it huuuuurts

ja fy fan. måste verkligen ha sträckt mej i ljumsken. gör ännu ondare idag än igår. var en sväng på stan, och jag haltar fram. gör så ont så jag känner för att skrika av smärta nästan :( inte alls nå kul. tur att jag inte ska ut och springa nåt maraton den närmaste framtiden iaf, haha :P

men nej nu ska jag väl hoppa in i duschen. eller kanske ta ett bad? tål att tänkas på...

zzzzzleepy

oh yes. nu är det dags att gå och sussa. ensam tyvärr :( inte kul. men lär iaf masa mej i säng så jag orkar gå upp kl 9 imorron och ringa till läkarfolket igen, dammit. dom som så snällt upplyste mej om att "jo men receptet gäller fortfarande står det här, det ska bara vara att gå och hämta", så jag knatade till apoteket idag, och vad säger dom där om inte "nej vi har inget recept här, det måste du få ett nytt". uj vad ilsken jag vart då. jag var varm och svettig och trött och så jävlas dom så med mej. bastards. så det är bara att ringa imorron, humor. verkligen. tycker inte om att göra seriösa telefonsamtal :P

menmen, sen är det ju faktiskt valborg imorron, och det står grillning på schemat. i grycksbo av alla ställen ;P menmen eftersom pojken är med är jag glad och nöjd :)

men nu soooooova. eller kolla på ncis. borsta tänderna iaf. jepps.

gnatt.

promenixande

image59image60japps såhär fint är det när man går runt tisken minsann :) lägg speciellt märke till det otroligt fina lasarettet på bilden längst ner, haha. fulare hus har väl sällan skådats. men skönt att ta em promenad var det iaf, även om jag misstänker jag lyckades sträcka mej i ljumsken, så nu gör det förbannat ont.

men nu ska jag stoppa i mej en apelsin :)

shopping på hög nivå

ja oja. vart på kupolen med emmy idag, och vilken lycka när jag faktiskt hittade nåt jag har letat efter. har nämligen ett tag varit på jakt efter ett lite större linne, som man kan ha ett tajt linne under. and I found it :D
image55image56så planen var då att ha det blåa linnet under det gråa, och jag lovar, det vart assnyggt ;) tror det ska vara typ diamanter på det gråa linnet, haha. kunde heller inte låta bli att köpa ett likadant som det gråa fast orange/rött, enbart för att det var jordgubbar på det, hahaha. så tack för att du såg det blunder, I owe u :D
image57jag menar, kolla bara. jordgubbar!! hur motstår man det? hehe. men dagens roligaste köp är nog ändå...den blingade grisen!!
image58kärlek vid första ögonkastet, haha :) visst är den söt? det är en spargris förresten, om nån undrade :P

så det är väl i princip vad jag gjort idag, ingenting vettigt whatsoever :P

ledig

jajjemen äntligen är min drygjobbhelg över :) är nu ledig ända tills på torsdag, haha. vilken lycka. känns som jag har lite sömn att ta igen om man säger så.

well, sitter nu hemma hos pojken och bloggar. eftersom vi båda jobba natt kunde jag ju lika gärna åka hit och sova :) masade mej dock upp tidigare än jag egentligen ville för att jag ska kunna somna inatt. men inte är det då lätt att lämna en varm och gosig säng där det dessutom ligger nåt gulligt breve en :)

och snart är det maj. helt crazy. dags för sommar minsann :D det är på tiden tycker jag. jag vill ha sommarlov :P eller lov från skolan iaf, jobbet knatar ju på som vanligt.

men nu ska jag göra nåt vettigt. eller inte. haha. humor, jag vet.

01.12

ja det är vad klockan är. och jag har trökit. fast ska väl inte klaga. hellre lugnt när man ska jobba natt. och jag håller aaaalla tummar för att all dagpersonal kommer imorron så jag inte behöver trixa med poolen och greja igen. varför råkar just jag ut för det? menmen, stor och duktig och ansvarsfull som jag är fixar jag ju det iofs ;)

men. vad göra nu? började igår med att läsa igenom en av dom lite större bloggarnas gamla inlägg, började typ från början, och fortsatte med det idag. har fortfarande inte kommit igenom alla. rätt bra tidsfördriv dock :P även om det framstår som att jag inte har nåt liv. men jag är på jobbet, och har inget att göra. vad är då bättre än att slökolla sej igenom en persons hela blogg? ja det finns säkert ett stort antal svar på den frågan, men det är vad jag sysselsatt mej med iaf :P bloggaren i fråga hittar ni här. jag finner henne roande på något vis. och inte roande på blondinbellastörmestirriterarsejpå-sättet, utan på ett ganska oförargligt och trevligt tidsfördrivsätt. if that makes any sense.

men nog om det. nu är jag fruktansvärt kissnödig. och både ögon och näsa rinner. gah. pojken föreslog allergi? men jag har aldrig vart allergisk förut, so why now? jeje. morrondagens problem :)

something's wrong

jaa...jag är inte på topp. det känns typ tjockt i huvet. och halsen. känns helskumt när jag pratar. och näsan smårinner litegrann. och när jag lägger mej ner täpps den till. inte loligt. fast å andra sidan har jag inte vart förkyld sen nyår, det är rekord för mej tror jag, iaf dom senaste tre åren :) har nästan snittat på en förkylning i månaden nämligen. men nu är det 4 månader sen, så jag ska inte klaga :) tänk om det är så att kramar och annat gosande håller en frisk? vi har ju vart ihop i snart 4 månader ju, så det kanske har nåt med saken att göra? visste väl du var bra att ha till nåt sötnos ;)

men nu ska jag nog slå mej ner i soffan och kolla på tv. och hoppas på att ingen vill ha hjälp med något :P jobbar ju nu nämligen. dryyyygvecka jag haft!! 4 nätter och en kväll. det sliter på kroppen faktiskt. man blir helt konstig av att vara vaken på natten och sova på dan. fast morrondagens sovande efter jobbet ser jag fram emot, eftersom jag inte kommer vara ensam :)

men nej nu ger jag upp det här.

oh right, har skaffat vuxenpoäng idag, har deklarerat minsann :D så nu väntar jag bara på att pengarna ska trilla in på kontot, hehe.

jag? väktare??

haha skulle jag verkligen passa som det? jag är ju fan svag som en myra :P alla små snattare skulle ju kuta över mej ju, haha. men suuure, jag ska tänka på saken, var ju ändå bff:en som sa det :P haha

och nu är jag nyfiken på hur personalstrulet löste sej imorse, jag faxade iväg det, och sen åkte jag hem. men nån lär det ju ha kommit. alltså jag lämnade inte stället utan personal, inte så jag mena, men...asch, whatever. ska iaf tebax om 2 timmar *wohoo*.

sitter just nu och lyssnar på "hit me with your best shot" med pat benatar på youtube. me likes :D

men ska väl klä på mej lite nu, har morronrock på mej, haha.

nu är jag här igen

japps. klockan är nu 01.45, och jag har trååååååkit!! alla har gått och lagt sej, och jag har inget att gööööra. fast nu piper det faktiskt så jag lär väl gå och se vad dom vill. natthunger var det det gällde minsann. börjar nog bli lite hungrig jag med. ska nog ta och sätta i mej nåt om en liten stund.

dagens fråga: raveparty med 18åringar (och dessutom ha tråkit där) vs. jobba och tjäna pengar. vad är mest patetiskt? :P

men ärligt talat skulle jag vilja ha ett jobb där man, om man jobbar natt, har någon att jobba med så man inte behöver fixa allt själv. personalstrul imorron bitti (som vanligt) och vem får försöka fixa det? satt och ringde runt till en hel hög, men inte var det nån som kunde. så lär ringa u-b imorron och säga det behövs någon. inte för att det är nåt som är svårt att göra, men att ha hela det ansvaret, och på något sätt pressen, är fan inte kul. skulle också gärna ha ett jobb där man när man jobbar dag inte börjar 7 på morronen. eller slutar 9 på kvällen när man jobbar kväll. typ ha ettt normalt jobb. där kanske 19 är senaste tiden man slutar. och man kanske börjar 8 på morronen istället. jäklar vilken skillnad det gör. och kanske ett där man inte har några nätter. för dammit vad det förstör kroppen. man sover ju inte normalt när man jobbat natt, och allt blir helt fel bara. och då jobbar jag ändå inte natt så ofta. som vissa andra som jobbar 7 nätter på raken varannan vecka. jag skulle aldrig fixa det. skulle också gärna ha ett jobb där man träffar lite nya mänskor. ser lite olika typer. här är det samma hela tiden. och nuförtin är dom ju inte så många heller, så då blir det ännu mindre variation. och personalstrul är det hela jäkla tiden. undra på att man tröttnar då? 

alltså visst, jag trivs med mitt jobb. jobbarkompisarna är schyssta, och dom boende är rätt kul typer. känns bara som att jag skulle behöva en förändring. men förändringen får vänta ett tag, ska ju hänga här hela sommarn, *wohoo*. 

och hade det inte varit för en sak, eller en person rättare sagt, så hade allt känts bra mycket mer sugigt :) så på dey stora hela har jag inget att klaga på. förutom att vi båda två jobbar just nu och inte kan ligga och kramas, så är jag nöjd :)

well, det vart långt. och seriöst. jag blir alltid seriösare på natten, undrar vad det beror på? men iaf, ska se om jag kan hitta på nåt vettigt nu. läsa en bok om inte annat kanske. 

på jobbet

jajjemen. jag är på jobbet faktiskt. äääntligen har dom kopplat in internet, så nu kan man ju roa se med nåt när man jobbar natt. och nu menade jag inte det där så snuskigt som det kanske verkade, utan menade mer hänga inne på msn och tröka, haha. just nu är det nöten som har den stora äran att roa mej. ingen biatch att roa mej med dock, fanskapet är på krogen och festar, jag som trodde jag hade ett säkert kort där eftersom han inte har nåt liv :P hehe. (pliz be nice to me! inga evil comments nu!! :P)

uff jag smällde i mej en massa glass och vispgrädde alldeles innan jag åkte hit, kanske en dum idé, haha. stod mej nästan upp i halsen. men fy bubblan vad gott det var!! chokladglass med hela kakaobönor, och valnötsglass med hela valnötter. *dreggel*

nej jag har verkligen inget mer att skriva. återkommer säkert inatt närjag inte har nåt att göra ;)

gomorron

klockan är nu 07.45, och jag är vaken. kan bero på att jag inte gått och lagt mej än :P fast det är inte så konstigt som det låter eftersom jag jobbat natt. slutade för trekvart sen. och ska nu gå och sova eftersom jag ska jobba i eftermiddag igen. fast börjar inte förräns fyra, eftersom u-b kom på att det ju är för lite vila emellan om jag skulle börja 14.45 som jag skulle ha gjort. hur kom hon på det den här gången? jag har jobbat natt sen eftermiddag på det ett stort antal gånger, och aldrig hört att det skulle vara några problem? men allt med dygnsvila och grejer är drygt att hålla reda på. facket skulle väl gå i taket om dom visste hur man jobbar ibland, men jag är ju inte med, so who cares ;P

trodde jag skulle få lönespec. igår förresten, men inte då. har dock precis kollat mitt konto, och lönen har dimpat ner, och, ojdå. jag är chockad. hur mycket jobbade jag i mars egentligen?! är väl den trevliga lönehöjningen som märks antar jag ;) well anyway, it made me haaaaappy :D:D:D

men nu ska jag sova!! gnatt

så har det hänt igen då

jes, once again har jag blitt kär i en låt. fick rysningar första gången jag hörde den :P jag är tragisk, haha. men den är bra, lovar :) objektet den här gången är love is a lie, med simple plan.

men nu måste jag pysa till jobbet.

pics 'n stuff

tja tänkte lägga upp lite bilder från diverse äventyr i helgen :D fast först måste jag ju glädjeskutta lite och skrika ut för världen att jag fick vg på min tenta, haha. jag som var helt beredd på att göra en omtenta...life really screws u over sometimes, in a good way :)

image48image49image50här är bilder från källslätten, ingen dum utsikt där inte :) med på bild även grodor som porrar sej (3 st minsann, haha) och lite vitsippor :)

image51image52sen i tisdags hade jag och pojken picknick vid hopptornen, kan rekommenderas! kolla utsikten bara....

image53och igår var vi och grillade vid lilltorpet, tillsammans med yvonne och stigan. riktigt mysigt, och grillat är ju såååå gott :D

image54får väl bli en bild från i lördags också! stigan och yvonne, galnare är vanligt, och pojken :) (min pojke alltså!) 

dubbeldejt

jes kind of, haha. kupolen och grillning med yvonne och stigan, enbart paraktiviteter idag, haha.

men uj vad mysigt det var igår. picknick vid hopptornen :) den utsikten är svårslagbar!! speciellt i solnedgången, hur romantiskt som helst ;)

just nu ushers nya, love in this club, på mtv. riktigt bra faktiskt :)

men nu tror jag det är dags för duschen.

tisdag

och det är strålande sol idag med :)
och natten på jobbet var luuuuuugn. var verkligen helt dött typ. rätt skönt, lättförtjänta pengar ;)
och kan man dåsa till en stund behöver man inte sova lika länge dan efter heller, helt perfekt :D för ärligt talat, det är inte kul att sova i det här vädret!! känns som sånt slöseri. så vid halv ett knatade jag upp idag, och satte igång att städa, hehe.

men nej nu vill jag inte sitta här nå mer, vill uuuuuuut. men lär duscha och äta nåt först.

toodles.

shock of the year I tell ya

haha ja herregud. längesen jag vart så chockad måste jag säga. lördag kväll, stigan har fest, vi knatar dit. so far är allt helt normalt. kommer in, allting fortfarande helt normalt. sen, out of the blue, kommer yvonne traskandes runt hörnet. och det onormala i det är att hon borde vara i paris! pojkarna har vetat om det, men jag skulle tydligen bli överraskad, och god dammit vad överraskad jag vart!! nästan hjärtattackvarning, haha. men det var ju en väldans trevlig överraskning, så jag klagar inte :) men hur dom allihop lyckades hålla det hemligt är ett under, haha. fast nu i efterhand trillar ju poletten ner när det gäller vissa saker. nåt om att det skulle vara "folk" där, typ. och det var ju sååå viktigt att jag var där :P men åååååh vad lurad jag vart!! haha

och inatt ska det jobbas igen. caaaash coming my way, oh yeah.

flängande

ja voj voj vad det flängs runt just nu :) vart på källslätten och kollat, helt underbart fint! tyvärr har dom inte släppt ut djuren än dock, haha. såg också en grodtrekant, det ni. inte alla som får bevittna naturens under på det viset, hahaha. men tror det ska ut och flängas lite mer nu, so, toodles :)

återkommer med lördagens stoooora chock en annan gång, haha.

duktig

japp tänk att jag är det. har minsann lyssnat klart på föreläsningen jag började lyssna på häromdan, och lyssnat på en till också, så nu kan jag minsann vara stolt över mej själv :P lär ju svara på seminariefrågorna också, men det får bli om ett tag. dom är ju inte så svåra faktiskt. och jag är fortfarande lite ilsken över att dom tvingar en att göra det under helgen, menmen, vad gör man?

var i sundborn och flängde igår, och jaaa jag ger mej, det är ett fint ställe ;P
image45image46image47den där gåsen ville inte riktigt vara med på bild tror jag, den envisades med att simma undan hela tiden, haha.
men ja jag erkänner, när solen håller på att gå ner, och det är alldeles tyst och stilla, då är det ett riktigt fint ställe :) sen bidde det en liten färd till ett garage där det fullständigt osade testosteron, haha. en gammal oldsmobile var projektet och det fixades och donades och klättrades inne i motorhuven, lite kul att se faktiskt :D

men nu överväger jag att ta mej ett bad, bli riiiktigt relaxed. bara köra lite me-time så att säga, pyssla och fixa och så :)

elaka lärare

ja fy för. vilken normal lärare lägger upp seminarieuggiften på fredan när seminariet är på måndan?! det betyder ju att man måste jobba under helgen. man har liksom inget val. och det känns inte helt rätt ärligt talat. som tur är är inte frågorna jättesvåra, men ändå. gah!! sluta göra så knäppa saker hela tiden!! och rätta tentor i tid!!

och idag var första dan sen dom haffade han som mördat engla och pernilla som han inte var huvudnyheten på aftonbladet. vad dom hade istället? jo att carola tankat utan att betala...aningens skumt. inte att hon körde springnota, utan att dom från en äckelgubbe som mördat en liten flicka och en annan tjej växlar till carola. hur gick det till? finns det verkligen inget mellanting? menmen. könstigt var det.

jobbade ju inatt, och själva natten var så lugn så. sen kl 6 ringde en av dom som skulle jobba på morronen och sa att han var sjuk, så jag faxade in det till poolen så dom skulle sätta in nån annan. eftersom faxen strulat lite, och vi inte har kunnat ta emot några fax, så hade jag ingen aning om vem, eller om det ens skulle komma nån, och jobba istället för mej, eftersom jag skulle jobbat dag idag men vart flyttad. men jag tänkte iaf att det kommer ju en ordinarie så jag får väl stanna kvar ett litet tag tills de kommer nån annan. men sen ringer den ordinarie och säger att hennes son är sjuk, så hon måste vara hemma med honom! och då började jag bli ganska nervös, eftersom jag då inte visste om det skulle komma nån alls kl 7....men jag faxade iväg att vi nu behövde 2 st vikarier, och först ville den inte faxa iväg det, så jag tryckte på en knapp, och då kom det ut en sådär 10 fax från veckan som gått! och bla såg jag då att det ju skulle komma nån kl 7 istället för mej, så då lugnade jag ner mej lite. men det vart lite hektiskt där ett tag. (och jag vart kvar till 8 ungefär tills det kom en vikarie). men jag fixade faxen iaf ;P haha

nu ska jag klä på mej, sådeså.

indeed we rock

oh jes. våran redovisning idag var helt underbart bäst ;P haha
nejdå, men det gick bra, och det var rätt kul att lyssna på dom andra, så det var ett helt ok seminarium :)

och nu är det jobbet som gäller, jag är laddad till tusen, haha. nej men det ska faktiskt bli rätt skönt att jobba på nå vis, nätterna brukar vara lugna, och man kan plugga lite. eller sova ;)
men det är så trevligt när man nästan hör pengarna trilla in.

så nu lär jag gå och göra mej iordning, packa ner skolböcker, och cosmopolitan och sådant :P

det går fort i svängarna

jajjemen. imorse vaknade jag upp med vetskapen att kvällen skulle ägnas åt att lyssna på en onlineföreläsning, sen gå och sova tidigt eftersom jag ska jobba imorron bitti. men det gick ju rakt i stöpet när mobilen ringde och frågan kom om jag kunde jobba inatt istället för imorron bitti. jag bad henne snällt vänta medans jag konsulterade min kalender för att se så jag inte skulle göra något imorron förmiddag, när det slog mej att jag skulle ju ha jobbat, alltså har jag inget inplanerat och kan därför självklart ta natten. vilket jag nog hellre gör än en dagtur tror jag. det blir bra mycket mer pengar, plus att jag inte behöver gå upp tidigt ;P so its a win-win situation.

och nu börjar jag bli förbannad på mina lärare. ska ha ett seminarium i distanskursen på måndag, men inte har dom lagt ut nåra uppgifter, eller ens sagt om det ska vara internetbaserat eller på skolan...så är då meningen att man ska jobba under helgen tycker dom?! "vi lägger ut det på fredan så har dom ju lördan och söndan på sej" så kan dom ju inte göra!! meningen är ju att man ska kunna plugga klart allt under veckorna ju, det är väl det som menas med heltidsstudier? eller vet nån något heltidsjobb där dom även jobbar helger? 7dar/veckanjobb? don't think so. SÅ FÅ TUMMEN UR OCH SÄTT LITE FART NU!!!!
och är inte tentan rättad idag heller får jag garanterat ett anfall.

nu, frukost.


todaaaaaay

har vart lite händelserikt idag. först bidde vi klara med seminarieuppgiften, sen var jag hos tandläkarn, sen hängde jag med min mamma hela eftermiddan :) jag och maaaama åkte till borlänge, och på vägen dit är det nåt pucko som kommer på att han ligger i fel fil (på en 50sträcka 200 m innan en rondell) så han börjar svänga in mot mej, så jag fick tvärbromsa och tutade på han....han kunde ju liksom inte vänta tills jag kört en bit (var alldeles efter jag startat efter ett rödljus) eller köra på och svänga in framför mej, utan han körde raaaakt mot mej och var väl nån dm ifrån. idiot. usch va arg jag blev.
men inte så dumt och hänga med mamsen ibland, lite kvalitetstid :P (och gratis fika ;P)

och tandläkarbesöket gick så bra så. förutom när jag skulle anmäla mej. dom hade en liten dator där där man kunde skriva in personnummer så man blir registrerad typ, men när jag skulle göra det sa den att jag inte hade nån tid bokad. då vart jag lite ilsken :P men det var nå datafel så allt ordnade sej, men varför kan det inte göra det på en gång för? menmen, inte ett hål iaf :D

wellwell, thats my day.

första försöket minsann :P

ja idag när jag skulle fylla på busskortet tog chaufförn minsann rätt betalt på första försöket :P behövde inte övertyga han om att det faktiskt kostar så och så mycket. haha.
numera har jag en pluggbuddy också, inte så dumt. vi har kämpat som bara den med vår seminarieuppgift idag, vi kommer helt klart vara bäst ;) och vi ääääär helt seriösa i vår presentation, lovar ;P

och inte ville kopparstaden ge mej den där lägenheten heller, bastards :P

och mirre, bara för att du inte råkar ha en seriös gen så kan ju jag ändå ha det utan att vara en sur gammal kärring ;P

men nu ska jag gå och säga till min mamma att jag vill ha pannkaka idag. alltså inte säga åt henne att göra det, bara säga att det är det jag tänker göra, hehe.

stop messing with me!!

jamen vad underbart roligt att studera.nu krånglar hela helgen, och fortfarande, när sista anmälningsdag till höstens kurser är imorron...det funkar ju ffs inte!!! aaaaaahhh!!!!! jeje, som tur är har jag ju sökt nåra tidigare, men jag ville ju söka en till, eftersom dom andra tar slut rätt tidigt...men det ser just nu ut som ett hopplöst projekt. men får väl försöka imorron också. annars funkar det ju att söka sent, det är ju ändå en distanskurs, så det borde gå.

och nu har min chef verkligen överträffat sej själv. jag började halv ett idag, och meningen var att jag skulle jobba medans dom ordinarie hade sitt personalmöte. (det brukar vara så lugnt så det är inga problem) men iaf, tiden gick, men ingen chef. så ca 20 minuter efter att mötet skulle börjat ringde en av dom till honom för att höra vart han var, och då kom han till chefens telefonsvar, som sa att han var sjuk...man kan ju fråga vad det är för sorts chef som inte säger till att han är sjuk och personalmötet är inställt? vissa av dom hade ju kommit dit enbart för mötet, helt i onödan liksom. det bara strular hela tiden, och allt började ungefär samtidigt som han vart våran chef, för typ ett år sen.
det är så man kan bli galen.

nog klagande nu dock. toodles.

uppmärksamhet

ja så mycket uppmärksamhet som dalapolisen (framförallt borlängepolisen) får nu har dom väl aldrig fått förut. även om man räknar ihop alla år dom funnits, haha. men hemskt är det. men bra att dom fått tag i han. presskonferenser hit och dit hela dan, överallt på radio och tv.
men jag vet faktiskt inte vad jag tycker om att dom lägger ut namn och bild på han överallt. alltså för hans egen skull bryr jag mej inte ett dugg, det kan han väl förtjäna, men för hans familj och vänner typ. dom lär ju kunna bli utsatta för trakasserier och så dom nu, eftersom dom råkar ha oturen att vara beblandade med ett äckel.

men nu måste jag klä på mej ju, gah. låång jobbdag. 12.30-21.15. fast man kanske kan sticka lite tidigare? :P

fler bilder

image42image44
jag och emmy goofade runt lite, hehe. det började med att hon lyfte upp mej, men innan mirre hann ta kortet damp vi ner och hamnade i en väldigt konstig ställning, haha. det ser bra mycket mer kimky ut än vad det faktiskt är :P

och sen var ju såklart mirre med på ett hörn :)

mer tur än skicklighet...

ja det lär väl ha varit mer tur än något annat att polisen fakiskt fick tag i rätt person som hade haft ihjäl den lilla tjejen. hade inte nån gubbevart ute och provat sin kamera den dan och råkat ta kort på hans bil hade dom väl aldrig fått tag i han...konstigt att folk inte har förtroende för polisen? I think not. vill man förlita sej på att dom har tur när man själv råkar ut för något? knappast. att han sen erkände att han haft ihjäl pernilla här i stan för ett antal år sen var ju också ett jäkla flax. men frågan är ju varför dom inte kollade upp tipsen dom fått in på han tidigare när det gällde det mordet? hade dom utrett dom hade dom kanske fått tag i han och en oskyldig liten 10åring hade inte behövt bli "offrad"? lätt att vara efterklok kanske. men gäller det en liten 10årig flicka kan dom fan inte vara efterkloka. finns det något värre än äckelgubbar som mördar och gör gud vet vad med såna små? tveksamt.

men på det stora hela, mitt förtroende för polisen är ärligt talat inte så stort. och jag hoppas då verkligen att jag aldrig råkar ut för nåt som gör att jag måste beblanda mej med dom.

tjejkväll

ja vi hade ju minsann tjejkväll igår :) så trevligt så. först käka vi kinamat, yummie, sen vart det en massa skvallrande och catching up och sånt.
image40jossan, emmy, mina, och jag :)

men nu jävlas allt med mej och det går inte att lägga upp fler bilder. ska ge det ett försök ikväll igen för nu måste jag åka till jobbet....

going down

ja nu känns det så. dammit. har ju varit svackfri så länge. men det kan väl inte hålla hur länge som helst. får la hoppas det blir en lindrig en iaf, så det inte blir som förra året. huh.

men nu sova så jag orkar gå upp och jobba imorron. gah jag vill byta jobb. och har ingen lust att plugga heller. har ingen lust med nåt.

med min tur får jag väl mardrömmar nu också.

jaja jag ska sluta klaga.

gonatt

going faaaat

ja det känns ju som att jag blir tjockare för varje minut som går, haha. den känslan uppstår när man stuffar i sej sånthär:
image39 glass med grädde och nötter. iiiinte bra. men gott ;P jag har ju tyvärr inte mirres disciplin när det gäller sånt. that woman is craaaazy I tell ya :P

well, back to the icecream.

fredag

jajjemen. helg på g minsann. med vad betyder det när man ändå ska jobba? ska iofs ut med girlsen på kvällen, hihi :) men ändå. har helt tappat helgbegreppet. it means nööthing anymore.

och vad gillar ni den här?
image38kul va. nästan 800 sidor. urk. tack och lov behöver jag inte läsa hela, men ändå. tur att jag insåg idag hur tjock den är iaf, för nu ska jag minsann vara duktig och organisera upp pluggandet lite så jag gör lite varje dag, istället för att råplugga allt sista veckan innan tentan. sådeså.

och nu ska jag lyssna på en föreläsning på fronter. med en lärare från frankrike tror jag, som pratar lite konstigt. lite svårt att förstå ibland, och inte ser man vad han skriver heller, men det får väl gå ändå. sitter i min hempluggoutfit just nu, mjukisbyxor ;P

ne nu ska jag sätta igång. jepps.

och det bara fortsätter

ja den här dan bara fortsätter jävlas med mej. jag och mirre hade sällskap hem från skolan, och vi tänkte vi hade missat bussen hem. så vi tog det lugnt inne i skolan, och gick ut efter en stund, men då ser vi bussen, typ 10 minuter försenad, komma åkande, så vi börjar kuta, men nog fortsätter fanskapet köra. så vi missade den alltså med typ 2 meter, humor. verkligen. så då satte vi oss och väntade på den bussen vi hade tänkt ta, men då är den jääättesen, så den kommer inte ens innan nästa buss hinner komma. så vi stod där i en halvtimme i kylan och väntade. humor det också, verkligen.

och nu är jag bara überstressad och uppe i varv, inte alls kul. böcker som måste lämnas tebax, och hämtas hit och dit och GAAAAH!!!

och föreläsningen idag var tråååååkig. efter halva var det väl ingen som lyssna på han. det var då ingen som satt och anteckna iaf. kanske han borde fatta att han är tråkig då? men neeej. han bara står där och babblar och har inte minsta overheadbild eller nåt whatsoever. gör ingenting för att få oss engagerade. trök.

get me out of here.

jamen tack för den

ja för att göra den här dan ännu lite bättre har sommarschemat kommit idag. jag har nästan bara dagturer. vilket betyder att jag börjar 7 på morronen. ett par veckor har jag 6 såna turer/vecka. vilken betyder gå upp halv 6, 6 dar av 7 möjliga. hallelujah. gud tycker om mej idag. men å andra sidan får man eftermiddagarna fria, är ju trevligt. och har inga nätter heller, rätt skönt. fast dom ger mest pengar så lite surt känns det ändå. men whatever. vad gör man liksom.

har ingen lust alls

att ta mej utanför dörren idag. massa snö ute!! plus att idag har jag föreläsning nr 2 med lärarn som inte kan engelska. ska det inte vara lite krav på en högskolelärare ändå att han ska kunna prata förståelig engelska om han ska ha lektioner på engelska? jag fasar för seminariet nästa vecka, hur ska det gå liksom, om man knappt fattar vad han säger?? det är ju pinsamt. fattar inte hur han själv kan vilja stå där och försöka göra sej förstådd. det skulle inte jag vilja om jag inte var bättre än så. och han lär ju märka att folk slutar lyssna och pratar om andra saker, och fnissar och har sej. men han kanske inte kan ta en hint? skandal högskolan dalarna säger jag bara.

så jag kan ju inte påstå den här dagen är en av mina favoriter, och ändå är klockan bara 10.46.

men kvällen lär ju bli bättre :)

mjooosic

ja alltså, jag vet. jag är lite seg ibland. men det är först nu jag har börjat gilla kent på riktigt. har väl aldrig haft nåt emot dom, men det har liksom gått lite längre nu. ingenting är för tillfället en av mina absoluta favoriter. sen är jag väldigt svag för pärlor också. så nu vet ni det.
sådeså, biatch. kent är bra ;P

och btw, I did it.

ska jag?

svara ja? ja det är ju helt klart den bästa jag kollat på so far. alltså den slår dom andra med hästlängder. och helt ok pris. så nu ska jag tänka på saken en stund. men jag har inte tänkt på så mycket annat sen jag kom hem, haha. a sign perhaps?

och nu har jag tagit första bilden med "nya" kameran. och den är då bra mycket bättre än min gamla. invigde den med enmycket vacker bild på det helvetiska vädret. se bara:
image37snöööösnösnösnösnö. usch och fy. vill ha sooool och väääärme. men whatever. kameran funkar bra iaf :P

all aloooone

jaaa för första gången på flera dar typ är jag helt ensam...och det var ju inget kul ju. mamma kommer ju iofs hem om en stund, men det var inte riktigt så jag mena. utan jag mena ensam som i "inte hos pojken". gah. menmen. man överlever väl det också.

ska kolla en lägenhet om en timme. hoppas på att den ser normal ut...annars blir jag deprimeeeeerad!!! trött på att bara kolla lägenheter som antingen är för dyra, eller för sloiga. så nu får det tamejfan vara nog!! ge mej en lägenhet!! som jag och bara jaaaaaag kan fixa till!!! villvillvillvillvillvill!!

var inne på önskehuset i borlänge idag, och det var riktigt jobbigt!! gu' vad grejer dom har där som jag vill ha!! och oj vilken lust att flytta man får!!! mjuff!!

men ska väl göra iordning lite mat nu. japp.

vinter igen

ja fy för. nu snöar det verkligen. och jag menar VERKLIGEN. dock aningens mindre än tidigare imorse, men ändå. det lägger sej på marken, och det är tillräckligt för att göra mej arg och frustrerad. vill ju ha vååår!!! menmen. det försvinner väl snart förhoppningsvis. fördelen med det här vädret är att man kan vara inomhus med gott samvete ;P
inte för att jag tänker vara inne hela dan. vi ska snart ut och flänga. till borlänge. kameraobjektiv och bildelar, tror jag det var.

och idag kommer tydligen deklarationspapprena. ska bli spännande och se när jag kommer hem hur det ser ut. uff, tänk om man skulle få restskatt...synnerligen deprimerande. annars måste jag säga, att deklarera ger enorma vuxenpoäng, haha. wellwell, lite extra pengar till sommarn skulle ju inte sitta helt fel!!

men nej nu ska jag väl gå och klä på mej. kan ju inte sitta här hur länge som helst.

ska bara skratta lite

för leksand lyckades ju tappa bort chansen till elitserien. alltså jag kan inte påstå jag bryr mej så mycket, men ändå. moahahah

dålig uppdatering

ja klockan är 22.47 och det är dagens första bloggande...illa :P

har vart ute och flängt runt insjön/gagnef-området idag. pojken och hans pappa ville kolla nånstans där det var bra fiskeställe, där det typ läckt fisk eller nåt. så det vart klampande i snö och slask eftersom dom tydligen är lite efter oss här i storstan ;P men vi klarade oss hem helskinnade iaf, haha.

sitter just nu och kollar på south park (kl 22-23 är helig :P) som ju faktiskt är ganska kul. har inte riktigt uppskattat det förut, men det har liksom växt sej fast, haha.

så så mycket äventyr har jag vart med om idag. nu ska jag återgå till tvn. jajjemen.

likbil

har precis sett den snyggaste likbilen jag nånsin sett. pimp my ride säger jag bara. det lär vara en av dom snyggaste pimpningarna ever!! döskallar och grejer på *dreggel* haha
annars brukar dom göra saker så sjukt överdrivna, men nu var det liksom bara snyggt!! så en sån vill jag ha :P

men nu är det south park, och har man en pojke som är beroende av det har man inte mycket annat val än att kolla ;)

son of a bitch

jamen oj vad roligt det var att titta ut imorse, förbannade jävla snöväder!!! det fullständigt vräkte ner!! har slutat nu, men det envisas med att ligga kvar. deprimerande. aprilväder. worst thing ever. menmen, what to do. bara att vänta ut det.

nu, typ frukost. halv ett på dan, haha :D

kolasås

jajjemen. that's the shit. no further comments.

klockan är nu 00.26 och jag är piggare än jag varit på länge. dom senaste kvällarna har jag varit helt slut redan vid tiotiden men nu är jag helt vaken och pigg. eller det är nog trötthet som gått så långt att den försvunnit, typ överskuggats av falsk pigghet. men anyway, nåt måste hittas på att göra. edward scissorhands börjar om nåra minuter, ett alternativ. ett annat är ju att gå och lägga sej, men det känns faktiskt lite tråkit. även om jag råkar vara nån annanstans än hemma :P

och vad tragiskt att jag är så bloggberoende att jag faktiskt sitter hos pojken och bloggar :P men whatever...ingen har ju klagat än så länge, haha.

men gah. nu får det vara nog. inget mer bloggande idag/inatt!!

typiskt

ja det är då sååå typiskt söndagsväder. mulet och småregnigt. så då är det ju trevligt att man inte är ensam :) och dessutom är det ju alltid kul att höra föräldrar berätta små historier om sina barn ;P när det inte är en själv det gäller vill säga, haha.

men oink jag har verkligen inget vettig att skriva. känns som att jag inte har det nuförtin, huvet känns helt bomullsfyllt, haha. men ganska härlig känsla det med. för annars när jar skrivit som mest har varit när allt bara känts hela jäkla värdelöst, men oj vad motsatt det känns nu. längesen jag var inne i ett sånt här bra flow så länge :) av någon mysko anledning sammanfaller längden på flowet med längden av något annat...hihi
(och nej det var inget kinky med det där, även om det kan verka så)

men nej nu ska jag göra nåt annat.

dagens goda gärning

ja jag har gjort en riktigt god gärning idag. var en tant utanför jula som tappade en 100lapp, och letade förvirrat efter den, när hon i själva verket stod på den. men iaf så efter en stund vandra hon in på jula igen, och jag tänkte att hon kommer ju aldrig hitta den, så jag tog helt enkelt upp den och gav den till henne, och uj vad glad hon blev :D haha

så jag har mina snälla sidor minsann :P

me nu börjar jag få tråkit härhemma...så nu tycker jag kvällen ska börja, oavsett vad det blir för nåt :)

löööördag

och det är strålande fint väder och hyfsat varmt :D och jag har minsann varit vaken sen före 9, det är inte ofta det händer, om jag inte ska jobba vill säga. dock var det nån som började prata med mej redan före 8, men osocialt så det förslår grymtade jag bara lite och vände mej om, haha.

men ska snart ut i det fina vädret :) vårkänslorna typ bubblar när det är såhär, och en snöstorm nu skulle ju kunna köra vem som helst ner i en depression...

well, nu har jag inget mer intelligent att säga, haha.

dags igen då

ja nu har nåt pucko tänt eld på engelbrekthuset igen. eller antagligen har ju nån tänt på, hur kan annars ett hus som vart helt utbränt i somras ha börjat brinna? det finns ju liksom ingenting där...däremot en massa plast som täcker huset, så vilken väääldigt nyttig rök det väller ut. så nu ska man tydligen ha fönster och dörrar och ventiler stängda. känns som att det brinner hela tiden här i stan. rätt läskigt faktiskt.

men nu ska jag gå och sova efter nattens jobbande, eller "jobbande" kanske jag ska säga. helt toklugnt har det varit....

smidig som en flodhäst

ja jag är ju det. slog nästan nytt rekord idag tror jag. lyckades bli lite klämd i dörrarna till åhléns. dom åkte igen när jag gick igenom, så den ena slog i min axel och knuffade in mej i den andra, synnerligen smidigt och inte alls pinsamt, nej gud nej. jag tog och pinnade på rätt snabbt därifrån sen kan jag ju säga, haha.

dagens föreläsning var en av dom tröööökigaste jag nånsin varit på. inte nog med att det är samma lärare som i förra kursen, så jag visste på förhand att föreläsningarna inte kommer vara så kul och inspirerande. den här gången är dom dessutom på engelska eftersom det är en massa utbytesstudenter med...och jag har absolut inget emot föreläsningar på engelska, jag har ju liksom haft föreläsningar på engelska enbart i ett år, men grejen är att den här lärarna inte direkt behärskar språket, om man säger så. HELKASS!! var svårt att få något sammanhang i vad han sa, och hälften av alla ord uttala han på olika sätt, och jag tror aldrig han sa en hel mening ens...efter ett tag var det väl knappt nån som lyssnade tror jag, utbytesstudenterna satt och prata med varann och nåra andra satt och fnissade eftersom vad han sa bara blev värre och värre. så det känns ju inte direkt upplyftande inför framtida lektioner, gah.

för att göra dan ännu lite bättre hade några av böckerna jag behöver blivit utlånade idag, alltså samma dag som jag skulle låna dom. snacka om otur...mjuff!! så nu är frågan om jag ska vänta tills dom lämnas tebax eller bita i det sura äpplet och betala och köpa dom helt enkelt.

men nu ska jag gå och sova lite så jag orkar jobba inatt.

ändrade planer

ja minsann. planen var att jag skulle jobba imorron bitti, men istället vart jag väckt av ett sms imorse där det frågades om jag kunde jobba inatt istället. och snäll och plikttrogen som jag är (har inget aaaalls att göra med att det blir nästan dubbelt så mycket pengar ;P) svarade jag ju att det kan jag ju. sen slog det mej att satan vad trött jag kommer vara, eftersom jag strax ska iväg till skolan, och kommer därför inte kunna ta mej en nap på eftermiddan...menmen, får sova en stund efter maten kanske...

och idag är det fint väder igen :D *jej* både varmt och sol liksom, *that's the way aha aha I like it, aha aha* hehe

men nu ska jag gå och få på mej lite smink och kläder, och sen slänga på mej skinnjackan och conversen och skutta till bussen. eller kanske cykla till bussen, beror på hur seg jag är :P

sweet sweet rain

har nyss vart ute och gått en riktig långrunda i regnet, helt underbart skönt!! tänkte först skippa det eftersom vädret är som det är, men insåg sen att jag kan ju inte sitta inne och tröka heeeela dan. så jag traska ut helt enkelt, och det var nog det bästa beslutet jag tagit på länge :) gå på en grusväg i skogen, med musik i örona, inte en mänska i närheten, och lite lätt regn...that's life u know ;) bara kunna gå och tänka på ingenting och inte känna nån press eller nåt whatsoever. och just att det regnade litegrann gjorde det hela så mycket skönare.
det enda dumma är att mina knän jävlas med mej och fixar inte riktigt såna promenader. att vara ute och gå så länge, och i regn som gör det kallare än vad det skulle varit annars, gör att dom börjar göra ont efter ett tag. så jag får väl skaffa mej ett par riktigt bra skor med bra stötdämpning :)
fast fördelen med mina sneakers jag hade idag, mina älskade adidas goodyear, är att dom tål regn rätt bra. inte förräns jag var nästan hemma började jag bli liiiite blöt om tårna, och det är ju en fördel.

men nu ska jag nog faktiskt gå och slå mej ner framför tv:n en stund innan det är dags att laga mat :)

och btw, *hurrahurra* det här är det 100:ade inlägget :P

onsdag

och ännu en dag jag bara kan slänga bort på ingenting :) imorron börjar skolan igen, så idag är sista helslappardagen. eller kanske inte, bara introduktion imorron, och har ingenting förräns nästa vecka igen, så hela helgen kan jag ju ta det lugnt också, hehe.

dagens stora mål är att gå ut och ta en promenad, haha :P om det inte regnar vill säga. just nu ser det ut att vara på gränsen...vad hände med solen från igår?! menmen. ska väl försöka vara lite nyttig.

har numera en fungerande kamera förresten, tack vare att pojken köpte en ny så fick jag köpa hans gamla (som inte alls är gammal), till ett mycket bättre pris än vad jag skulle hittat i nån affär ;P så det är inte så dumt. är rätt tråkit att inte kunna ta några bilder. fast just nu så har jag ju såklart ingenting att ta kort på bara för det, haha.

men nu ska jag gå och ta av mej den föredetta vita, numera ljusblåa, morronrocken och hoppa in i duschen.
den var med om en liten tvättolycka igår, därav färgskiftningen. fast den är nästan snyggare nu ;)

sooooool

ja hur underbart väder är det inte nu?! har nyss varit ute och gått med mirre, och fy fasiken vad skönt det var!! strålande sol, knappt ett molm på himlen! och varmt och skönt, var tom tvungen att dra ner dragkedjan på jackan :P
så wiiiiiiii!!! det var då fan på tiden :D

ugglor i mossen

ja en uggla utanför hammars iaf. cyklade in till stan igår, och såg ett kamerateam utanför hammars. till det där kamerateamet hörde också en kort liten karl med stor jacka och mörkt långt lockigt hår. min första tanke var "satan vad han var lik magnus uggla", men sen tog förnuftet över och sa "varför skulle han vara här i stan?" så jag släppte det. me idag i tidningen stod det ju minsann att han faktiskt är här, och spelar in sin nya realityserie eller nåt. så det ni, jag har sett magnus uggla in person minsann ;)

och vad handikappad jag känt mej under helgen när bloggen legat nere. inte haft nånstans och få ut mina världsomvälvande upplevelser. but now, I'm baaaack, moahaha

och nu är alla skolarbeten och grejor klara, så jag har nåra dar ledigt innan nästa kurs börjar. helt underbart :D om jag fått godkänt på allt vill säga, annars blir det jobbigt....

men på tal om underbart, nu är det ju varmt ute ju!! inte så soligt direkt, men varmt :D så jag kan ha min skinnjacka utan att frysa, hihi :)

men nu ska jag nog klä på mej, kan ju inte hänga i morronrock hela dan trots att jag är ledig :P


RSS 2.0