gävle och filmkväll

ja dagen började ju med att vi åkte till gävle. det hela började så bra så, vi kom dit, och hittade ett parkeringshus där det blinkade ledigt med stora bokstäver. så vi kör in, och stöter på en helt oförståelig betalningsanordning. man skulle stoppa in sitt betalkort i nån grej, och få ut en biljett, men det kom ingen biljett hur mycket vi än tryckte!! bommen öppnade sej dock, och eftersom det stod bilar bakom var vi tvungna att åka på. så vi snurra runt inne i parkeringshuset och hittade en plats. sen står det en betalningssutomat därinne där det står att vi ska stoppa in biljetten och sen kortet för att betala! helskumt, vi listade verkligeni nte ut hur man gjorde, så vi åkte därifrån :P och hittade som tur var ett parkeringshus alldeles i närheten, där det var lite mer lättförståeligt. bara att dra kortet och sen trycka på hur mycket man ville betala. vi hjälpte tom en gubbe då, för han fattade inte riktigt hur man gjorde :)

en sak vi inte hade räknat med heller var att vi lyckades ju hamna där mitt under cityfesten! inte hade vi en tanke på det heller...så det var en massa folk och karuseller och sånt. det hela fortsatte med att vi inte hittade till världens minsta affäre med dom små el-grejerna som skulle införskaffas, så det bidde att fråga om vägen, haha. dock lyckades det bra, och sen strosade vi runt där på stan ett tag, riktigt trevligt :) lite regn dock, lite småtrist.
och till min stora lycka stötte vi på en lush-affär :D så nu har jag fyllt på bubbelbadsförrådet :D
eftermiddan fortsatte med subway-mackor som var hur goda som helst!!

och alldeles nyss har vi kollat på film, sweeney todd. jag kan utan tvekan säga att det är en av dom morbidaste och makabra filmerna jag nånsin sett!!! alltså den var riktigt bra, men sååååå äcklig på sina ställen!!!! lite spyvarning nästan :P menmen, tim burton och johnny depp, då måste man ju se, right? ;)

men sova snart kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0