inte dags än

Just nu önskar jag verkligen att jag inte hade 1.5 år kvar på min utbildning. Har hittat det perfekta jobbet. Och dom söker såna som jag. Eller såna som jag kommer att vara när jag är klar. Och det är inom precis det område jag vill. Och dom söker bla i Falun (plus en massa andra ställen, det är massor med tjänster ute). Det är bara att hålla alla jäkla tummar att dom fortsätter expandera och är inne i en expansionsfas när det är dags för mig att börja jobba. Åh.

woopidoooo

Men sådärja. Sista delen på tentan klar. Hörde jag nån säga sweeeet eller? :D Det innebär ju ledig falun-helg med helt jäkla förbannat gott samvete. Glad-nivån är nu mycket hög. ÄLSKAR för övrigt att jag har både torsdag, fredag och lördag att verkligen se fram emot. Inte bara att jag ska åka hem, utan har verkligen fullt med "se fram emot"- saker! Tihi. Vem behöver droger när man kan vara glad över att bli klar med saker i skolan ;)

måndag igen då

Måndag och dåligt väder. Perfekt hemtentaväder med andra ord. Men först skall en orgie i kassa tv-program avslutas, det började med "våra bästa år" och slutar med "sjunde himlen". Det ena sämre än det andra. Men så sjukt underhållande just därför.

god dammit

Inställd föreläsning imorron tydligen. Hade hon inte kunnat komma på det lite tidigare, så hade jag kunnat följa med min mamma hem idag istället för att vänta tills torsdag? Menmen, ska ju vara support samt typ smakråd gällande eventuell ny lägenhet imorron. Kan ju inte svika mina plikter, hehe. Men ändå, längtar hem sjukt mycket. Har inte fått kramas på nästan 3 veckor...nej lite positivt tänkande nu, har hela 3 dagar på mig att skriva klart sista delen på hemtentan!

pick me up

Vissa låtar passar perfekt en söndagseftermiddag som den här. När man behöver nåt uppmuntrande. Don't stop believin' med Journey är en sån. Svårt att inte bli glad av den, tycker jag!


RSS 2.0