time for pictures

så, nu har jag äntligen orkat göra nåt åt dom inte alltför många bilderna jag tog på peace & love. lägger upp dom band som var värda att se ;)






and down I go again

jag råföll just för takidas nya låt, as you die. (big surprise...NOT! hehe ;P)


and down I go again

jag råföll just för takidas nya låt, as you die. (big surprise...NOT! hehe ;P)


oh sweet lord have mercy!

åååååh vad jag är glad att min lägenhet har det läget den har, den blir nämligen aldrig sådär förbannat varm, utan är hyfsat sval även dagar som denna!!!!

och ni killar anar inte hur bra ni har det, vet ni vilken plåga det är att ha bh på sej i den här värmen? vet ni hur varmt det blir???? gaaaah!!
sitter just nu med en vattenflaska mellan boobsen för att inte totalt gå under :P



menmen, hellre det här än regn!!

läsdags

min älskling fick ett presentkort på en bok, men eftersom jag är mer bok-typen gav han den till mej, så söt han är :)
fick välja mellan en hel massa böcker, och det slutade med en bok av martina haag, "I en annan del av bromma".
så den ska jag gå och lägga mej och läsa nu!
sen upp 05.30 imorron. tjohooo ;)


parfym

billigare parfym?
kolla här!
show_cravings_ad(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)

radio girl

ett låttips så här i festivaltider är radio girl, med volbeat.
och tro mej, den är inte sämre live! :D


trött och seg och varm

ja alltså det här vädret tar kol på mej totalt. orkar ingenting och mår nästan dåligt av värmen!! gah!! men jag klagar inte, det är ju sommar ;)

so it's over for now

och vad skönt det är, faktiskt. det sliter att vara ute hela nätterna, och bara traska runtruntrunt. eller ja, när man inte lyssnar på bandena vill säga. då studsar man runt istället ;P
så ni kan ju tro jag har ooont i fötterna nu!! men kul har vi haft!!!
och det sliter mer än man tror att gå runt i värmen som har varit, testa själva att gå flera kilometer i stekande sol, och däremellan stå på samma ställe, medans solen riktigt steker....det är värre än man tror!! men jag klagar inte, tänk så trist om det hade vart dåligt väder!!!

bäst har nog volbeat, winnerbäck, och ulf lundell varit.
och babyshambles var bättre än jag trodde. och det var ju en positiv överraskning att mr doherty faktiskt behagade dyka upp, haha.

men nu lär jag fasiken sova...trööööött!!!

I'm off!!

strax dags att sätta sej i en stekhet bil och åka till borlänge. jej!


d-day has arrived!

oh yeah, peace&love väntar ikväll :D tjohoo :D

dock är det några timmar kvar tills jag ska bege mej till borlänge, så det blir att fördriva lite tid här hemma istället.

the big question. what to wear? ;)

schysst

när man loggar in på kommunens sida möts man av följande:

innan bilden kommer står det alltså "bild på en glad bimbo"
undra vem som kom på den beskrivningen? haha

och sen under ser ni då själva den glada bimbon...
det roade mej lite :P

tvättstugeilska

kl 11 idag började min tvätttid. 11.15 var maskinen klar för den som tvättade före mej. hur svårt är det att få sin tvätt klar i tid??? den hade dessutom haft tid sen 7 imorse, hur kan man inte hinna klart i tid på 4 timmar??? en sak om den haft tvätt i torkskåp/tumlare, men inte ens vara klar med tvättmaskinerna efter 4 timmar?? och varför sätter man på en maskin när man vet det inte kommer hinna bli klart innan nästa person har tid?? hur kan man ta för givet att nästa person har tid att vänta liksom??
nej tvättstugor måste väl vara det mest bråkframkallande stället i hyreshus!! eller vad tror ni?


wednesday = laundry day

ja idag skall det tvättas!! lär ju ha rena kläder till peace & love!! tjohoo!!

ingen sol idag, dock nästan 20 grader, så det går ju att vara ute utan att lida ändå ;)

bluffare?

såg idag på stan i ett såntdär stånd som säljer jordgubbar att dom hade en skylt där det stod "100% garanterat svenska jordgubbar". varför känns det som att det är svårare att lita på att det verkligen är svenska då? som att dom typ måste övertyga och liksom släta över att dom egentligen är från nån annanstans? det är lite som "ärlige bennys bilfirma". skulle du lita på en bilfirma med ordet ärlig i namnet?


sool!!!

kolla vädret imorron :D

miracles do happen

idag har det inträffat en smärre mirakel. jag, JAG, har haft leggings på mej!! det grundade sej i att jag har slut på jobbkläder, så då tog jag fram det enda par jag äger, hehe.
med döskallar på dock, nån måtta får det ju vara liksom ;)


snyggt med matchande strumpor också va? :P

picture tajm

dags för lite bildvisning från midsommardan, hehe.



mobilt bredband?

nån som är intresserad av mobilt bredband? gå in här nedan och läs mera isåfall :)
(annons från telia)
show_cravings_ad(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)
(annons från telia)

det var på tiden!!


inte en regndroppe planerad på hela dan ;)

blir nog till att sola lite på jobbet.

och ser ju lovande ut till peace & love!

söndag

och ännu en dag på jobbet!

gårdagkvällen i grycksbo var så trevlig så, dock var det nog inte så smart att sitta ute hela kvällen...nog för att det var infravärme, men det täckte inte hela altanen, så jag satt där påpälsad med jacka och allt tillslut, och var ändå helt iskall när vi kom hem :(
dessutom tror jag det satte sej i näsan, är lite täppt, halsen känns konstig, och är allmänt trött, orkar typ ingenting...höll på att dö av cykelturen till jobbet bara! så brukar det inte vara...men inte fan tänker jag vara sjuk till peace & love heller!!

och sista klagandet nu då, men rygg gör förjävligt ont. hela överdelen typ knyter sej och knyter sej och knyter sej!! vissa stunder gör det så ont så andan liksom går ur en! det är hemskt :(

menmen. enough complaining. work has to be done!


gratis glass!

trillade in på en sida där man minsann kan samla poäng och få gratis glass :D perfekt i sommarvärmen (??) ju ;)



när man samlat ihop tillräckligt med poäng så får man en glass direkt i mobilen, och så visar man upp den speciella koden man fått skickad till sej i kassan, så får man glassen helt gratis :D

ooooch ni får ju HEMSKT GÄRNA använda den HÄÄÄÄÄÄÄR LÄNKEN när ni registrerar er, så får jag lite extra poäng, och får mina glassar snabbare ;)

midsommarafton

och här sitter man på jobbet i regnet. hade det inte vart dåligt väder hade det nog känts värre ;) nu ser jag bara storhelgsob:t framför mej, hehe.

dollartecken

vi hade p-möte idag, och jag och en av dom andra vikarierna satt och prata om att vi får slåss om alla pass, och att det inte är så dumt att jobba under midsommar för man får såpass mycket pengar. båda jobbar nämligen hela helgen. sen när mötet var slut sa en av dom andra:

-"man kunde ju se dollartecknena i era ögon när ni satt och prata!"

hehe. så sant så. that's all I see ;)


nej vad säger ni. en kopp te och lite harry potter i väntan på att få kramas?

working in the rain

2 timmar kvar till hemgång, och regnet öser ner :(
precis som vanligt när det nalkas midsommar tycker jag, hehe. dock ska jag ju jobba imorron, så för mej kvittar vädret ;)

bättre idag kanske?

får hoppas på lite bättre tur med bloggeriet idag.

inte lika tur med vädret idag, men får la hoppas det inte regnar när jag ska till jobbet iaf!!


såhär vill jag ha det, solglasögon och mys i solen på en brygga!!!

hopplöst

ja idag var det inte lätt att blogga.

funkar det nu då?

funkar det att blogga nu månntro?

17.17

det är vad klockan befinner sej på, och jag är på jobbet, working my ass off for a change ;)

du-du-du-du-du-duuu

eftersom det snart är dags för peace&love igen så tänkte jag lägga upp låten alla nynnade på innan bandena började spela. det spelade liksom ingen roll vilket band det var, innan det började lyckades alla sjunga på just seven nations army, med white stripes!


it's a miracle!!

himlen är blå och solen skiiiiner!! det blåser dock lite, men INGET REGN!!! tjohooo!!!

hehe

ekologiskt?

på ica maxi har dom en egen ekologisk serie som heter I ♥ Eco, jag gick förbi dom äpplena idag. äpplen, som ni vet I guess, ligger helt lösa i stora typ lådor. men äpplena som ska vara mer ekologiska än dom andra, dom ligger i både KARTONG och PLAST! see the conflict do ya?? hur kommer det sej att dom som ska vara mest ekologiska och miljövänliga, förvisso obesprutade, ändå är inplastade? är inte plast och kartong sånt som förstör miljön mest av allt ändå? hur många träd har dom inte kapat för att få till den där förpackningen liksom? så dumt!!


pink house

ska man köpa tyg här i krokarna ska man köpa det på rosa huset. det är faktiskt bokstavligen ett rosa hus, det ni ;)

älsklingen ville ha mer vinyl till båten. lite skumt att det inte är jag som är tjej som ville åka och kolla på tyg ;)

äntligen!

tjohoooo det regnar inte!!!

wet vs. dry, see the difference?

kolla här:

till höger ser ni hur byxorna SKA se ut, till vänster hur dom ser ut efter en cykeltur till jobbet i det här vädret..lite skillnad huh? fy för.

nej tack och lov jag insåg det dumma i det hela och lånade mamsens bil idag ;)

försenade studentbilder

tänkte bjuda på en bild från mösspåtagningen:

såhär ser det alltså ut på mösspåtagningen här i stan, alla studenter ställer sej runt torget och vrålar och sjunger och har sej :D

och en från studenten:

fina bilar på torget som dom forslas hem i till sina mottagningar efter flakåkande, runttraskande genom stan, samt allmänt skrikande och vrålande ;)

hello sunday!

nu har jag gett upp. regnet öser ner, och jag vill inte komma till jobbet helt dyngsur en gång till, så jag tänker låna mammas bil. mina goda föresatser att cykla till jobbet varje dag kan just nu gå och ta sej nånstans. nån måtta får det vara!!

gomorron folk :D

kaktus + hand = AJ!

gah jag har stuckit mej på en kaktus idag! råkade välta en liten kruka med en kaktus, och smart som jag är tog jag emot den med handen på kaktusen. ont säger jag bara!! och det gör fortfarande ont :(

farliga saker det där ;)

totally speeded

tjohoo! tänk vad lite kaffe kan göra ;) tror dock jag gjorde det lite väl starkt, det fyllde sin funktion alla gånger, med vissa bieffekter. lite speedad och skakig ;)



men nu lär jag ju inte somna iaf!

allt jag har tid med

nyligen uppvaknad från nattjobb, och iväg till jobbet direkt igen. ain't life just great?

01.21

5 timmar och 39 minuter kvar tills jag får åka hem och sova. lovely.

just another pointless list

Jag har i mitt liv:

(x) Rökt.
( ) Snusat.
(x) Druckit så mycket att jag spytt.
( ) Stulit en bil.
(x) Hånglat med samma kön
(x) Sovit i samma säng med samma kön.
(x) Varit kär.
(x) Haft sex senaste månaden.
( ) Snattat.
( ) Blivit påkommen av någon när jag har haft sex
( ) Blivit arresterad.
( ) Gått på en blind date
(x) Ljugit för en vän.
( ) Skolkat.
( ) Sett någon dö.
(x) Flygit flygplan.
(x) Gått vilse.
( ) Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa.
(x) Gråtit dig till sömns.
(x) Lekt tjuv och polis.
(x) Sjungit karaoke.
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra.
( ) Busringt.
(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan.
(x) Fångat en snöflinga på tungan.
( ) Dansat i regn.
( ) Skrivit till Jultomten.
(x) Sett solen gå upp med någon du tyckt om.
(x) Blåst såpbubblor.
(x) Grillat på en strand.
(x) Åkt inlines
(x) Åkt skidor.
(x) Åkt skridskor.
( ) Åkt snowboard.
( ) Kännt dig som ett reklamavbrott
( ) Genomgått en operation.
(x) Varit förälskad i en lärare. definitionsfråga, tänd på: ja, kanske inte direkt förälskad...
( ) Haft sex med min lärare.
( ) Sett en del av mig själv brinna.
( ) Ätit sushi.
(x) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi.
(x) Gjort en snöängel.
( ) Haft ett te-party.
(x) Byggt ett sandslott.
(x) Hoppat i en vattenpöl.
(x) Hoppat i en lövhög.
(x) Somnat i skolan/på jobbet.
( ) Använt ett falskt id.
(x) Tittat på en solnedgång.
( ) varit med i en jordbävning.
( ) Rört en orm.
(x) Sovit under stjärnorna.
(x) Blivit kittlad.
( ) Blivit kittlad så du spytt.
( ) Blivit bestulen.
(x) Blivit missförstådd.
(x) Vunnit i en tävling.
(x) Gått mot rött.
( ) Blivit avstängd från skolan.
( ) Varit i en bilolycka.
(x) Haft kramp.
( ) Ätit ett helt glasspaket på en natt.
( ) Hatat mitt utseende.
( ) Varit vittne till ett brott.
(x) Gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna.
(x) Skrivit ett kärleksbrev.
(x) Fått en önskan inslagen
( ) Haft sex med ett djur.
( ) Smakat torrfoder för ett djur.
( ) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne.
(x) pussat en spegel.
(x) Sjungit i duschen.
(x) Drömt att jag gift mig med någon.
( ) Slickat på en lyktstolpe på vintern.
(x) Suttit på ett tak.
( ) Skrikit så att jag inte fått luft.
(x) Pratat i telefon i mer än 4 timmar.
(x) Stannat uppe hela natten.
( ) Inte duschat på en vecka.´
(x) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet.
(x) Klättrat i träd.
(x) Haft en koja.
( ) Blivit puttad i en pool med kläderna på.
( ) Brutit någon kroppsdel.
(x) Fångat en fjäril.
( ) Fuskat på ett prov.
(x) Glömt någons namn.
(x) Sovit naken.
(x) Tatuerat mig.
( ) Piercat mig på annat ställe än öronen

nu vet ni det


snart jobbdags

ja om 1 timme och 25 minuter skall jag befinna mej på jobbet. så loligt så.

bidde lite studenttittande idag, kul att se alla så glada :D träffade på lite gamla lärare också, så trevligt så :)
tur med vädret hade dom också får man väl säga. det hade utlovats regn i stora mått heeela dan, men när regnet väl började hade nog alla kommit hem till sina mottagningar, så det får man väl kalla lite tur ändå :)
men jag ville också va med! haha

see ya at work!

rea?

finanskrisen slår tydligen mot kändisarna också. stackare. dom är tvungna att rea ut sina hus. ja huvva, jag skulle också bli lite lessen om jag var tvungen att sänka priset på mitt hus till 93 miljoner. det är ju ingenting!! så jag förstår dom absolut. dom blir ju ruinerade stackarna!


bitterness almost gone

sisådärja. en dusch och ett klädbyte senare och jag är inte lika bitter på jobbet :P

snyggt med matchande linne och filt va? ;)

at work god dammit

åååh nu är jag trött på dom här. bara för att jag råkar vara ensam nu så toooklarmar dom så jag får springa som en jäkla gnu!! gah!!!

slutar dock om en kvart. sådeså. hah.

purity ball?

kollar på en dokumentär på femman, om renhet och sådant. i colorado i usa finns det nåt som kallas "purity ball", där döttrar och deras pappor har nån årlig bal. grejen med renhet är då att dom inte ska ha nåt "intimt umgänge" innan dom gifter sej. inte ens en kyss. ok, jag kan väl respektera det, men jag förstår det inte!! tänk vilken press man får på sej sen på bröllopsnatten, tänk om man blir missnöjd, vilket man garanterat blir, för hur ofta är första gången perfekt? och det här med att vänta på den första kyssen, var inte det lite väl extremt?? vill man verkligen vänta på den där känslan när nån tar ens ansikte i sina händer, och kommer närmare och närmare, och det bara kittlar i hela magen? det är ju helt underbart ju!! vill man vänta med det tills man är 30 kanske??

dom hävdar också att dom vill vänta med allt för att minska risken för att få ett krossat hjärta, och skilsmässa och blahablaha...

alltså jag kan förstå det till viss del antar jag, men ändå, jag lever hellre ordentligt, och har kul på vägen, och riskerar heart-break, än att vara så konservativ att jag inte ens kysser nån förräns jag gifter mej!! tänk om man aldrig gifter sej liksom...?

ett heart-break  kommer man över, men kommer man över att man ångrar att man inte levt ordentligt?

lika som bär?


visst är dom lika dom här två? till vänster är det "callie" i grey's anatomy, och till höger jordin sparks. speciellt i jordins tattoo-video är det läskigt hur lik hon är "callie"!!

eller vad tycker ni folk?

frussen!!

alltså det är så rått i luften så jag bara fryser!!


stickad tröja och raggsockar is da shit!!

fast nu verkar det bli en sväng ut iaf...wellwell... ;)

untouched

dagens låt
untouched - the veronicas


flower pics

ja så var man vaken då. vaknade redan vid 12.30, är svårt att sova länge när man jobbat natt! skönt att inte sova bort heeela dan dock :)

tog mej en promenix till konsum när jag vakna, och insåg att blommor blir så fina när det regnat :) färgerna framträder på ett helt annat sätt!!

nyponrosbuske och nåt oidentifierat, blomsorter är inte min starka sida ;)

1 timme kvar!

sen får jag åka hem och sova!! tjohoo!! jag är helt obeskrivligt trött, så ni kan tro jag längtar efter att få krypa ner i sängen!

såhär kul har jag nu

japp det här är vad jag pysslar med nu:

6 timmar kvar.

trött

men så bra. jag har 8 timmar kvar på jobbet, och jag är trööött!!

night work

ja så satt man på jobbet så. lite ovant den här tiden, har inte jobbat natt sen i höstas!! men hä bli no bra ska ni sä ;)

lunch and nap time

hehe jag är som ett litet barn idag. eller en bebis tom. äter och sover ;)
ska nu stoppa i mej lite lunch, och sen ta mej en nap! och läsa lite harry potter ;P


i brist på annat får ni se en riktig nostalgibild, såhär i studenttider! den där hörnan på skolan har vi haft mycket kul i kan jag ju säga, haha. ja det var tider det...

visst var det där en trevlig hörna sackie? :D

"gomorron"

klockan står på 12.02 och jag har precis ätit frukost. känns bra ;)
det finns dock en anledning till det, jag ska nämligen masa mej till jobbet kl 21 ikväll och vara där till kl 07 imorron bitti, så då måste jag ju sova ut ordeeeentligt idag om jag ska orka det!!

tänkte börja dagen med att lägga in en låt här, som just spelades på mtv, och som jag gillar mer och mer ju mer jag hör den!!
halo - beyonce



gillar vanligtvis inte beyonce, stör mej mest på henne, och brukar inte gilla hennes låtar, men just den här...jag ryser när jag hör den!!

puh

hehe ja det bidde en lite mer flängig dag än det var tänkt. från 14 fram till 21 var jag bara ute och snurrade runt på saker! lite shopping, kastade ett öga (ok, jag kollade hela) på mösspåtagningen, lite kupolen, lite fika, och sen var klockan helt plötsligt nio...men en så trevlig dag så :D
lyckades dessutom hitta lite trevliga sommarkläder!

ska se om jag kommer ihåg att lägga upp lite bilder från mösspåtagningen imorron. someone remind me pliz?
när jag stod där och kollade längtade jag tillbaka som tusan, men sen slog mej en annan sak. jisses vad jag inte längtar tillbaks till känslan att inte veta vad man ska göra sen till hösten!! den där tomma känslan som infinner sej på måndan efter studenten, när 12 år av ens liv är avslutade. hela ens liv som man vet om det har poff gått upp i rök!! det längtar jag INTE tillbaks till!!

så jag ska inte klaga för mycket, har det rätt bra nu! jobb, en helt egen älskling, egen lägenhet...je, life ain't that bad ;)

there's a man looking blank to the wall

a broken man and the dawn - volbeat
lovely! ska ses på peace & love snart!! ;)


what to do today?

måndag idag, och studentveckan har inletts för dom små lyckliga varelser som ska springa ut på fredag...(sååå avundsjuk!!), det hela börjar med mösspåtagningen idag, som jag tänkte kolla på :D
kul att se folk stå på ett ben, rabbla nåt på latin, samtidigt som dom ska pricka en brunn med en enkrona ;)
fan vad skumma traditioner vi har egentligen!! menmen, kul är det!!

ska se om jag kan få med mej emmy också, hehe

nu, frukost!!

båtbåtbåt

ja efter picknickandet så blev det lite båtande. jag satt i bilen och läste under tiden ;)





alla bilder tagna med nya mobilen :D

what I've done today

har vart lite utflyktande idag minsann. en fika uppe i djurhagen blev det :)


dom enda djuren var dom som följer här nedan...och hästarna hörde inte till djurhagen!

men det var en trevlig eftermiddag :)

det där gick ju inte så bra...

nej ok, det gick inte så bra för sverige igår. och idag står det i tidningarna att lagerbäck borde avgå. men, det är väl ändå spelarna som spelade? det var väl dom som inte gjorde några mål? jag förstår inte hur det alltid kan bli förbundskaptenen som får ta skiten när det är spelarna som "misslyckats". ok att det är han som plockar ut laget, och säger vilket spel dom ska köra, men till slut är det ju ändå spelarna som står där. och dom gjorde inga mål. och lät danskarna göra ett.

alltså egentligen skyller jag inte på spelarna heller, det är ett spel, nån måste förlora, så är det ju. men jag bara undrar varför det så gott som alltid är förbundskaptenen som borde avgå efter en förlorad match?
det stör mej en aning.

the evening has arrived

och jag har placerat mej i soffan med ett vinglas i väntan på pojken ;)


men nu blire lite harry potter innan det är dags att göra maten!

toodles!

17 minuter...

..kvar tills jag kan gå hem!! tjohoo!! då ska det bära iväg till ica maxi för att inhandlas langos-grejer. that's right people, varför köpa i en husvagn på stan när man kan göra egna? ;)
med lite vin och älsklings-sällskap, kan kvällen bli bättre? :)


oh the irony

hehe kolla det HÄR. how ironic!


saturday at work

efter att ha somnat ganska tidigt igår, så är jag ändå trött som en gnu nu!! lite smörgåstårta kanske kan råda bot på det? står 2 st här i kylen på jobbet, hehe. alltid trevligt när boende fyller år ;)

och sol var det visst idag också!! så skönt att komma till jobbet utan att vara helt dyngsur!!

tiredness achieved

dom senaste gångerna jag jobbat dag, och börjat kl 7 på morronen, så har jag somnat sent och sovit dåligt på natten. för att motverka detta gick jag upp tidigare än jag ville imorse, så jag ska kunna somna ikväll eftersom jag ska jobba imorron. mission accomplished. jag är trött som en gnu och klockan är bara 21.18!! so wohoo ;)

working on a friday night

tjohoo. dock är inte vädret så att man skulle vilja vara ute ändå. men. gah. sååå kul att jobba en fredag kväll när alla andra kommit hem från jobbet och tagit helg är det ju inte....

cry little sister

ja så heter the song of the day.
cry little sister, med aiden.


den refrängen alltså...gåshud!!

goooood moooooooorning!

åh. det finns dom som tar studenten idag. jag är så avundsjuk så jag kan spricka. jag vill göra det igen!! det var så jäkla kul!! en hel dag som handlar om bara en själv liksom, hehe. nejdå men kul var det. hela dan. champagnefrukost, utspringet (på vilket jag skakade, var helt darrig när jag kom ner till släkten, haha), flakåkandet, tåget  genom stan, mottagningen. ja jisses. vill igen!!!


men istället ska jag jobba i eftermiddag. jajjemensan.

my new love!!

has arrived!!! jag kutade till hallen när jag hörde posten komma (kl 14, wtf??) och nog låg avin där :D så det var bara att hoppa på cykeln och åka till konsum och hämta ut det.

eftersom jag lyckats förlägga min kamera, och inte gärna kan ta kort på mobilen med mobilen (som för övrigt har en rätt bra kamera!), så får det bli en webcambild :P

well, I'm in löööv!

falukalaset

så var det dags igen då. årets happening (?), och årets fyllefest har börjat. falukalaset. från idag tills på söndag håller det på. karuseller, uppträdanden, cruising, maaassor med folk!! och jag ska jobba hela helgen :(
fast i det här vädret skulle jag nog inte befinna mej där ändå, hur kul är det att hänga ute hela kvällen i regn? dessutom var det inte så bra artister såg jag. rix fm festival brukar kunna dra hit en del, men inte i år. några visste jag inte ens vilka det var..så jag tror inte jag missar nåt!!

dom enda jag faktiskt skulle vilja se är ebba gold, men dom spelar imorron kväll, och jag jobbar både då på kvällen, och kl 7 dagen efter...kul att det händer nåt här i stan dock!! hade gärna kollat cruisingen ikväll också, men i det här vädret? nja...


nog för att regnet verkar upphöra under helgen, men kolla temperaturen!!! inte fan kan man vara ute i den kylan...när man var 15 var det ju en annan sak, men nu? neee...bekvämligheten kommer med åldern ;)

cykla i regn!!

har jag precis gjort.  det var inte kul. jag känner mej smoen dränkt katt. benen är både blöta och iskalla!! så det var bara av med byxorna och in under en filt..



nu tycker jag posten ska komma...jag hoppas nämligen få knata iväg och hämta ett paket ;)

pengatvättande

läste en rätt intressant grej i DN imorse. det är inte olagligt att tvätta pengar, det ni! det trodde då jag...
och nej självklart menar jag inte tvätta som i att slänga in i tvättmaskinen, utan att göra svarta pengar vita. olagliga pengar blir lagliga. osv. dock kan dom som åker dit bli straffade för sättet dom fått in dom olagliga pengarna. men inte tvättandet i sej. där ser man.


girls of the playboy mansion

hehe ja det är vad som står på på tv:n nu. riktigt underhållande måste jag säga, haha. dom lever ju verkligen upp till blåst-blondin-myten ;)



lär väl dock inte kolla på båda avsnitten...ska ju faktiskt upp halv 6, så då kan man ju inte vara uppe till 23 ;)

gnatt!!

hehe surpriiiise

haha kolla den här videon. jäkla var chockad man skulle bli om en alligator dök upp i poolen ;)


geek ut i fingerspetsarna

nu ska jag krypa upp i soffan under en filt och läsa en bok. inte vilken bok som helst. utan harry potter ;) jo jag vet, jag är 22, men so? kan väl vara trevligt att läsa om magiska grejor ändå? :P


jag väger upp det barnsliga i det hela med att dricka kaffe också. sådeså. haha

medborgerlig plikt avklarad

hehe ;)
ja jag var då och röstade för en liten stund sen. lika bra att få det avklarat, plus att jag jobbar på söndag.
vuxet värre, haha ;)

och gällande stavningsinlägget jag hade lite längre ner, jag tjänar inte pengar på min blogg, den är inte mitt jobb, så jag har inte kastat sten i glashus? det var det saken gällde, dom som har skrivande som sitt jobb, det är DET jag reagerade på när det gäller folks stavningskunskaper. små vanliga svenssons som bloggar för skojs skull, kunde inte bry mej mindre om dom skulle stava fel :P

kallt!!

ja fy för. termometern står på 12 ynka grader!! är dock sol idag iaf...men blåsigt. alltid ska det vara nåt! hehe


ser ju inte sådär jättebra ut den här veckan..

men nu dags för duschen så jag kan ta mej ner på stan!

stavningskurs?

nåt som stör mej är att några av dom största bloggarna, dom som faktiskt lever på sin blogg, är så fruktansvärt dåliga på att stava! hur kan det komma sej att nån som lever på sitt skrivande stavar som en jäkla kratta?
några exempel som jag sett bara idag är:

i denna portretering - porträttering?
kör kort - körkort?
bestämmde mig - bestämde mig?
männsikor - människor?
tecentrlen - t-centralen?
kornglade - krånglade?


hurhurhur kan det egentligen vara så? jovisst, jag råkar också slänga dit en bokstav för mycket eller för lite nångång, men det är rent slarv isåfall. att konstant stava ungefär vartannat ord fel, hur kan det leda till att man kan leva på sitt skrivande?

tänk om journalister skulle ha det på samma sätt.
"ja du stavar som en kratta, men det är lugnt, du kan få jobb på största tidningen ändå!"

nej, jag vet, det är inte värsta grejen. det är bara nåt som stör mej en aning.

up yours, Tre!!

hehe skrev ju för några dagar sen att jag var så arg på Tre, som köpt upp alla sony ericsson c510. men. det gick ju att komma runt. thank god for the internet I tell ya! ;)
haha låter som nåt olagligt, men nejdå, är väl bara vissa sidor som inte blitt tvungna att lämna tillbaka sina telefoner, som onoff och elgiganten fick göra. eller internetsidorna kanske inte alls ens är berörda av sånt? jaja. beställd är den iaf. så nu är det bara att gå och vänta!! och hoppas man blir nöjd...


tjohoo!!

mjusic

love is my drug - john me
what's not to like?


raindrops keep falling on my head...

ja så var det fina vädret slut då. på återkommande dock får man väl hoppas!!


vet inte riktigt om jag vill hålla med om den där lilla solen bakom molnet, som det ser ut på riktigt så har molnet tagit över...det har dock slutat regna, så jag höll mej torr på vägen hem från jobbet!

och eftersom det är sånt här väder, och jag faktiskt har jobbat idag, tänker jag ta mej en mysdag i soffan, under en filt :P sådeså!! skönt att slippa pressen att vara ute bara för att det är fint väder, hehe ;)


hehe

right now

sitter jag och trökar i soffan framför Shrek. jag är på dåligt humör. parkeringsvaktsfolket bara jävlas med mej. och jag vill hellre kramas. men eftersom vi båda ska jobba kl 7 imorron så är det lika bra att sova på skilda håll, så behöver vi inte trängas i badrummet. suck.


idioter

jag fick ju en parkeringsböter för en dryg vecka sen. det stod att jag hade 8 dagar på mej att betala, men jag gjorde det redan samma dag, för att få det ur världen. och idag fick min mamma (det är henens bil, så det är ju registrerat på henne) en påminnelse att det ska betalas!!!! jag har ju svart på vitt att den är betald, dom kan få se min lista över kontohändelser om dom vill!!! jag blir så trött på sånt här. varför kan det inte bara flyta på?? dessutom var dom jäkligt heta på gröten att skicka en påminnelse. dom hade skrivit ut boten den 21, och 8 dagar senare, alltså den 29, skulle den va betald. den 29 var i fredags, och idag kom påminnelsen. alltså borde dom ha skickat den i fredags, eftersom det har vart helg. så då har dom alltså skickat påminnelsen samma dag som den ska vara betald?? hur kan göra det??? dom kan väl för i helvete inte skicka en påminnelse förräns betalningen är försenad??? så nu lär vi greja med det där och reda upp det. en massa krångel för en sån skitgrej. god dammit.

Paris for President

hehe hittade den här videon hos gaybloggen. riktigt kul måste jag säga, haha :D
"if you're gonna put lipstick on a pig, make sure that the shade matches her skin tone"
hahaha



lite humor har hon ju, fröken hilton ;)
och jag tvivlar inte på att hon skulle vara bättre än vad bush var!!

1 juni

så då ska det väl vara sommar nu då! och vädret är ju synnerligen sommaraktigt :)

har en helt ensam dag framför mej idag, så får la se vad jag sysselsätter mej med...

RSS 2.0