raindrops are falling on my head

ja jisses. det fullkomligt vräker ner regn ute! andra dagen på raken nu med massivt regnande. fast jag tycker det är rätt mysigt :) var så längesen det var sånt här regnväder, så man har inte hunnit tröttna på det än, hehe. och det är ju en trevlig omväxling från all snö!

dagen idag består av seminarium, och sen firande av min pojke.

dagen får kickstartas lite med en grym låt.
reason to cry - takida

tenta

jamen sedärja. ännu en hemtenta in progress. går dessutom framåt med hyfsad fart! det är dock farligt med hemtentor. man sitter ju vid datorn och skriver. och vad finns när man har en dator framför sig? facebook, bloggar, diverse spel...u name it liksom! och det är farligt lätt att glida in på nåt annat än just tentaskrivandet. mycket dumt.

men nu ska jag tamejtusan göra ett rejält ryck så jag blir klar idag! eller nästan klar iaf.

ikväll är det dags för firande av älsket som blir hela 29 år! ♥

men nu, writewritewrite!

marknad

så var det dags för rättviks marknad igen då. blir en tripp dit i eftermiddag, så mysigt så! dit och trängas med lite folk, haha.

så här mysigt hade vi förra året :)givande?

vi har lite skumma seminarium ibland. inte så mycket diskussioner, utan mest en lärare som sitter där och har lite miniföreläsning. slappt och bra, haha. fast inte jättegivande då kanske. fördelen är att man får en lite bättre förklaring på det som togs upp på föreläsningen. nackdelen är att det kanske inte kommer upp så mycket nya perspektiv, eftersom det ju inte blir nån riktig diskussion...menmen, allt har ju 2 sidor, och så länge man fixar tentorna är det väl ingen som klagar :D

och har man en klass som min, så blir allting dessutom kul. morötter och bygg(?)-glasögon säger jag bara. internskämt is da shit! ;)

nudå? tja, lite betapet, nörd som jag är. och lite lunch på det. och tänk om man skulle göra nästa veckas seminarieuppgift redan nu?

får nog bli en liten tripp in i vampyrvärlden sen också..mmm

äntligen börjar det bli lite grönt ute!

dsc01172 (MMS)

äntligen börjar det bli lite grönt ute!


music in the morning

ja lite lagom soft musik såhär på morgonkvisten är inte dumt.
just nu, heartbreak warfare - john mayer. så underbar!

morgonstund har guld i mund

ojdå. kl 07.58 slog jag upp ögona alldeles av mig själv minsann. och slängde mig på klockan så den inte skulle hinna ringa (hade satt den på 8), finns ju inge värre ljud än väckarklocksljud! så nu sitter jag här, lite lätt fundersam över vad jag ska ta mig till. skrev klart veckans seminarieuppgift alldeles nyss, och det är ju 2 hela timmar till...våra bästa år...hehe.

mindre kul är att termometern står på 4 grader. vart faaaaan är vårvärmen??
förvirring på en helt ny nivå!

det har varit lite strul hit och dit med schemat i skolan, och det är rätt dålig info om saker och ting. idag eskalerade helt plötsligt förvirringen, när följande meddelande dök upp på kurswebben:
"Jag beklagar verkligen att jag missade att meddela att dagens preliminärt annonserade lektion ställdes in."
bara genom att läsa det ser det ju ut att vara en rejäl miss av lärarn, som att han lämnat oss alla ovetande, och alla kommit till skolan och det aldrig kommit nån lärare. men det var inte det som var problemet, mysteriet ligger i att vi inte ens skulla haft lektion idag, vad vi vet om iaf. jag skulle inte bli förvånad om dom glömt meddela oss om det, men märkligt är det. vad det verkar för oss studenter så ställde han in en redan tidigare icke-existerande lektion. hur lyckas man med det?it's a shallow world

jag har en plan. jag tänkte nämligen att jag inte skulle blända min omgivning när det blir shortssäsong. känns som att benen just nu ser ut som 2 vita störar bara, så det måste åtgärdas! och eftersom jag inte har nån dödslängtan, och alltså inte tänker lägga mig i ett solarium, så är det flaskvarianten som gäller. dove - summer glow, närmare bestämt. alltså inte en renodlad brun-utan-sol (vilket är ett riktigt helvete, det blir bara fläckligt och jävligt, och det blir lätt för mycket!), utan en lotion som sakta bygger upp vad som då ska likna en solbränna. om man smörjer in den varje dag fram tills shortsen ska på så borde det väl bli bra? då borde det ju liksom ha blivit lite färg, hehe. ser faktiskt redan en viss skillnad (eller så inbillar jag mig bara, who knows?), så jag hoppas på det bästa!

så håll tummarna nu!

speak of the devil

jamen sedärja. när jag precis beklagat mig lite över att Y är borta i värmen och har det bra, så visar det sig att hon är hemma på oplanerat besök! längesen jag blev så förvånad :P sånt är inte bra för hjärtat, hehe. så imorron verkar det vankas sushi, not to bad!


jaså snö säger ni?

hehe läser man facebook-statusar och bloggar från här i krokarna så står det i så gott som alla ungefär "fan, vaknade upp och ser snö utanför fönstret!" jag som dock inte har något liv idag måste ha sovit förbi det ;) hörde dock att det regnade tidigare, älskar ljudet av regn som smattrar utanför fönstret! tittar man ut nu så ser det ut att kunna finnas en chans till sol!

tja eftersom dagen verkar bli jobblös idag också, så blir det skolarbete som står högst på planeringen. tjohoo.

och på tal om nåt helt annat. har envist hävdat motsatsen, men just nu är jag nog kanske aningens avundsjuk på yvonne som är på cypern som reseledare. fram tills att det börjar bli sådär lagom varmt och allting blir grönt här, så är det liksom inte så jäkla kul...åka bort tills det blir bästa tiden här? ja tack!nu är den bilden förvisso från rhodos, men u get the picture...

rör på fläsket!

ja det var ju det här med träning och motion och sånt. inte min starka sida. men nu har dock jag och sambon kommit igång lite och försöker ut och cykla så ofta det går. både uppför och nerför och plant och gropigt. ger rätt bra träning minsann! och det är så rackarns skönt att vara ute! men det känner man ju först när man väl masat sig ut..det är ju alltid lite jobbigt att faktiskt ta sig i kragen och resa sig ur soffan ;)

men hursomhelst, jag rekommenderar det rejält! man får dessutom se sig omkring lite, haha.


en helt vanlig ganska tråkig måndag

tja ett jobbpass idag hade ju passat bra. men hur ofta får man jobb dom dagar det passar bäst? lyckades iaf ha sinnesnärvaro och vett nog att göra lite skolarbete dock. så kul när dom ger en en c-uppsats att läsa till seminarierna, hehe. hann dock läsa igenom och har "bara" frågorna kvar. hä blir nog bra det!

i väntan på sambo och storhandling roar jag mig nu med betapet. och såklart en massa musik!

while on the subject, hur kommer det sig att man helt glömmer bort en del musik man lyssnat på som en tok tidigare?
taking back sunday är ett av alla dessa band. så dom är numera officiellt back on track, och uppe på spotify-spellistan!

what it feels like to be a ghost - taking back sunday.

RSS 2.0