the day after

och jag mår faktiskt alldeles prima :D tack och lov ;)
kvällen igår var riktigt kul!! och det dök upp en trevlig överraskning i form av min älskling på harrys också :) trodde aldrig den dan skulle komma ;)

men nu dags för frukost. kl 12.57. hehe.

time to party!!

spotify är laddat, och flickorna på ingång om en stund. kvällen har startat!!

smhi ljög inte

det är verkligen tokfint och varmt ute!!! så jag har inte tid att sitta här ;)

extremt bra tajming!!

jobbet slut för dagen och det är full fart mot helgen!! min första lediga helg sen mitten av april ungefär, och den kunde inte ha tajmats bättre. kolla vädret liksom!!

tjohoooooo!!!

saandis at work

tjohoo ;)
perfekt jobbväder dock, regnigt och jävligt...så det är mysigt att sitta inomhus :)

chefen ville sätta mej på månadslön över sommaren, but I don't think so. japp, det låter bra, men grejen är att jag får semesterersättningen inbakad i lönen när jag går på timlön, men går jag på månadslön över sommarn får jag varken semester eller semesterersättning...lose-lose för mej liksom, haha. plus att det blir ett glapp sen efter sommarn eftersom timlönen kommer en månad efter, så när jag börjar på timlön igen skulle det gå en månad utan nån lön alls, inte så kul. och semesterersättningen gör mycket ska ni veta!!

now, back to work!

kul med bildredigeringsprogram

hehe i brist på annat har jag lekt med lite bilder. man kan ha kul fast man inte har ett svindyrt photoshop ;)


den första är omgjord till bläck, och den andra med olja :)

sommarbilder

på väg hem från älskling passade jag på att ta lite kort. blev väldigt mycket grönt ;)


diktaturfasoner

jag har hittat den perfekta mobiltelefonen. en sonyericsson c510. den har allt jag vill ha, och ser bra ut. så jag vill ha den helt enkelt. verkligen vill ha. så igår tänkte jag införskaffa den. ni kan tro jag blev arg och förvånad när alla affärer jag var i sa att TRE har köpt upp ALLIHOP. så vill man ha en sån måste man ha/skaffa TRE. bullshit!!!! varför gör dom så?? får dom göra så?? altså jag förstår väl att dom vill tjäna pengar, men ändå. inte så lite fräckt att köpa upp precis alla, så i varenda jävla affär går dom bara att köpa låsta till TRE. ni anar inte vad arg jag blev, hade god lust att slå sönder saker, hehe.


så ja, jag är lite arg på TRE. skitstövlar.
BOJKOTTA TRE!!!! ;)


storm!

alltså nu blåser det så mycket så jag blir nästan lite rädd..tänk om fönstrena blåser in ;)
jag ska dessutom ge mej ut i det här om ett tag. inte så kul. men världens träningspass lär det ju bli!! haha

korrekturläsning

har precis läst igenom mirres d-uppsats. fattar ni, D-UPPSATS!!! mänskan är snart 23 och får ut dubbla examen om några veckor..vaddå ge alla andra prestationsångest ;)


men stolt som en hönsmamma är jag iaf :D haha

kanske ska tillägga att uppsatsen var bra också :P tom jag fattade, och jag är verkligen inte inne på sånt hon håller på med!! so gooo hunny!!

sommar!!

ja jisses va sommarfeeling det var igår :)


den gula bilen gör sej så bra i solen tycker jag ;)
och jag snodde en syrén av älsklings pappa och satte i håret, hur somrigt är inte det?? :D

skandal!!

fick min lönespec idag, brukar alltid vara ganska trevligt. dock inte idag. tog mej en titt på vad som var på väg in på kontot, och insåg att nej nu är det nåt fel. så jag gick in på min sida och kollade, där mitt schema, och alla timmar och allt står, och fick mej en smärre chock när jag såg att dom missat att ge mej betalt för 23 timmar!!!! 23!!!! det är liksom inte lite! så om 6 minuter är kommunfolkenas lunch slut, och då kan ni räkna med att dom ska få sej ett ilsket samtal. god dammit!!!

maxiklänning

en grej som det står en jäkla massa om just nu, som dom flesta verkar vilja ha, är maxiklänningen.
och jag fattar inte grejen!! jag tycker mest det borde vara opraktiskt...slingrar sej runt bena, borde lätt bli smutsig, så fort man sätter sej ner lär den ju släpa i marken liksom...och hur kul är det att ha en lång tunn klänning runt bena när det blåser?
nope, I don't get it. och så snyggt är det väl i nte heller? jag tänker lite gravida kvinnor när jag ser en sån..


telefonkö

har spenderat dom senaste 20 minutrarna med att sitta i telefonkö till tele2 för att greja med mitt bredband. fanskapet har ju vart så segt så det knappt gått att använda!!!
nu är det fixat!! dock tycker jag han var lite arrogant och översittaraktig i telefon, men han hjälpte mej ju, så jag ska väl inte klaga för mycket :P




dagen idag består av fint väder och tvättstugehäng, hehe.

ska väl försöka få till en sväng på stan också...

sunday at work

tjohoo nu är jag på jobbet igen ;)
har dock hunnit med en hel del idag, har vart i torsåker och hämtat mamsen, fikade där hann vi med också, samt varit förbi apoteket och inhandlat voltaren. min rygg is so killing me, så jag måste göra nåt åt det...
ska börja bli mer försiktig på jobbet, och använda benen istället för ryggen. och träna upp magmusklerna så dom får ta smällen istället för ryggen. det gör ju liksom ingen skada där. det är så dumt att jag blitt värre i ryggen sen jag börja cykla varje dag, för det blir ryggen som håller upp hela överkroppen, och eftersom den är såpass dålig så klarar den inte det känner jag...så det ska det bli ändring på!

men, för ögonblicket måste jag göra nåt som gör att värken går över, så får ta det långsiktiga framöver, och det kortsiktiga smärtstillande just nu. hoppas bara det hjälper.


så ett tips. var försiktiga med ryggen!! man tänker liksom att "asch, det här går ju bra, känner ju inte av det nu", men så är det inte...det kommer senare, och inte lite heller!!

öl!

jamen sedärja. har druckit öl ikväll minsann. var ju nästan år och dar sen jag gjorde det..så det satt fint :) bidde dock bara en, eftersom jag ska köra bil imorron förmiddag.
mirre och anders kom förbi helt oväntat också, så det bidde en riktigt trevlig kväll :)

så nu ska det väl sovas då...så man orkar upp i hyfsad tid imorron me!

another weekend at work

sitter på jobbet och tar det lugnt. har precis börjat, och den här tiden på dagen är det som lugnast. grannarna tvärsöver sitter i sina solstolar. och dricker öl. klockan halv 2 mitt på dan. härligt ;)

ska strax ta och stoppa i mej en macka.

så kul har jag det nu ;)

well, it is friday night after all

så vad passar bättre än ett glas vin?

melonen har jag redan mumsat i mej, hehe

the yellow ticket

ja såhär ser fanskapet ut som förstörde starten på min dag:


god dammit.

är dock på bättre humör nu :P

bad day

jag har inom loppet av några timmar:

* fått parkeringsböter
* fastnat i trafiken
* snurrat runt runt runt och letat parkeringsplats
* tagit av mej jackan för det var så varmt och soligt, för att sekunden senare hamna i en regnskur
* insett att det är nåt fel på mitt internet. antingen tar det flera minuter för en sida att laddas, eller så går det inte alls
* kommit till jobbet ungefär samtidigt som alla andra tar helg-ledigt

så jag ber om ursäkt att jag inte är på världens topphumör.


right now anyway...

pour some sugar on me

song of today: pour some sugar on me - def leppard.

sexig låt, hehe ;)


fanns dock bara liveversioner på du-tuben, så ljudet är inte helt perfa...men ändå, lyssna och njut ;)

helg?

neee jag ska ju jobba både fredag lördag söndag nu också ;) it never ends, vojvoj..börjar tröttna lite nu på att jobba varje helg faktskt..jaja är ledig nästa helg iaf, och då ska det ut och slås klackar i taket!! moahaha

vädret utanför fönstret stämmer inte överens med smhi:s prognos, vilket i det här fallet är positivt!!


det är strååålande sol utanför fönstret :D hoppas det håller i sej...så man kan sola lite på jobbet ;)

röd dag?

ja det är ju röd dag idag, har jag hört. men, själv sitter man ju på jobbet ändå, haha. well, ska inte klaga. slipper ligga hemma bakis som säkert många andra gör efter en onsdag följd av en ledig dag ;)

well, time to work!

bath time

jag bara sitter här och fryser som en jäkla gnu...god dammit om jag ska gå och bli sjuk nu!! så jag ska krypa ner i ett vaaarmt och skönt bad, och stoppa i en badbomb :D fick va min mama när hon vart på lush, bättre tillbehör till bad/dusch finns inte!!


dessutom hänger regnet i luften, så vad kan man annat göra än att ta ett varmt bad, läsa en tjejig bok, och sen kanske slå sej ner framför en film, under en filt? :)

starving!!!

klockan är n 12.08, jag har vart uppe sen halv 8, och fortfarande inte ätit nåt!! tror ni jag är hungrig eller ;)
men, vad gör man inte för sina kollegor ;)

så nu är det tamejfan lunch/frukostdags!!!

småsaker som gör livet lite roligare...?

eller nåt, hehe. har iaf införskaffat mej lite blingbling. är väldigt inne på ringar just nu, så ni kan tro jag blev glad när jag hitta några riktigt snygga på gina tricot! oh yeah, I'm going faaaake ;)


men visst är dom fina ;)

you can't start a fire without a spark

dagens låt:
dancing in the dark - bruce springsteen.

videon går tyvärr inte att lägga in, så ni får hålla tillgodo med en länk och en bild ;)


eu-valet

ja jag är ju inte ensam om att ha fått ett sånthär nu...

så det är la bara att masa sej iväg ;)
dock är jag inte jätteinsatt, så jag är inte helt 100 på vilka jag vill ska sitta därnere. dock vet jag vilka jag absolut inte vill ha där, så då gör jag vad jag kan för att förhindra det istället! moahaha

ledig!

ledig idag minsann!! så skönt så :)

har dock inte en aning om vad jag ska hitta på, hehe. en promenix kanske? det skulle ju inte skada iaf, om man säger så...haha

well, i brist på annat kan ni ju kolla det HÄR. kineser har väl aldrig vart kända för att vara öppna med saker och ting, och sex är väl knappast ett undantag??

breakfasttime!

the rain is pouring down

och jag har såklart varit ute precis när det regnat som mest. det börja med att jag kom till jobbet och droppade, varpå ena kollegan mer eller mindre slet av mej byxorna och sa att jag ju skulle bli sjuk om jag hade dom på mej :P så hon såg till så jag kunde låna ett par mjukisbyxor. som var gigaaaaantiska på mej. häng ner till knäna och ungefär 1 meter för långa ;)
men det var det eller att knata runt i trosorna som gällde, så vad hade jag för val? ;)

för att mina egna byxor skulle hinna torka tills jag skulle iväg igen, så slängde jag in dom i torktumlaren. som ju såklart inte funkade då. så jag fick ta på mej ett par inte helt torra byxor när det var dags att ge sej av, mysigt va...

sen var det samma sak på vägen hem, så nu sitter jag här utan byxor under en filt och är helt iskall om bena. huvva.


I feel like one of these :(

munday and work day

ja några timmar jobb idag också blir det. inget direkt överansträngande dock ;)
skönt att ha nåt att göra dock :)

sitter nu och lyssnar på världens bästa spotify!! bra uppfinning det där tycker jag!

nej, dags att göra sej till människa nu...


nja...det här känns ju inte helt ok. mer sol åt folket!

big no-no

ja huvvaligen. satt och bläddra i en Glamour, när det helt plötsligt dök upp ett par fruktansvärda skor framför mej.



alltså, fine, det är lacoste. men hur fula är dom inte?? ballerinas i plast liksom...nej fy!! not my cup of tea so to speak!
tänk vad svettigt och trevligt att traska runt i dom där en het sommardag ;)

nja jag har bättre saker att lägga 500 pix på än ett par skor i plast. sådeså.

sunday equals work day

2 timmar tills det är jobbdags!! feels totally ok :) "cashcashcash" ;)

sen blire till att ha myskväll med älskling. sådeså.

congrats neighbours

jahaja. kul att norge vann :)
dock förstår jag inte hur den kunde utklassa alla andra, och dessutom slå rekord i poäng. för så bra var den ju inte? inget större fel på den, söt pojke, gullig låt, men, nej. jag fattar inte. hur kunde den få så mycket poäng???? helt totally fucking unbeliveable.

hade det inte varit för att det var norge hade jag nästan blitt arg ;)
bra start på deras nationaldag!!
så grattis då ;)


at work on a saturday night

ja nu sitter jag här igen. här är lugnt och skönt så jag roar mej med "garden" på msn. also known as "nöten", hehe.



sen bär det av till mamsen för eurovisionstittande!!

that's my saturday evening. how about you?

mitt i prick!

haha kolla det HÄR. så jäkla bra ;)

lördag

och jag jobbar inte nu på morronen!!! en rätt ovan känsla, hehe. flera helger i streck har jag nu masat mej upp halv 6 på morron för att åka till jobbet, men idag jobbar jag kväll, så sovmorron!! hallelujah!! vilket också medförde att jag och älskling för första gången på en månad typ faktiskt kunde vakna upp ihop, eftersom han annars på vardagarna går upp kl 6, och jag då gjort det på helgerna...vi har liksom jobbat om varann :(
men idag bidde det en riktig mysmorron :)

snart dags för en sväng på stan, innan jobbet.

gomorron!!

100 små gubbar

ja det känns nu som att 100 små gubbar står och hamrar mej inne i huvet. ska försöka bota det med mr Ben, mr Jerry, och mr Big.

no more computing.

headache

en och en halv timme kvar på jobbet och jag sitter här med en hejdundrandes huvudvärk. not nice. sen ska jag hem och glufsa kladdkaka och glass och kolla på film. hah.

just a quickie

tänka sej att visa kvällar på jobbet faktiskt inte är så jäkla lugna, hehe. har vart massor att göra, och det är inte slut än! strax dags att hoppa in i en färdtjänst och åka till affärn, oh yeah.

4 timmar till hemgång! tjohoo!! ;)

friday and work day

om 4 timmar och 10 minuter ska jag befinna mej på jobbet. precis som imorron och på söndag. så loligt så. 2 veckor till ledig helg-2 veckor till ledig helg-2 veckor till ledig helg!! tror ni jag längtar eller...sen har jag inte en ledig helg på länge efter det heller. god dammit.

jaojao, frukost och dusch!

fat people

kollar dokumentären på trean, om tjocka mänskor. en av kärringarna säger "det finns ingen övervikt, bara stora och små människor". idiot. snacka om att blunda för sanningen. dessutom låter hon hennes son äta vad han vill, han får själv plocka på sej vad han vill i affären. dock är han rätt vettig, han plocka på sej rätt mycket frukt och så, och kärringmamman undrade om han verkligen inte skulle ha lite mer godis!! ååååh vad arg jag blir på sånt.
kärringmamman väger då en bra bit över 100 kg skulle jag tro. men hon är inte överviktig. nejdå. suck.



klassiskt dilemma

min polare har hamnat i den klyschigaste situationen som finns:

pojke träffar flicka, pojke sexar flicka, flicka säger "oj vad jag känner mej lättfotad, hoppas du inte bara ville för sexets skull", pojke blir lite spooked, flicka hör av sej och hör av sej och hör av sej, pojke har inte känt att det klickar och känner sej som ett svin, flicka är väldigt på, vad ska pojke göra?

han vill ju inte såra henne. så hur tar man sej ur den situationen egentligen? för han har ju inte gjort nåt fel, det är bara tjejen som har lite andra förväntningar. vilket man ju inte ska ha, efter något sånt. skulle jag sexa nån sådär, skulle jag då knappast ta för givet att det är förhålland på G sen. och jag är ändå tjej.

skulle jag va intresserad av nåt mer, skulle jag hursomhelst inte vara så på, utan se vart det kan leda på ett lite smidigare och mer avslappnat sätt. skulle verkligen inte sätta gossen i fråga i den sitsen. för ärligt talat, man är väl realistiskt nog att veta att sånt sällan leder till nåt varaktigt? och man märker ju också ganska fort om det är nånting mer där, än bara sex.

så när sånt här händer, tycker jag inte man ska lägga skulden på killen, såvida han inte låtsas om att han vill ha något mer, fast han bara vill ligga. det är det som gör någon till ett svin, lurendrejeriet. ärlighet är alltid bäst.

och man måste ju få ha lite kul en natt utan att behöva få skuldkänslor dagen efter?


eller vad säger ni om saken?


grannfejden, it's ooon ;)

vid 4tiden inatt vaknade jag av att det dunkade som fan uppifrån. tjejen som bor ovanpå mej vet fan inte hur man går normalt. varenda dag dunkar det, det är tillräckligt irriterande och störande, men kl 4 på natten/morronen är det fan inte ok!!! så jag la en lapp i hennes brevlåda. en arg en. hehe. påpekade dessutom att hon spelar så hög musik så hon överröstar det jag lyssnar på. hoppas hon kopplar att hon ska sluta. dock tycker jag det låter mer än vanligt där uppifrån nu, så hon kanske bara gör det värre på rent djävulskap nu. blir det värre lär jag ju gå till kopparstaden och göra en officiell klagan. tro mej, det drar jag mej inte för om det behövs. that bitch needs to know who she's dealing with.

för seriöst, kl 4 på morronen borde man väl ha vett nog att kanske tänka sej för lite innan man dundrar fram som en jäkla elefant?? jag vågar ju knappt ha musik på efter kl 22 liksom bara för att jag inte vill störa nån..

och när hon har fest står hennes kompisar och röker på hennes franska balkong, jag har en likadan, så om jag eller nån här skulle sticka ut huvet då skulle all aska komma nerfarande på en. och skulle jag ha dörren öppen skulle det flyga in till mej.
see why I'm maaaad do ya??

tror dock hon faktiskt är så dum att hon inte fattar att det låter, så jag tror inte hon gör det för att störa. hon är bara för dum för att fatta det.

har en bok som väntar på mej

har en bok här på soffan som skriker på mej. har haft den här ett tag nu men inte börjat läsa den än. "aldrig fucka upp", av jens lapidus. läste ju hans "snabba cash" för ett tag sen, och den var riktigt bra :) så jag har stora förhoppningar på uppföljaren..



har faktiskt varit i skolan och haft uppsats-seminarium, så jag förtjänar att sätta mej i soffan och slappa med en bok ;) hehe

dreamin' away

jag har ett drömresmål. alltså verkligen THE dream destination. NYC. The Big Apple. New York. whatever u want to call it. jag ska dit. så är det bara. det gör tamejfan ont hela vägen in i hjärtat av längtan dit. så därför ska jag dit. nångång.


                                                
it's my dream. får jag bara åka dit ska jag aldrig be om nåt igen.
så länge nöjer jag mej med london. det är inte fy skam det heller. underbar stad.
men det är inte new york...

nu är det klippt!

ja, håret alltså, hehe. min humor är verkligen farligt låg ibland....


luggen fixad och allt det slitna borta! wohoo!
synd att jag är så ofotogenisk bara, gör inte riktigt frisyren rättvisa...hahaha ;)

strax dags att bege sej till jobbet!!

wednesday morning

och jag har absolut ingenting att skriva :P

eller, kan ju säga att både jag och älskling satt i soffan igårkväll och mådde illa, vi åt på tooook för mycket på hand födelsedagsmiddag ;)
varför skulle jag ta 2 bitar tårta?? duumt ;P

jeje, dags för en dusch och frukost, och sen en sväng till frisören!!
håret börjar bli så slitet nu...och det är så sköööönt att bli lite ompysslad, hehe

orättvist!!

jag var med en boende till tandläkarn idag. fram på slutet där när dom ska pensla på sånt där äckelfluorlack så frågar tandläkarn om hon ville ha melon eller banansmak!!! så jäkla fuskigt!! när jag har vart där så har det bara varit äckelbanansmak :( tydligen är melonsmaken helt ny, och dessutom är lacket tydligen vitt, istället för äckligt gult!! jag vill också ha med melonsmak!! gah!! ;)

hutlöst!!

jag ska ju då på green day i globen i höst, våra biljetter kostade 525kr. och det var dom bästa (alltså dyraste) platserna. så går man in och kollar vad britney spears ska ha för sina. (kanske ska tillägga att jag har inga som helst planer på att gå och se henne, ville bara se för skojs skull)


hennes billigaste biljetter kostar alltså mer än green days dyraste. och vem i heeela helvetet betalar 4500 kr för att se brittan???? I DON'T GET IT!!!

älskar fickor!

den här toppen köpte jag igår, jag är helt kär i fickorna ;) haha


hade det inte vart för fickorna hade jag nog inte köpt den, hehe.
visst är den söt? :)

nu ska jag lyssna på fall out boy och baka!!

tisdag

och jag ska jobba i ett par timmar, känns alldeles lagom ;)

sen skall det hem och pysslas med en grej eftersom älskling fyller år idag :D

och jag hoppas han blir glad för sina presenter...annars blir jag arg ;)

men nu dags för dusch och frukost!

hemma från roadtrip

vi tog en tur till sågmyra minsann. bra för min del, hittade äntligen ett par jeans!! dom jag har lyckas gå sönder hela tiden...så de var bara att skaffa nya. så trist att prova bara!! menmen, I has them now! bidde dessutom ett par toppar. me likie!!

nu väntar jag på att våra varma mackor ska bli klara, är hungrig som en gnuu!!

paketet

oh yes, here it is ;)


för att inte pojken ska kunna gissa vad det är har jag såklart inte lagt ut en bild på hela paketet, bara ena hörnet :P
men visst är det fint ;)

kreativt

hehe ja nu har jag faktiskt varit lite kreativ. köpte ett linne/klänning häromveckan, med ett band som går bakom nacken. det där bandet var dock både fult och inte alls skönt, det liksom skavde. så what to do? jo man köper ett nytt såklart! billigt och bra sätt att förnya saker på ;) för 24 riksdaler lyckades jag göra den bra mycket finare :)



nu dags att hämta tvätten!!

måndag

och jag är ledig efter helgens megajobb!! så skönt!! ska dock tvätta, städa, och handla och sånt, haha. och slå in paket måste jag göra!! älskling fyller ju år imorron :)

soo, busy day after all :)

min nya favorit!!

den här är så jäkla bra!! hörde den på radio häromdan och kunde inte sluta skratta..hahaha :D
det är han som sjunger "som en boll kommer jag tillbeks till dej" ni vet...hehe


I survived!!

tjohoo. en helg med enbart dubbelpass avklarad!! jag känner mej som en mörad köttbit, hehe.
ingen kul dag att jobba inom vården idag kan jag säga. matförgiftning är inte kul. för nån. huvva. menmen.

så nu sitter jag här nyduschad och väntar på mat, haha. tur man han en älskling som är bra på att laga mat ;)

dags att hoppa i pyjamasbyxorna!!

han har sitt öde utstakat

stackars lilla grisen. sncka om att ha ödet klart framför sej när man heter SÅHÄR. tycker lite synd om den..gillar ju såna små varelser med tryne och klövar!!

at work again

efter lite mera sömn är jag inte fullt så trött på jobbet idag ;)
ser ut att bli sol, så kanske man kan sola en liten stund sen om det är lugnt? jes..that's an idea!

well, nu ska jag kolla på sabrina ;P

21.20

och det är dags att sova. dubbelpass imorron också. who needs a life?

jag vill ha denna väska!!

jag vill ha den här väskan.

så därför tänker jag försöka vinna den HÄR!!
I wants I wants I wants!!

jes I'm a bagoholic. hehe. ju fler desto bättre ;)
kul med färg dessutom!!

05.57

är vad klockan står på nu. jag ska alltså till jobbet. jobbar till 21. efter att ha sovit 3-4 timmar. underbart. vad glad och pigg och trevlig jag kommer vara fram på eftermiddan.
vetetusan vad som hände, men jag kunde inte sova igår iaf. god dammit.

wish me luck today.

my friday night

eftersom jag är dömd till ensamhet ikväll för älskling är och pysslar med båten, får jag ju göra vad jag kan för att ha en trevlig kväll ändå. lyckas rätt bra tycker jag :D


mina andra 2 älsklingar, ben och jerry ;)
samt sex and the city-filmen.
kan man ha en bättre kväll när man är all alone? ;)

friday afternoon date

hehe lyckades undvika en helt ensam fredag, emmy kommer hit om ett tag :D då ska vi prova wayne's coffee som just öppnat här...om det är nån skillnad från i blg ;P


inför en av alla våra otaliga utekvällar ;)
va kort hår jag hade...haha

shoes worth crying for

jag har sålt mej till djävulen. can't help it. men börjar man närapå gråta när man ser ett par skor är alla medel tillåtna. jag försöker nämligen vinna skorna härnedan hos en av dom überblonda stora bloggerskorna. I wants them. så jäkla snygga. love at first sight. love/attraction/just-gotta-have-them at first sight.



ed hardy is my man. my lover. my one and only.

bara ben

kom hem till älskling häromdan, och han var inte hemma. det här är vad jag möttes av när jag gick in i sovrummet:


jag vart lite rädd kan jag ju säga, haha. sen insåg jag att dom ligger ju där och torkar på fläkten...men still, kinda scary ;)

och gomorron på er!

tv-tajm

sitter parkerad i soffan framför tv:n just nu. har hittat ett skojigt program, draknästet. idéer och företag och grejor som behöver en ekonomisk push, och försöker få investerare. riktigt kul ;)
dom flesta får ju inte nå investerare, och många har riktigt skumma idéer. men kul är det!!


nåt som stör mej

ja, nåt som stör mej är kedjebrev. såna man får typ dagligen på mejlen. varför går folk på sånt? jag blir bara trött och irriterad att jag får såna heela tiden. jag kollar dom aldrig, utan tar bort dom på en gång. så onödigt. varför skickar folk sånt vidare? varför ödsla tid på nåt sånt? har man inget bättre för sej? alla vet väl ändå att dom bara är skapade på rent djävulskap...



så om det ser ut såhär, hamnar det direkt i papperskorgen. sådeså. så nu vet ni allihopa. jag vill inte ha nåra fler!

mysväder

ja efter en cykeltur hem från jobbet i regn och närapå storm har jag nu placerat mej i soffan med datorn i knät och lite kaffe. that's how life should be when it's raining. kändes rätt höstigt ute faktiskt. mysigt värre :)


har dessutom en finne i pannan, trevligt va ;P

a little worksie today

3timmarsjobb idag. överkomligt ;)
det är p-möte nämligen, och då behövs det ju någon som faktiskt jobbar också, hehe.

till min stora förvåning vaknade jag upp till strålande sol. skulle det inte bli dåligt väder idag?
jaja, jag klagar inte :D

men nu ropar duschen på mej!

det ska börjas tidigt

träffade linda med lilla olivia på stan idag. olivia är 7 månader, och låg och sov större delen av tiden vi stod och pratade. dock vaknade hon upp efter en stund, och det första ungen gör är att skratta och räcka ut tungan åt mej! hon lär sej mobbas redan i unga år :P
dock var hon helt underbart söt :D rund och go!

vuxenpoäng

hehe DN och en kopp kaffe. helloooo vuxenpoäng ;)


hade glömt att jag fått mej en prenumeration alldeles gratis, och idag kom första numret!

sommartecken

såg ett riktigt vår/sommartecken idag.


skolavslutningsblommorna, som jag brukar kalla dom ;)
så fint så!!

nackdelen med att dom slår ut nu är ju dock att då lär dom ju inte vara kvar tills det faktiskt är skolavslutningsdags...

dagens projekt

köpa presentpapper. och topz. spännande va ;)

onsdag

och jag har en ledig helt oplanerad dag framför mej! känns rätt skönt faktiskt, hehe. dessutom skönt att vakna såpass tidigt helt av sej själv. har vart vaken sen före 9 minsann ;) och har dessutom hunnit med ett samtal till chefen. tänkte roffa åt mej lite fler timmar så jag blir riiik ;)

väderutsikterna för idag ser ut som följer:


ganska ok med andra ord, inget regn iaf. ser sämre ut imorron dock...men nu ser jag tom solen titta fram här utanför fönstret!

now breakfast time!

like a bunny

nu är grannen igång igen. högljudda stönanden och dunkanden. she is sooo getting laid!!

men seriöst. så jäkla kul är det inte att höra nån ha så högljutt sex att man hör det mer än tv:n...haha

motionerande

hehe ja mirre drog ut mej på en cykeltur, och det är jag glad för :D
det var helt underbart skönt :)
regnet har slutat, och man kan nu se solen gå ner. så det var en riktigt bra idé, tanx hunny ;)


hehe här är jag och min hunny, som glada 18åringar första gången vi skulle ut på krogen ;)

we've come a looooong way since then ;D

wet cat

ja jag känner mej som en dränkt katt. vädergudarna tyckte det var kul att hälla ner allt dom hade på regnfronten när jag skulle hem från skolan.


syns inte sådär jättebra, men jag är verkligen blöt :P håret blir helt rufsigt, haha :D

åskade gjorde det också, kan vara ganska mysigt, men inte när man är ute!!

sitter nu i soffan under en filt, mycket bättre ;)
men så slutar det såklart regna, haha.

men nu är jag hungrig!

at school

som vanligt är jag för tidig. 16 minuter tills jag börjar. fattar inte att jag aldrig kan planera åktiden bättre ;)

wellwell, time to go.

jag har verkligen inget intressant att skriva precis just nu ;P

I do my best

hehe hitta en blogg vars innehavare hade som drömjobb bland annat att bli en av sveriges största bloggar. och tänk vad bra om fröken blondinbella kunde komma ner på jorden och inse att hon inte är så jäkla bra, om nån annan går förbi henne? soo...jag hejar på den "nya tjejen" ;P

hur kan man inte gråta?

hur kan man inte gråta när man hör iris med goo goo dolls?
jepp, that's the song of today. iris - goo goo dolls

tuesday

vaknade upp till regn idag. ganska mysigt faktiskt :)
hade dock vart mysigare om jag kunnat vara inne hela dan, kolla på film eller så ;)
menmen, skolan väntar....så det är bara att hoppa upp på cykeln och hoppas på att man inte blir alltför blöt!

sitter i soffan i pyjamas under en filt just nu, ska strax göra ostmackor och o'boy ;)

visst har jag en fin pyjamaströja?

"the baltic sea project" hehe...men en liten and på. jag är verkligen tokkär i den här tröjan, don't know why!

right now

så sitter jag här med mitt favorit-te, och kollar på färjan/spelar spel på datorn! myskväll all alone med andra ord :)


osminkad och iklädd mjukisar, den bittra sanningen ;)

törstig?

dom flesta har väl ett vattenglas på nattduksbordet?
det har inte jag.
jag har 5.


istället för att diska hämtar jag bara fler.
lite dumt i längden, haha.

oj så kul jag har ;)


wo-freakin-hoo!!!!

tihi!

lookielookie what I got ;)


haha nu är jag raktigenom lycklig..hahaha :D

stockholm och globen, HERE WE COOOOME!!!

the moment has arrived

strax iaf. 4 minuter till. oooh så spännande ;D

mobbning av hund

i rättvik idag så mötte vi en vovve, en welsh corgi.

en sån här, fast en grå.

men iaf, det här är vad min inte fullt så hundälskande pojkvän som jag kallade den:

"en limpa med sängben"
 
lite senare la han till denna beskrivning:

"en limpa med toapappersrullsben"
(tomma toarullar menade han då)

då blev jag arg ;P

dom är ju huuur söta som helst!! korta och söta små ben :)

jobb och marknad

ja efter jobbet bled det en tur till rättviks marknad. riktigt mysigt :)
tur med vädret hade vi också, dom mööörka molnen kom först nu när vi kommit hem...


såna här åt vi ;)


caught in action, hehe


långbryggan ut i siljan är...lång...


landremsa mitt i sjön, det är väääldigt långgrunt!!


underbar utsikt är det!


visst ser det ut som ett astrid lindgren-samhälle? :)





skumt nog finns det vindkraftverk i bjurs, haha

so, that's our day out :D

första april igen?

haha ja kolla på det här...is it a freakin' joke?? jisses..hahaha

nightynight

nejmen herregud. såhär kan jag ju inte fortsätta. klockan är ju mycket!!! hela 21.58 ;)

menmen, workiework imorron med, så upp med tuppen (eller före tuppen tom...?) och sen upp på cykeln!!

g'natt!!

hot day

hehe man kan väl kanske inte påstå att jag överansträngt mej på jobbet idag ;)


ni kan ju ignorera mina alarmerande vita ben, men det är ju trots allt bara 2a maj idag ;P

at my muuummys

ja nu sitter jag hos mamsen. efter en sooolig och härlig dag på jobbet får man minsann mat på kvällen, värsta lyxen ;)
hade en fin bild från jobbet också, men kom på att jag körde hem kameran, så sorry, that's for läjter :P

well, dags att socialisera mej med mamma nu!

mjusic

dagens låt: touch you right now - basic element
egentligen inte min typ av låt, men den är så bra! :D

baking at work

japp nu bakas det här på jobbet. jag gör drömmar minsann :D


visst ser dom fina ut ;) men dom ser sjukt uppsvällda ut också, haha


vetetusan hur jag lyckades med det där, men smälte ihop gjorde dom :P

dom lär ju dock gå åt rätt fort ändå, här är ingen kräsen ;)

yet another work day

oja. även denna helg ska bli solig. och även denna helg ska jag jobba. dock inga dubbelpass den här gången, thank god. klockan står nu på 06.17 och jag ska strax hoppa upp på min cykel och pinna iväg. så lite motion får man iaf ;) och man piggnar till ganska bra av cykelturen, tar ju ändå nästan en halvtimme...så en helg med motion och ingen alkohol. hälsan själv ju ;)

men nu ska jag packa min väska!

toodles

gårdagen i bilder

fy satan vad kul vi hade igår!!
har just insett att jag tog väldigt många bilder också, haha.
här är några:


det här var då den packningen jag hade + en ryggsäck. kolla grillen på pakethållaren ;)


finfin utsikt var det i främby :)


the alcohol ;)


amit och evelina kom förbi :)


micke var där


sen vart det lite kallt, och evelina kör nunnestilen ;)


da foooood!! som tog en eeevighet att få!!


kolla mirres blick!! andreas där i bakgrunden


sen behövde grillen släckas...haha


det tog ett bra tag innan mirre erkände att hon kanske inte var helt nykter ;)


kubb spela vi såklart!


vi hade en egen liten brasa, hehe


sen åkte vi till den riktiga brasan, dock var det ingen kvar där längre, haha


mirre och anders :)

en RIKTIGT kul kväll hade vi!! och jag mår förvånansvärt bra såhär dagen efter!

RSS 2.0