svagt psyke

sitter och lyssnar på youtubeklipp från när green day var i globen för ett år sen. big mistake. jag var där, så när jag nu lyssnar slängs jag tillbaks som bara den. känns som att stå där igen. och jävlar i min lilla låda vilken ren och skär lycka det var. så nu sitter jag här helt förstörd och bölar som ett litet barn ;) tro mig, det var mäktigt. grymt bra. grymma platser. bäst.

skolpanik

när hela klassen är helt förvirrad och ingen riktigt förstår vad det är vi ska göra, och det uppstår allmän panik, inte kan det då bara vara vi som är korkade? då kanske kursupplägget ska diskuteras lite...sämre instruktioner har jag aldrig varit med om...

men med det sagt, så tror jag iaf min grupp börjat få lite koll på läget! hoppas vi har "rätt" koll bara...hehe

dags att ta sig en sväng till gymmet I think...

under tiden, lite bra musik!

the sacrament - HIM

lite flyt

ja jäklar. 5 böcker till nästa kurs. behöver bara köpa 2! fatta vad pengar jag tjänar på det! har för en gångs skull användbara kontakter ;) enorm lättnad I tell ya!

ljuspunkter

men sedärja...scorade hem ett stort fett VG på första kursen :D vart rätt förvånad faktiskt...men tjohoo! man har liksom inte alls fått veta hur man ligger till tidigare...så det var helt sjukt nice!

har dessutom kommit en bra bit på väg på vg-uppgiften till den nuvarande kursen. känns bra just nu :)

ensam och övergiven

så har då helgen kommit och gått, och jag har haft emmy-besök :) vi har haft så trevligt så...gått på stan, slagit oss fram på ikea, nostalgiserat, och skrattat en himla massa. men precis som alltid när nån åker härifrån infinner sig en extrem känsla att ensamhet. det suger. och gör ont. och jag blir helt gråtfärdig. så nu får det gärna bli måndag fort som fan, så det känns bra igen. har dock kladdkaka att trösta mig med. hehe.

har dessutom börjat skriva på vg-uppgiften i pedagogiken. så det blir nog bra.

that's all.

startar dagen med lite mjosic

fallen - volbeat

bra kväll!

har haft en mycket trevlig kväll med tacos och vin :D tiden flög iväg...och jäklar vad gott det är med tacos! så det vill vi ha repris på!

ser även fram emot morrondagen...bästa blunder kommer hit! får la se när jag får ner min andra hunny också ;)

är helgerna som är tråkigast nu när jag inte är hemma längre....är då det känns ensammast...så därför ser jag till att fylla varenda en med besök eller hemresor! då känns det rätt ok ändå :)


jag och blunder...när vi var unga och bekymmersfria ;)

puh

har precis tränat, och kände av ryggen så inihelvete...inte bra! typ varje steg på löpbandet sände en ilning av smärta...suck!

har nu också varit duktig och städat! så nu är här rent och fint! var väl så illa tvungen egentligen, för ikväll ska här ätas tacos, mmmmm :D

läskigt!

alltså det här är ju så läskigt! jag skulle inte vilja bo i malmö nu...nya folk som skjuts varje dag ju..

uppmuntrande

tydligen så kuggar majoriteten på inlämningsuppgiften vi har i den här kursen, och får komplettera. känns ju, bra. men då ska jag fan gå mot strömmen och bli godkänd ;)


ups n' downs

puh. har faktiskt haft det lite hektiskt på senare tid, hade dock en supermysig helg hemma i falun nu helgen som var :)

väl tillbaka var det seminarium tis-ons-tors, en bok/seminarium...kändes superjobbigt innan vi väl började, men sen var det såklart inte lika stor press som man inbillar sig, hehe. sista seminariet idag, och jag kommer nästan sakna dom lite, har varit såna man fått ut så sjukt mycket av! nästa vecka ska det göras projektarbete...blir nog bra det!

övrigt då...tja jag har pajat ryggen! värre än det brukar vara. jag som börjat träna och allt...men så blir det när man släpar en säng lite längre än vad man kanske borde. så värmedyna och tigerbalsam hoppas jag på ska vara the magic stuff.

så soffläge tills skolan börjar!

är förresten minusgrader ute nu...! och sådär strålande fint väder! det gillas :D

börjar dagen med en bra låt!

soldier's daughter - tonic

under-fucking-bart

who knew...att killarna i snook skulle vara totala jävla musikgenier? har väl aldrig haft så mycket emot dom i grupp, dom har vart helt ok, men som soloartister...jävlar i min lilla låda. har redan uttryckt min glädje över "från och med du", med oskar linnros. nu är det dags för nästa ex-snookare. "gubben i lådan" med daniel ray-adams är grym. GRYM! texten...almost makes me cry. den är så bra, så bra. total knock down-förälskelse.

gubben i lådan - daniel ray-adams

han vill nog hellre vara kvar

hehe alla har nog inte en lika ljuvlig frihet att se fram emot när dom kommer upp ur gruvan i chile. big mistake att både frun och älskarinnan står och väntar, och på det sättet blir otroheten upptäckt ;)
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7947068.ab


besök!

har haft besök av mamsen i helgen :D vi har haft så trevligt så, knatat runt på stan, ikea, och diverse ställen...

mina inköp har dock varit av den funktionella varianten, som gymhandskar, lite praktiska saker från ikea, och en termosmugg. praktiskt att kunna ha med sig varm dryck i en ilten behållare, och inte behöva ha nån extra mugg med sig!

exakt en sådan bidde det...både praktiskt och snygg ;) från jula!

så det har varit en väldans mysig helg!

dagen idag har bestått av lite träning, samt en massa plugg. lyckades faktiskt läsa igenom hela boken till föreläsningen imorron, och tror tom jag lyckades lära mig lite på kuppen ;)

på torsdag är det hemgång till falun! wohoo!

uppenbarelse

I think hell has frozen over. jag tycker pedagogiken är intressant! rätt övertygad om att det har att göra med att boken inte är sådär förbannat torr och tråkig :) dessutom är det faktiskt rätt spännande att läsa om varför skolan varit som den varit när man själv gått där. det känns ju högst relevant liksom, till skillnad från väldigt mycket annat man läser...det är inte bara något avlägset och abstrakt!

sooo...back to the books!

musik

har fastnat för katy perrys nya, "teenage dream". den är liksom härlig på nå vis. och det gör ju inte saken sämre att videon är sådär underbart sommarhärlig!

katy perry - teenage dream

lite flum, lite träning

dagen började med första pedagogikföreläsningen. bara introduktion idag, vilket betyder en massa info. en massa info som bara är snurrigt innan man faktiskt börjat själva kursen. känns lite, jobbigt, just nu. ett halvoklart projektarbete i slutet av kursen. som inte verkar helt lätt. positivt är dock att vi hade en annan lärare idag, som gav ett hemskt mycket mer positivt intryck! så så långt är jag nöjd, wohoo!

följde på det gjorde ett extremt svettande på löpbandet. man vet att man är svettig när det droppar från ögonbryna ner i ögona, hehe. men skönt var det! måste dock införskaffa ett par gymhandskar. några drag på roddmaskinen gav mig härliga blåsor. jag var dock effektiv som bara den och hade med mig skolboken på löpbandet. utan nåt att läsa blir jag lätt uttråkad, och varför inte slå 2 flugor i en smäll liksom :D till min stora lycka är inte just den boken, vilket är en tjockaste den här kursen, särskilt tråkig. den verkar vara bra och intressant skriven, med mycket tabeller och liknande, så det inte bara är en massa torr text...me likes!


årets varmaste dag tror jag..känns avlägset nu!

vill ha

är sjukt sugen på en htc av nå slag. jag bojkottar iphone, känns bara sjukt överskattat. men en htc. jatack! ska dock inte köpa förräns tidigast i vår...av principskäl vill jag inte köpa ny mobil innan jag haft den förra i mninst 2 år, hehe. nån måtta får det ju vara liksom...dock krånglar faktiskt den jag har nu, så jag kan nästan berättiga ett nytt köp. men som sagt, i vår. studentekonomin tillåter ju inte vilka utsvävningar som helst liksom.


motivation på topp!

kan ju säga att jag aldrig tror jag vart så motiverad att faktiskt träna. hela kroppen skriker efter det! kanske ett tecken på att jag slackat lite för mycket...hehe

invigde gymmet här idag, och jävlar i min lilla låda så skönt det var! mjukkörde dock lite idag, eftersom det är första gången på väldigt väldigt länge, och jag dessutom inte vill vara helt död imorron, då vankas det 30årst i sthlm!

ska dock satsa på lite tidigare tid på dagen i fortsättningen, lyckades hamna i fredagsrusningen tror jag, hehe.

så det blir nog bra det här! kroppen känns sådär härligt avslappnad nu efteråt, men utan att vara sådär seg så man inte orkar göra nåt...

allt känns på det stora hela riktigt bra nu.


beach 2010, here I come! ;)

hehe ja jag har då införskaffat ett träningskort. det var på tiden! typ 2 år sen jag tränade sist, illailla. men det ska det bli ändring på! passar dessutom utmärkt som tidsfördriv...i brist på annat att göra liksom :P

so off I go!

RSS 2.0