svenska akademin

hehe ja jag diggar svenska akademin just nu. dom har nämligen med "bimbo" i deras ordlista, med följande betydelse: "dum blondin som väcker uppmärksamhet" haha
klockren beskrivelse me thinks :D

well...that's all for now folks

donedonedone!!

hihi!! ja jag är så gott som klar med min rapport :D ska gå igenom den och fixa till lite saker, kanske lägga till nåt, men på det stora hela så är jag klaaaar!! vilket betyder att jag tar ledigt resten av kvällen!! wihooo!! men grejen är att nu känner jag mej helt rastlös istället, känns som att jag glömt nåt, menmen. det är bara mitt huvud som spökar :)

så det blir hängande framför tvn ikväll, såååå jäkla skönt!! det är väldigt underskattat måste jag säga. ska bara gosa ner mej under täcket, dricka chaite, käka twix, och knapra nötter.
kollar just nu på disneydags :P

men iiii!!! hihi

vill inte va meeee nå mer

nej nu vill jag bara gå och lägga mej och dra upp täcket över huvet och soooova sova sova. klockan ringde vid den synnerligen trevliga tiden 05.40 imorse eftersom jag skulle jobba. och vanligtvis brukar jag piggna till när jag väl kommit upp, men inte idag. har gått omkring lite lätt zombieaktig hela dan, och höll nästan på att somna på jobbet. känns som att jag lider av sömnbrist deluxe. är verkligen helt slut hela jag och kroppen går typ på autopilot. är nästan helt snurrig av trötthet. ingen mysig känsla. känns som att jag liksom inte har nån koll på omvärlden. dessutom har jag ont i huvet och mina kuddar var inte på min sida inatt eftersom jag vaknade med rejält ont i nacken, och det sitter fortfarande i.

men istället för att göra vad kroppen skriker åt mej att göra så måste jag skriva klart min rapport. ska nog försöka göra det idag så jag kan slappna av imorron.

så är det så konstigt om jag inte vill vara med nå mer?

annars så tycker jag det kan bli måndag typ nu på en gång :)

I has it I has it I has it!!!

jeees...I has a ticket!! och inte vilken ticket som helst heller, utan en peace&lovebiljett :D
oh happy day!
krävs inte mycket för att göra mej lycklig, haha. så alla bra band, here I come :D

I has is I has it I has it I has it I has it I has it I has it I has it I has it I has it I has it I has it I has it I has it I has it I has it I has it I has it I has it I has it I has it I has it I has it I has it I has it I has it!!!! osvosvosvosv :D:D:D

ångest

ja litegrann, typ. tentaångest. tänk om jag inte klara den? gah! tror aldrig jag haft så svårt att säga om den gick bra eller inte som nu. vissa frågor var såna som man kan få ganska många poäng på, och jag fattar inte hur han menar han ska kunna ge så många poäng även om man skriver allt man vet! och det var tvärtom på vissa frågor, där tyckte jag han kunde satt fler poäng istället. menmen. är väl bara att hålla tummarna för att det gick vägen. sjukt skön känsla att gå ut från salen är det alltid iaf när man gjort en tenta :) sån otrolig lättnad. obeskrivbart.

traskade sen bort till kupolen och mötte min mama :) och eftersom jag faktiskt fått lön nu, och dessutom skrivit en tenta, tyckte jag jag gjort mej förtjänt av lite shopping ;P bidde en stickad, fast väääldigt tunn, typ klänning från bondelid (på mq) som jag gått och tittat på ett tag :) sen överraskade jag mej själv med att köpa ett par små vita tygskor. för ett år sen skulle jag ALDRIG i livet ha ens kollat på dom, men nu har jag faktiskt gått och tänkt på det ett tag, sett en hel del med liknande och insett att det funkar ju. och kostar dom 79 kr kan man ju kosta på sej det, hehe. och blir dom för smutsiga är det bara att köpa ett par nya, hur praktiskt som helst haha.
så jag är minsann nöjd med dagens inköp :)

och nu ska jag slita ut tangenterna med mitt rapportskrivande så jag blir klar nångång.

toodles.

beroende?

hehe jag jag är nog det. hur pinsamt som helst. och jag stör mej och blir bara arg när jag kollar, och ändå kan jag inte låta bli. jag pratar såklart om the hills på mtv :P sååååå jobbiga mänskor med såååå jobbiga problem. gah. men det är ju så kul och störa sej på dom ;P speciellt spencer, jag lovar, kolla på det en gång, och ni har en ganska så klar uppfattning om honom :P usch hemska människa. men nu ska jag släppa det och skriva nåt annat så jag kan laga lite mat och sen kolla på det ;)

jag har minsann lärt mej nånting idag. vilket ju är rätt trevligt eftersom jag har min tenta imorron. och jag har inte så stor panik för den, för idag har han ÄNTLIGEN lagt upp en gammal tenta så man kunde kolla, och nu känns det mycket bättre. det är lite knäppt hur mycket lättare det kan kännas bara av att se en gammal tenta, så man vet hur den är uppbyggd. även om frågorna såklart inte kommer vara samma. men ändå :)
men iaf, en av grejerna jag lärt mej idag är varför man säger att man är på höger eller vänster sida i politiken. tänker dock inte tråka ut er med att tala om det, men JAG vet det iaf ;)

nu, mat. sen, the hills (:P), sen mera plugg. sen sova. haha.

payday

japp löning idag, dessutom fint väder och inte så kallt så man fryser ihjäl. och jag är fast inomhus. humor. verkligen. menmen, är man vuxen och ansvarstagande så ;P

kollade ju på lägenhet igår. den var helt ok faktiskt. gigantisk balkong! dessvärre hade hon som bodde där nu fått nytapetserat när hon flytta in för inte så längesen, och hon hade valt nån rätt ful blå färg med typ, fjärilar? blommor? på....så det lär man väl få stå ut med OM jag tackar ja. men frågan är om det är värt det. jeje, får tänka på saken.
på tal om hon som bodde där, aldrig träffat en mer energisk och hetsig mänska!! och bryr jag mej verkligen om att hennes syster precis tagit körkort? eller att hon så gott som bott hos sin pojkvän dom senaste tre åren och tyckte det var onödigt att betala för en lägenhet hon inte använder? och liten var hon också. nådde mej knappt till axeln. weird people.

råkade dessutom nästan köra rakt ini ett bråk igår. skulle lämna tebax filmen jag och pojken sett (heartbreak kid, riktigt kul faktiskt :)) och utanför film och fabel stod det 2 killar och bråkade med en kille i en bil, och en tjej stod en bit ifrån och pratade i telefon ganska hysteriskt, nåt om att "men du måste komma hit!! kom hit nu!!" osv. lite obehagligt måste jag säga, så jag skyndade mej att stoppa i filmen i inkastet och tryckte gasen i botten ;) jobbigt att  få motorstopp i den situationen, haha.

bildårar

ja vissa mänskor borde inte köra bil. speciellt inte såna som ska envisas med att nästan köra på mej. var nämligen en gubbe som var på väg att göra det idag. jag kom åkande på huvudleden, och han skulle svänga ut på den, så han hade väjningsplikt. men inte fan stannar han för mej heller utan han kör rakt ut och jag måzte tvärbromsa. tänk om det varit en bil bakom mej liksom? *pang* hade det sagt då och jag hade varit med om min första krock. inget jag längtar efter dock. tror iofs gubben vart mer rädd än jag, för när han insåg han var på väg att köra in i mej släppte han ratten och det var omöjligt att missa att se att orden han sa var "oj jävlar". så det var ju lite roligt, haha. vissa saker syns det verkligen att folk säger! men iaf, jag gav honom en (vad jag tyckte) synnerligen ilsken blick, men inte fan ser han nå ångerfull ut, nejnej, han ger mej en lika arg blick tillbaka!! idiot!! menmen, dont worry, I'm alive ;) hahaha

men nu måste jag verkligen ta tag i pluggandet igen.

btw, ska kolla på en lägenhet ikväll. och jag har sett ritningen på den, och det ser inte bra ut. eller alltså, det är just det det gör, och ser man bara på ritningen vill jag ha den. det är det som är problemet, för den ligger dessvärre liiiite över min smärtgräns när det gäller hyra..men, gah. orka bekymra sej om det nu. ska kolla på den först och gråta sen :P

tekniknörd

ja jag misstänker du har tekniknördinflytande på mej pojk ;)
köpte mej nämligen en fmsändare till min mp3spelare igår, så nu kan jag lyssna på min mp3 i bilstereon, hur fiffigt som helst :D
image36lyssnar på den på min vanliga stereo just nu :)

och ni vet känslan man har på julaftonskvällen, när man ätit ungefär 10 kilo mat? ta den gånger 10 ungefär så vet ni hur det kändes igår...urk. vem visste att tacopaj/gratäng kunde göra så mot en? gott var det ju iofs :D haha
vi skyller på den icke upplösta jästen, typ. haha. så kul är det inte att gå omkring med helt uppsvälld mage och illamående. uff. men som sagt, gott.

och nu tycker jag lönespecifikationen kan dimpa ner i brevlådan så jag får se hur mycket kläder jag kan köpa kommande månad ;)

jepps, jag är bäst ;)

hehe. ego? jag? noooo!! men såhär är det. fick ett stort kuvert hem i brevlådan idag, innehållandes alla uppgifter samt hemtentan jag gjort på luleåkursen. jag öppnade och tänkte att det skulle ju sitta fint med ett vg på tentan, men vågade väl inte riktigt hoppas på det. men jomenvisst, med stora fina bokstäver står det längst fram ett väldans trevligt vg :D och inte nog med det, jag lyckades få 49 poäng av 50! :D det ni ;P det här är total tillfredställelse för en tönt, right mirre? ;)

nästa överraskning var att jag fått brev från folktandvården, det har jag inte fått sen jag gick i gymnasiet!! men tydligen så kör landstinget nån slags kampanj så alla födda mellan 84 och 88 får en gratis undersökning :) så den 16 april ska jag masa mej dit, haha. man känner sej som ett barn när man får en tandläkarkallelse...men det är säkert välbehövligt.

och dessutom går ÄNTLIGEN tentapluggandet framåt!! saker börjar fastna och jag har inte lika mycket panik som igår. då var jag riktigt otrevlig på msn kan jag ju säga, haha. sorry!!

men nu ska jag fortsätta skutta runt av glädje :D

tisdag

tror jag. right? blir lätt dagvill när det är så långa helger. men jo tisdag idag och 3 dagar till tentan. ska åka upp till skolan och plugga idag tänkte jag, så man faktiskt får lite gjort. där kan man liksom inte hitta på en massa annat att göra ;P och en hemsk miljöförstörare och ta bilen tänker jag vara också. fy på sej. men det går fortare, så jag hinner plugga mer, hehe.

är just nu madonnas nya låt på radio, som hon gör med justin timberlake, 4 minutes heter den väl har jag för mej...den är faktiskt rätt ok :) did not see that coming. att den skulle vara bra alltså. gillar inte riktigt madonna. nej inte nuförtin iaf. tacka vet jag hennes 80talslåtar ;)

morronens depression beror på magont. *suck*. not fun!! och inte vet jag vad det beror på heller...aningens irriterande måste jag säga.

men nu ska jag fylla på mp3spelaren lite till och åka upp till skolan.

och jag vill att det ska bli kväll fort :)

tjipp!!

tröök

ja just nu känns allt bara tröök :( har absolut noll och ingen lust alls att plugga. men nog fan är det det jag måste göra. varför kan man ju fråga sej eftersom jag mest tycker kursen är seg och jag säkert ändå inte kommer klara tentan, men man kan ju låssas iaf antar jag. och dessutom svider ögona och rinner. inte kul alls. och jag är trött. och på dåligt humör. och kommer säkert bli förkyld. min mama är helt tokförkyld. och mirre med. och jag var ju liksom med båda alldeles innan deras bröt ut, alltså när det smittar som mest. oddsen känns lysande. ja oja. men nu är det ju nästan hela 3 månader sen jag var förkyld senast, nytt rekord tror jag!! ett tag snittade jag ju på en förkylning/månad...det var ju mindre kul kan jag säga.

och mirre, u know the deal. om halsmandlarna sväller upp, get over here and bring a knife!!

nej nu fortsätta tröka med skolböckerna. *Suck*

åååååå vad det är synd om mej ;P *självömkan på hööög nivå*

kallt 2

ja usch och fy. nu är det sådär kallt idag igen! sol och klarblå himmel förvisso, men är det närmare 10 minus än 0 grader så stannar man kanske helst inne...och jag har dessutom inget val, eftersom jag redan har spräckt min pluggplan idag :P först hade jag ställt klockan på 8, men jag tog mej bara inte upp, så jag låg kvar tills 9 istället. tänkte då att senast klockan 10 ska jag ha satt mej ner och börjat, men nu är den 10.25 och jag har uppenbarligen inte börjat än. till mitt försvar ska dock sägas att jag har inte gjort nåt slappt eller så utan jag har faktiskt städat, och dessutom bytt plats på 2 möbler på mitt rum, haha. men det här är det sista jag gör innan jag ska isolera mej och inte låta något störa mej. dock är jag ju för mobilberoende för att stänga av den ;)

fick igår ett ganska deprimerande bevis på vad jag iofs har vetat rätt länge. jag kan inte bli bra på bild!! en av mina stora talanger, att vara fruktansvärt ofotogenisk. bilderna fick jag av pojkens kompis från ett antal fester det senaste halvåret typ. kul fester, kul bilder, men få där jag inte ser ut som ett miffo :P meeen. kan ju bjuda på en av dom där jag faktiskt vart rätt ok på nå vis :) ser bara lite miffig ut ;) och förvånansvärt nog är det ju emmy som står breve mej, haha.
image34image35
alltså inte nog med att jag ser miffig/busig/full ut på den här bilden, jag ser dessutom gravid ut!! riktigt deprimerande!! menmen, alla har väl sin förbannelse :P förutom jag på bilden är det då yvonne och emmy, samt någon gosse jag inte riktigt vet vem han är... 


kallt!!

ja det är ju helt jäkla svinkallt ute ju!! har nyss cyklat hem från pojken, och örona värker, fötterna har typ ingen känsel, och jag fryser hela jag. inte kul!! och lätt illamående efter all maten vart jag också, haha. men gott var det :)

och äntligen kanske matte slutar vara så misslyckad ;P moahaha. och du vet, "inget fientligt menat" :P *internskämt* haha

och angående gårdagkvällen. sill på korv med bröd?! STOPID ARE YA?! well ja tydligen, men det där tar ju priset...

men nu lockar faktiskt sängen tragiskt nog. men inte sova riktigt än. snart.

gnatt

påskdagen

ja söndag i dubbel bemärkelse är väl alltid kul? haha
klockan är nu 16.41 och det är väl ungefär en halvtimme sen vi masa oss upp :D haha snacka om att ta vara på dan...men kul igår var det iaf :) mycket folk och jag kände inte igen mer än knappt hälften kanske, haha. och huvet mådde ju som det förtjänade imorse...huh. menmen, det får det vara värt :)
och förhoppningsvis har ju folk tänkt med huvet och inte nåt annat.

popcorn och twix, bästa frukosten? oh yes ;P

och inte var mormorn så skräckinjagande heller :P cool liten tant. som förvisso kallade mej "den där", men det kan jag leva med, haha.

nej orka skriva nå mer. huvet är helt ihopmosat.

jamen glad påsk då

eller nåt. är ju påskafton idag faktiskt. och visst borde det då vara lite vår i luften? när jag vaknade innan vid den okristliga tiden 08.00 märkte jag genom persiennen att det var sol ute. så trevligt tänkte jag då, det var väl på tiden. sen när jag tittade ut såg var det lite frostigt på taken, och jag tänkte att "jaha då är det väl nån minusgrad då, no big deal" sen tittade jag dock på termometern, och den hade fräckheten att stå på minus 7.6 grader!! på påskafton!! gah!! menmen, det är ju soligt iaf...

och anledningen till att jag är uppe såhär tidigt en dag när man borde vara ledig är såklart att jag måste plugga. dammit vad den där tentan förstör för mej. just nu känns det som att jag inte kommer klara den heller, men nångång ska ju vara den första man misslyckas på en tenta också. no big deal, därför omtentor finns, right? nej nu känner jag mej lite väl negativ. ska genast sluta med det! kan ju se det från den ljusa sidan och tänka på rapporten som ska skrivas som det ju faktiskt går framåt med.

menmen, nu hägrar duschen, jag ser ut som ett  jäkla miffo i håret!! luggen är SÅ inte på min sida!!

moonlight

tittade just ut genom fönstret och såg att det ser ut som fullmåne idag också. den är alldeles mörkt gul, hur snyggt som helst :D ser ut som en ost, hehe.
image33bra mycket coolare i verkligheten, menmen. vad gör man när man har en paj digitalkamera och mobilkameran inte är bättre än så?

jag har minsann experimenterat friskt med maten idag. lättare att göra när man är ensam hemma :P men iaf så blanda jag ihop köttfärs med sötsur sås och soja, och hade ris till. mumsigt värre ;)

och pojken och hans polare hde tydligen sett magnus carlsson på stan, haha. han ringde mej och fråga om jag visste om han skulle uppträda här nånstans, för att få klarhet i om det kunde ha varit han. och han ska ju vara på harrys ikväll så då lär det ju ha vart han ju :P och...du...borde jag börja bli lite orolig eller? ;P men tänka sej. kändisar i lilla falun. hahaha dagens händelse ;)

påskägg

image32
hihi ja totalt oväntat fick jag ett påskägg igår av pojken. och det var helt fyllt med.....TWIX :D och en liten nalle :) hur fasiken han lyckades få i alltihop och dessutom sätta ihop ägget är en gåta. men uj vad glad jag bidde :) nästan 1.3 kilo twix, det ni ;P och alltså det var ju inte enbart twixen som gjorde mej glad, utan det att han faktiskt tänkte på det....så sött ju :)

och idag har det snöat igen. deprimerande. det hade dock slutat tills vi faktiskt tog och klev upp, men ändå. vill ju ha VÅÅÅÅR!!!

idag blir det väl mest långfredagströk=plugg. min mamma sa dock igår att jag inte skulle klaga på att långfredan var tråkig, för när hon var liten fick hon inte ens gå och leka med sina kompisar, och inte ens en mataffär var öppen. haha. så fine, jag ska sluta klaga :P

oh happy day!

ja helt crazy!! längesen jag var på SÅHÄR bra humör en heeeel dag!!! är liksom inte i nå flow av nå slag. allt går så bra så :) *pepparpeppar*

och nu har jag släppt lite av min anti-påskattityd. minsann. har dock inte köpt nå påskägg :P kan ju förvisso bero på att jag troligen inte skulle äta godiset...min mama fråga faktiskt idag om jag ville ha godis...haha

och pojkar är lika oförståeliga som tjejer!! försök inte!

min dag idag?

hihi ja det började ju med det fina vädret, och för en stund sen damp det ner ett stort kuvert i brevlådan med mitt namn på. jag slet upp det på 2 sekunder ungefär och det visade sej innehålla ett nytt anställningsbevis. vart lite fundersam och undrade varför dom skickade det, tills jag såg i en liten ruta "orsak: ny lön". men så trevligt tänkte jag då och började leta runt på det där pappret vart det stod hur mycket jag ska få nu då. det är verkligen rejält liten text och smååå rutor. hittade dock tillslut, och det visade sej att kommunen har vart så snäll och höjt min lön med den synnerligen trevliga summan av 10 kr i timmen :D jag menar, 10 kr på en höjning, det är inte helt fel :)
image31så på det stora hela är det en väldans bra dag idag, och klockan är bara halv 12 än så länge :)

eller, allt är inte bra. jag har en riktigt bad hairday :P samma var det igår. luggen samarbetar inte med mej! har dock försökt platta håret nu, och aningens bättre ser det väl ut...men jag körde snabbfixversionen iaf och satte på mej ett diadem, haha. bort med luggen=bort med problemet liksom :D

well, nu tebax till konservatismen.

surprise

ja tänka sej. det är blå himmel och strålande sol ute minsann!! nästan så man börja lyckoskutta lite :) minusgrader dock, menmen. man kan inte få allt :P

nu ska jag vika tvätt, hoppa in i duschen, och sen sätta mej och tentaplugga. så jag vet då vad jag ska göra idag. *wohoo*.

och jag har tom blitt så duktig att jag vaknar innan jag stället klockan. det har då aldrig hänt förut, haha.

men nu är det dags att göra nåt vettigt.

tooooooodles.

letters on fire!!

hehe. typ. nej men skämt åsido, nu när jag äntligen kommit igång med rapporten går det ju rätt stadigt framåt, har minsann skrivit en fjärdedel nu :)
och då känns det ändå som jag har så pass mycket mer att skriva att jag kanske kommer behöva offra en del grejer. "kill your darlings" så att säga. gillar uttrycket på nå vis, haha. och det bästa av allt är väl nog ändå att jag faktiskt tycker det är intressant. en hel del saker man hör om då och då, och har läst om nånstans, har liksom fått sina förklaringar nu. och det känns riktigt bra :) I'm learning u see, haha.

so I'm in a good flow for the moment.

menmen back to work!!

löööve is in the air

haha ja dagens kändisskvaller får väl marie serneholt och måns zelmerlöw stå för. kan lova att det kommer stå i tidningen imoron att "nej vi är inte alls ihop, vi har blivit felciterade" menmen. kul för dom iaf antar jag om det nu stämmer. och emmy tycker dom passar ihop för dom är lika hemska båda två, haha. är ju också en bra anledning iofs :P

men nu tebax till min rapport. och kanske mer kläder, är svinkallt här.

snö idag igen

ja nu börjar det ju bli riktigt jobbigt ju. vakna upp ännu en dag och inse att det snöar en massa. har dock slutat nu och solen skiner en aning, men ändå. varmt är det ju inte. jag som vill använda min skinnjacka!! gah!!

har iaf varit duktig idag och varit både på stadsbiblioteket, skolbiblioteket, samt suttit och pluggat med mirre uppe på skolan. och klockan är bara ett :) lånade ett antal böcker...
image308 st för att vara exakt. och hade alla dom i min väska. kan ju säga att jag gick aningens böjd för att orka bära den! vägde den när jag kom hem också, var tvungen att kolla. drygt 8 kilo vägde den!! så jag har alltså gått omkring och burit på 8 kilo på ena axeln, det känns ju väldigt bra. undrar var kiropraktorer och såna skulle säga om det?

men nu ska jag äta något innan jag svimmar av hunger ;)

och tänk vad typ ett missförstånd nästan kan ställa till med....

press

jag gillar inte riktigt påsk, och liknande högtider. när man var liten var det enkelt, då följde man bara med dom vuxna på vad dom nu skulle på. och det var oftast lite släkthäng det handlade om. men inte nu längre. nu har man sån jäkla press på sej att hitta på något. annars blir man betraktad som ja, vaddå? tragisk? loser? tråkig? men tänk om jag faktiskt bara skulle vilja sitta hemma helt själv och göra absolut ingenting? fast det vet jag inte om jag vill heller. kanske ska strunta i allt och följa med mamma upp till erikslund...4 dagar långt bort utan att behöva bry sej om nåt. skulle väl vara rätt skönt faktiskt. men det hinner jag liksom inte riktigt. måste verkligen plugga en aning. kan inte offra 4 hela dagar tråkit nog. och så skulle det ju vara trist och inte träffa vissa folk nånting alls under helgen också :)

men seriöst. what to do? suggestions? someone?
beslutsångest på hög nivå. och samvetet jävlas med mej också. varför kan jag inte bara få göra som jag vill utan att någon ska bli lidande? och varför blir det liksom så att folk blir beroende av vad jag gör? det blir lite drygt i längden. självklart har det sina fördelar. men nackdelarna visar sej tydligare och tydligare. jag blir liksom helt låst. det blir jag som hamnar i kläm på nåt mysko vis. jag som måste kompromissa och anpassa mej och hit och dit. och det suger. och jag går hela tiden omkring och är rädd för att jag ska trampa på nån. så då kanske jag gör något jag egentligen inte vill till 100 %, bara för att låta läget vara lugnt. så snälla sluta pressa mej. jag har det jobbigt nog med mitt eget samvete utan att nån annan ska ge sej på det också.

menmen det får väl lösa sej.

pensionsdags?

hehe ja idag har jag fått vuxen post minsann :P
image29känns ju sådär halvkul att få pensionspapper när man är 21 dock, haha. menmen, bara jag får mina pengar när jag blir gammal så, hehe. jag ska förresten börja pensionsspara. måste ta och masa mej iväg till banken först bara. annars lär man väl ligga rätt risigt till när man är en oldie. och jag vill ju kunna upprätthålla mitt lyxiga leverne ;)

slö

ja uff vad slö jag känner mej. har verkligen inte lust att göra nånting!! bara bädda ner mej i sängen och sova hela dan typ...menmen lär väl masa mej iväg på det där förbannade seminariet. och sen tentaplugga/skriva rapport. ååå va loligt. men ska försöka göra så mycket som möjligt så jag iaf kan få liiite ledigt under påskhelgen. (drömma kan man ju, hah)

och när jag kollade ut genom fönstret var det snudd på lika deprimerande som igår. inte så slaskigt, men snön virvlar. nooooo!! vill ha vååår!! nuuuu!!!
image28eller kanske åka till rhodos. eller något. vill iaf ha sol och värme nu! och vårkänslor, och skippa vinterjackan, och kunna vara ute och gå utan att halvt frysa ihjäl, osvosv.

men nu måste jag gå och klä på mej och äta nåt. och sen dra täcket över mej :P

well wohoo then :D

hihi fått mejl idag om att hemtentan är minst godkänd. inte fått något betyg på den, men klarad är den iaf, åååååå va härligt det känns!! jag är verkligen en stooooor geek när det gäller sånt. klarar jag något jag nästan varit tveksam till, då får jag rysningar och vill bara glädjeskutta. får jag tom ett vg vet jag typ inte vad jag ska ta mej till. I sooo lööööööv that feeling ;) så nu känns det sååå bra så i hela kroppen :) hihi
på tal om betyg och tentor och glädjeskuttande, största skuttandet och största lättnaden och bästa ögonblicket i mitt högskoleliv var när Irene sa att jag fått vg på litteraturtentan. helt sjukt vilken känsla det var!! obeskrivligt!

nästa kul sak idag var att jag fick ett inbjudningskort minsann, ett helt äkta inbjudningskort, haha. inte ofta det händer, tror inte jag fått nåt sen man gick på kalas när man var liten...
image27kolla bara :)

och mirre är sååååå min idol idag. BUUUUURN!!!! hahaha jag trodde verkligen inte sånt hände i verkligheten. men tydligen, moahaha. fan vad bra!! girlpower big time ;)

men nu ska jag te mej en till på vad min biatch har att klaga på den här gången :P

och btw, den här låten är faktiskt en av mina favoriter just nu. även om den är old stuff. don't u dare judge me :P

måndag morron

och som genom nåt slags under är jag faktiskt uppe och påklädd ock sminkad, helt klar helt enkelt. och jag ska inte träffa mirre förrän om 28 minuter. så vad gör jag? jo jag bloggar ;P

dagen började dock mindre bra med att det ju ffs snöar ute!! jag drog ner persiennen lika fort igen när jag såg det. hellre en nerdragen persienn än att titta ut på det dprimerande vädret. det var ju så fint igår ju. vad hände?! *snyft*

och oh no. säg inte att jag ska behöva sluta dricka kaffe nu? eller annat än svart kaffe vill säga. inte en chans att jag klarar mej utan hasselnötskaffet i skolan ;)

och den stora frågan i sporttidningarna är ju nu, var champions leaguelottningen riggad? geeez. kan dom inte bara låta bli. varför ska det vara så svårt att göra något utan att fuska och ha sej?

morronens musik är neverstore :)

men nu ska jag väl gå och packa ner mina skolgrejer och pinna över till mirre :)

gäääääzp

ja fy bubblan vad jag är trött! har vart uppe sen före sex imorse och jobbat heeela dan. fick dock gå hem lite tidigare, så passet vart bara 13 timmar istället för 14 ;P och drygskåp har dom varit. ibland tappar man verkligen tålamodet totalt. så jag har verkligen haft lust att slänga saker i golvet ett antal gånger. men vad gör man inte för att få ihop lite cash.

och kär i en tröja har jag gått och blivit också. på mq, en bondelid. jag måste verkligen ha den. och får ju lön nästa vecka, hehe. me wants it sooo bad!! och till råga på allt satt den ju hur bra som helst, det var lite jobbigt faktiskt, haha.

imorron är det plugg som står på schemat. en pluggdejt med mirre minsann :) kvalitetstid, hehe. och tack vare det kommer jag faktiskt masa mej upp i tid också. annars hade jag ställt klockan ganska tidigt, och sen stängt av den när den ringde och somnat om. men now I has to get out of bed :D
och vi ska minsann hänga i skolan här i falun, där är man ju inte så ofta nuförtin....saknar det nästan lite :P

och en rejäl kris har jag haft i helgen. fick en såndär "wtf ska jag göra med mitt liv?!" för grejen är att även om statsvetenskapen är intressant, så är det ju sååå trist. och det beror på kass lärare, och att vi har för få föreläsningar/seminarier. man hinner liksom inte få upp intresset ordentligt om man säger så. och jag är så fruktansvärt omotiverad att plugga just nu, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. har faktiskt funderat på att läsa klart det jag läser nu, och sen läsa klart nästa period i höst. men sen fick jag ett annat ryck, jag insåg det att jag är ju inte en "quitter" så att säga. så det är väl bara att ta tjuren vid hörnen och läsa färdigt. och sen hittade ja

dammit

uff jag vill inte jobba idag. vill verkligen inte. tröööööök. menmen. vad gör man.

igårkväll förresten när jag var på väg hem från pojken körde det en bil med 2 killar huuur sakta som helst framför mej, den körde i 30 typ, så jag vart mer och mer frustrerad. jag körde väl ganska nära, lite för att stressa på dom ska jag väl erkänna, och efter en stund kör dom in på en parkering, men sen ser jag att dom kör ut sekunden efter så dom hamnar bakom mej...hur skumt som helst! haha

men nej nu lär jag väl göra mej iordning för jobbet. suck.

syskonkärlek?

alltså, syskonkärlek är väl bra. men det här är bara, iu. snacka om att deras barn kommer behöva terapi. liksom, hur normal kan man känna sej om ens morbror och pappa är samma person?

fredag :)

inte för att jag har nån helgkänsla direkt, brukar oftast inte ha det. kan kanske ha något och göra med att helgerna brukar ägnas åt jobbande, alltså sällan en ledig helg. och så även denna helgen. om 3 timmar och 34 minuter börjar första passet. sen imorron är det ett likadant. och sen på söndag har jag en sååå kul 07-21tur. som jag naturligtvis jublar åt. 14 timmar på jobbet *wohoo*. not. menmen.
har fått papper med lite nya siffror man ska fylla i på timrapporten, och lite sånt idag. bla så ska vi nu också själva skriva upp hur många timmar vi ska ha ob för. men, kommer inte dom ändå räkna igenom det så vi inte har fuskat? varför ska vi då behöva räkna ut det? makes no sense.

har minsann skickat in mitt pm på vad jag ska skriva min rapport om nu också. och skrivit ut ett exempel på en gammal rapport, jag har mina effektiva stunder minsann ;P
ska faktiskt tentaplugga lite idag på jobbet hade jag tänkt. dum som jag är skjuter jag ju upp allt till sista stund. så nu har jag både en tenta och en rapport att göra dom 2 veckorna som kommer. huuumor. men det är väl bara att ta tjuren vid hörnen :P

men nu, kläder. sen åka och handla lite. och sen jobba. mjuff.

all alooone

jes. har just nu sällskap av chai-te och choklad. det perfekta sällskapet när man är ensam ;P
och bra för mina uppsvällda halsmandlar är det ju också, så nu ska jag slå mej ner i sängen i min pyjamas, kolla på tv och bara njuta ;)

lägenhetsbekymmer

jag har minsann lyckats släppa alla mina fördomar om kvarnberget :P
så idag var jag och kollade på en lägenhet där. dessvärre var den väldans liten, inte en chans att alla mina grejer skulle få plats. och jag vill faktiskt gärna ha ett kök man kan vända sej om i utan att slå i en armbåge. så jag tror nog jag skippar den. trots att jag är på desperat jakt efter en egen lägenhet. gah. menmen, känns det inte rätt så gör det inte, inte mycket att göra åt :) badrummet var dock snyggt, helt nyrenoverat med mörkblått kakel, minsann. men nej ,det väger ändå inte upp det. så neee.

har idag också råkat ut för flinande folk, haha. aningens pinsamt, men vem vet, det kanske inte var därför hon flina? jeje, inte mycket att göra åt den saken heller :P värre saker finns det ju. tänk på barnen i afrika liksom ;P

just nu sitter jag här och fundrar på vad jag ska skriva min rapport om. det lutar åt något religionsrelaterat. vetetusan varför, men det är sånt som fascinerar mej.

so this is me leavin'!!

I'm cursed I tell ya!!

ja det verkar inte bättre. när det gäller busskort är det helt enkelt inte meningen att jag ska lyckas på första försöket. förra gången jag skulle fylla på totalvägrade ju busschaufförn ta rätt betalt, så jag hade ju ingen större användning av busskortet och fick strula och krångla för att fixa till det där. och idag skulle jag fylla på det igen, och nog fan vill den här snubben inte heller ta rätt betalt!! det började med att han knappade in koden och så, och så titta han på displayen och utbrast: "420, men kan det stämma?" varpå jag svarar att det är vad jag har betalat tidigare, så det stämmer. han fortsätter dock trilskas och säger att "nej men jag har för mej det ska kosta 340" och jag erbjuder honom sen att få titta på mitt förra kvitto, där det med tydliga nuffror står 420. och han säger att det behövs inte, men nog fasiken börjar han bläddra i sitt lilla häfte för att kolla. och inte hittar han rätt heller, så han sitter där och bläddrar och kollar och ser mer och mer fundersam ut. och jag håller på att totalt tappa tålamodet. och hur kul kan det vara för resten av dom som sitter på bussen och vill åka iväg?

till slut ger han dock med sej och inser väl att det faktiskt kostar 420, så jag får äntligen mitt busskort. sen säger han också att dom har ändrat priserna tydligen, eftersom det nu kostade 420. vilket jag tyckte var väldigt märkligt eftersom det då har kostat det ett bra tag...men den diskussionen orkade jag inte med utan jag flinade lite och gick och satte mej. men hur svårt kan det vara att fatta hur mycket ett busskort ska kosta?? det är ju knappast som att jag är den enda som nånsin köpt ett för just den sträckan, eftersom den bussen går just bara den sträckan...men den här chaufförn var iaf trevlig, och gjorde ju rätt till slut, till skillnad från den förra. men ändå. aningens frustrerande. och hur kommer det sej att just jag råkar ut för samma jäkla sak två gånger på raken?! gaaah!!

men nu ska jag gå och sno ihop en pannkakssmet ;)

slappdag :)

ja det kan man ju kalla det. började med att vi inte tog oss ur sängen förräns runt halv 2, och sen var liksom dan borta, haha. nejdå, lite häng på stan och sånt hanns det med också, ivrigt letandes efter tillbehör till mobilen. (pojken, inte jag :P) bland annat en högtalare formad som en boll, hur söt som helst :)
och lite duktigheter har det minsann utförts också, massa diskande, haha. diggandes till roxette :D hehe

så på det stora hela, en riktigt mysig dag ändå. och nu sitter jag och är hur hungrig som helst, och väntar på att kycklinggrejset ska bli klart :) samtidigt som jag är sugen på efterrätten, haha. vilka problem man kan ha :)
och lyssnar på guns n' roses version av knockin' on heavens door. helt sjukt bra!

och ett säkert vårtecken har uppenbarat sej. gatorna har börjat bli sopade :D sååå härligt!!


well, ska väl kanske gå och hjälpa pojken i köket nu ;P

hehe ja det var tider det

det här är faktiskt lite kul, så jag kan ju inte låta bli att länka det, haha :)
a trip down memory lane så att säga. ni vet, då internet fortfarande enbart existerade i modemformat.

relaaaaxing

ja nu känner jag mej sådär härligt relaxed som man bara kan göra efter ett varmt och skönt bad :) med en massa skum samt lite tidningar. kan det blir bättre? hihi

ska plugga färdigt det sista nu så jag kan träffa pojken ikväll :) snön däruppe lyckades inte förstöra min måndag, haha.

kollade runt i lite bloggar nyss, och det verkar som att många har drömt hemska saker inatt. det var så jag reagerade på hur många det var som skrev det. är det nåt i luften kanske?? eller så har alla kollat på wallander ;P

och just nu regnar det, så det är helt supermysigt att bara sitta inne! känns bra när man kan göra det med gott samvete :D

känns förresten riiiktigt bra att falun förknippas med en av sveriges största massmördare, som dom så fint uttryckte det i söndagsbilagan i aftonbladet igår. mattias flink alltså, var värsta reportaget om han och hans skjutningar här i stan. så det känns ju bra, verkligen. gruvan, sanna kallur, och mattias flink. är det så folk ser på stan? haha

och sackie, nejnejNEJ!!! utseende räknas inte som en kvalifikation!!! gaaah!!

men oh crap....

är lite avigt inställd mot snö nu känner jag. snöstormar speciellt. och då framför allt snöstormar som försenar tåg som ska åka långt uppifrån. från gällivare typ. pojkens tåg är tydligen hyfsat försenat...and well, that sucks. så ställer vädret till det så vi inte kan ses imorron blir jag riktigt ilsken. sådeså. för så här är det siddu, jag saknar dej :)

jobbat idag. huuuur jäkla lugnt som helst!! när inte ens den som annars brukar hålla igång stället behöver nåt, då blir det verkligen heldött. hann iofs med att plugga lite, så jag ska väl inte klaga :)
och plöjde igenom skörden vi hade med skvallertidningar också ;)

och emmy har ju tydligen svarat ja på ett frieri också, det var ju synnerligen roande måste jag säga ;)

halvkollar just nu litegrann på nån film på trean. med hilary duff. hon måste ju vara sämsta skådisen ever. huh. menmen, not my problem :)

well, this is me leavin'

neeeeeeeeeeerd

jeees. jag sitter och pluggar en lördag. does that make me a neeeeeerd? well if it does, I'm a proud neeerd ;) men iaf, min hemtenta är så gott som klar nu :) sååå sjukt skönt. har en fråga kvar, men den har jag börjat och skriva på, ska bara fixa till den lite :)
image26såhär ser undeverket ut, haha ;P är dock inte sådär svart och kluddigt i verkligheten, menmen. och det roliga är att den vart längre än vad rapporten jag ska skriva ska vara! vilket gjorde mej underbart lättad när jag insåg att rapporten ska ju inte vara så förbannat lång. har haft värsta paniken över den, så nu har det släppt lite :)

hade en hellugn natt på jobbet btw. efter kl tolv var det inte ett endaste pip!! så där kan man ju snacka lättförtjänade pengar!!

och nu sitter jag här i mina mjukisbyxor och faktiskt bara njuter av att ta det lugnt en lördagkväll :) eller lugnt är väl en definitionsfråga, pluggande kan ju bli ganska olugnt, men jämfört med hur lördagarna kan vara så är det lugnt ;)

tydligen så har jag ett inbjudningskort att vänta i brevlådan också. till vad vet jag inte riktigt, men fan va kul med inbjudningskort :) inte ofta folk skickar såna nuförtin :)

my buddies rock

hahaha ja emmy är ju lätt min idol idag. fick ett meddelande innan: "usch jag mår illa...Jag har just druckit 1.5 liter o'boy" ja undra på att man mår illa då!! hahaha
hur man lyckas dricka 1.5 liter o'boy övergår mitt förstånd en aning, de blir ju jättemånga glas!! hehe
men det var ju lite sött på nå vis :)

so jeeees, I has the funnest friends ever ;)

och mirre låssas om att hon är sin mamma. den ena gör ju knäppare saker än den andra ;P jag är den enda normala ju...*frust* moahahahahaha right guys ;)

fredag?

jahaja, fredag igen. och det känns precis som vilken dag som helst. kan bero på att jag inte direkt har nåt att se fram emot i helgen. ska jobba inatt, och jobba söndag kväll. däremellan ska jag plugga, så det blr liksom ingen helgstämning direkt. men rätt skönt det med, och slippa pressen på att man ska göra så himla mycket bara för att det är helg.

har varit på stan en sväng med mamsen idag, och det är alltid lika roligt, haha :) blir alltid nåt knas på något vis :) lyckades också nästan peta ut ögona på mej själv när jag med ett par cm marginal undvek en klädhängare. aningens läskigt faktiskt. lättskrämd? jag? neeejdå ;P

sitter just nu och lyssnar på amber pacific, så härlig musik så :)

och skulle det  här vara sant skulle det nästan vara rätt tråkit, patrick swayze är ju rätt trevlig på nå vis....

men nu ska jag nog gå och ta mej en nap så jag orkar jobba inatt :)

bush shakar loss

hehe ja det här är ju nästan lite kul ju...dock bara dom första typ 10 sekundrarna, sen börjar gubbarna prata, och då blir det totalt ointressant :P

sommarkänslor

japp jag hoppar över vårkänslorna och går direkt på sommarkänslorna istället, haha :) nejdå, men det är så fint väder idag, och jag sitter och lyssnar på ted gärdestad, då är det svårt att inte få massa sommarvibbar :)
dessvärre är jag fast inomhus framför skolböckerna...har dock tagit en liten paus eftersom huvet vart helt mosigt av allt läsande :D

och mirre, ska du kalla mej mupp får du ju fasiken stå för det ;)

hade en riktigt trevlig kväll igår faktiskt. ett par av minas polare var ute, så vi hängde med dom och deras kompisar. vart dock lite meningsskiljaktigheter på musikfronten, jag vart kraftigt utmanövrerad av metalälskare. wtf?!? haha
och jag som är så smart tänkte att jag tar cykeln till stan, så slipper jag gå hem helt ensam. och det var verkligen en bra idé, tills jag insåg att ojdå, det snöar visst. och det insåg jag när vi var inne på harrys. så sen när jag skulle bege mej hemåt var ju cykeln helt översnöad, plus att jag hade klackar på mej, så det bidde ett litet äventyr :D men jag tog mej hem helskinnad, tack och lov :P

men nej nu ska jag väl fortsätta med den jäkla hemtentan. är trött på den nu!! mjuff!!

shallow day

jao idag har jag gjort något hyfsat ytligt, hehe. har vart på manikyr, det ni ;) fick ett presentkort av mamsen när jag fyllde år, så nu använde jag det :) och fy bubblan vad skönt det var!! hon masserade händerna på mej bla. helt underbart :) åsså vart ju naglarna rätt snygga nu med :P fast jag tycker nog hon slarvade lite ändå, hade nästan förväntat mej mer av nån professionell, menmen, what to do? är ju rätt nöjd i alla fall. så ikväll skaj ag ut och flasha dom på harrys ;P haha

lyckades också få tag på grejen åt pojken som jag letade efter som en tok igår. dock var ju meningen han skulle få den innan han åkte, menmen, får bli sen istället :)

men nej nu ska jag nog slå mej ner framför tvn, sen äta, sen effektivitetsplugga för att sedan kunna dricka öl med gott samvete :P

22:42

jao det är vad klockan är. och jag ska strax gå och lägga mej :) i sällskap av pingvinen, såklart. måste ju bara flasha min nya bloggdesign litegrann först ;P fine, klasse vart lite noshuggen, men han är ju söt ändå :P

och just nu är jag nästan lite avundsjuk på pojken, som delar tåg med massa schlagermänskor ;) jeje, I'm a geeeeek, men so? kändisar är kul :P

och framåt går det med hemtentan, nu kan jag ju liksom fullt ut koncentrera mej på sådant, haha.

men nu, gonatt :)


weeeeird

hehe var just inne på www.sloganizer.net/en där man kan skriva in sitt namn, och få en slogan. min slogar vart ""The Helena Man" vilket fick mej att skratta högt för mej själv, haha. jag menar, "the helena man"?!?! wtf?!?! hahahahahaha
nästa slogan jag fick var "Harry Kicks Ass", vilket jag tycker var en ganska trevlig slogan ;)
provade även med sandis, och då bidde det "can u feel sandis?" öhm..kinky?? hahaha jeje, kul var det iaf, så testa :D


solen skiner

och det är faktiskt riktigt skönt ute :) jag har vart ute och glassat i min skinnjacka minsann ;P vart och fikat med mina, så trevligt så.

och nu har jag också fått det stora ansvaret att vattna pojkens blommor medans han är borta. en hel vecka ska han vara låååångt bort. :(
men, nu kanske jag får lite pluggande gjort iaf ;)

så ska väl fortsätta med hemtentan nu då. så otroligt roligt.

fast trots att jag har en heeel del plugg att ta itu med, och ingen pojke på en vecka, så är jag på rätt bra humör :) har säkerligen med vädret att göra. känns så vårigt ute! solen värmer och det är helt underbart skönt :)
kan kanske ha nåt att göra med att jag gillar min frisyr idag också, den är sådär lagomt busig ;) en knut rätt långt ner i nacken med lite löst hår hängande runt ansiktet. hihi.

well. nu ska jag faktiskt göra nåt vettigt.

hehe funnest thing ever!! :D

hahaha ja det här är ju lätt nåt av det roligaste jag sett på länge! tills jag fick se svaret på det...hahahahahaha
kolla speciellt brad pitt som delivery boy ;) och harrisson ford i bilen i slutet, hahaha så jäkla klockrent!!
så tack matte för dagens skratt :P

demokrati? right....

jaja. presidentval i ryssland. putin vann, indirekt. eftersom mänskan inte själv fick ställa upp en gång till utnämnde han sin bästaste polare till kandidat. och självklart röstar då alla på honom. och troligen är det ju putin som kommer fortsätta styra, fast bakom den här gången. kandidaten för det demokratiska partiet fick 1.4 % av rösterna. och tom han är "godkänd" av dom högst uppsatta, och totalt okänd, allt för att inte vara något hot mot den som "ska" vinna. aningens pinsamt skulle jag nog vilja säga. alla som velat ställa upp har inte ens fått göra det. hur kan ryssland fortsätta vara en diktatur, och stå för det, inför resten av världen, utan att skämmas det minsta? är dom så maktkåta att det inte spelar nån roll att folket mår dåligt och inte vågar rösta på nån annan än den som är kompis med den förre presidenten och ganska garanterat kommer fortsätta styra i samma stil? och varför röstar dom som dom gör? tänk om alla faktiskt skulle rösta på den demokratiske kandidaten. snacka om att putin & co skulle bli förvånade. och resten av världen för den delen. menmen, när alla dom högt uppsatta håller varandra om ryggen, och hur enkelt som helst kan få folk att "försvinna" är det väl inte så konstigt att dom vinner om och om igen. vem vill "försvinna" bara för att man står för sin åsikt liksom? det skulle inte jag heller vilja.

och usa, som ju är så mäktiga. och hela tiden skryter om att dom är världens största demokrati och blabla. varför kan inte dom göra en liten intervention och demokratisera ryssland? nej hur skulle det se ut? det som visats så många bilder på bush och putin där dom skakar hand och ser glada och vänskapliga ut. nej det funkar ju inte. plus att det skulle ju troligen bli ett tredje världskrig om två av världens största och mäktigaste länder skulle bli osams. så det är nog ingen bra idé. men här har ju usa annars chansen att visa sin storhet. så kanske dom också skulle bli lite populärare runtom i världen?

eller så stänger man bara helt enkelt in bush (eller den som nu blir nästa president) och rysslands nya president Dmitrij Medvedev i ett litet rum med en massa saft och kakor och hoppas på att dom kommer ut och inser sina misstag och gör om hela styrelseskicket till något som faktiskt funkar. eller utser mej till president ;P

och nu ser ni hur skadad jag är av pluggandet när jag faktiskt skriver ett helt inlägg om presidentvalet i ryssland. (kolla putins EXTREMT nöjda blick på den bilden, läskigt!!)

men nu ska jag återgå till hur presidentmakten egentligen funkar i usa, frankrike och (surprise!) ryssland.

villintevillintevillinte

ne jag vill inte ägna hela dan åt att plugga. men det är så det får bli. ska alldeles strax ta itu med hemtentan. gah. men, som tur är var jag duktig och lämnade in alla dom tidigare uppgifterna i tid, och får därför tillgodoräkna mej 10 poäng på hemtentan :D och eftersom godkäntgränsen är 30 tycker jag väl jag ska kunna fixa den. så fort jag bara börjar...

sen ska jag sätta igång med rapporten i jämförande politik. vilket jag verkligen inte har nån som helst lust med. jag har inte ens bestämt helt vad jag ska skriva om. men det är ungefär 4 veckor tills den ska in, så jag har ju lite tid på mej iaf :P fast det kommer jag ju garanterat tänka dan innan den ska in och jag inte heller då har börjat...menmen, den dagen den sorgen :)

och så var det ju den där deadlinen för studenttidningen.

och tentan i borlänge om 3,5 vecka.

ojdå. hade visst lite att göra. tja då är det väl bara att lämna datorn och sätta igång. fast först ska jag nog klä på mej. musiken är då laddad iaf. alla låtar satta på shuffle. då ska dom ju räcka hela dan ;P och ett antal till dagar. men det har inte med saken att göra.

well now, byebye

mer zen

ja nu har jag lugnat ner mej lite, så nu tänker jag dela med mej av dagens roligaste sms, eller veckans roligaste. eller månadens. eller kanske tom årets. fick det av emmy (weiiird, huh? ;P) men iaf, here we go: "hahaha jag tror vi kan vara skalan som andra mäter sin stördhet på.." det hela började väl som vanligt med att vi skrev den ena knasiga saken efter den andra, och efter ett tag undrade jag om stördhet går att mäta, och då svara hon sådär. synnerligen bra svar måste jag erkänna, pinsamt nog :P

det var väl allt för den här gången :D

life's a bitch

ja fy fan. är på så sjukt dåligt humör så det känns som jag ska explodera. började med drygskåpen på jobbet. var på väg att få utbrott på dom ett antal gånger idag. vilket inte hade varit nån bra idé. så jag sparade väl ihop en massa ilska. och åkte sen till onoff för att försöka få min digitalkamera fixad. men då säger idioten där att garantin inte gäller, eftersom det är en spricka i displayen. som jag självklart åstadkommit av mej själv verkade det som på han. han tittade på mej som jag var dum i huvet ungefär. så det får bli till att köpa en ny efetrsom det troligen skulle kosta mer att laga den. gah! precis vad jag behöver. fler saker som kostar pengar. räcker det inte med att jag behöver en dator och en cykel? nehejdå. tydligen inte. så får väl se till att jobba mycket så jag får ihop dom jäkla slantarna. och ju mer jag är på jobbet, desto mer trött blir jag på folket. och ju mer trött jag blir på dom, desto mer vill jag slänga saker omkring mej, och kommer då behöva köpa nya. ond cirkel? yaha!! (men självklart har jag ju inte slängt kameran i väggen, om det nu var nån som trodde det)
så just nu är jag lite ilsken, och det känns som att första personen som säger nåt till mej nu kommer få ut för det. så jag ber om ursäkt i förväg. typ. so I have a bad day. big deal.

och just nu skulle jag helst av allt bara vilja lägga mej ner breve pingvinen och sova bort hela resten av dan. men då kommer jag inte kunna sova ikväll, och det skulle ju vara ganska dumt eftersom jag lär upp i tid i morron och skriva en hemtenta. så roligt så jag skrattar.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

oh my oh my

ja jag ska bara vara hemma en lördagkväll. det händer inte ofta!! ska jobba kl 7 imorron, så då känns det inte som att det är så smart att hitta på nå bus och vara uppe sent ;P
jobbat sen 7 idag med. man blir hyfsat trött av att gå upp före 6!! så jag slockna en stund så fort jag kommit hem, hehe. sitter just nu och väntar på att moster morbror och hund ska komma :)
så att jag kan få mat nångång, haha. så sjukt hungrig.

delade säng med pingvinen inatt minsann :) han är liksom mitt substitut, hihi. äkta varan är dock aningens bättre ;) fortfarande inte helt säker på vad han ska få heta. så får väl kalla honom "pingvinen" helt enkelt :) enklast möjliga, och lätt att komma ihåg, haha.

men nu lär jag gå och sätta upp håret så jag ser lite normalare ut. ser just nu ut som nåt präktigt offer från 50talet. och det är ingen höjdare, haha.

RSS 2.0