trögt

Tror aldrig jag haft såhär dålig motivation att skriva en hemtenta. Tack och lov att det inte behövs så många sidor, och lite har jag fått ur mig iaf. Men det känns så seeeegt. Inte det där flowet jag haft tidigare tentor. Kanske har nåt att göra med att det är hemtenta nr 7 (7!!!) för den här terminen. Menmen, har ju en bra vecka framför mig, så jag är glad iaf!

lonely weekend

Dags för en totally lonely weekend. Lite trist, men sjukt välbehövligt. Insåg att det finns ruskigt mycket kurslitteratur att deala med. Lär ju se till så jag kan släppa allt plugg nästa helg, kan ju inte sitta med skolböcker när jag ska öppna paket! hehe

Är idag rätt glad att jag har mitt lilla ica-kort. Eftersom jag har en födelsedag coming up får jag en gratis prinsesstårta tack vare det :D Vuxenpoäng lönar sig på många sätt, hehe.

Mycket märkligt att det är första advent om 2 dagar och det är nästan 10 plusgrader ute. Jag är lite delad i vad jag tycker om det. Egentligen älskar jag snöiga och kalla vintrar, så lite snö nu snart skulle jag bli glad över. Å andra sidan gillar jag när tågen går hyfsat i tid, och jag kan ta mig runt på cykel utan problem. Så en liten kompromiss med snö till jul kanske kan vara på sin plats iaf?

in between

Befinner mig just nu i det där ganska sköna läget mellan 2 kurser, och på grund av strul i kommunikationen har jag inte rätt bok till nästa kurs än, den ska hämtas i eftermiddag. Jag har alltså några timmar att göra absolut ingenting på. Med gott samvete. Jag kan inte göra något. Inte ens börja smygläsa lite bara för att ligga bra till tidsmässigt.

Men det där strulet i kommunikationen...varför kan lärare inte ta på sig nåt slags ansvar? Hela klassen trodde vi skulle ha 2 böcker, för så står det i kursplanen. Sen helt plötsligt när vi får studiehandledningen står det 4 andra böcker. Tydligen så använder sig lärarna av ett datasystem där dom skriver in ändringar i litteraturen, men känns lite som att dom har missat att kolla att vi studenter vet om detta system, som är helt nytt. För det gör vi inte. Har aldrig ens hört talas om att dom infört nåt nytt. Borde dom inte testa att det fungerar innan dom tar det för givet? Hursomhelst löste det sig bra för mig, och jag gick tom några kronor plus. Men ändå, vad arg jag blir. Kan ju vara bra om man får reda på förändringar kan man tycka.

RSS 2.0