gott nytt snor

jaha. senaste förkylningen hann inte ens gå över innan nästa kom attackerande med full fart!! bra tajmat till nyår, underbart, verkligen. så just nu lutar det åt att jag helt frivilligt är chaufför och nykter. cykla i den här kylan med en sån jäkla förkylning känns inte så....lockande. förvisso inte 20 grader nu, men ändå. nej huvva.

andra nyåret på raken med en rejäl förkylning också. skumt.

jaja, nu dags för oxfilé :D

Gott Nytt År :D

kallt? nejdå....

när termometern visar på fler kallgrader ute än vad det är varmgrader inne, då är det illa. as we speak är det 21.3 minusgrader ute. lite småkyligt ;)

så vad kan man göra annat än att vira in sig i döskallefilten man fick i julklapp? :D


whatcha say

en av mina favoritlåtar just nu är whatcha say, med jason derulo. så härlig :)
'cause when the roof caved in and the truth came out I just didn't know what to do



vad ska man tro på?

satt och kollade lite väder inför julen, och var inne på 2 olika sidor. på juldagen verkar det ha hänt nåt konstigt:

den ena sidan sa 15 minus, den andra sa 1 minus. what the hell liksom?? det var ju ingen liten skillnad...men jag hoppas på det kallakallakalla ;)

bihålejävlar

jag är inte så förtjust i mina bihålor just nu. det känns som dom ska explodera. underbart att vara förkyld!

zumba

har ni sett reklamen för zumba? nån dans-dvd som är till för att man ska tappa vikt. genom hela reklamen säger rösten att "allt du behöver är zumba!!" osvosv
det roliga är dock att kollar man undertexterna så står det att för att uppnå önskat resultat behöver du också lägga om kost och ändra matvanor osv, haha. sååå...hur nödvändigt är då själva zumban egentligen? :D
så ologiskt. så dåligt. och kass reklam helt enkelt.

nobelt värre

sedärja. 10 december igen. alltså nobelfestsdags. (eller som emmy brukar säga; "dom har stor fest för mej på kvällen ju!" eftersom hon då råkar fylla år idag.)
hursomhelst, jag satt här i godan ro och slängde ett öga på när alla finklädda människor knatade in och skulle slå sej ner. kul att se vad för finheter dom har på sej. so far so good. sen, helt oväntat, ser jag min mellanstadieklassföreståndare. på väg in. till nobelfesten. jag trodde först jag såg fel, men nog fasiken var det han och frugan. chock är väl bara förnamnet kan jag ju säga. om jag förstod det rätt hade dom vunnit nåt i samband med "världens barn" och då fått en plats där. så även här i bushen kan vi få glimma till och hamna på nobelfesten minsann, det finns hopp, hehe ;)

frågan är ju dock om det är så kul, stillasittande i 4 timmar och knappt ens få gå på toaletten. och vara tvungen att lyssna på en massa booooring tal. av gamla gråhåriga gubbar som har gjort nåt man inte förstår sej på ändå. mja. så kul låter det nog inte.

menmen, kul att titta på kläderna dom har på sej är det iaf :D


muffins!!

jag har aldrig varit en sån som vågar ta ut svängarna när det gäller mat och bak och sånt. men nu har jag experimenterat fram morotsmuffins!! eller, jag la morotskakssmeten i en muffinsform och ändrade lite på gräddningstiden och så. mumsigt vart det :D
morotskakan är btw to die for!! godare att göra själv ju :) så det rekommenderar jag å det grövsta. både i kakform och i muffinsform!


lab-rapport

jag sitter och filar på min lab-rapport. har precis räknat ut korrelationen. det var lite smått jobbigt kan jag ju säga, hehe. det är en hel massa x och y, och sen lite xy och n*xy...lovely ;) det visade sej att standardavvikelser var ju rena dagisnivån jämfört med det här. det riktigt roliga var när jag först fick ett resultat på 77000nånting. när det skulle hamna mellan -1 och +1...då blev jag glad kan ni tro! men det var bara lite nuffror som var fel så det ordnade sej som tur var, hehe. men jisses vad slut jag blev i huvet!! och nu kommer ju nästan det svåraste...att göra tabeler på det här, hehe. inte my cup of tea så att säga!

big news?

haha aftonbladets huvudnyhet idag:



snygg bild där på fru anka...hehe

men där ser man. dom verkade ju sååå lyckliga på tv ;)

B-day

oh yeah. födesedag idag, och jag sitter och häckar på jobbet!! gah!! fast..egentligen spelar det inte så stor roll, födelsedagar är inte lika kul nu som när man var liten...
vilket är både bra och dåligt. dåligt för att man inte får den där pirriga känslan längre. bra för att man numera kan sova gott natten före ;P

jaojao, fika och paket hos mamsen efter jobbet :)

hoppas dock jag får finare paket än det här...hehe


företagsmässa i falun och jag har

5d13de5147d61a987d434e4dec7b265e.png

Kolla varifrån!

företagsmässa i falun och jag har de ärofyllda uppdraget att bemanna informationen..Hehe


cold and nice

ja nu står termometern på 4 minusgrader, och jag är så lycklig så :D
har invigt uggsen idag, vilket dock ledde till extrem värme när jag traska runt på kupolen, hehe.

sitter just nu och småfikar för mej själv. kaffe och nötter :P
lite aptitretare, typ, haha :D


och adventsmysigt är det i fönstrena också :D

tihi jag är en riktigt sucker för vinter och jul och sånt ;)

yes!

första december, och det är snööö och minusgrader!!! tjohoooo ;D

RSS 2.0