koncentrationssvårigheter

Ja så var det dags för en hemtenta. Och av nån anledning så blir det alltid en massa surfande på andra saker istället. Bra där. Men det blir nog bra, tror faktiskt jag har en idé som jag nog kommer kunna fullfölja. Så håll tummarna för det!

Skrivaskrivaskriva.

sol, avlopp och plugg

Dagen började med avloppsrensning. Så äckligt så jag ville spy, men det funkar inte att få ett översvämmat handfat varje gång jag sätter på kranen. Tänkte jag passar på när jag är förkyld och har ganska kraftigt nersatt luktsinne. Men huvva, äckligt ändå.

Har nu slagit mig ner med skolböckerna, dock inomhus idag. Failade lite med mitt utomhussittande märkte jag. Jag är inte jättebra vän med solen ibland, har lyckats bli röd. Av att sitta ute en stund och plugga. I april. God dammit. Så sitter inne idag. Hudcancer lockar inte särskilt, hehe.

Sällskap i högtalarna har jag av The Killers. Bäst.
Exempelvis Mr Brightside. Underbar. Videon är lika underbar den.
Enjoy.


springtime

Ja ojdå. vad hände? Helt plötsligt så var vintern borta och våren här! Har suttit ute i en solstol och pluggat i helgen, inte alltför dumt!

Har dragit på mig en jävlig förkylning dock. Orkar absolut ingenting. Städade imorse, och dog lite efter det. Det tog verkligen alla krafter jag hade. Men har ju inte tid att vara sjuk, ett missat seminarium kan vara avgörande för hur det går med hemtentan känns det som. Vill inte missa något som kan göra skrivandet enklare och smidigare. Har kommit på att jag gillar pedagogik iaf. Hade det varit nu vi skulle välja inriktning, så är det mycket möjligt jag hade valt just pedagogik. Lite märkligt egentligen, för just pedagogiken var det jag minst såg fram emot. Och nu älskar jag det. Life is strange sometimes.

Ska göra ett sista ryck nu. Vill beta av så mycket litteratur jag kan nu när jag har några lektionsfria dagar, så jag kan lägga läsandet lite på is i påsk när jag ska åka hem och kramas med bästa boyfriend. Som jag just nu är extremt glad att jag har. Just han, och ingen annan. Sådeså.

På det stora hela, livet är gött just nu!tjohej vad det går

Alltså jisses vad det blåser!! Höll på att blåsa omkull med cykeln ett antal gånger...livsfarliga vindbyar som rycker tag och vill ha ner en på backen. Men I beat the wind! ;) Är dock inga kalla vindar, så det går inte att klaga alltför mycket :D

För övrigt går det verkligen inte att lita på posten. Har väntat 2 månader på mitt studentkort nu. Dom skulle dock skicka ett nytt, men god dammit. Här gör man en bra sak och stöder kåren fast det inte är obligatoriskt längre, men så får jag inte det jag betalar för. Dåååååligt. Nej posten kan ta sig nånstans.

onsdag

Internetet är tillbaka! O happy day! Tele2 verkar ha haft nåt megafel hela natten. Men nu så är jag back on track :D

So...efter ungefär 5 minuter har jag redan tröttnat på att jag åter har internet. Så det blir skolböckerna istället.

Vill åka och hälsa på dom här små varelserna snart!

dagens andra ilandsproblem

Tele2 har tydligen nån enorm störning så det inte går att koppla upp det mobila bredbandet. Så jag får förlita mig på mina grannar. Stabilt och bra. Boooooring att vara internetlös när man är ensam, hehe. Jag har verkligen stora problem känner jag...haha.

dagens ilandsproblem

Är att jag insett att jag kommer få kuta som en skottspole mellan scenerna på peace&love. Och hoppas och be för allt i världen att dom inte sätter dom bästa samtidigt. Men jävla i min lilla låda. Det kommer bli GRYMT! Kommer bli en massa tårar också, jag fixar inte bra musik, då bryter jag ihop ;)

Ja annars då?
Är tillbaka i Västerås efter 5 veckor i Falun. Lite ångest att åka ner, men känns bra nu. Jag gillar ju skolan liksom. Nörd som man är. Dessutom verkar läraren vi hade idag vara bra, så det här bådar ju gott.

Är dessutom mer vår här än i Falun, det klagar jag ju inte på! Knappt nå snö alls, enkelt och bra att cykla då, hehe.


lite såna här dagar snart tack...♥

RSS 2.0