glad igen :D

för nu har jag en komplett soffa :D inga problem var det att få dom saknade kuddarna heller, dom var lite förvånade att dom inte var med, men dom bara gav mej 2 nya :) och nu var det mer personal, och dom verkade veta vad dom gjorde, till skillnad fån hur det varit tidigare.
så nu är jag glad :D

men nu är det matdags tror jag, och sen...oh yeah, surprise blunder :P

heeeelt otroligt

jag har fått min soffa. so far so good. tills jag packade upp den och satte ihop den. då insåg jag att det fattades saker. 2 ryggstödskuddar närmare bestämt. varpå jag håller på att bryta ihop. hur jävla svårt kan det vara att göra nåt rätt?!?!? så jag avråder alla att beställa möbler på jysk. det är fan inte värt det. dessutom fick jag hjälpa till att bära in soffan när leveranskillen kom. helt otroligt.
men ska dit med mamma sen och kräva att jag får mina kuddar. i såna sammanhang är hon väldans bäst faktiskt :D

men nu lär jag kila ner i tvättstugan. det höll jag på att glömma bort!!

haha ojdå

jag har gjort ett vuxentest. resultatet vart lite oväntat kan jag ju erkänna, haha.

28.1
borde jag verkligen vara så gammal? :P

*suck*

börjar jobba om en timme. men jäklarns vad det tar emot. känns som jag aldrig är ledig nuförtin :( men om 2 veckor har jag iaf en hel veckas ledigt :D tack och lov. sen dröjer det inte så länge tills skolan börjar, och det ska bli såååå skönt med lite omväxling. komma tillbaka till det normala liksom. nog för att det är skönt att jobba också, för då är man ju ledig när man kommer hem, men ändå. typ en ledig dag på 2 veckor sliter rätt rejält. vojvoj.

men nu äre väl dags att göra sej i ordning.

men åååååååh!!!

asså det här är ju helt sanslöst. var ju på jysk förra veckan och gick därifrån arg som ett bi. och då vart det iaf bestämt att jag skulle få soffan på onsdag. och vem ringer mej idag? jo jyskleverantören!! han säger då att han står utanför mej med en soffa, men eftersom jag inte var hemma var det inte så konstigt att jag inte öppnade dörren. gaaah!!! så han fick ju snällt åka därifrån och komma tillbaks på onsdag. hur svårt kan det vara att göra nånting rätt?!?!? nevernevernever igen att jag beställer nåt från jysk!!
och om soffjäveln gör att jag missar båtåkande på onsdag blir jag ännu argare :P
så ja det är mest synd om mej, moahahaha ;P

händig pojke har jag minsann btw, han har byggt en snowslushmaskin :D ska bli spännande att se hur det smakar, haha :)

annars då, jo jag bara jobbar. och jobbar. och jobbar. jag jobbar så gott som varje dag nu har jag märkt. det börjar kännas lite. igår var jag typ sjuk, helt däckad. halsen gjorde så ont så jag visste inte vad jag skulle ta mej till, och hostade gjorde jag. ville bara gå och sova för att slippa må så dåligt. är fortfarande helt igenslemmad i halsen/näsan, men mår bättre idag iaf :) är nog delvis för att jag sov riktigt ordentligt inatt. lyckades få en 11timmarssovning :D

men nu, south park :P

gomorron

klockan är nu otroliga 06.19, och jag ska snart åka till jobbet. med igenslemmad hals och hosta. lovely. så nu är det synd om mej ;P I don't care what u say sackie, det ÄR synd om mej :P och dessutom vill jag bara se saker från mitt perspektiv, what's the point annars liksom? :P hahaha

dagens mål: inte somna på jobbet, samt inte få feber.

menmen, time to go.

btw, nu har jag äntligen badat i sommar :D 2 gånger tom, haha.

orättvist :(

ja usch och fy. det är varmaste och finaste helgen på hela sommarn, och jag ska upp och jobba kl 7 både lördag och söndag!! it drives me craaaazy!! gaaaah!
jag vill också kunna vara ute och njuta av varma sommarkvällar :(

this sucks

gonatt

inkompetenta idioter!!!

gaaah!! vart väckt imorse av ett sms att min soffa nu har kommit till jysk, så jag tog och knallade dit och tänkte att så trevligt, då kommer jag ju kunna få den idag eftersom fredagar är en av deras utkörningsdagar. väl där fick jag stå och vänta i en halvtimme, dom är så sjukt underbemannade!! kön var 10-15 personer lång, och det stod EN tjej i kassan, som dessutom var tvungen att springa och fråga den andra tjejen som jobbade ute i butiken om hjälp nästan hela tiden. så hela kön var ju sådär måttligt glad. sen när det äntligen blev min tur, då kunde hon ju såklart inte hjälpa mej, hon hade stora problem att fatta att allt är betalat, hemkörning och allt också, så hon fick hämta den andra. och sen när hon kom och hjälpte mej, då fick jag veta att "nej du kan inte få den idag, vi kan inte boka en körning samma dag som man bokar den, utan man bokar idag och så kan du få den tidigast måndag". då vart jag inte glad kan jag ju säga, men var iaf tvungen att boka in det till onsdag nästa vecka, eftersom jag jobbar på måndag. dock jobbar jag tisdag natt, så risken finns ju att jag inte kommer få sova mer än nåra timmar på onsdan sen. för inte går det att be dom komma efter en viss tid heller såklart, dom kommer nån gång mellan 10 och 16. vilket betyder att man måste hålla sej hemma den tiden. dom ringer 10 minuter innan dom kommer. så no way in hell att jag nånsin beställer nåt på jysk igen!! helkass service, helkass personal, och dessutom är dom inte ens trevliga. och jag fattar verkligen inte varför dom inte sätter in mer folk??? märker dom inte att det inte räcker med 2 stycken??? inkompetenta idioter är vad dom är. nu är jag arg.


jobb och cruising

är väl vad dagen har bestått av. tack vare schysst jobbarkompis kunde jag gå tiiidigt och ner och kolla på snygga bilar ;P
och en väldans gullig unge var med också :) pojkens kompis lillebror, typ 3 år. blond och lite lockig, och huuur busig som helst!!

btw. jag vill ha en dodge viper!! haha

men nu ska jag kolla lite på gayprogram på 5an :P

duktig!!

oh ja!!! har städat, och har dessutom 4 timmars tvättid!!! så idag är jag vuxen ;)

har fått min mamma mia-skiva idag :D och insåg att bästa låtarna är "lay all your love on me" och "sos". att "sos" är bra har inget att göra med att pierce brosnan sjunger ;)

men nu ska jag väl återgå till att vara duktig :D

jöbb

ja vojvoj. klockan är nu 08.52 och jag har varit uppe i mer än 3 timmar. okristligt I tell ya!! menmen, vad gör man inte för lite cash ;P och lyckades ju tack och lov dra ner antalet dagturer :D bara 4 den här veckan istället för 6 :P

men nu lär jag ta och göra viktiga samtal, oh yeah.

släktkalas

eller nåt. haft kusiner på besök :) eller dom var ju hos maama, men same shit. småkusiner. vilket jag dock insett att dom inte är längre!! tänker fortfarande på dom som typ 5åringar, vilket kanske inte är så kul när dom i själva verket är 12/15, haha. och jisses vad dom kan klä sej!! nästan så man ska vara lite stolt över deras fashin sense ;P ujuj. nackdelen är att jag känner mej så himla gammal, haha.

en annan grej jag pysslat med idag är att ha färgat hår. fast inte mitt. pojkens :D
så nu är han typ ett redhead, hur sött som helst :D
asläckert med en påse på huvet btw ;)

men nu ska jag faktiskt sova. börjar jobba kl 7 imorron, mjuff!!

gnatt

fylleri dag 2

ja voj voj. jag är tillbaka i gamla gängor ;) förutom att ölen är utbytt mot vin :D jag har blitt mer sofistikerad på äldre dar ;P så just nu är det vin och chips, och film med jean claude van damme :P
samt absint, inte att förglömma. fast det var nåt av det äckligaste jag nånsin druckit :P smaka mest bara sprit!! men grönt var det :P haha

men tebax till alkoholen nu!!

och fia, jag beställde också skivan typ så fort jag kom hem :D
så nu läängtar jag tills den kommer!! då blir det höööög volym så grannarna blir skräckslagna ;)

lördaaaag

fast jag tror att det är söndag. förvirrande. man ska inte vara ute på fredagar :P

men oj va gulligt det var inatt när pojken äntligen kom hem...jag lyckade somna i soffan, och helt plötsligt står han framför mej med en ros i handen :)
hur gulligt som helst och jag vart riktigt överraskad :) tihi

och nu är klockan 14.59 och jag har inte klätt på mej än, illa, haha.

menmen, det är lördag, dåligt väder, och jag är ledig. big deal :P

wohoooo

oh yeeeah. fyllebloggning is da shit ;) nejdå så farligt är det inte...men en kul kväll har det varit :) började med att vi var på engelska, bara en lugn skön kväll som var helt lagom :) sen ville steve till min stora förvåning till etage!! så då bar det dit en liten stund, helt ok det med. och sååå skönt att man kan vara ute med ett par utan att känna sej om tredje hjulet :)
och nu sitter jag här och väntar på att min älskade pojke ska komma hem så man kan gå och lägga sej och mysa :D under tiden fördriver jag tiden med att kolla på house. men ska nog ta mej en dusch. jajjemen.

gnatt

wallclimbing

ja herregud. det här är helt sjukt. tröttheten är som bortblåst och jag skulle kunna ut och springa nåra mil känns det som!! eller mitt allra bästaste förslag, ge mej ett dansgolv och en drink!! nu!! och blunder!!! jag håller på att bli tokig. det liksom kliar i hela kroppen och jag vet inte vad jag ska ta mej till!!!! är så fruktansvärt rastlös att jag nästan mår illa!!! haha övertröttheten har nog slagit in, måste vara det!!! gaaaaaaaaah!!!

well I has to go!!

I made it!!

jag har överlevt so far trots min enorma trötthet. nåra småslumrar på ett par minuter är det enda jag hunnit med :P

har flängt runt en himla massa!! först efter jobbet var jag och maaama ute i bushen (danholn :P) för att köpa färg så hon kan måla om en massa möbler. sen fortsatte det runt på lite fler ställen, och jag är nu stolt ägare till 3 ugnsfasta teflonformar i olika storlekar :D haha gäller att vara glad för det lilla :P

well, nu ska jag väl ta och cykla hem från mamma innan det börjar regna.

zzznark

je jisses vad jag är trött!! kan ju ha nåt att göra med att jag sovit ungefär 4 timmar inatt, och inte ens sammanhängande. aningens drygt ja. ska fasiken skaffa öronproppar :P det är verkligen inte ofta jag är såhääär trött, oftast brukar det komma smygande framåt eftermiddan, men nu har jag verkligen vart helt slut hela dan. hur ska det här sluta? gå och sova kl 9 ikväll känns ju kul :P haha

men nu ska jag väl fortsätta jobba. eller "jobba". nu äre lugnt här :D och bara 4 minuter till våra bästa år ;)

toodles

mamma mia

nu har jag minsann vart och sett mamma mia med min maaaama. och oj så bra den var!! musiken är helt otroligt oslagbar!! jag måååååste köpa soundtracket :P

idag har det vart en hel del svängande hit och dit. vart ute och promenixat, vart på öb, tankat, vart på stan...haft fullt upp hela dan :D har nu äntligen köpt lite ramar också, så satt och pysslade med det också. nu fattas bara att hänga upp dom ;P som ska göras så fort dom bara kommer med min soffa!! GAH!!

men nu är det nästan dags att sova, börjar jobba kl 7 imorron..mjuff!!

men först en dusch!

slit och släp

ja voj vad jag slitit och släpat idag!! 3 vändor till tippen med massa grejer som stått i mammas förråd. mest mina gamla leksaker och massa sånt :P så det var skönt att bli av med!! var äckligt svettig och smutsig efteråt bara, haha.
och imorron ska jag och mamsen se mamma mia :) även om filmen är kass får man iaf höra bra musik :D

men nu ska jag vara lite social.

haha oh my goooooood

moahahaha jag bara äääälskar serier på mtv ibland för dom lyckas verkligen hitta dom mest blåsta: "who won the american civil war?" "the germans?" hahahahahahahahahahahaha

glamour?

jag tror aldrig jag känt mej som så mycket lantis ever som jag gjort idag :P har jobbat med bla malin som nuförtin annars bor i sthlm. och tydligen råkar var kompis med en som jobbar på expressens fredagsbilaga. vilket medför premiärer med kändisar och sådant, som malin också såklart får hänga med på. och det roliga i det hela är att när hon berätta tex att hon vart på premiären av mcdreamys film, och han dessutom stått en dm från henne, ja då satt alla och lyssnade med full uppmärksamhet, haha. känns ju inte alls töntigt, nejdå ;) menmen, vad gör man inte för en dos av overkligheten :P praktiken hos sveriges värsta paparazzi lät dock inte lika kul :P haha
men geeeeeez vilken skillnad mellan "vardag" och "vardag". här sitter man och sliter som ett djur, men inte får man gå på nå flashiga fester för det!! medans vissa andra bara råkar känna rätt folk, haha. nej jag är iiiiinte bitter ;P eller så är jag väl bara trött på att bo i falun...eller vanligtvis är jag inte det, inte så mycket iaf, men när folk berättar vad dom gör i deras nya städer (oftast större städer) blir jag lätt avundsjuk faktiskt. nu menar jag inte nödvändigtvis filmpremiärer med mcdreamy, utan nya saker man aldrig gjort förut överhuvudtaget. nya upplevelser. nya platser. nya mänskor. men hur fasiken ska jag få det att passa in??? voj. jeje, orkar inte bekymra mej om det nu.

och idag har jag träffat max :D 2 veckor gammal och såååå söt!! sååå små fingrar och tår!! :)
bara bebisar överallt, haha.

tvättdag

jajjemen idag är det tvättning på hög nivå. såå duktigt så ;)

hade förresten riktigt kul igår :) var så mysigt så. och sex and the city-filmen var så bra så :D jag både skratta så jag grät och  självklart lyckades det ju rinna en massa tårar när det var sorgligt och så med. och när det vart bra för dom. jag är verkligen helt hopplös :P
fortsatte sen med oj så god chinamat. mmmmmm. och oj vad det kommer skvallras vidare att vi var där, haha. men det är väl fullt förståeligt, hade jag också gjort :P
sen knalla vi vidare till engelska och kolla på karaokefolk :P
så det bidde en riktigt lyckad kväll :)

har vart helt omåttligt trött idag, men nu känns det lite bättre. behövde nog komma ut lite tror jag.

6 månader :)

hihi. jepp. och 6 väldigt trevliga sådana :) så ikväll blir det "firande", bio och chinamat :D vi ska se sex and the city, hehe. tack och lov att jag inte är ensam om att tycka om de så jag hade vart tvungen att dra honom dit ;)

men just nu är jag lite ilsken. jag ser nämligen ut som en dränkt katt. jag cyklade hem i världens ösregn!! mjukisbyxor blir tunga då ska ni veta. och mitt igår stylade hår ser man inte skymten av. faktum är att jag måste gå och blåsa håret nu!! gah!!
dessutom är jag lite ilsken för att mirre är på gröna lund och upplyste mej om att takida är där. och jag är inte där!!! WTF!?!? hahaha

men nu ska jag ta mej en nap så jag inte somnar på bion :)

klippt

jajjemen nu är jag nyfriserad :D och än en gång har jag fått konstaterat att jag har en virvel i luggen som ställer till det, haha. menmen, what to do? hon sa jag hade bra kvalitet på håret iaf, och tyckte jag har fin färg ;) hahaha snacka om att smöra för sina kunder :P

har förresten hittat en nu favoritlåt, fast tror den är rätt gammal. hitta den på datorn häromdan bara :P "everything you want" heter den, med vertical horizon. så fin så :)

har idag också diskat mitt stora berg. sååå skönt att ha det gjort :D så nu är det rent och fint i köket igen ;P

men nu ska jag nog mäta lite affischer så jag kan köpa ramar sen :D

flashbacks

och inte lite heller!! hela kvällen igår var som ett enda stort flashback från för ett par år sen. typ ALLA som bruka vara ute då var ute igår!! och jäklar vad kul vi hade :D flumma runt och prata me folk, drack, och bara traska runt. vart inte så mycket dansande, vi hann liksom inte!! var en rätt märklig kväll också, dök upp oväntat folk...fast egentligen är jag rätt förvånad att jag vart så förvånad också. liten stad, går inte att undvika i all evighet :P
och faluns största förhållandeundvikare och största manliga slampa har gått och skaffat sej stadigt sällskap. vem kunde väl ana det? och vem kunde väl ana att dom skulle komma och sätta sej och vara så sociala?? som att inget förändrats. helskumt, haha. känns som att det hänt så himla mycket och inget är som det har varit, men det där var verkligen precis som förut. men är vä bra det, drygt om det bara blir pinsamt ju :)

och dessutom mår jag hur bra som helst idag :D

sitter just nu och mumsar på toblerone, helloooo taxfree säger jag bara ;)

och nu är min soffa på rea, wtf?! tror ni jag vart arg när jag såg det eller??!?!?! gaaaaah!!

nej nu ska jag väl ta itu med mitt gigantiska diskberg. mjuff :P

paaaaaaaaaartey!!

hehe jajjemen. det är vad som gäller ikväll :D är ju onsdag ffs ;) satan vad jag saknar uteonsdagkvällar på sommarn nu känner jag!! lätt nåt av det roligaste som finns!! sen att väldigt mycket av det associeras till sommarn -06 är ju en annan sak :P oh my gooooooood vad vi var ute och röjde då!! jag skulle fan inte orka hålla på så nu längre ;P
lyssnar på partymusik för att få igång humöret, and let me tell ya, it's wooorking!! är sååå uppe i varv och kan knappt vänta tills det är dags att korka upp vinflaskan ;) just nu är det "ung & kåt" med ebba grön, hehe, bluuuuuuuunder vad tänker du på nuuu?? :P moahaha

ja det här vart ett aningens flummigt och osammanhängande och troligen helt oförståeligt inlägg om man inte är "insatt", sorry :P men jag kan inte rå för att jag är på bra humör!!

och på tal om insatt, nu ska jag åka och träffa just dom som faktiskt är insatta :D

tallinn

picture time! :D


solnedgång över havet, så fint så :)


skuggan av båten i hamnen i tallinn!


tallinn :)


blomster och fina hus


nån slags tall


meeeee ;)


kyrkfantast som jag är måste jag ju ta kort på en kyrka :D


fin båt :)


uhm, kul? :P


lite svårt att se på den här bilden, men en liiiiiten båt (inringad :P) åkte mitt emellan våran båt och en birca cruises båt, och det ser ut som den åker snålskjuts på våran båt :P såg riktigt kul ut, haha.


bildäck är ett roligt ställe. not.


frukostbuffén innehöll minidonuts, som jag är proppade i mej alldeles för många av ;P men dom är ju så goda!! kortleken breve är enbart för att illustrera hur små dom faktiskt är :P

men nu ska jag baka kladdkaka!!

back hoooome

and I'm aliiiiive :D inget estonia den här gången :P

bidde en del shoppat :)

och tur med vädret :)

lägger upp bilder en annan gång :)

dags för en dusch, man är ju inte överdrivet fräsch efter nåt sånt här :P

och för övrigt är jag mer besviken än jag nånsin varit känns det som. varför blir det såhär?

jag vill ha en soffa NUUUUUU!!!

gaaaah. trött på att sitta i sängen och kolla på tv, faktiskt. jag vill ha en soffa så jag kan sitta anständigt!! och sätta upp saker på väggarna. kan ju liksom inte göra det förräns soffan är på plats och jag vet hur allt ska stå. mjuff!!

dessutom sitter jag nu här i min ensamhet och vet inte vad jag ska göra. kan inte gå ut eftersom jag ska upp rätt tidigt imorron. visserligen inte lika tidigt som det var meningen, men tillräckligt tidigt för att inte kunna ut och ha nå kul. och pojke jobbar så han kan jag inte roa mej med. blir helt enkelt tv:n som sällskap. eller kanske min bok. men voj vad festsugen jag blev nu. jeje, på onsdag smäller det ;) då ska det ut och svängas lurviga. efter kladdkaka och alkohol hos mej då ;P
kanske ska fylla på alkohollagret i tallinn?

nej nu ska jag ägna mej åt min för tillfället bästa kompis, da tv.

toodles

reeeeent

oh yeeeeah. städ och tvättdag idag :P städningen är klar, och tvätten ska strax ner och hängas. ni kan tro jag känner mej duktig ;)
har dessutom hunnit med och handla, hjälpa mamma lite, och blitt bjuden på lunch, och klockan är bara 14.13 :D

imorron bär det av till tallinn. fast bara i ett par dar. men ska bli kul :) det är kul att åka båt :D
och buffén dom har är helt underbar. frukosten också. donuts i miniformat!! yuuuummie! soo my favourite! :D

och nu vill jag ha min soffa!! jag längtar så jag håller på att bli tokig!! gaaah!!

men nu lär jag fixa med tvätten, hihi.

aloooooone

första natten jag sover ensam på drygt en vecka, *suck*. inte alls nå kul. mycket skojsigare med nån som petar på en mitt i natten bara för att känna så man är där :)
eller vakna av att emmy låter för den delen :P

übermysig dag idag. började med absolut inga planer, sen bidde det en sväng på stan, en sväng till kupolen, en sväng till en china-restaurang och slutligen en sväng till roxnäs där maten mumsades på. heeeelt perfekt :)

dessutom fick vi lite middagsunderhållning tack vare 2 bråkande pojkar. dom bråkade verkligen. dom slogs. och knuffades. och kallade varann väldigt otrevliga saker. eller den ena iaf, den andra försökte säga "men vi är ju kompisar". resten av deras gäng försökte ingripa, men det gick knappt, dom var verkligen arga på varann. varför då kan man ju fråga sej, men som det verkade berodde det på att dom hade ställt ifrån sej sin öl nånstans, och ingen av dom ville väl gå och hämta den, så då börja dom slåss istället. moget värre.

men nu ska jag sova, lär ju orka upp i tid så jag kan åka och handla med mamsen :D och sen städa. och tvätta. jajjemen, harry har blivit stor!! ;)

gnatt

blä

ja just nu känns det så. gah. har blitt utskälld av en styvpappa till en boende idag, inte kul. speciellt inte eftersom gubbjäveln inte lyssnade på mej när jag försökte förklara hur det låg till :( utan nejdå, det var ju jag och mina kollegor som inte kunde sköta vårt jobb. sååå kul när dom hoppar på en på det viset. wtf ska jag göra liksom? om han nu är missnöjd får han väl ta upp det med våran chef? inte hoppa på en enskild person, eftersom det är ju inte jag som bestämt "reglerna". så det gjorde mej lite nere.

och nu har jag vart duktig och diskat här minsann :D vuxet värre ;)

men nu ska jag ta mej en slurk ur min gigantiska tekopp här breve mej.

nattinatt

hehe klockan är 01.20 och folk har redan vart inne och läst min blogg idag. don't people have lives?? :P just kidding, fortsätt ni bara :D

jag sitter här och käkar chips (inte bra, inte bra) och kollar på nån skum film med töntar på trean. förvisso borde jag gå och sova, men jag har ingen lust att gå och lägga mej i en gigantisk säng helt ensam! så jag får stå ut en liten stund till.

men nu tillbaka tilö film och chips. oh yeah.

svettigt!!

har nyss kommit hem från jobbet, helt genomsvettig!! är varmt och cykla genom hela stan!!

men på det stora hela en bra dag på jobbet. har dessutom lyckats byta bort 2 av mina dagturer till kvällsturer :D it sooo made my day!!!

har dessutom bytt blöja på en bebis för första gången i mitt liv!! och det gick så bra så :P hon hade bara kissat, haha, så jag slapp det värsta ;P men jag är grymt stolt över mej själv ska ni veta! liten grej, jag vet, men so? jag har aldrig gjort det, och vet aldrig riktigt hur jag ska bete mej med såna små :) men hon va så go och glad så det var ett rent nöje :P
nu har vi dessutom ett kubbspel på jobbet, wohoo :D haha

men nu ska jag väl ta och trampa iväg igen.

gnatt

just close your eyes and say you love me...

peace and love

jajjemen här kommer det lite pics från peace and love minsann :D
den första vi kollade på var jason mraz, jösses vilken allsång det var när han körde "I'm yours"!!


69 eyes, finsk typ hårdrock, riktigt bra!!



DLK-de lyckliga kompisarna. ho-ho-ho-ho-hockeyfrilla ni vet ;)


 
håkan hellström var en av få vi faktiskt såg så gott som hela :)


 
millencolin :) som bytte scenbakgrund 3-4 gånger....



neverstore, som gjorde mej lycklig när dom till slut körde "racer" :D



sabaton, inte riktigt min grej, men vi såg lite av dom iaf



hehe kult, vi kunde ju inte missa sex pistols!!


 
borlänges stolthet?


 världens bästa takida :D oj vad det vrålades när dom stod på scen!! dom blev dessutom uppropade för extranummer, mer än tom en viss herr hellström kunde skryta med.



teddybears sthlm, dom imponerade rejält på mej kan jag säga!!



adam tensta, till vänster på scenen. så jäkla mycket folk så vi gav upp det efter nåra minuter.



wasp, hade ingen större koll på dom innan, har ingen större koll på dom nu. men helt ok var dom.



såhär glad var jag :D



blunder!



såhär fint fick emmys mopp hänga när den skulle torka..inga fler kommentarer.


att det var mycket folk är väl en lätt underdrift...

wörking

oh yeah. vad annars? fast nu har jag ju inte jobbat på nästan en vecka, så jag ska väl inte klaga så mycket :) är bara det att det finns saker jag hellre skulle vilja göra nu...men just nu sitter jag här och tittar på tv och surfar runt och väntar på att den sista ska gå och sova så jag får lite lugn och ro :P

och nu tycker jag dom ska köra igång mitt bredband på full fart igen, trött på seeeegheten!!!

boring.

RSS 2.0