sex-test

hehe gå in på fultal.net, där kan man göra ett test på vilken sex-nivå man ligger. om man är nära missbruk, eller om det är mer volvo-villa-vovve-stil på dej. riktigt kul ;)

här är mitt resultat:

"Fultalsgrupp 5
Analys:
Du befinner dig i en farlig situation. I det intervall du hamnat i har ditt fula leverne ännu inte tagit över och du prioriterar fortfarande behov, såsom hunger och sömn, högre än sexuell stimulans. Var dock på din vakt! Du står på tröskeln till ett svårare sexuellt missbruk.
Vid fortsatt höjning av ditt fultal finns risk för att Maslows behovstrappa vänds på sin ände och ditt liv slutar i sömnbrist och självsvält till tonerna av dansband och Ibiza-disco. Vårt råd till individer i denna situation är följande: Be kvinnor/män i din närhet använda pösiga, vita sloggitrosor.
Använd själv vita, pösiga sloggitrosor. Är du kille bör du dessutom sluta äta ägg och annan proteinrik mat samt placera en bild av Birgitta Dahl på nattygsbordet. Om inte dessa åtgärder hämmar din sexuella lust bör du låta kastrera dig eller i alla fall hoppa från hög höjd ner på ett trappräcke. Lycka till!!!"


hahahahahahahaha

Kommentarer
Postat av: Peter

Lät ju smickrande?

2009-02-12 @ 20:44:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0