roooosa

ja nu är jag sådär fint rosa igen. jobbets fel ;) har suttit ute i solen mest hela tiden på jobbet, sååå skönt!! fast som sagt, ganska rosa nu. ser lite kul ut. blir till att ha brottarryggslinne resten av sommarn, annars ser det så skumt ut :P

nu tittade klasse in här och gnydde lite, haha. tror han tycker det är alldeles för varmt :( han mest bara flämtar hela tiden.

menmen, nu ska jag gå och vara lite social med mostern och resten :)

försäkrad

jajjmen nu har jag vart duktig och gått och skaffat mej en hemförsäkring :D så nu är jag försäkrad mot drullighet och sådant. reseförsäkrad också för den delen :)

och kopparhattens lunchbuffé är lite lätt farlig. eller hur mirre? ;) man blir aningens mätt om man säger så. men skönt att kunna sitta ute var det iaf!!

sen såklart bidde det ju lite shoppande. har letat efter ett par sommarskor, typ, ett tag. men tycker ballerinaskor är inte riktigt jag, men nåt liknande. och det var väl tur mirre var med då eftersom hon dök rakt på ett par som var synnerligen passande :P så nu har jag dom på mej för att gå in dom lite :D köpte även ett linne med ankare på, som jag kollat på i EVIGHETER!! men problemet är bara att det inte fanns i min storlek, och dom skulle inte få in nåra heller :( så jag köpte ett som var liite för stort, och får väl ha ett linne under helt enkelt. eller en snygg bh :P för så länge jag har kollat efter det kan jag ju liksom inte låta bli att köpa det bara för att det inte fanns i exakt rätt storlek ;)

men nu ska jag slå mej ner med "luftslottet som sprängdes" av stieg larsson. sitter såklart ute på balkongen :D I löööövs the mobilt bredband ;P

seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegpropp

jag har mejlat, och mejlat, och mejlat. men jag får inget svar. antingen blir jag ignorerad eller så kollar han inte sin mejl. jag vet inte vilket som är värst. eftersom det är en distanskurs kan man väl ändå kräva att lärarna ska svara när man frågar nåt via mejl?!?!?!?!??! det är väl lite det som är poängen!! gah!!! så nu sitter jag här förgäves och väntar på att det ska komma upp instuderingsfrågor till en tenta. han sa han skulle lägga upp dom i slutet på april. men har FORFARANDE inte gjort det!!! åååå vad arg jag blir!!
men det är väl bara att vänta. jag har skrivit en arg utvärdering iaf, så kanske dom fattar att dom faktiskt får skärpa sej lite.

men nu ska jag inte bekymra mej om det. utan istället ska jag hoppa in i duschen och klä på mej och träffa mirre, så ska vi ut och äta lunch :D

och åååååh så skönt det var att få sova idag :) verkligen välbehövligt!! men lär ju krävas ett antal till sovmornar för att jag ska bli helt utvilad, men det får bli om ett litet tag.

heaven

oh jeees this is heaven. sitter ute på balkongen och njuter!! med datorn i knät ;)

men nu ska jag in och sätta igång med lite matlagande, sen höra allt om mattes playdate :P

doooooone!!!

jej nu är tentan äntligen avklarad :D bara och vänta och se om man klarat den också. men det borde jag ha gjort. det kändes bra :) och som vanligt var man ju såååå överpluggad!! helt sjukt, man pluggar alltid som en galning, och har inte ens användning för ett par procent av det man lärt sej. sånt slöseri!!

men jag har hittat nåt kul i skolan.studentpräst? behöver man en präst när man går i skolan? eller är det en student som är präst? explanation pliz!!

och så måste jag ju skryta lite ;) ett helt uppslag fick jag minsann :D haha. vill ni dessutom läsa vad det står får ni väl helt enkelt sno åt er en tidning. eller gå in på falustudent.se och leta er fram till kårtidningen. den borde gå och ladda ner snart iaf, sådeså :P

men nu ska jag ta och pinna bort till hemköp. guess what's here sweetie ;) haha

tenta

japp. 1 timme och 21 minuter kvar. gah. ska strax pinna iväg till mirre och låna hennes busskort.

men just nu leker jag med mitt mobila bredband och har placerat mej i köket :D

but now I has to go.

ambitionsnivå: hög

japp kolla här bara!! såhär har vi suttit i ett antal timmar och varit duktiga ;) hanna ser ut sådär när hon pluggar, jag lovar :P

men nu ska jag faktiskt fortsätta plugga lite. ska nöta in lite FN-grejer. tentan är ju ffs imorron! voj. och twix har jag köpt och ha med mej såklart ;P


oooh så härligt

åååh vad jag skulle vilja ha semester nu!!! en vecka på nå vaaarmt och fint ställe!!!
just nu längtar jag tillbaks till rhodos som fan!!!
sommar och sol och hav och palmer :D ujuj

men först lite tentor och sånt.

snurrsnurr

nej jag är inte alls stressad och uppe i varv, jag springer runt och virrar och yrar helt för skojs skull!! eller inte. dom senaste timmarna har jag blitt helt totalspeedad, och nu känns det mest som att jag yrar runt med stirrig blick!! men ojdå nu vart det ju takida på spellistan minsann :D mitt i ingenting, haha. nej men usch nu ska jag slå mej ner och kolla på the hills och kanske bli lite lugnare. sen ska jag äta och sen fortsätta plugga! I'm on a roll people!!

slog mej för en stund sen att jag ska hämta MINA nycklar om mindre än en vecka!! gaaah!! :D

men fy så drygt

jaaa nu är det kämpigt. inte kul alls. jag vill göra nåt annat än att plugga!!! men nej det går ju inte. men snart är det slut. oh jes. then I shall zleeeeeeeeep for a loooong looooooong time.

men nu ska jag fortsätta tröka med skoleriet.

plugg

jajjemen. dagen ska ägnas åt plugg på hög nivå. slutspurten inför tentan. gah. vill inte. men det är liksom bara att ta tag i det!! kl är nu 10.08 och jag ska alldeles strax sätta igång. har städat och grejat lite innan, har så svårt att ägna mej bara åt plugg annars, helskumt. men är det stökigt städar jag hellre än och pluggar, så nu har jag liksom förekommit mej själv! gäller ju att vara lite smart ibland.

men nej nu är det dags!

noll tålamod

ja fy för. just nu har jag verkligen iiinget tålamod med mitt jobb. måste bita ihop för att inte få små utbrott, haha. nej usch har vart på dåligt humör ett bra tag nu. får la se om det går över sen, har ju nåt att se fram emot iaf :)
men just nu känner jag mest för att åka hem och bädda ner mej och inte kliva upp på flera dar. så är det. menmen. nåt slags ansvar lär man ju ta och se till så man inte blir helt pank :P

och nu snart kan pojken äntligen få sin present, haha. 2 veckor sen han fyllde år iofs...men inte mitt fel!! men kan ju inte skriva varför och vad det är, för det skulle ju avslöja allt innan han får den :P nej det går ju inte för sej.

en av anledningarna till att jag är på dåligt humör är att jag misstänker "fusk" bland vikarierna. vi är nämligen strängt förbjudna att skriva upp oss själva på lediga pass, det ska gå genom bemanningen, det blir rättvisast så för då hinner ingen norpa åt sej alla pass innan man själv ens haft en chans att kolla i pärmen. men nog fan är det en som står uppskriven på ett par nätter nu, och det stod inte där för nåra dar sen, och han har jobbat nu i helgen nämligen. det finns en liten möjlighet att han fått det på rätt sätt, men jag tvivlar. så imorron ska jag ringa chefen och ta reda på hur det ligger till. för har han tagit dom utan att ha fått dom på rätt sätt ska jag fasiken personligen stryka honom från dom! och nej inte skriva upp mej själv, om jag inte får dom "rätt" så att säga :)

men nu är det kanske dags för en kopp te. och ev plugga lite också.

gaaaaaaaaaah

jag har uppenbarligen tråkit. därför bloggar jag. är liksom ingen idé att sätta sej och plugga, jag måste ändå åka till jobbet om en halvtimme. so what to do? jo blogga. inte för att jag har nåt vettigt att säga. mer än att jag är trööööööött. så trött. helt utsliten. behöver sommarlov :) förvisso ska jag ju jobba hela sommarn, men när man går hem från jobbet går man hem. man har inte massa grejer att plugga eller så. så om en vecka drygt är aaaaallt slut. om jag klarar tentorna vill säga, usch.

men nu ska jag fortsätta flytta filer hit och dit och fram och tillbaks.

wohoo :D

finns det nåt bättre än att komma hem, hitta ett vitt kuvert som dimpat ner innanför dörren, öppna det, inse att det är en lönespec, och sen se vad det står ska komma in på kontot :D eller ok, ibland är det väl bland det värsta man kan få se, men just idag var det synnerligen trevligt :D sitter bra nu när det kommer behöva köpas massa grejor när det ska flyttas ;P fast mamma ska köpa dammsugare åt mej iaf :)
men jag behöver en brödrost!! haha

men nu ska jag äta lunch, magen fullkomligt skriker!!

08.38

jajjemen det är vad klockan är, och jag är uppstigen, duschad, påklädd, mätt och belåten och ska strax cykla iväg till skolan. duktigt tycker jag nog allt!! jag är ingen morronmänska. så är det bara. vill sova meeeeera!!

men nu ska jag gå och fylla på min vattenflaska och sen pinna iväg.

intresseklubben antecknar

den låten jag lyssnat på flest gånger under det senaste året är "lips of an angel" med hinder, det ni. älskar den låten. sådeså.

hooooome again

ja nu är dagsverket för idag avslutat. och jag är trött som en gnuuuu!! och har ont i magen...inte roligt. vill inte gå och sova nu heller fast jag borde. nej nu var ingenting roligt.

och evighetsprojektet att flytta över musiken från gamla datorn till den här fortsätter. lite varje dag, haha, så så småningom borde det ju vara klart :D

nej nu ska jag lyssna på "I'm yours" med jason mraz och deppa lite. saknar pojken som fan :(

och tror det där bråkandet igår påverkade mej mer än jag trodde. skumt. well, har varit lite känslomässigt ostabil på senare tid, haha. har sin naturliga förklaring. som jag dock inte tänker ta upp här :P


kanske ska kolla lite på stolthet och fördom också. lööööövfilms is the shit sometimes ;)

ka-chiiiing

eller hur man nu skriver när man menar att pengarna rullar in :P nejmen skämt åsido. jobbar nu. eller snarare "jobbar". sitter faktiskt och pluggar mer :) söndagkvällar på slätta är något av det lugnaste man kan företa sej. men jag ska inte klaga, jag kan plugga till tentan samtidigt som jag tjänar pengar :) och gör en god gärning eftersom jag faktiskt jobbar och hjälper dom små liven också :P

och nu när jag har suttit och käkat saker typ hela eftermiddan har baksmällan gått över också :D bara tröttheten kvar....urk. så får bli tidig kväll ikväll så jag orkar upp till skolan imorron. *wohoo*. men a girl's gotta do what a girl's gotta do. klara tentan.
so bye for now, nu ska jag plugga igen!! och säga åt bea att hon kan gå hem tror jag. varför ska vi sitta 2 st här och tröka i 2 timmar till?


dagen efter

och jag mår väl, sådär. jodå det är hyfsat ok, men skulle hellre ligga hemma på soffan än åka och jobba :P är mest så fruktansvärt trött bara. och illamåendet kommer i vågor, haha. men man får väl skylla sej själv...kul hade vi iaf :) massor med folk, dock lyckades vi komma in alldeles innan det vart nån vidare kö, vilket ju var vääääldigt skönt!! kvällens drygaste var toaköerna!! hur kommer det sej att tjejer alltid tar sån tid på sej på toa?! killarna hann ju både gå in och komma ut medans vi stod och köade!! mjuff. men som sagt, riktigt kul kväll :)

men nu ska jag stoppa i mej en macka innan jag åker till jobbet.

tihi

hihi ja snart är blunder här :D då ska det drickas öööööl!!! go ahead, judge me and se if I care! men först ska jag ta och vinna i spelandet!! förra omgången vann mamsen, men jag leder just nu och tänker behålla det så!!

berg och dalbana

ja det har känts lite så idag. börja kl5 imorse med att nån satte på musik på hööööög volym så jag vakna och vart sååå arg så arg. övervägde att öppna fönstret och skrika att om dom inte sänker så ringer jag polisen. men efter en stund sänkte dom av sej själva och jag somnade om. vaknade sen vid halv 11, eftersom jag för en gångs skulle unnade mej en sovmorron :) och såg att det var fint väder, så allt kändes riktigt bra faktiskt.

sen börjar sms-konversationen. den börjar helt normalt, men slutar med att jag känner mej helt värdelös och är typ världens sämsta kompis. och fine, jag borde kanske frågat, men får man ett nej varenda jävla gång man frågar, varför fortsätta fråga? känns ganska meningslöst. kan du snälla förstå att det verkligen inte är för att vi inte vill ha dej med, eller nåt sånt, utan det är enbart av den anledningen att du ändå aldrig vill, så vi har "gett upp" och låter dej ta initiativet istället. så är det. ingen annan anledning. inse det och sluta lägga över allt på mej, att allt är mitt fel. för det är det inte, det kan du inte påstå. och ALLTID när vi bråkar om nåt så blir det jag som får skulden, för du gör ju aldrig nåt fel. så jag får jämt känna mej som en hemsk människa medans du framstår som värsta ängeln. det är inte så himla kul. men så dåligt som du fick mej att må idag har du aldrig lyckats med förut. även om det har varit i närheten. så snälla sluta. jag orkar fan inte. vänner som får en att gråta är inget vidare. so now u know. och jag hoppas du läser det här också.

men hursomhelst ska jag ut och ha kul ikväll eftersom emmy är frisk :) och ärligt talat hoppas jag vi inte ses. inte ikväll. jag orkar inte gå runt och undra om jag ska få en ny utskällning.

men nu ska jag gör mej klar för jobbet!

så irriterande

ja nu när jag kommer in på bloggen igen har jag inget att säga. så frustrerande :P

menmen, har precis kommit hem från en liten sväng på falukalaset med pojken :) såååå mycket folk!! man blir lite folkskygg, usch och fy. men inga chockartade ex-möten idag iaf, haha. jag var verkligen inte beredd på det, så det var lite, obehagligt. typ. lite obekvämt sådär, men var väl bra att få det avklarat antar jag...eller nåt.

bara jobba hela helgen nu, och hoppas på att emmy är tillräckligt frisk imorron så vi kan gå ut :D är faktiskt rätt sugen nu, har inte vart det på länge :) bara en riktig blunder å harry-kväll. thats the shit!! få gånger man har så kul som när vi är ute på äventyr :D

men nu ska jag kolla på tv, och vänta på att få sällskap i soffan :)

ambitiös

ja jag har mina ambitiösa stunder. kom nyss hem från skolan där jag och hanna suttit och tentapluggat sen 9 imorse. tror vi va lite trötta på slutet, det blev lite flamsigt :P

men under tiden har jag också hunnit med att tjäna 260 spänn :D kom förbi en kille där vi satt och frågade om vi ville vara med i ett experiment. vi var väl lite tveksamma först, men när han sa man får pengar i det så vart vi genast på ;P det gick ut på att man fick välja vad man skulle göra med 150 kr, lämna tebax och sedan dela ut allt tillbakalämnat jämnt mellan alla, behålla alla pengar, eller dela upp dom osv. och beroende på vad man själv gjorde och vad dom andra gjorde (vi var 8 st) så fick man pengar sen. och jag gick därifrån 260 kr rikare ;) dock var det med presentkort på kupolen också, men ska försöka övertala pojken att han ska köpa dom av mej, eftersom vi ändå ska dit nu för han ska köpa nåt ;) I wants cash!!
så det var ju lite spännande, haha. dock skulle c-uppsatsen han skulle ha experimentet till vara inlämnad imorron, så lycka till med det säger jag bara...

sitter i sängen med datorn i knät nu minsann, hihi :)

det var väl vad jag hade att säga för stunden :P

haha ja jag måste :P

blogga från sängen alltså. bara för att jag kan :P haha ja jag inser töntfaktorn i det hela, men so?? är väl bra man är glad för det lilla? i mitt fall en ny dator :D faktiskt min första HELT egna. bara min min min. haha materialistisk är mitt mellannamn ;P

och eftersom jag inte har lagt över min musik på den här datorn så ligger jag och lyssnar på youtube. skojsigt värre. just nu carola, men tommy tycker om mej. är ungefär den nivån på låtarna jag lyssnar på nu :P

men nej nu ska jag nog sova.

now using the quick delivered item

oh jes. första bloggandet på nya datorn. dammit vilken tid det tog för allt att bli installerat!! typ vista liksom, kunde dom inte gjort det innan jag fick den?? ;) men nu är allt fixat och nätverkskabeln ipluttad så jag är glad och nöjd :)

och, lessen att behöva säga det sötnos, men, jag har en ny kärlek ;)
image78och visst ser bilden high-tech ut, haha. var inte meningen, men så tyckte jag den blåa skakiga versionen var lite nice på nå vis, så då fick det bli den :P

men nu ska jag snart gå och sova så jag orkar upp och plugga imorron. känner mej fruktansvärt omotiverad nu, men vad gör man.

gnatt

quick delivery

hehe låter som en eskortserviceslogan, men det var inte så det var menat. vad jag menade var att jag idag har fått en avi om att jag kan hämta min dator :D och eftersom jag beställde den i söndags och det idag är onsdag så får jag ju lov att säga att det gick fort. inte ens en ynka liten cdskiva brukar ju komma så fort :) så nu är jag glad!! lär bara vänta på att mami ska komma hem med bilen, har ingen lust att knata bort till hemköp och sen GÅ hem med en stor kartong, haha. nån måtta får det vara.

uff har vart uppe sen halv 6 imorse och sov inte särskilt bra. svårt att somna och vakna massa gånger :( sen börja mamsen hosta som bara den ungefär trekvart innan jag skulle upp, såå kul :P men sånt slipper jag snart ;)
iaf, anledningen till att jag var uppe så tidigt var såklart jobbet, aldrig jag skulle gå upp den tiden annars!! har bla varit på rehab och badat med en boende, såå skönt!! vattnet är helt underbart varmt!! träffade också på gaaaandhi jr, och en gaaaammal granne från borlänge, inte träffat henne på 15 år eller nåt :) hon skrev till mej på facebook för ett tag sen, och nu stod hon där mitt framför ögona på mej, så trevligt så :) och världens sötaste lilla bebismage har hon!!

men nu ska jag inte säga så mycket mer. bara lägga upp lite bilder. som den här, det här är vad jag ser när jag kollar ut genom sovrumsfönstret!
image76hårt arbetandes gossar ;) en med korsade ben pratandes i mobilen..manligt? haha

och det här är vad jag just roat mej med:
image77islatte (made it myself *stolt*), cashewnötter, och ett äpple. nyttigheten själv vettni ;)

men nu, hör och häpna, ska jag...PLUGGA!!


iiiiiiiiiiiii

gonatt!

nu blev ni allt besvikna va, trodde det skulle komma nåt mer ;P

hehe vuxet

ja nu har jag fått min första hyresavi ever ;) känns sååå vuxet så, hahaha. känns lite skumt att betala innan man flyttat in bara...få hyresavi till min egen lägenhet skickad hem till min maaama. men hihi. it's really happening.

och en ny tv måste jag köpa också, den jag har nu är ju sååå antik så det finns inget scartuttag så jag kan koppla in digitalboxen man lär ha i kopparstadens hus. det är ett stort minus måste jag säga, men å andra sidan får jag en anledning till att köpa en ny tv :D haha

men nu ska jag återgå till gossip girl minsann.

jag vill ha en groooop

att lägga mej i och inte behöva göra nåt!! usch jag vill inte göra den jäkla tentan. har suttit och svarat på trökfrågor nästan hela dan idag. och ska strax sätta mej ner och mata in föreläsningsanteckningar i huvet. fast först ska jag kladda på dom med markeringspenna, my favourite thing to dooo :D

och imorron ska jag upp halv 6. oj vad jag längtar. men nånstans mitt i allt plugg måste man ju tjäna lite pengar också. och nu längtar jag till nästa fredag. för då får jag sova ut med gott samvete ;)

men nu ska jag plugga igen. voj.

effektiv som bara den

japp det är jag :D nu är nästan alla böcker nerpackade, och dammade för den delen. plus att jag har hunnit med att plugga en hel del. så nu känner jag mej duktig ;) och trött. kanske ska gå och sova snart. så man kanske kan vara hyfsat utvilad imorron :) ska ju minsann både tentaplugga med hanna och sen på en föreläsning, så det blir hjärnaktivitet på hööög nivå!! satsar på att vara i borlänge runt kl 9. med bil, den här gången. busskortet har gått ut och jag ska bara dit 2 gånger till, inklusive tentadagen, så det är aningens onödigt att fylla på det. så det blir att ösa på på borlängevägen med takida på högsta volym ;P moahaha
that's life I tell ya.

men nu ska jag plugga lite till och sen gå och sova.

gnatt

söndag

jahaja så var det söndag igen. och värsta mysdan det har varit :) låg kvar och seeegade i sängen fram till tre typ, haha. men sen var jag tvungen att åka hem så jag fick lite skolgrejer gjorda :( dock är jag klar med seminarieuppgiften nu, så det var väl bra det iaf. men...nu känner jag mej helt ensam istället, så bli klar med bilen nu pojk ;)

och såhär såg det ut igårkväll/natt nångång. image75helt sanslöst. men det har ju försvunnit nu iaf, som tur är. men det låg kvar imorse faktiskt. och pojken lura mej att det var en halvmeter snö ute, eeeeelakt ;P

men nu ska jag plugga lite till den andra kursen. och kanske fixa och rensa och packa lite :D iii 2 veckor kvar!! gaaah!!

snöänglar, nån?

helt sanslöst. det snöar mer nu än det gör på vintern. typ. image74ska det se ut såhär när mer än halva maj har gått?! I DON*T THIIINK SOOOOO!!! men inte kan man göra nåt åt det. mer än att gosa ihop sej i en soffa och kolla på film :) men en kall öl på en uteservering känns ju ruskigt långt borta nu...*suck*

det har gått bra framåt med min helvetesseminarieuppgift iaf, alltid något :) men gör nog klart den imorron.

nu väntar jag bara på att emmy ska svara mej...blir ju nästan orolig när hon inte gör det :P var ju fleeera timmar sen jag skrev!! haha

men hur gick det här till?

ja om man tittar ut genom fönstret skulle man kunna tro det var november. eller nåt. inte maj. det snöar!! och inte lite heller. det yr runt och slaskar och nästan väller ner. har lugnat sej lite nu dock. men jag skämtar inte, kolla här baraimage73inte roligt. men skönt att vara inne :)

sitter och jobbar på en helvetisk seminarieuppgift. usch och fy.

vill ha kväll så jag kan slå mej ner i soffan och kramas :P

men nu ska jag fortsätta med skolgrejorna så jag kan ta ett schkumbad med gott samvete sen :D

lager 157

jajjemen ganska nyss hemkommen därifrån :) bidde ett par mjukisbyxor, ett par trosor, och 5 par linnen, allt detta för den trevliga summan 224 kr :D lär ju dock tillägga att jag ska bara ha 2 av linnena, dom andra var beställda av mirre ;) som btw gjort årets gärning idag!! hahaha fan vad du är min idol ibland!!

men nu ska jag återgå till att göra langos :D jag och sötnosen slår på stort minsann, är ju ändå fredag ;)

well toodles

hahaha ojdå...

haha ja ojdå. det finns en sida man kan värdera sin blogg på. här är den om ni vill kolla. men iaf, ja tänkte att "haha ja jag kan ju testa. inte för att det kommer ge nåt, men kul att se om den säger typ att man är en looser eller nåt." men nejdå, dom värdera min blogg till liiiite pengar faktiskt, hahaha. asså absolut inte mycket, men över 1000 iaf ;) vet inte om det stämmer, men kul var det :D moahahaha

struuuuuuuuuuuul

ja det bara strular hela jävla tiden. 2 pass har jag fått dubbelbokade i sommar. och då har den andra som också varit bokad fått dom i slutändan. jag fick iofs 2 extra nätter jag inte räknat med, så jag får ju fler timmar = mer pengar, men ändå. varför kan det inte bara flyta på nångång? det var ju det som var poängen med bemanningen, att dom skulle sköta allt så det smidigt. men istället är det mer struligt än nånsin. pinsamt. och jag är ruskigt trött på det. och hälften har nå "fel" så dom kan inte göra allt. eller är bra på att ringa och sjukskriva sej på morronen så man varje gång man ska jobba med den personen är orolig att man ska stå där helt själv när man kommer på morronen. sätt mej på chefsposten istället så ska ni se att allt ordnar sej ;)

har idag lämnat in mitt tapetval :) så nu är det bara att vänta. och vänta. och vänta. antagligen. jag vill ha det gjort nuuuuu!!! menmen, bara det blir bra så :)

och jag vill åka nu. nuu. nuuu. nuuuu. nuuuuu. nej jag har inte bra tålamod.

woooorking

japps. jobbar nu. klockan är 08.48 och jag har redan hunnit med och hjälpa 2 st små varelser att duscha, haha. så ibland är det effektivt här :)
ska strax ringa till färdtjänst. se om dom har rätt bokning för en gångs skull.

jag gick up vid halv 6 imorse (vakna faktiskt innan klockan ringde, hehe. kan bero på att jag somna vid 10 igår :)) men iaf, jag tittade ut genom fönstret, och vad får jag se då? jo det snöar. SNÖAR!!! 16 maj och det snöar!! såååå deprimerande!! och sååå kul att cykla till jobbet i det vädret ;P har dock övergått till regn nu. inte fullt så deprimerande.

men nu ska jag göra nåt vettigt.

miracle nr. 2

ja dra på trissor. klockan är 21.24 och jag tänker gå och lägga mej :) har väl inte hänt på år och dar att jag lägger mej den tiden....men jag är verkligen helt slut. tröttheten har liksom gått över i total utmattning. känner mej aldrig utvilad nuförtin, ganska drygt. men nu gör jag det bästa av situationen och lägger mej tidigt iaf :)

ska bara säga gonatt åt sötnosen först :)

gnatt

kväll

jaaa nu börjar det bli kväll. fast ljust och härligt är det ute :D även fast det regnar en aning nu...men whatever :) och jag är trött som en gnuuuu!! skulle lätt kunna gå och lägga mej, men känns lite tidigt eftersom klockan bara är sju :P men iaf så lär det bli tidigt ikväll, börjar jobba kl 7 imorron :( sååå drygt!! skönt att komma hem tidigt dock, men man är ju sååå trött när man ska gå upp!!

men sen har jag ju nåt att se fram emot på eftermiddan, så på det viset är det bra att man jobbar för då får man tiden att gå :) och ska passa på att plugga lite också tänkte jag.

men nu tror jag jag ska ta mej ett fotbad, fryser om fossingarna :P
och göra en kopp chai-te, mmm.
och antingen plugga eller läsa bok.
oh jes.

toodles.

it's a miracle!!

oh jes indeed. inte en enda gång störde jag mej på min lärare idag :) tyckte tvärtom att han var riktigt bra!! gah!! vad har hänt?! men kom fram till att det nog beror på att han inte höll en föreläsning utan det var ett seminarium, så han stod inte och pratade inför alla på ett språk han uppenbarligen inte behärskar. men när det bara var 6 personer där och han inte hade all press på sej, pratade han riktigt bra faktiskt :) så jag ska sluta döma folk och ge dom en chans tror jag...
sen kan det ju ha något att göra med att han kallade min och hannas presentation "very good" ;) haha
en av utbytesstudenterna kom försent, han kom alldeles när vi var klara med våran presentation. lärarn säger då "now you missed....a very good presentation" moahaha. han kunde sagt vadsomhelst, typ "you missed the first presenttaion", men nejdå, han sa "very good", och god dammit klart man tar åt sej :D hahaha
men vi var faktiskt bättre än dom andra, för precis som när jag läste engelska är det skrämmande dålig kvalité på vissa utbytesstudenters engelska...vissa av dom förstod man knappt vad dom sa :( kan ju inte vara kul för dom heller. så på det stora hela har det varit en bra dag :D kom till skolan med hanna redan vid halv 10 för att plugga till tentan, och vi hade inte seminariet förräns kl 13 :P

men nu ska jag nog stöka runt lite. btw har jag nog valt tapeter nu :D har 2 jag tvekar mellan, ska nog fråga min maaaaama om råd ;) haha

stuff everywhere!!

ja huh vad mycket grejer man har!! men det går framåt, har minsann packat ner filmer och börjat packa ner böcker :D så det ser lite tomt ut på sina ställen nu, haha. men man lär ju börja nånstans :)

idag på föreläsningen satt jag mer och funderade på hur jag ska möblera än lyssnade på lärarn, haha. inte så smart kanske, menmen..det är ju också nödvändigt ;)

men nu ska ja fortsätta stöka runt en stund :)

så mycket grejer!!

ja det är helt sanslöst. på två timmar har jag lyckats rensa och packa ner 2 halva hyllplan!! borde man inte hinna med iaf en hel bokhylla på den tiden?! men nejdå. det här kan bli intressant, haha. anledningen till att det var 2 halva var att dom andra halvorne består av böcker, och dom behöver inte rensas och är bara att lägga ner i kassar/kartonger, så det får bli ett senare projekt. när jag har flyttkartonger tex...måste skaffa det. dryyygt!! men nu har jag börjat iaf, alltid något :)
fundrar dock på att lägga ner för kvällen nu, och titta på tv eller nåt...

mumsigt

jahaja. har precis hängt med emmy ett tag, sista chansen :P nedå, hon är bara på sjukhus och ska ta bort halsmandlarna :) och förminska näsmusslorna...moahaha!! hur kul låter inte det?? förminska dom med radiovågor tydligen, hehe. 
sen när vi knallat runt på stan ett tag gick vi och åt med våra mammor, kinamat :D så gott det är...mmmmm..stekt ris med massa saker i. that's the shit!!

men nu överväger jag att börja rensa lite på mitt rum, så jag inte har allt kvar tills jag ska flytta :D
har nog kanske bestämt vilka tapeter jag vill ha nu också, hihi :)

datorer å stuff

jaaa nu har jag tagit ännu ett steg på flyttahemifrånvägen :P nämligen bestämt vilket bredband jag ska ha och ringt och frågat saker och blablabla. har också bestämt vilken dator jag ska ha, tror jag. hittade en på internet som verkar bra, och var helt ok i pris :) men ska tänka på saken innan jag beställer. wiiii inte lång tid kvar nu!!

men idag har minsann jag och hanna varit duktiga. bidde klara med seminarieuppgiften på ganska kort tid :D så ambitionsnivån har på nå vis varit ganska hög. när jag vakna imorse (av ett sms av pojken om polisbilar och grejor :P) så kände jag mej faktiskt riktigt laddad att plugga!! så jag ska slå mej ner med skolboken till tentan om en stund också. men inte fan kunde han ju ge oss en hemtenta. gah. me do not like. men whatever. har ju 2 veckor på mej att plugga ;)

men nu först ska jag nog titta lite till på tapeter. hihi.

vuxen på riktigt :P

jajjemen nu har jag minsann skrivit på hyreskontraktet så nu har jag officiellt en egen lägenhet från 1 juni :D *wohoo* har också en massa tapetprover hemma som jag måste bestämma mej för, inte det lättaste upptäckte jag. men hihi :) harry is leaving hoooooome!! känns lite skumt ja, men väldans bra också :) och ja det var det här jag syftade på med "jag vet jag veeet jag veeeeet!"

har käkat massa nybakade bullar på jobbet idag. och sockerkaka. och eftersom pojken fyller år idag åt jag tårta hos hans pappa....så samvetet är inte på plus just nu eller vad man ska säga, haha :P men muuuumsigt var det, alltihop!!

nu ska jag inte jobba förräns på fredag, så skönt så ;) ska ägna mej åt skolan lite istället. vara duktig och sånt.

men nu, popcorn, south park, och mysande :)

söndag kväll

och jag kom hem från jobbet för en stund sen. är lite lätt trött om man säger så, lite drygt att jobba natt och sen tillbaka och jobba på eftermiddan igen. men caaaaashen är vad som gör det värt det. och insåg dessutom nåt alldeles underbart trevligt idag, min jobbarkompis påpekade att det är väl storhelgsob i helgen eftersom det är pingst? men neeeej sa jag för jag har för mej jag har kollat det förut. men jag tog mej en titt iaf, och nog fasiken var det ju det :) så jag har tjänat nästan dubbelt så mycket som jag brukar :D vilket är trevligt eftersom det har blitt en del timmar i helgen! så wohoo!! och imorron är det jobb igen. känns verkligen som jag inte gör annat nu.

men först på förmiddan ska jag göra nåt annat viktigt. nåt vuxet ;) tihi

men nu är det dags att ta en twix tror jag.

men nehepp

fine. jag gör det väl själv då. och nu kommer min rygg bli arg på mej. jag skulle ju fått hjälp, hon brukar ju hjälpa till, men nej nu skulle hon tydligen inte följa med tillbaka så jag får ändå göra det själv. och det är tungt. alltså man barukar göra det själv, men nångång kunde det ju vara skönt att få hjälp. men nejdå. så nu är jag på lite dåligt humör. jag som just haft det så trevligt och fikat och så. gah. well screw it then. jag vill hem och sova. nu. trött. eller inte nödvändigtvis hem till mej och sova, hem till nån och sova. helst :) men not this time. bara för att jag ska jobba i morron eftermiddag också. vilket betyder hem och sova sen tillbaka till jobbet. *wohoo*. eller nåt. nej nu är jag bara bitter. ska sluta med det och fortsätta med "have you ever" på facebook. jajjemen.


jobb igen då

jajjemen. känns som att man inte gör annat. och ikväll kändes det extra drygt att åka hit eftersom det är så varmt och fint ute. varmaste dan hittills. och jag måste åka och jobba kl9!! gah!! inom en timme ringde 2 kompisar och frågade om jag inte skulle vara med ute och dricka öl eller nåt, men nejdå. 
men jag är ju inte ensam om det, pojken jobbar ju också :P om det inte visade sej att han var ledig...ujuj
men vi hann med en glass vid slussen iaf, så mysigt så :)

och ännu mera läckert rosa är jag nu också! och det bränner och kliar typ. lite drygt. men jag har iaf vart duktig och smort in mej med solskyddsfaktor idag, för att det inte skulle bli alltför illa :P

sitter nu här med en liten hög med twix, *wohoo*. my one and only drug. jes indeed. så länge jag har dom känns allt mycket bättre ;)

men nej nu ska jag fortsätta tjattra med folk på msn. tack och lov att det är några som inte har nå liv ;)

varmt

ja just nu står termometern på 17.2 grader, och klockan är så mycket som 23.33! sommarn är på g tro jag minsann :D var ute och traskade en stund med mirre, och det var så skönt så :) och maaaaassa folk överallt!! bland annat ett antal gäng i kvarnparken, som nog hörde ihop på något vis. och det första både jag och mirre tänkte var: "vi känner inga här va", men nog fan dyker det upp nåra bekanta ansikten sen ändå, haha. och nog såg det härligt ut, riktig sommarkänsla :)

men sitter nu här och fundrar på om jag ska gå och lägga mej snart, men kommer ju bli väckt när mamma och hennes kompis kommer, så frågan är om det är nån idé? och kliar gör det också, förbannade sol ;) har smort in mej med after sun, som luktar killparfym konstigt nog, haha. så hoppas på att den hjälper också. och ännu en anledning att stanna uppe tills mamma kommer, behöver hjälp på ryggen!! gah!! vilka problem man har :P

men nej nu ska jag sluta bloggtönta.

undrar om det är nåt bra på tv?

tröööök tröööök tröööök

sitter på jobbet. och har tråkit. som bara den. finns liksom inget att göra. absolut ingenting. vilket man kanske inte ska klaga på eftersom det är lättförtjänta pengar, men i det här vädret vill man hellre göra nåt annat. men har iaf suttit ute en stor del av eftermiddan, så nu är jag härligt rosa :P precis som igår, haha. varför kan man inte ha turen att bli brun för?? neeejdå det är en vackert rosa nyans som gäller.

men gah nu ska jag väl fortsätta tröka med nåt annat. men ååååå vad jag skulle vilja sitta på nån uteservering i solen och dricka ööööl!! eller äta glass för den delen. vad som helst utom att jobba iaf. mjuff.

jag vet jag vet jag veeeeet!!!

jepp. nu vet jag :D and it is good I tell ya!!! faaast, tänker inte avslöja vad det är :P men big things will happen!! ja, för mej alltså, inte för världen i stort, haha. men me is happy!!! :D

skolan

japps. 12 minuter kvar tills jag börjar. sen är jag instängd i ett klassrum i 2 timmar..och inte är det några bra fönster ut mot solen heller!! dom är mot innergården så man knappt märker av vädret :( depressing. men det är bara att bita ihop :) hoppas det blir lååång rast idag med, så tar föreläsningen slut lite fortare ;)

och jag vill veta nuuuuuuuu!!! och ni är bra nyfikna på vad det är jag vill veta va :P

kom igen nu då!!

speeeeda lite. behandla fortare. move it!!! hur länge ska jag behöva vänta?? gaaaah!!!

still nööthing

nehepp. det har nu gått 23 minuter och jag vet inte än. får nog inte veta förräns imorron då, men då kan ni ge er fan på att jag ska slänga mej på datorn när jag vaknar!! men vad jag kommer få veta, I ain't gonna tell ya!! tänker inte jinxa det nämligen :) men imorron kommer det märkas. antingen ilsket blogginlägg eller väldans glatt inlägg.

och jotack du främmande mänska, magknipet har typ gått över :) så trevligt med en vänlig kommentar från en total främling mitt i natten sådär. tänk om folk gjorde så oftare? ska jag säga som är uslast på att kommentera bloggar...kanske ska ändra på det :P

men nu, sova!!

magknip

ja jag har typ magknip, det var inte loligt :(

borde gå och sova.

men om 8 minuter vet jag, förhoppningsvis, sen ska jag gå och lägga mej.

sommarkänslor :)

jaaa nu är det ju nästan sommar när man är ute ju :) och för att förstärka det har jag en väldans fin bild som illustrerr detta faktum:
image72ok att min pose inte är den snyggaste, men det beror helt enkelt på att jag inte posade, och var inte direkt beredd på att evelina skulle ta kortet :P men hursomhelst, poängen är att jag står där i enbart linne, utan att frysa det minsta :) och ett väldans snyggt linne också, right ;) eller 2 st om man ska vara noga, jag letade ju som en tok efter just en såndär konstellation, och lyckades ju tillslut hitta vad jag sökte :D

och nu har jag kommit på att jag nog borde klippa topparna. annars kommer håret bli frisigt och slitet nu när det börjar bli varmt. mitt hår trivs inte riktigt i värme. inte när det är kort iaf, därför jag satsar på att spara ut det lite. det har en förmåga att locka till sej, så det är ett rent under om jag lyckas se likadan ut på kvällen som på morronen. dock tror jag min nya borste gör sitt jobb riktigt bra!! so far so good iaf :)

lyssnade på en föreläsning för en stund sen, och oh my freakin' god säger jag bara, men jag lyssnade på hela i ett sträck utan att bli omåttligt rastlös efter en kvart!! jag vart såå chockad. och dessutom var det ju med tröklärarn som jag har så svårt för annars. men nu lyckades han faktiskt :) så på det stora hela, en bra dag idag :)

förutom en sak...ingen pojke!! :( men det var "självvalt", jag behövde verkligen plugga...men imorron så :)

men nu, gnatt

...

sorry, don't feel like blogging today.

hemma

jaaa nu är jag hemma från jobbet. *wohoo*. eller nåt. hade varit mer wohoo om jag inte suttit hemma ensam dock...menmen, skolan imorron och grejor att fixa med på förmiddan så då fick det bli så. men, saknar ändå :)

och inte har jag nån lust att åka till skolan imorron heller. trökföreläsning. hoppas han bestämt sej om tentan dock. och att han faktiskt lyssnar på oss!! kanske att hoppas på för mycket dock :/

nej orka skriva mer.

gnatt

jobbar

japp sitter på jobbet just nu. här är lugnt som vanligt, så vad passar då bättre än att blogga lite? sitter med en kopp te och min stieg larsson-bok, kan det bli bättre? :)
har dessutom nu fått ett ganska stort antal till turer, det har pipit i telefonen hela morronen!! det började vid halv 9, vilket inte är så kul om man somnat efter 2 nångång...menmen jag somna om sen igen :) och han breve märkte ju ingenting heller :P så nu kan jag iaf slappna av lite och inte oroa mej alltför mycket för junilönen :)

anledningen till att vi var vakna så pass sent var faktiskt inte vad man skulle kunna tro :P utan vi låg och pratade om vad vi gjorde när vi var små, och en massa såna saker i ett par timmar, hur mysigt som helst!

btw, "waiting", med neverstore, är en väldigt bra låt :)

och nu vart det väldigt många glada smajlisar i det här inlägget, men vad ska jag göra då? jag är ju på bra humör!! :D

åter till jobbet nu dock. typ.

radiobil och picknick

japp det är väl vad eftermiddan har bestått av. picknick på främby udde först, där pojkarna snackade saker varken jag eller evelina fattade!! sen var det radiostyrda bilar som gällde på kvällen. vilket nog hade varit roligare om dom fungerat som dom ska :P och jag lyckades krascha pojkens först in i ett elskåp och sen in i en husvägg, i sten, haha. det medförde att fälgen vart lite mosad, menmen, shit happens sötnos ;)

sitter just nu i pojkens pyjamasbyxor och väntar på muffinspaj :P yummie :D
och south park såklart, helt hopplöst!! ;P

måndag

ja då var det måndag igen då. inte för att det liksom spelar nån roll för mej, helger har lite tappat sin betydelse eftersom jag ändå ofta jobbar då...
men det är iaf fint väder idag och jag är glad och nöjd!! var tom ute och gick innan jag åt frukost ;) och har dessutom lyssnat klart på en föreläsning, så jag har minsann varit duktig idag :D så nu får det vara nog med duktighet, haha.

och massa jobbmeddelanden har jag fått också, jag som senast igår var lite fundersam över att jag skulle jobba så lite i maj att det blir för lite pengar, men det ser ju ut att ordna upp sej :)

den där föreläsningen jag lyssna på btw, hur bra känns det när lärarn säger från början att han kan komma att använda fel begrepp?! men att vi ska inte bli förvirrade!! gah!! i det här fallet handlade det om att han sa han noh kommer säga fel och säga eg istället för eu och sånt. visserligen är det ju samma sak, typ, och ja jag fattar vad han menar, men ändå!! han är väl lärare ffs!!

men nu ska jag sluta klaga. ett tag iaf. och hoppa in i duschen :D

stördoblogg

ja det här är ju synnerligen irriterande. det står att inläggen blir publicerade, men det syns ju inte i bloggen ffs!! wtf!! gaaaaah!! mjuff!! osvosv

men nu ska jag fortsätta berätta för mirre om mina raggarbilsäventyr igår, haha :D

söndag

jajjemen, och det är verkligen en typisk söndag. segt och det finns liksom inget att göra! fast jag har haft det rätt skönt ändå :) hunnit plugga lite tex, och kommit ännu en bit i stieg larsson nr 2, "flickan som lekte med elden". uj vad jag gillar dom böckerna :)

dagen började dock med en alldeles för lång sovmorron. först vid ett-tiden masade vi oss upp, och då för att en telefon ringde..illa!! men jag är mer utvilad än jag vart på länge, så det var det väl kanske värt :) och vi somna ju sent, och det är söndag, då får man väl sova länge? ;P

men nu ska jag göra nåt konstruktivt, nämligen ta en liten promenad. är ju så fint väder!! så på med mp3n och springskorna and off I go!!

toodles

nattinatt

jamen gonatt då :) klockan är nu 02.45 och det är hög tid att sova. man blir minsann trött av att åka raggarbil och inmundiga rusdrycker (fint va ;P) men rätt kul var det iaf :) fast det medförde att vi inte åt förräns klockan var närmare 01....men det är ju ändå lördag :D

marknaden var också rätt trevlig, solen lyckades ju titta fram lagom tills att vi kom dit :)

men som sagt, nu sovdags!!

gnatt

rättvik nästa

jajjemen. pojken är och hämtar paraplyer och när han kommer tebax ska vi åka till rättviks marknad :P haha, har typ aldrig varit där, konstigt nog, så det blir nog skojsigt. lite synd på vädret dock. synnerligen ostabilt, fast det ser ut att ljusna på vissa ställen :)

har idag varit ute och kört den gula bilen heeeelt ensam, haha. den är verkligen gul ;) men jag gillar den ändå på nå vis :)

och fy bubblan vad amerikanska filmer är förutsägbara!! vi kollade litegrann på independence day igår, och jag har sett den men det är läääängesen så jag kommer inte ihåg nåt av den. men nog fasiken gissade jag ju precis rätt på vad som skulle hända i en av scenerna!! precis rätt, verkligen. skrämmande hur lätt det är att lista ut vad som ska hända!! har dom ingen fantasi over there?? och oj vad kuuuuuuul det är att se deras storhetsvansinne. för nog är det ju såklart enbart amerikanerna som kan rädda världen. ja oja. dom är ju bäst ju. självdistans är deras mellannamn. (ingen ironi här inte ;P) hehe

men nog med bloggande. strax iväg med den gula bilen :D

nostalgi

ja alltså det här är så mycket nostalgi att det bara skriker om det. var bara tvungen att ta en liten trip down memory lane :) säger bara en sak: norsbo, klassfest. haha

fredag

och jag har minsann haft fullt upp hela dan :D städat, och handlat, och vart runt på stan. såååå duktig har jag varit så ;) och det har medfört att jag ser ut som ett freak i håret, eftersom jag vart ute och flängt i fluff-frissväder. inte loligt. men vad gör man? a girl's gotta do what a girl's gotta do.

införskaffade bla en ny hårborste, och dom är fan dyra. 100 spänn för nåt i plast man har att reda ut håret med. helt sanslöst. men det är ju ett nödvändigt ont.

men nu ska jag nog slå mej ner med min bok. det är ju tillräckligt ljust ute för att jag ska våga läsa den nu när jag är ensam hemma ;P

och emmy återupplever tydligen barndomen med pärlplattor, haha :D

bilder och sånt

ja då var ännu en dag på jobbet avklarad då. lugnt som bara den. hann läsa nästan halva min bok, och den är på 600 sidor...

men nu är det dags för lite bildvisning från gårdagen :P
image62ceasar, riktigt gullig kisse med en snusnäsduk runt halsen :D som dock inte syns tyvärr...
image64amit och evelina var såklart där :)
image65nej inte är stigan full heller. whatever gave u that idea? :P
image66en brasa kollades det såklart på, dock var den ganska liten när vi kom dit :(
image67lite av vad som hamnade i folk under kvällen, även fast hälften faktiskt var chaufförer och inte drack nåt :)
image68partytrick. no further comments.
image69sötnosen sprutade eld minsann :)
image70vart även lite sjungande bland gossarna där på nattkröken, även om det inte ser ut som att dom sjunger på just de bilden :P

konstigt

ja, hur kan man känna sej bakis när man inte druckit nåt? mycket märkligt. men hela kroppen känns seg och vill inte riktigt samarbeta med mej :(
beror väl på allmän trötthet kanske.

men det är bara att ignorera för nu måste jag cykla till jobbet.

tjingeling.

1 maj

ja nu är det ju det ju. helt craaaaazy.

har precis kommit hem från valborgsfirande i grycksbo, riktigt trevligt faktiskt :) har massa bilder men dom får komma upp imorron....
det hela började med grillning, och åååååh vilka goda grillspett vi hade :D *dreggel*
och jag var ansvarsfull och var chaufför minsann, precis som hälften av dom som var där, hahaha. har aldrig vart me om en nyktrare fest tror jag. i antal nyktra mänskor iaf, dom som väl drack gjorde det rejält...eller nån iaf, smart att spy och nästan däcka runt 21-tiden :P

men som sagt, trevligt var det, och ett fint hus bodde dom i :)

och alldeles nyss var det nån som stötte på pojken på msn, men det satte jag stopp för ;) haha, nån måtta får det ju vara :P

men nu sovdags tror jag. är såååå trött.

RSS 2.0