tjohoo helg

eller inte. jobba fredag, lördag, och söndag. jippiiii ;)

jaså nu blir man straffad för att man inte visste vad man ville bli när man var 18

sedärja. det ska tydligen införas nya regler för intagning till högskola/universitet. maxpoängen för betyg ska numera vara 22.5, och inte 20 som det var på min tid. och inte räknar dom om betygen heller, utan helt plötsligt ser jag ut att mycket sämre betyg än vad jag faktiskt har.
helt värdelöst. kommer inte jag in nu pga det ska jag fanemig vrida nacken av nån.

moderatidioten som dom intervjuade sa dessutom det mest puckade jag nånsin hört:
alltså menar han att om man inte sökt direkt efter gymnasiet får man skylla sig själv?????? hur många hoppar på en utbildning direkt efter gymnasiet egentligen? dom flesta provar sig väl fram då, det är ju då man har chansen...nej då blir man straffad för att ha jobbat och tjänat pengar istället. bara för att jag inte kunnat besluta vad jag ska göra med resten av mitt liv (det är ju inte så viktigt, nejdå, såna beslut ska man ju inte ta på allvar och verkligen känna efter vad man vill göra), så ska jag nu ha svårare att komma in på det jag vill. fy fan.

jag kokar inombords.

07.51, en morgon som skulle varit en sovmorgon

ja, idag är alltså en sån dag jag skulle haft sovmorgon, utan att ens ha något skolarbete att göra. var beredd på att dom skulle höra av sig från jobbet dock, det hade varit välkomna pengar. men inget jobb, istället är jag uppe på tok för tidigt för att invänta vaktmästare. en av mina största fasor är att bli väckt, "påkommen" i duschen, osvosv av just vaktmästare. man vet ju för tusan aldrig när dom kommer! så jag är uppe och duschad, vilket betyder att iaf några av orosmomenten är avklarade. men ändå. hade hellre sovit, hehe.

lite musik såhär på morgonkvisten piggar ju dock upp,
meet me halfway - black eyed peas

just another night at work

ja några nätter har det blivit nu på senare tid. klirrar fint i kassan. kollar just på curlingen, ser ju inte så bra ut...

ska dock vara duktig och ta mig en pluggstund också, lika bra att passa på när man ändå får betalt liksom, hehe.det absolut värsta med att jobba natt är att veta att man har en varm och gosig pojkvän hemma i sängen, medans man själv ska sitta uppe hela natten. inte ok!

menmen. klirret klirrar högt och bra, som sagt.

bäst just nu

följande låt måste ju vara den mysigaste som spelas just nu!!
fireflies, med owl city. underbar!

nej han var ju redan död

antar ni sett om likkistan som trilla ur likbilen i en korsning i sthlm? hittade ett av dom bästa citaten jag sett på länge i artikeln: "den avlidna har inte kommit till skada". nehejnej. han är ju bara död. hehe.

RSS 2.0