plastic fantastic

har hittat mej ett nytt "favoritprogram" ;P det går på tv400 runt 23tiden, och handlar om ett gäng plastikkirurger i beverly hills. det är ganska intressant faktiskt, dom är lite mer extrema där än här.

men iaf, igår så slog det alla rekord. bland annat var det en 17åring som gjorde en bröstförstoring!! och hennes mamma tyckte det var helt ok, hon höll med dottern om att det skulle höja hennes självförtroende..och när dom visade några veckor efteråt så sa hon att hon hade mycket bättre självförtroende, och visst, för stunden har hon säkert det. men det kommer inte hålla i slutändan. och hur smart är det att operera en 17åring..vilken 17åring är färdigväxt liksom?? snacka om att förstöra chansen till att få ett par fina normalstora bröst sen liksom...menmen.

en annan var opererad i hela jäkla ansiktet. kindimplantat, käkimplantat, förstorade läppar. u name it. porrfilmskådis var hon också. men iaf, nästa steg var bland annat att operera tilltårna, dom var lite knubbiga... har ni hört nåt så sjukt?? "för knubbiga lilltår"??? helt sanslöst.

nej tacka vet jag naturlig vara som man kan leka med med rätt bh ;P
it's a djungle out there with miracle underwear. who needs surgery??

men visst, är det en vuxen människa som mår väldigt dåligt över nåt i sitt utseende, ja då är det väl ok. då lägger jag mej inte i det. även om det må vara så skumma saker som lilltårna... men gäller det en 17åring, då blir jag lite upprörd!!! vad ger det för bild??? snacka om att skrika ut att man inte duger! man är ju så lättpåverkad i den åldern också, så om nån faktiskt gör nåt sånt här, ger ju det signaler till dom andra att det kanske faktiskt är nåt fel på dom på riktigt. dom flesta växer ju ifrån det där. men gör man verkligen det om man opererar sej i så tidig ålder?

ja nu blev det ett seriöst inlägg, men det är ett viktigt ämne!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0