barnvagnar äger inte världen!!

så varför tror dom det??? eller alltså självklart inte själva barnvagnarna, men mammorna med barnvagnarna...aldrig papporna konstigt nog...jaja iaf så höll jag på att bli påkörd av en barnvagn idag. varför går man och kollar åt alla håll utom rakt fram när man har en barnvagn framför sej?? tar dom för givet att alla bara splittras så fort dom ser en barnvagn?? tar dom inte alls hänsyn till att det faktiskt är trångt?? gah!!! och det är ju knappast första gången det här händer. ja jag vet ett en vagn tar stor plats, och ja självklart kan man försöka vara lite smidig och släppa fram dom, men om dom plöjer fram som en jäkla ångvält utan att ens kolla framåt, varför ska jag då ens bemöda mej om att bry mej om dom?? nej ner med alla mammor som tror dom kan flodhästa sej fram hursomhelst bara för att dom har en barnvagn!!!

dessutom stör jag mej på folk som inte blinkar i rondeller. hur svårt är det att trycka till en liten spak? jag stod alltså och väntade på att dom skulle köra eftersom det såg ut som dom skulle rakt fram. 2 st efter varann lät bli att blinka höger när dom körde. varför? det handlade inte om många sekunder jag fick vänta, men ändå. varför inte göra det lite smidigare för andra?

det gjorde mej lite ilsken, men sen blev jag gladare när en snäll liten tant lät mej gå före i hemköpskön för att jag bara hade en grej :) tror dock hon kan ha släppt förbi mej för att hon trodde jag klämde fingret när hon ställde sin korg på dom andra korgarna, hehe.

 men nej nu måste jag göra nåt åt mitt extremt orena hår!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0