och det bara fortsätter

ja den här dan bara fortsätter jävlas med mej. jag och mirre hade sällskap hem från skolan, och vi tänkte vi hade missat bussen hem. så vi tog det lugnt inne i skolan, och gick ut efter en stund, men då ser vi bussen, typ 10 minuter försenad, komma åkande, så vi börjar kuta, men nog fortsätter fanskapet köra. så vi missade den alltså med typ 2 meter, humor. verkligen. så då satte vi oss och väntade på den bussen vi hade tänkt ta, men då är den jääättesen, så den kommer inte ens innan nästa buss hinner komma. så vi stod där i en halvtimme i kylan och väntade. humor det också, verkligen.

och nu är jag bara überstressad och uppe i varv, inte alls kul. böcker som måste lämnas tebax, och hämtas hit och dit och GAAAAH!!!

och föreläsningen idag var tråååååkig. efter halva var det väl ingen som lyssna på han. det var då ingen som satt och anteckna iaf. kanske han borde fatta att han är tråkig då? men neeej. han bara står där och babblar och har inte minsta overheadbild eller nåt whatsoever. gör ingenting för att få oss engagerade. trök.

get me out of here.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0