helt jävla otroligt!!!

kollar på nyheterna just nu, och dom har precis sagt att postens nya vd får 900.000 kr I MÅNADEN!!!!!!!! helt sanslöst!!! hur i helvete går det ihop med finanskrisen?!?!??! reinfeldt tjänar tydligen 131.000 i månaden, men det är ju ingenting i jämförelse...alltså hur man man förtjäna 900.000 kr i månaden? vilken befattning kräver den lönen? dessutom får han tydligen 5 miljoner/år i pension från sitta gamla chefsjobb på nordea. och det går tydligen inte att ändra på oavsett vilka inkomster han har i övrigt. hur kan man med gott samvete sitta på den lönen? alltså självklart ska man få bra betalt om
man gör ett bra jobb, men INGEN kan göra ett så bra jobb att man ska få så mycket!!! det är helt omöjligt!!!

så nu kommer han få det hett om örona, han hade väl inte räknat med att det skulle bli officiellt.
kan inte han personligen ge oss lägre betalda lite mer i månaden? jag skulle nöja mej med 5000 till, det skulle han ju ha råd med.

nej skandal är det enda ordet jag kan slänga ur mej. för det är vad det är. vad kommer pengarna ifrån kan man ju fråga sej. när allt krisar så är det fortfarande möjligt att de nån 900.000 kr i månaden. hur går det till? kanske ge lite pengar till företag så dom inte behöver lägga ner istället?

nej nu är jag arg!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0