig på...gör under för träningsvärksömma muskler också! mmmmm :D

så..dagens tips, skaffa en värmedyna!


softish

Mysdag deluxe. Vandra runt på stan med mamsen, följt av mumsig mat och animerad film med boyfriend :D

Jag och mamma var och fikade när vi var på stan, och när vi suttit där ett tag kommer det in en flock med tanter. En högljudd flock. 14 st var dom. Och dom lät. Jisses vad dom tjattrade! Jag och mamma hörde knappt vad vi sa, och det var nästan huvudvärksframkallade. Dessutom körde dom runt folk för att dom själva skulle kunna sitta tillsammans. Tanter är inte så timida och oskyldiga minsann. Dom var lite roande dock, men den stora frågan är ju; vad gör att 14 tanter samlas och går och fikar tillsammans?

Sova nu kanske dock? Tröttish som bara den. Har dygnsrytmen inställd på gammal tant tror jag. Tidiga kvällar och tidiga mornar, hehe.


Bararmat och bara ben, ja tack.

lördag

Fördelen med att somna före 11 på fredagkvällen är att man vaknar rätt tidigt på lördan, och har heeeeela dagen framför sig :D Först och främst står disneydags på schemat, nostalgi på hög nivå ;)

Pojkvän skall ut och pimpla, och jag ska hänga med mamsen! Kanske, om jag får tid över, att jag öppnar en skolbok också. Kaaaaanske...

Men nu: Lilla Sjöjungfrun! :P



hemma!

Ja så var jag hemma i Falun då :) Åkte ett fullpackat tåg, men lyckades få en plats iaf, puh. Delade dessutom vagnen med 3 hundar och 3 katter, sånt är ju alltid trevligt. Vovvar som bara ligger stilla och inte har ett ljud för sig. En sån skulle man ha!
På samma tåg satt även en tant och petade tänderna. Trevligt värre.
På första tåget var konduktören något (ganska mycket) överviktigt, och pustade och flåsade när han gick och kollade biljetter. Så resan hade sina underhållande inslag!

Nu ett glas vin, och snaaart mumsig mat :D

everything hurts!

Har träningsvärk i precis hela kroppen. Det gör ont att gå, ont att äta, ont att duscha. Det är ett helvete att röra sig helt enkelt ;) Menmen, det bevisar ju att träningen tog iaf! Kommer bli sjukt drygt att sitta och anteckna på föreläsningen i 3 timmar dock, hehe. Men, sen bär det av hemåt Falun! Yey :D

måste allt gå så snabbt?

Alltså. Jag har lite svårt för en av alla dessa nymodigheter som kommit. En micro man tydligen kan laga typ all mat i. Alltså laga, inte bara värma. Som kyckling till exempel. Eller baka nåt. Om man nu ska laga mat, kan man inte göra det på det gamla hederliga sättet? Måste det verkligen gå så förbannat fort? Måste man vara så lat att man använder micron för att laga mat? Jisses, lär er laga mat istället. Kan ju aldrig bli lika gott i micro heller? Nej tacka vet jag stekytor och krispiga ytor man får i en helt vanlig ugn!! Eller kör latstilen fullt ut och köp färdiga rätter som man bara värmer. Men for crying out loud, kalla det inte matlagning när ni använder micro! This annoys me.


dagens ungdom

Jag förstår mig inte på dagens ungdom. Såg en tjej på stan idag, hon var kanske i 14-15årsåldern. Det jag inte förstår, är hur denna lilla människa kunde ha öppen skinnjacka och converse på sig, utan vare sig mössa eller vantar. Det är alltså närmare 10 minusgrader ute. Jag fryser nästan i varmaste vinterjackan och uggs liksom. Tur man får mer vett i huvet när man blir äldre ;)


pain

Åh jisses vilken träningsvärk jag har. Hela överkroppen är helt stel och det är lite svårt att röra sig. Men det är väl så det ska vara :D

På't igen om en stund!

hata halebop

Halebops reklamer är i allmänhet rätt dåliga tycker jag nog. Men den senaste tar priset. Det är så usel så det är nästan overkligt. "Halebop, I'm surfing tonight, and I like it". Jo, för så sitter man ju garanterat och sjunger. Nej huvvaligen, den får mig snarare att verkligen inte vilja byta till Halebop. No freakin' way. Hat är allt jag kan uttrycka och känna. Uschiamej.

that's gonna hurt

Ja. Det kommer göra förjävligt ont imorron. Mina armar totaldog på gymmet. Var tom drygt att cykla hem, orkade knappt hålla överkroppen upprätt, hehe. Men det är så det ska vara!

Sitter nu och har en känsla av att jag borde plugga, men jag får boken först imorron...så det betyder att jag egentligen med gott samvete kan göra absolut ingenting ;)

Därför är det nu mumsigt kaffe och soffhäng som gäller!


ibland kan man bara skratta åt eländet

Började dagen med att misslyckas med det mesta. Typ. Lyckades med konststycket att skära av en nagel med en potatisskalare. Sen snubblade jag på mina egna fötter. Sen fick vi veta att skolan tappat bort våra tentor vi skulle hämta ut. Det visade det sig sen dock att det var en annan klass tentor dom slarvat bort...haha. Smidigt hursomhelst. Hur kan dom ha så dåligt system att dom tappar bort 50 st tentor, med säkerligen 10 sidor vardera? Helt otroligt...

Nya föreläsaren verkar dock helt ok, så det blir nog bra det här! Även fast jag läst typ samma grej förut. Tydligen så får man inte tillgodoräkna den här kursen, även om man läst så gott som samma sak tidigare. Skumt. Men så kan det gå! Skönt att vara tillbaka in action också!

Tänkte dessutom ge mig på ett gymbesök om en stund. Har legat av mig totalt, sånt här slapperi kan icke fortgå! ;)

early morning

Tja det märks att man tappat vanan att gå upp tidigt för morronföreläsningar, hehe. Är inte så farligt att börja kl 9 dock, rött lagom. Då kommer man upp i tid på morronen, och det är ändå inte jättetidigt :D
Men trött, ja.

Ska bli skönt att komma igång med skolan igen. Få lite rutin. Vart lite tråkigt att vara hemma här på slutet, när jag inte fick så mycket jobb heller...

Så nu kör vi!

fail

Hm. Första föreläsningen på nya kursen imorron. Borde ha läst ett kapitel till dess. Problemet: jag får boken på torsdag kväll. Fail big time. Får bli att läsa snabbt som attan sen!


back to school

Dags att åka tillbaka till Västerås idag då. Är uppe i extremt god tid, vattnet stängs nämligen av kl 10 här idag, så tänkte det kunde vara nice att hinna klart med det mesta innan dess...

sooo, morning everyone!

en miljon på banken men ingenting att leva för

Har börjat snöa in mig på svensk musik. En av dom som snurrar flitigast på spotify just nu är Daniel Adams-Ray. Han är snäppet bättre än ex-kollegan Oskar Linnros vill jag nog påstå. Båda ser ju dock ut att komma till Pecae&Love, så hä skä bli musiknjutning på högsta nivå!

Gryningspyromanen - Daniel Adams-Ray.
Grym.



på't igen!

Bloggen har legat lite i träda känns det som. Vi kan ju låtsas att jag haft intressantare saker för mig!

På onsdag börjar termin 2 på Beteendevetenskapliga programmet. Känns superbra! Har verkligen valt helt rätt, äntligen ska det väl bli nåt av mig också ;)

Har spenderat de senaste 6 veckorna hemma i Falun, eftersom jag inte behövde läsa psykologikursen som avslutade terminen då jag läst den förut. Så jo lite motigt att åka tillbaka känns det ju nu, men är rätt övertygad om att det blir så bra så när jag väl är därnere igen och skolan börjat :)

Första terminen då...rolig, omvälvande, intressant, dryg. Framförallt pedagogikkursen var jävlig, men det blev ju bra till slut. Jag kan då konstatera att det varit en bra termin, eftersom den slutade med ett perfect score, VG på alla kurser! Helt sanslöst. Men grymt kul! Tänker dock inte sätta nån press på mig själv så jag blir besviken om det inte fortsätter gå lika bra, målet är dock att inte behöva göra några omtentor.

Well that's all for now.




lite sommar och uteserveringar och såhär glada miner skulle ju inte sitta fel nu...

work it

har lyckats pricka in ett jobbpass den dag då alla andra är lediga. score på den ;)

RSS 2.0